GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
2.FA kör kb mikor indul?
több mint 10 éve
Én azt gondolom, hogy a visszavonulás esetén nem kellene a dupla vagy másfélszeres szorzókat használni, mivel mi ugye nem kapunk orvosi jelentéseket, amikor igazolunk, így ezt a rizikót, hogy valaki IRL megsérül, vagy krónikus bajai vannak, nem tudjuk kontrollálni.somoskovigErre én is gondoltam, csak a szabálykönyvben nincs az ilyen esetekre külön kitétel. De jogosnak tartom.
több mint 10 éve
Én azt gondolom, hogy a visszavonulás esetén nem kellene a dupla vagy másfélszeres szorzókat használni, mivel mi ugye nem kapunk orvosi jelentéseket, amikor igazolunk, így ezt a rizikót, hogy valaki IRL megsérül, vagy krónikus bajai vannak, nem tudjuk kontrollálni.
több mint 10 éve
Griffen mekkora bargain volt tavaly. 😊
több mint 10 éve
Nekem konkrét célpont csak Hughes volt, azon kívül úgy voltam vele aki ár/érték arányban fasza, az érdekel.Csak aztán a szánt keret elment Hughesra így nem emberkedtem a többi opciónál (pl.: Stevie Brown, Fusco, Gresham) és Bradfrodnál sem próbálkoztam be.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Én rá is mentem, de azért bidwarba nem akartam menni 😊Bradford mi biznisz volt így 😀RajnaBaszki rá is menten volna, ha nem megy fel Hughes ára ennyire.gabokocka
több mint 10 éve
És most a PM-re is válaszolhatnál. 😊IgenBaltimoreDefenseÁdi ha ezek után bármit vétózol az hiteltelen. 😊BaltimoreDefenseMármint az IRL őrület után?vassadi
több mint 10 éve
IgenÁdi ha ezek után bármit vétózol az hiteltelen. 😊BaltimoreDefenseMármint az IRL őrület után?vassadi
több mint 10 éve
Ádi ha ezek után bármit vétózol az hiteltelen. 😊BaltimoreDefenseMármint az IRL őrület után?
több mint 10 éve
Ádi ha ezek után bármit vétózol az hiteltelen. 😊
több mint 10 éve
Amúgy ha legközelebb üresedés lesz valamelyik csapat élén, Chip Kelly-t fogom először megkeresni.
több mint 10 éve
erre a pwill cuccra niksz 7.5 mihaly kukapenze ehhez kepest bagatell osszeg 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Szívesen. :pBradford mi biznisz volt így 😀RajnaBaszki rá is menten volna, ha nem megy fel Hughes ára ennyire.gabokocka
több mint 10 éve
Bradford mi biznisz volt így 😀RajnaBaszki rá is menten volna, ha nem megy fel Hughes ára ennyire.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
McCoy for Alonso, a Jimmy Graham trade, a Bradford-Foles váltás, a sokmilliós fizetésű Ngata elcserélése Detroitba...Nekem úgy tűnik, hiába törekszünk arra, hogy egyre inkább olyan legyen a játék, mint az IRL, mert az IRL lesz egyre inkább olyan, mint a játék... 😀
több mint 10 éve
tudom, de attól még funny, jól kibaszott velem P-Will
több mint 10 éve
Ha egyszer ez a szabály... Nem most találtam ki, elhiheted.20 milla dead money?willist ugye elvileg visszavonultathatom, normál cut büntikkel? és akkor hátralévő évek büntije szétmegy 2 évre?briareosAz idei fizetése ilyen esetben nem válik teljes egészében dead money-vá, vagyis ebből a szempontból normál cut büntetést kell számolni, de ugye lesz még egy másfélszeres szorzó is, mivel tavaly igazoltad FA-n.vassadi
LOL
viccbriareos
több mint 10 éve
20 milla dead money?willist ugye elvileg visszavonultathatom, normál cut büntikkel? és akkor hátralévő évek büntije szétmegy 2 évre?briareosAz idei fizetése ilyen esetben nem válik teljes egészében dead money-vá, vagyis ebből a szempontból normál cut büntetést kell számolni, de ugye lesz még egy másfélszeres szorzó is, mivel tavaly igazoltad FA-n.vassadi
LOL
vicc
több mint 10 éve
willist ugye elvileg visszavonultathatom, normál cut büntikkel? és akkor hátralévő évek büntije szétmegy 2 évre?briareosAz idei fizetése ilyen esetben nem válik teljes egészében dead money-vá, vagyis ebből a szempontból normál cut büntetést kell számolni, de ugye lesz még egy másfélszeres szorzó is, mivel tavaly igazoltad FA-n.
több mint 10 éve
ahogy nézem, annyira nem fizettem túl senkit, berryt fél millával sebaj.Más: willist ugye elvileg visszavonultathatom, normál cut büntikkel? és akkor hátralévő évek büntije szétmegy 2 évre?
több mint 10 éve
Annyira nem volt tragikus azert.. egy-ket erdekesseg volt benne (szoras Maxwellnel, a Hori-fele TB = Dalton + 1.75... itt azert meghallgatnam a gondolatmenetet), de sztem elvetve van ilyen, 90-95%-kal semmi gond.Ja, ezzel egyetértek, a problémát szerintem a Webb-Demaryius-Joe Thomas-Matt Ryan-Flowers-féle esetek jelentették, ahol rosszul jártak a játékosok, mert nem lettek megnézve az eredeti szerződések.
Az inkabb a hosszabbitasi rendszer hibaja/hianyossaga szvsz.. en ezt nem a Rozik ertekiteletenek szamlajara irnam.Igor
Mondjuk a támadófalemberek szerintem eléggé alul lettek értékelve, különösen elnézve azt a pénzt, amit D'Brick kapott.
több mint 10 éve
Annyira nem volt tragikus azert.. egy-ket erdekesseg volt benne (szoras Maxwellnel, a Hori-fele TB = Dalton + 1.75... itt azert meghallgatnam a gondolatmenetet), de sztem elvetve van ilyen, 90-95%-kal semmi gond.Ahogy nézem, jövőre érdemes lenne bevezetni, hogy az élő szerződésű emberek hosszabbításai mellé be kelljen másolni az aktuális szerződésének számait, mert ezzel függött össze a legtöbb fura árazás.RajnaEzt ugattam.szaba
Az inkabb a hosszabbitasi rendszer hibaja/hianyossaga szvsz.. en ezt nem a Rozik ertekiteletenek szamlajara irnam.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Ahogy nézem, jövőre érdemes lenne bevezetni, hogy az élő szerződésű emberek hosszabbításai mellé be kelljen másolni az aktuális szerződésének számait, mert ezzel függött össze a legtöbb fura árazás.RajnaEzt ugattam.