GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
braxa88
Mike Williams cut büntetése nem osztható el két évre, mivel csak két év volt hátra a szerződéséből.vassadi
akkor javítom
köszi. h szoltál
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
braxa88
Mike Williams cut büntetése nem osztható el két évre, mivel csak két év volt hátra a szerződéséből.
több mint 10 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
továbbra is eladó az 1/4. Első kör vége felé mozognék lefele. Plusz a 2/6-al is lefele mozognék.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Borland bazz... mi lesz a kovetkezo, lesz valaki aki a drafton jelenti be, hogy visszavonul?

Amennyi esemeny volt a LB egysegemben iden.. meg a vegen orulhetek hogy Ayerst tulfizettem picit :d

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a jövőre nézve szeretném kérni, hogy gondoljunk azokra is a FA piacnyitás időpontjának meghatározásakor, akik nem otthon ülnek egész hétvégén. köszönöm a figyelmet!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Lenne egy hülye kérdésem:
Látom, hogy van 3 db 525.000es, 3 éves szerződés is elfogadva. Ezek miért jók? Csak második évében kereshet ennyit a delikvens.Habi
Elsőéves játékos vetmines szerződése: 450.000-525.000-600.000, ennek 525 ezer az átlaga.

Illetve másodéves arcnak lehet csak 1 évre ajánlani szerződést?Habi
Lehet.
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Lenne egy hülye kérdésem:
Látom, hogy van 3 db 525.000es, 3 éves szerződés is elfogadva. Ezek miért jók? Csak második évében kereshet ennyit a delikvens.
Illetve másodéves arcnak lehet csak 1 évre ajánlani szerződést?

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Shilkor
McFadden szerződése nem jó.vassadi
Javítottam.
több mint 10 éve
Shilkor
McFadden szerződése nem jó.
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
nicks amúgy nem vonult tavaly vissza?braxa88
Legjobb tudomásom szerint hivatalosan nem, de gyakorlatilag nem igazán tekinthető ő most NFL-játékosnak. Felőlem leigazolhatja bárki, jobb nem lesz a csapata egy out-of-league arctól, és Maddenben sem kap jó ratinget, szóval ezért sem éri meg. 😊vassadi
amugy ugyan azt igy szoszerint nem mondta h visszavonulok, de a lelepek a szinpadrol meg az eletem uj kihivasok fele vezet szoveg egy kulon sajttajon nagyon mast nem jelenthetMMMS
Nem mondani kell, hogy visszavonul, hanem hivatalos úton benyújtani a papírokat, az pedig nem történt meg.vassadi
ennek anyagi oka nem lehet ? a szakszervezeti szabalyozasra gondolok

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Legjobb tudomásom szerint hivatalosan nem, de gyakorlatilag nem igazán tekinthető ő most NFL-játékosnak. Felőlem leigazolhatja bárki, jobb nem lesz a csapata egy out-of-league arctól, és Maddenben sem kap jó ratinget, szóval ezért sem éri meg. 😊vassadi
amugy ugyan azt igy szoszerint nem mondta h visszavonulok, de a lelepek a szinpadrol meg az eletem uj kihivasok fele vezet szoveg egy kulon sajttajon nagyon mast nem jelenthetMMMS
Nem mondani kell, hogy visszavonul, hanem hivatalos úton benyújtani a papírokat, az pedig nem történt meg.
több mint 10 éve
A ... a kesoi emelgetesekbe 😕 igy Parker steal volt 1.6-ert..Igor
ahh. tipik 1 year wonder mint abdullah v cooper szvsz. minimalis garantalt, szvsz akkor basszak ki amikor akarjak. persze 1.6ert fasza vedelembol safety mindig jo, de szvsz nem annyira brutal. tavalyi tramaine brock pickupom szintjen van kb.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
amugy ugyan azt igy szoszerint nem mondta h visszavonulok, de a lelepek a szinpadrol meg az eletem uj kihivasok fele vezet szoveg egy kulon sajttajon nagyon mast nem jelenthet

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 458 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nálam is friss a kaki keki, eladó az 1/12 is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
friss:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
A ... a kesoi emelgetesekbe 😕 igy Parker steal volt 1.6-ert..Igor
Branch összeáll és kijátssza.
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
A ... a kesoi emelgetesekbe 😕 igy Parker steal volt 1.6-ert..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Frissült:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 10 éve
Legjobb tudomásom szerint hivatalosan nem, de gyakorlatilag nem igazán tekinthető ő most NFL-játékosnak. Felőlem leigazolhatja bárki, jobb nem lesz a csapata egy out-of-league arctól, és Maddenben sem kap jó ratinget, szóval ezért sem éri meg. 😊
több mint 10 éve
nicks amúgy nem vonult tavaly vissza?
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
érvénytelen az ajánlatom természetesen, vakon voltam

JT Daniels fan
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Eretnekségnek hangzik, de nem lehet hogy érdemes lenne megtekinteni az elite leaguenek meg az utódjának a cap managementes újításait, és arra áttérni valami sablon alapján az itteni keretekkel? Ők asszem már tavalyelőtt is az IRL-hez közeli szabályok alapján tolták (igaz tavaly néztem meg utoljára, nem tudom most mi van).

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Az komoly, hogy ha én most egy 9. évében lévő punternek 3 éves szerződést akarok adni mondjuk, akkor annak minimum 1.75 milliónak kell lenni?szaba
Adj egy éveset, aztán jövőre megint és így tovább.
Legalább ha visszavonul nem szopod be 😊gabokocka
korábban sem szívtad meg, mert három éves vetmint adott ilyenkor mindenki, amit gond nélkül waiverre rakott.

több mint 10 éve
Ádi, az én licitemmel mi volt a gond?somoskovig
Claybornnál nem vetted figyelembe az új szabályt, ötödévesről lévén szó hároméves szerződéshez minimum 1453333 dolláros átlagot kellett volna neki ajánlani.
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Ádi, az én licitemmel mi volt a gond?