GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Az 1.körös FA-k szerződését meddig írhatom be?

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
MCkenzie tanul tőlem, leigazolja Helut és Loftont, itt mindkettőt én draftoltam. Nem szégyen a jobbtól tanulni, Reggie!Döme
Ponder
3

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Igor
Fucu
Jöhetne lassan egy válasz a PM-re. 😉
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Ja, harmadévesnél idősebb, sorry...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Sztem egyéni elbírálás legyen. Ha vki egy 37 éves WR-nek dob egy ötéves szerződést, ott igenis lehet számolni egy visszavonulással, míg egy 29 éves falembernél azért nehéz ezzel kalkulálni.

Nem kötelező legalább a minimálbér másfél oder kétszeresét adni?

több mint 10 éve
Azt kellene tisztázni, hogy a visszavonultak másfélszeres/kétszeres cut büntetése minden esetben elmaradjon, vagy minden esetben egyéni elbírálás legyen. Akármelyik mellett döntünk, a most ez ügyben érintett játékosok, Willis és Finnegan esetében nem lesz másfeles szorzó, így az ő cut büntetésüket el is könyvelem eszerint.
több mint 10 éve
ERFA státuszú játékosokkal mi lesz?
Gondolok arra, hogy pl egy UDFA nálunk tavaly nem volt rosteren, de IRL igen, idén leigazolja vki egy évre, jövőre ERFA lenne, akiket ugye IRL minimumért vissza lehet hozni. Ez működhet nálunk is?gabokocka
A mostani szabályok szerint nálunk ugye nincs olyan, hogy ERFA, és szezon közben szerintem ezzel már nem kellene variálni, maximum majd jövőre kitalálunk valamit erre is. Másrészt egy ilyen játékost a szabályok értelmében három évre el lehet vinni vetminért, így logikus, hogy ha valaki ilyen FA-ra licitál, akkor ezzel az ajánlattal nyit, ebben az esetben pedig nem is lenne egyik évben sem ERFA státuszú az illető.
több mint 10 éve
ERFA státuszú játékosokkal mi lesz?
Gondolok arra, hogy pl egy UDFA nálunk tavaly nem volt rosteren, de IRL igen, idén leigazolja vki egy évre, jövőre ERFA lenne, akiket ugye IRL minimumért vissza lehet hozni. Ez működhet nálunk is?

több mint 10 éve
Höri
A ma cutolt játékosaidnál még jön egy másfeles szorzó a dead money-ra, mivel mindkettőt tavaly igazoltad. És a korábbi cutjaidnál is furcsa számokat írtál be, majd nézz rá, a rosterbe már a helyes számokat vittem fel.
több mint 10 éve
empty taxi
Reed szerződése hibás.
több mint 10 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
MCkenzie tanul tőlem, leigazolja Helut és Loftont, itt mindkettőt én draftoltam. Nem szégyen a jobbtól tanulni, Reggie!
több mint 10 éve
hol találok FA listát a második körre?kristof
 docs.google.com/spreadsheets/d/1qB7YWDZH6oKR0ogKCeIfh7k4yXbpj5X3SDvFFrtUjbQ/edit?usp=sharing
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
hol találok FA listát a második körre?
több mint 10 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Másfelől, nem hiszem h ami P-Willel történt annyira elterjedt legyen h ebből igazán nagy probléma legyen, 20 évente van ilyen, hirtelen Barry Sanders jut eszembe mint utolsó hasonló.briareos
+ az még ritkább, hogy klasszisok (akik ugye a angy fizut kapják) FA-ra kerüljenek, az meg még annál is valószínűtlenebb, hogy éppen az FA-ra kerülés utáni első évben vonulnak vissza.

Viszont azért a visszavonulás előfordulgat fiatalok között is, Worilds is elég váratlan volt, de az ő szerződése nem volt vészes. Évente 1-2 ilyen van, de Willis-szintű szerződések nem kerülnek ki csak úgy a rendszerből.

