GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Braxa bulvár témákban nincs képben úgy látom 😊 Az elit league azon GM liga aminek a titkosított fórumán néhány innen kilépett user faszán tudta szídni az ittenieket 😀 Tavaly engedtem bebocsátásra, kicsit visszaolvastam, azóta az a véleményem Stezről ami neki rólam az ott leírtak alapján.Rataxes
😀
kemény liga lehet. majd gondolom kb addig fog megélni mint az UFL és társai az NFL mellett 😀braxa88
A fenét, az igazi elhivatottak már nem itt vannak.
Jövőre én is abbahagyom, már idén is csak azért nyűglődtem a csapattal mert tudom, hogy nem lehet embert találni, aki beugorna.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
1/4: Amari Cooper, WR (Alabama)
2/6: Benardrick McKinney, ILB (Miss State)
3/7: T.J. Yeldon, RB (Alabama)
4/4: Ty Montgomery, WR (Stanford)
6/5: Bobby Richardson, DE (Indiana)
7/4: Jean Sifrin, TE (Umass)
7/36: Amarlo Herrera, ILB (Georgia)
7/39: Justin Coleman, CB (Tennessee)

Szerintetek mennyire szar?Fucu
Bobby Rich lehet, hogy a profik között OG lesz 😊

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Szabályértelmezési kérdésem van.
Ha egy adott játékost tavaly igazoltam és most kivágom az ugye 1,5-szeres caphit.
Viszont 2015-ben vetmint keres és a 2016-os fizuja a büntiköteles.
Ebben az esetben is 2015-re kell a caphitet lekönyvelni 1,5-es szorzóval?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Döme
Szerintem a régi szabályok szerint számoltad a cut büntetést, a roster fájlba én már a helyes értékeket vittem fel.
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Szeretnék kérni kis haladékot a hétvégéig a draftoltak szerződéseinek beírásával. Köszi előre is!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
1/26 Kevin Johnson, CB
Peters után a 2. CB volt a rangsoromban nem gondoltam, hogy bent lesz, bent volt, köszöntem. Revis-szel és Orlando-val elég pofás 3as alakult ki a CB sorban.

1/27 Owamagbe Odighizuwa, DE
Vele megérkezett a béke, szeretet és öröm Kansas Citybe. Szerencsére van pár alig használt csípő elfekvőben úgyhogy nem lesz vele gond. Futás ellen kiváló, pass rushban nem az igazi egyelőre, de arra ott van Clowney meg Watt esetleg Von Miller.

7/31 Jordan Richards, SS
BPA

A+
több mint 10 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Bocsi srácok, én durván bealudtam tegnap

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Elromlott a tabom toltoje igy nem tudok online lenni. Legyszi emberi modonpotoljon vki. Sorry de most jott be a hiba es nem tudom korrigalni...szaba
Bocsánat de nem hittem el, hogy pont most szart be. Kösz a pótlást...szaba
egyszer majd próbáld ki a draftot, nem rossz dolog.braxa88
Mikor csinaltam, mindig A+ lett. Nem fair.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Elromlott a tabom toltoje igy nem tudok online lenni. Legyszi emberi modonpotoljon vki. Sorry de most jott be a hiba es nem tudom korrigalni...szaba
Bocsánat de nem hittem el, hogy pont most szart be. Kösz a pótlást...szaba
egyszer majd próbáld ki a draftot, nem rossz dolog.
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Bocsánat de nem hittem el, hogy pont most szart be. Kösz a pótlást...
több mint 10 éve
Ha a Benny Cunningham, Travaris Cadet, Kamerion Wimbley, Darrin Walls, Craig Loston sorból lenne igény valakire idei 5/6/7. körös játékos ellenében, akkor lehet keresni, csomagban is vihetők.
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
fiatal WR-t és G-t keresek, aki érez magában még cserelehetőséget, írjon. Pacsi

