GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Nagy a szegénység, jöhetne 2 millió a bankszámlámra 😊Nagy a sivárság, jöhetne valami mock draft vagy power ranking 😊RataxesCsak mert kérted: bowl.hu/forum/manager_jatek/gm_lapszemle?oldal=0#1288821empty taxi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Nagy a sivárság, jöhetne valami mock draft vagy power ranking 😊Rataxesa ki ugathat be kinek rangsort upgradelni kell feltétlen
több mint 10 éve
Vassadi is bemockolt múltkor hozzám egy oregonit, most empty is, ti aztán tényleg kibaszott rossz megfigyelők vagytok.HöriNem tom kiírta be a saját mockjába 1/10-re.
Én személy szerint TOP25 picket biztos nem adnék érte 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Vassadi is bemockolt múltkor hozzám egy oregonit, most empty is, ti aztán tényleg kibaszott rossz megfigyelők vagytok.
több mint 10 éve
felháborító, hogy ennyi idő alatt nem tudtál egy 4 körös mockot csinálni Empty...HabiVágod, hogy addig a prospecteket se ismerem 8-)

Madden hates me.
több mint 10 éve
felháborító, hogy ennyi idő alatt nem tudtál egy 4 körös mockot csinálni Empty...

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Kikerem magamnak..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Nagy a sivárság, jöhetne valami mock draft vagy power ranking 😊RataxesCsak mert kérted:

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nagy a sivárság, jöhetne valami mock draft vagy power ranking 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Hát ez vicces picit, három negyedik kört adni egy haramdik kör második feléért...gabokockaMost miért mondod, már biztosan megvan a kiszemelt, akiért feltrédelt 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
Hát ez vicces picit, három negyedik kört adni egy haramdik kör második feléért...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Igen, erre gondoltam... ezt kene elfelejteni. Vagyis inkabb ugy fogalmazok, hogy nem egyeduli referenciakent kezelni.Tulertekelu a draft elejet, es alulertekeli a kozepso/hatso koroket. Illetve mint a pelda mutatja tul nagy a "meredeksege", tehat kozepso/hatso korokben eleg abszurd eredmenyeket hoz ki feltrade-re.
A Meers-fele pedig picit atesik a lo tulso oldalara (foleg az 1. koros tradek eseteben), de azert ugy altalaban jobb kozelito erteket ad.
Szerintem.
Nehez olyat csinalni, ami egyszerre meg tudja fogni a pickek onmagaban levo erteket, es az elso koros pickek plusz valuejat ebbol a szempontbol.. valamint a relativ poziciokulonbseg kozotti mozgast.
En mindig ugy csinalom, hogy kiszamolom mindketto tablazatbol, es a ketto kozotti erteket veszek, kicsit abba az iranyba modositva, amelyik chartot realisabbnak tartom.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azt megkerdezhetnem, hogy milyen draft pick value chartot hasznalnak a nepek?Már huzamosabb ideje ezt használom:
Mert ezt a Jimmy Johnson-felet jo lenne elfelejteni/hanyagolni.
A Kevin Meers-fele picit kozelebb van a valosaghoz...Igor
www.draftcountdown.com/features/Value-Chart.php
több mint 10 éve
Azt megkerdezhetnem, hogy milyen draft pick value chartot hasznalnak a nepek?Mert ezt a Jimmy Johnson-felet jo lenne elfelejteni/hanyagolni.
A Kevin Meers-fele picit kozelebb van a valosaghoz...
több mint 10 éve
Még nem osztottam ki, ha lesz kis időm összesítek.Sztem a héten meglesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
komp pickek mikor lesznek kiosztva? v csak szokás szerint én nem vettem észre? 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egy apro frissites.
több mint 10 éve
Akárhogy számolgatom, nem éri meg Feely-t kivágnom. 😀 2 kicker rulz!
több mint 10 éve
én is igyekszem beírni a szerződéseket péntek estig, de most nincs időm

JT Daniels fan
több mint 10 éve
A Skutába! Remélem sikerült kijavítani.iktriadSkuta szerződése hibás.vassadi
több mint 10 éve
Valószínűleg csak holnap, vagy legkésőbb pénteken tudom beírni a szerződéseket, de igyekszem.
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
CB needes csapatok figyelmébe ajánlanám Perrish Coxot, tavaly szolid kezdő volt a Ninersnél, most a Titansnél lesz második számú corner, vetminnél alig több a fizetése. Olcsó, de korrekt játékosra vagy jövő évi pick(ek)re cserélném, vagy esetleg úgy, hogy 3/22-ről feljönnék második kör végére / harmadik elejére.