GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
akkor javítombraxa88Mike Williams cut büntetése nem osztható el két évre, mivel csak két év volt hátra a szerződéséből.vassadi
köszi. h szoltál
több mint 10 éve
braxa88Mike Williams cut büntetése nem osztható el két évre, mivel csak két év volt hátra a szerződéséből.
több mint 10 éve
továbbra is eladó az 1/4. Első kör vége felé mozognék lefele. Plusz a 2/6-al is lefele mozognék.
több mint 10 éve
Borland bazz... mi lesz a kovetkezo, lesz valaki aki a drafton jelenti be, hogy visszavonul? Amennyi esemeny volt a LB egysegemben iden.. meg a vegen orulhetek hogy Ayerst tulfizettem picit :d
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
a jövőre nézve szeretném kérni, hogy gondoljunk azokra is a FA piacnyitás időpontjának meghatározásakor, akik nem otthon ülnek egész hétvégén. köszönöm a figyelmet!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Lenne egy hülye kérdésem:Elsőéves játékos vetmines szerződése: 450.000-525.000-600.000, ennek 525 ezer az átlaga.
Látom, hogy van 3 db 525.000es, 3 éves szerződés is elfogadva. Ezek miért jók? Csak második évében kereshet ennyit a delikvens.Habi
Illetve másodéves arcnak lehet csak 1 évre ajánlani szerződést?HabiLehet.
több mint 10 éve
Lenne egy hülye kérdésem:Látom, hogy van 3 db 525.000es, 3 éves szerződés is elfogadva. Ezek miért jók? Csak második évében kereshet ennyit a delikvens.
Illetve másodéves arcnak lehet csak 1 évre ajánlani szerződést?

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Javítottam.ShilkorMcFadden szerződése nem jó.vassadi
több mint 10 éve
ennek anyagi oka nem lehet ? a szakszervezeti szabalyozasra gondolokNem mondani kell, hogy visszavonul, hanem hivatalos úton benyújtani a papírokat, az pedig nem történt meg.vassadiamugy ugyan azt igy szoszerint nem mondta h visszavonulok, de a lelepek a szinpadrol meg az eletem uj kihivasok fele vezet szoveg egy kulon sajttajon nagyon mast nem jelenthetMMMSnicks amúgy nem vonult tavaly vissza?braxa88Legjobb tudomásom szerint hivatalosan nem, de gyakorlatilag nem igazán tekinthető ő most NFL-játékosnak. Felőlem leigazolhatja bárki, jobb nem lesz a csapata egy out-of-league arctól, és Maddenben sem kap jó ratinget, szóval ezért sem éri meg. 😊vassadi
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Nem mondani kell, hogy visszavonul, hanem hivatalos úton benyújtani a papírokat, az pedig nem történt meg.amugy ugyan azt igy szoszerint nem mondta h visszavonulok, de a lelepek a szinpadrol meg az eletem uj kihivasok fele vezet szoveg egy kulon sajttajon nagyon mast nem jelenthetMMMSnicks amúgy nem vonult tavaly vissza?braxa88Legjobb tudomásom szerint hivatalosan nem, de gyakorlatilag nem igazán tekinthető ő most NFL-játékosnak. Felőlem leigazolhatja bárki, jobb nem lesz a csapata egy out-of-league arctól, és Maddenben sem kap jó ratinget, szóval ezért sem éri meg. 😊vassadi
több mint 10 éve
A ... a kesoi emelgetesekbe 😕 igy Parker steal volt 1.6-ert..Igorahh. tipik 1 year wonder mint abdullah v cooper szvsz. minimalis garantalt, szvsz akkor basszak ki amikor akarjak. persze 1.6ert fasza vedelembol safety mindig jo, de szvsz nem annyira brutal. tavalyi tramaine brock pickupom szintjen van kb.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
amugy ugyan azt igy szoszerint nem mondta h visszavonulok, de a lelepek a szinpadrol meg az eletem uj kihivasok fele vezet szoveg egy kulon sajttajon nagyon mast nem jelenthetnicks amúgy nem vonult tavaly vissza?braxa88Legjobb tudomásom szerint hivatalosan nem, de gyakorlatilag nem igazán tekinthető ő most NFL-játékosnak. Felőlem leigazolhatja bárki, jobb nem lesz a csapata egy out-of-league arctól, és Maddenben sem kap jó ratinget, szóval ezért sem éri meg. 😊vassadi
több mint 10 éve
nálam is friss a 
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
friss:
több mint 10 éve
A ... a kesoi emelgetesekbe 😕 igy Parker steal volt 1.6-ert..IgorBranch összeáll és kijátssza.
több mint 10 éve
A ... a kesoi emelgetesekbe 😕 igy Parker steal volt 1.6-ert..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Frissült:
több mint 10 éve
nicks amúgy nem vonult tavaly vissza?braxa88Legjobb tudomásom szerint hivatalosan nem, de gyakorlatilag nem igazán tekinthető ő most NFL-játékosnak. Felőlem leigazolhatja bárki, jobb nem lesz a csapata egy out-of-league arctól, és Maddenben sem kap jó ratinget, szóval ezért sem éri meg. 😊
több mint 10 éve
nicks amúgy nem vonult tavaly vissza?
több mint 10 éve
érvénytelen az ajánlatom természetesen, vakon voltam

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Eretnekségnek hangzik, de nem lehet hogy érdemes lenne megtekinteni az elite leaguenek meg az utódjának a cap managementes újításait, és arra áttérni valami sablon alapján az itteni keretekkel? Ők asszem már tavalyelőtt is az IRL-hez közeli szabályok alapján tolták (igaz tavaly néztem meg utoljára, nem tudom most mi van).
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
korábban sem szívtad meg, mert három éves vetmint adott ilyenkor mindenki, amit gond nélkül waiverre rakott.Az komoly, hogy ha én most egy 9. évében lévő punternek 3 éves szerződést akarok adni mondjuk, akkor annak minimum 1.75 milliónak kell lenni?szabaAdj egy éveset, aztán jövőre megint és így tovább.
Legalább ha visszavonul nem szopod be 😊gabokocka
több mint 10 éve
Ádi, az én licitemmel mi volt a gond?somoskovigClaybornnál nem vetted figyelembe az új szabályt, ötödévesről lévén szó hároméves szerződéshez minimum 1453333 dolláros átlagot kellett volna neki ajánlani.