GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
vassadiMegcsináltam a roster variálást, ha esetleg van olyan itt FA QB, aki PS-képes és jelenleg NFL-rosteren van, beírnád a PS-embe? 1 helyet szabadon hagytam neki, de most nem tudok ilyen jellegű nyomozást végezni. Köszi!
több mint 11 éve
szarjatok sünt a kurva életbe is. drafton persze nem kellett mi?Dehogynem, őt húztam volna, ha nem viszed el közvetlenül előttem, írtam is a draft értékelőmben. De így már egyáltalán nem bánom, hogy elsőre nem jött össze. :p
bravóbriareos
Vazze, annyira jó a keretem, hogy két embert is elvisznek a PS-ből, 😀gabokockaAz semmi, iktriad négy játékost "ajándékozott el". 😊
több mint 11 éve
Akkor ezt benéztem, nekem valamiért a játékban játszott meccsek derengtek.
több mint 11 éve
Az 53 fős keret mellé egy 10 fős practice squadet kell még kialakítani. Csak olyan játékost lehet PS-be rakni, akinek a fizuja maximum 600 000$, 3 évnél nem régebben NFL-játékos, és maximum 10 mérkőzésen lépett pályára (itt az IRL lejátszott meccseket, szezonokat vesszük figyelembe).Dehogynem, mert itt a játékban eltöltött meccsek számítanak szerintem.Kabbe Döme 😊somoskovigInkább köszönd meg, hogy megkíméltelek egy súlyos büntetéstől, ugyanis Sudfeld nem is Ps-eligible. 😉Döme
Egyébként meg a ps-eligible jó kis 3rd QB-m ellopása jobban zavar...somoskovig
szabálykönyvből
több mint 11 éve
Vazze, annyira jó a keretem, hogy két embert is elvisznek a PS-ből, 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Dehogynem, mert itt a játékban eltöltött meccsek számítanak szerintem.Kabbe Döme 😊somoskovigInkább köszönd meg, hogy megkíméltelek egy súlyos büntetéstől, ugyanis Sudfeld nem is Ps-eligible. 😉Döme
Egyébként meg a ps-eligible jó kis 3rd QB-m ellopása jobban zavar...
több mint 11 éve
szarjatok sünt a kurva életbe is. drafton persze nem kellett mi?bravó
több mint 11 éve
Kabbe Döme 😊somoskovigInkább köszönd meg, hogy megkíméltelek egy súlyos büntetéstől, ugyanis Sudfeld nem is Ps-eligible. 😉
több mint 11 éve
bazd meg, Höri
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 11 éve
Raiders roster updatelve.
több mint 11 éve
Vassadi/Schleck - ugy latom Nathan Slaughter mindket csapat (BAL/MIA) rosteten/PS-en ott van.. szerintem en huztam be hamarabb, a veteran combine utan.Nem emlekszem ra hogy kirugtam/nem lattam a waiver topicban.. de szoljatok ha esetleg elneztem volna valamit.
A ket waive-t ma ejjel megcsinalom (de ha elneztem Slaughtert akkor o lesz saz egyik)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Igen, a játékosállományából éppen futotta egy 53-as rosterre. 😊Ja hogy nincs neki, sorry 😀RataxesA Bears PS listáját hol találom?RataxesNem emlékszem, hogy írtam-e, de az üres PS-helyek random UDFA-kkal lesznek feltöltve. A Bears esetében ez mind a 10 PS-tagra vonatkozik.vassadi
több mint 11 éve
Ja hogy nincs neki, sorry 😀A Bears PS listáját hol találom?RataxesNem emlékszem, hogy írtam-e, de az üres PS-helyek random UDFA-kkal lesznek feltöltve. A Bears esetében ez mind a 10 PS-tagra vonatkozik.vassadi
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
A Bears PS listáját hol találom?RataxesNem emlékszem, hogy írtam-e, de az üres PS-helyek random UDFA-kkal lesznek feltöltve. A Bears esetében ez mind a 10 PS-tagra vonatkozik.
több mint 11 éve
A Bears PS listáját hol találom?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
A keretek elvileg mindenhol rendben vannak, legalábbis a roster. Ahol a PS-ben nincs meg a 10 fő, ott az üres helyek random UDFA-kkal lesznek feltöltve.Köszi a jelzést, lehetne, hogy akkor Lonnie Pryor visszakerül a PS-embe?
Mindenki ellenőrizze a roster fájlt, hogy minden játékosa megvan-e. Ha nem, az valószínűleg azért van, mert a GM nem írta be a játékos szerződését a megfelelő topikba.
somoskovigDavid Andrewst a Redskins draftolta, így őt töröltem a csapatodból.vassadi
több mint 11 éve
ok, bocsanat, akkor hianytpotlok. elotted azokat nem kellett, azert nem tettem meg.az 1 eves vetmin szerzodeseket meg minden szart ugyanugy bekell irni a szerzodesekbe ?MMMSIgen.vassadi
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
az 1 eves vetmin szerzodeseket meg minden szart ugyanugy bekell irni a szerzodesekbe ?MMMSIgen.
több mint 11 éve
Oh. 😕Valerian Ume-ezeokeSchlecko_o
Őt már csak a neve miatt lopom 😛Rataxes
Pedig komoly szakmai szempontok alapján igazoltam le az utolsó két PS emberemet.
több mint 11 éve
az 1 eves vetmin szerzodeseket meg minden szart ugyanugy bekell irni a szerzodesekbe ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
A keretek elvileg mindenhol rendben vannak, legalábbis a roster. Ahol a PS-ben nincs meg a 10 fő, ott az üres helyek random UDFA-kkal lesznek feltöltve.Mindenki ellenőrizze a roster fájlt, hogy minden játékosa megvan-e. Ha nem, az valószínűleg azért van, mert a GM nem írta be a játékos szerződését a megfelelő topikba.
somoskovigDavid Andrewst a Redskins draftolta, így őt töröltem a csapatodból.
több mint 11 éve
Es hogy motivacio meglegyen maskor, lehetne (jovo evi) capbuntivel honoralni, a keretet nem elkeszitok keseset..IgorÉn legszívesebben már az idei későket is "megjutalmaznám", de ha rajtam múlik, jövőre ez be lesz vezetve.