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
a retire szabályhoz pedig:

Tény, hogy a mostani szabály vitán kívűl finomításra szorul, de a kezdetekhez képest nagy előrelépés (amikor annak idején évente 1 (v talán 2) játékost ingyen lehetett visszavonultatni, mindnyájan emlékszünk milyen szerződéseket kaptak az akkori veteránok. Lesz majd off-season ott meg lehet vitatni h milyen módosítást kell (ha kell) eszközölni a szabályon.

Ettől függetlenül tény, hogy az adott idényre hatályos szabálykönyvben így szerepel, így ezt kell követni és betartani. Személy szerint nem támogatom azt h ad-hoc jelleggel legyen döntés arról, hogy ilyen esetekben milyen büntetés mellett lehessen valakit visszavonultatni, mert amint valami nem exakt, ott garantálom h megfelelő esetben lesz sértődőttség és bezzeg józsinak engedtétekezés. eleve ki döntene? Commish? Rózik? Minden GM? na mindegy ezeket is meg lehet majd vitatni offseasonban.

Másfelől, nem hiszem h ami P-Willel történt annyira elterjedt legyen h ebből igazán nagy probléma legyen, 20 évente van ilyen, hirtelen Barry Sanders jut eszembe mint utolsó hasonló.

több mint 10 éve
Szerintem azt lehetne csinálni, hogy főszabályként csak akkor kell a másfélszeres/kétszeres büntit kifizetni, ha az illető elérte azt a kort, amitől kezdve nem csökkenhet a fizu, az alatt maradhat a sima.

több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
De vegyük Patrick Willis és Bria esetét.
Tavaly 29 évesen igazolta le 5 évre, az előző szezonban lesérült és tegnap visszavonult.
Most a 1,5-szeres szorzó miatt 20 millió a büntije a 13,3 helyett.Egon
ne túlozzunk, csak 18,9 milla

több mint 10 éve
Sztem itt minden esetben külön elbírálás kéne.

több mint 10 éve
Tavaly 29 évesen igazolta le 5 évre, az előző szezonban lesérült és tegnap visszavonult.
Most a 1,5-szeres szorzó miatt 20 millió a büntije a 13,3 helyett.Egon
Ha mondjuk WIllis 35 éves lett volna, és úgy adott volna neki ilyen szerződést, akkor már gond lenne, de így nem az?

több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Most a 1,5-szeres szorzó miatt 20 millió a büntije a 13,3 helyett.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Én azt gondolom, hogy a visszavonulás esetén nem kellene a dupla vagy másfélszeres szorzókat használni, mivel mi ugye nem kapunk orvosi jelentéseket, amikor igazolunk, így ezt a rizikót, hogy valaki IRL megsérül, vagy krónikus bajai vannak, nem tudjuk kontrollálni.somoskovig
Valahol igaz, de amikor 32-3 éves arcoknak adnak 5 éves szerződést és utána visszavonul az illető az azért necces szitu.empty taxi
Szerintem a dupla és másfélszeresen van a hangsúly, amire Somos gondol.Egon
Igen, arra mondom, hogy ha egy 33 éves arcnak adsz 5 éves szerződést és utána évben visszavonul arra azért nem lehet azt mondani, h nem számítottam rá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én azt gondolom, hogy a visszavonulás esetén nem kellene a dupla vagy másfélszeres szorzókat használni, mivel mi ugye nem kapunk orvosi jelentéseket, amikor igazolunk, így ezt a rizikót, hogy valaki IRL megsérül, vagy krónikus bajai vannak, nem tudjuk kontrollálni.somoskovig
Valahol igaz, de amikor 32-3 éves arcoknak adnak 5 éves szerződést és utána visszavonul az illető az azért necces szitu.empty taxi
Szerintem a dupla és másfélszeresen van a hangsúly, amire Somos gondol.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Valahol igaz, de amikor 32-3 éves arcoknak adnak 5 éves szerződést és utána visszavonul az illető az azért necces szitu.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Támogatom!

JUST WIN!!!
több mint 10 éve
2.FA kör kb mikor indul?braxa88
Pontosan szombat 20:00-kor.