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Oké, bocs az offért

több mint 10 éve
Braxa bulvár témákban nincs képben úgy látom 😊 Az elit league azon GM liga aminek a titkosított fórumán néhány innen kilépett user faszán tudta szídni az ittenieket 😀 Tavaly engedtem bebocsátásra, kicsit visszaolvastam, azóta az a véleményem Stezről ami neki rólam az ott leírtak alapján.Rataxes
😀
kemény liga lehet. majd gondolom kb addig fog megélni mint az UFL és társai az NFL mellett 😀braxa88
Ja, aztán nehogy véletlenül tovább bírja az, vagy a JAFL, mint gondolod 😊 Mondjuk kíváncsi vagyok, itt mikor lesz a garantált és az alapfizu szétbontva, ha lesz egyáltalánWyatt
kivancsi valaki a velemenyedre ? en nem lattam senkit, aki hozzad szolt volna.
recskazzatok stez baratoddal egymasra, innet meg tisztulhatsz csira. koszonni sem mersz ha szembejossz az emberrel ...MMMS
Na ezt az utolsót részletezheted, ha gondolod, mert most nem vágom, miről van szó 😀Wyatt
Csak nem itt, mert egyrészt senki sem kíváncsi rá, másrészt semmi köze a GM játékhoz. Úgyhogy ezt itt zárjuk is le.
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
😀
Ja, aztán nehogy véletlenül tovább bírja az, vagy a JAFL, mint gondolod 😊 Mondjuk kíváncsi vagyok, itt mikor lesz a garantált és az alapfizu szétbontva, ha lesz egyáltalánWyatt
kivancsi valaki a velemenyedre ? en nem lattam senkit, aki hozzad szolt volna.
recskazzatok stez baratoddal egymasra, innet meg tisztulhatsz csira. koszonni sem mersz ha szembejossz az emberrel ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
😀
megy mar par eve. stez reg kivan pockolve, mert ott is csinalta a fesztivalt, mintahogy delonso is. fetomynak elege lett, igy alakult ki a jelenlegi vezetoseg. egy darabig volt vagy 2-3 acc amit hasznaltam olvasgatasra 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 455 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nem tetszik de ez van.
Ugye volt egy lebeszélt cserém 1/4-re ha Leonard Williams bent van, hát nem volt bent és jött a vészterv. Majd elsőnek Bria (Kendricks), másodiknak gabtsi (Henry Anderson) szart bele a levesembe, úgyhogy kapkodós pick lett. Egyedül Montgomery sikerült akit kinéztem, de őt azért húztam a negyedikben, mert nem volt 5. köröm.Fucu
Leo Williams miért lett volna bent 1/4-nél? 😊 legalábbis nekem egyértelműnek tűnt, hogy ő lesz az 1/3

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😀
Ja, aztán nehogy véletlenül tovább bírja az, vagy a JAFL, mint gondolod 😊 Mondjuk kíváncsi vagyok, itt mikor lesz a garantált és az alapfizu szétbontva, ha lesz egyáltalán

több mint 10 éve
Bowe idei cap büntetése szerintem 8.000.000.
Megvolt az időpont, hogy meddig lehet a sokat kereső játékosokat normál büntetés mellett kirakni.Habi
Nem, vassadi jelezte h elvileg vasarnap 20 oraig lehet normal capbuntetessel megvalni a 1.5Mnel magasabb fizetesu playaktol.Beki
Viszont az 5 millió feletti fizetésű játékosokat egy ideje már csak így lehet kivágni.

Úgyhogy döntsd el iktriad, hogy kirakod-e, de szerintem így már nincs értelme, mivel 1) 8 millió cap hit, 2) 8 millió cap hit + van egy kezdő szintű WR-ed, ez a két opció van.
több mint 10 éve
Megvolt az időpont, hogy meddig lehet a sokat kereső játékosokat normál büntetés mellett kirakni.Habi
Nem, vassadi jelezte h elvileg vasarnap 20 oraig lehet normal capbuntetessel megvalni a 1.5Mnel magasabb fizetesu playaktol.Beki
• Adott évben az 5 millió dollárt elérő fizetések a szabadügynök-piac nyitásakor, az 1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak. Ha a GM a megadott időpontok után cutol ilyen fizetésű játékost, akkor az aktuális évi teljes fizetés cap büntetésként kerül elkönyvelésre. Speciális esetekben mentesül a csapat a megnövelt cap büntetés alól (például ha a játékos visszavonul), ilyenkor az aktuális évben is normál cap büntetéssel jár a játékos kivágása.

JT Daniels fan
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
😀
kemény liga lehet. majd gondolom kb addig fog megélni mint az UFL és társai az NFL mellett 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem, vassadi jelezte h elvileg vasarnap 20 oraig lehet normal capbuntetessel megvalni a 1.5Mnel magasabb fizetesu playaktol.
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Nem tetszik de ez van.
Ugye volt egy lebeszélt cserém 1/4-re ha Leonard Williams bent van, hát nem volt bent és jött a vészterv. Majd elsőnek Bria (Kendricks), másodiknak gabtsi (Henry Anderson) szart bele a levesembe, úgyhogy kapkodós pick lett. Egyedül Montgomery sikerült akit kinéztem, de őt azért húztam a negyedikben, mert nem volt 5. köröm.

1/4: Amari Cooper, WR (Alabama)
2/6: Benardrick McKinney, ILB (Miss State)
3/7: T.J. Yeldon, RB (Alabama)
4/4: Ty Montgomery, WR (Stanford)
6/5: Bobby Richardson, DE (Indiana)
7/4: Jean Sifrin, TE (Umass)
7/36: Amarlo Herrera, ILB (Georgia)
7/39: Justin Coleman, CB (Tennessee)

Szerintetek mennyire szar?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Uhh, az egy szép kis cap hit lesz.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Megvolt az időpont, hogy meddig lehet a sokat kereső játékosokat normál büntetés mellett kirakni.

JT Daniels fan