GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
tényleg jobb volt, akkor viszont valóban nem vetted észreA te első offered jobb, mint az enyém, nem? Szerintem nem vettem észre a tiedet az offer pillanatában.RajnaAz én licitem érvénytelen volt? Most látom, hogy átsiklottam egy Ihedigbo offer felett (bár berger aztán mintha az enyémre reagált volna, ezért vagyok bizonytalan).RajnaIhedigbora először Farky tett ajánlatot, majd én, aztán te, aztán megint én. Elnézve az offereket, egyik sem volt érvénytelen.berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
A te első offered jobb, mint az enyém, nem? Szerintem nem vettem észre a tiedet az offer pillanatában.Az én licitem érvénytelen volt? Most látom, hogy átsiklottam egy Ihedigbo offer felett (bár berger aztán mintha az enyémre reagált volna, ezért vagyok bizonytalan).RajnaIhedigbora először Farky tett ajánlatot, majd én, aztán te, aztán megint én. Elnézve az offereket, egyik sem volt érvénytelen.berger90
több mint 10 éve
Az én licitem érvénytelen volt? Most látom, hogy átsiklottam egy Ihedigbo offer felett (bár berger aztán mintha az enyémre reagált volna, ezért vagyok bizonytalan).RajnaIhedigbora először Farky tett ajánlatot, majd én, aztán te, aztán megint én. Elnézve az offereket, egyik sem volt érvénytelen.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az én licitem érvénytelen volt? Most látom, hogy átsiklottam egy Ihedigbo offer felett (bár berger aztán mintha az enyémre reagált volna, ezért vagyok bizonytalan).
több mint 10 éve
32 év alatt minimum 3 éves szerződést kell ajánlani, ez alól kivétel, ha az ajánlat NEM HALADJA MEG a korának megfelelő veterán minimumot + annak 10%-át.Már törölve lett ez a kitétel, említettem is, amikor külön kiemeltem az idei szabálymódosításokat.
ezt az új módosítások után majd ki kéne venni a szabálykönyvből
én is mikor megláttam, azt hittem elszúrtam a licitet... 😀Newman
Neked is mondom, amit anno Ratának, ne a 10 évvel ezelőtti szabálykönyvet nézd, hanem az aktuálisat. :p
több mint 10 éve
32 év alatt minimum 3 éves szerződést kell ajánlani, ez alól kivétel, ha az ajánlat NEM HALADJA MEG a korának megfelelő veterán minimumot + annak 10%-át.ezt az új módosítások után majd ki kéne venni a szabálykönyvből
én is mikor megláttam, azt hittem elszúrtam a licitet... 😀
több mint 10 éve
Justin Smith visszavonult, nem?shawnkahivatalosan válaszra vár a Niners, hogy visszatér-e
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Justin Smith visszavonult, nem?
több mint 10 éve
Szerintem jó. Főleg, hogy csak a 4. szezonja lesz (a 2011-es nem számított), így 1 370 000 a minimum nála.Ezt most nem egészen értem...Cedric-re még nem láttam ajánlatot, a kezdő 3 éves ajánlat pedig minimum 4 éves NFL karrier miatt 1.453.333-nak kellene lennie, de én 1.500.000-et adtam ez így tényleg rossz? Mert akkor újat adok? Csak erősítse meg valaki!Klaci79Cedric miattshawnkaremélem így már tetszik! 😀Így sem jó, mert egy hsz-ben csak 5 playára lehet licitálni 😊 Klacié amúgy miért érvénytelen?Shilkor
KLaci is érvénytelen btw!shawnka
több mint 10 éve
Ezt most nem egészen értem...Cedric-re még nem láttam ajánlatot, a kezdő 3 éves ajánlat pedig minimum 4 éves NFL karrier miatt 1.453.333-nak kellene lennie, de én 1.500.000-et adtam ez így tényleg rossz? Mert akkor újat adok? Csak erősítse meg valaki!Cedric miattshawnkaremélem így már tetszik! 😀Így sem jó, mert egy hsz-ben csak 5 playára lehet licitálni 😊 Klacié amúgy miért érvénytelen?Shilkor
több mint 10 éve
Cedric miattremélem így már tetszik! 😀Így sem jó, mert egy hsz-ben csak 5 playára lehet licitálni 😊 Klacié amúgy miért érvénytelen?Shilkor
több mint 10 éve
igen ez engem is érdekelne???remélem így már tetszik! 😀Így sem jó, mert egy hsz-ben csak 5 playára lehet licitálni 😊 Klacié amúgy miért érvénytelen?Shilkor
több mint 10 éve
remélem így már tetszik! 😀Így sem jó, mert egy hsz-ben csak 5 playára lehet licitálni 😊 Klacié amúgy miért érvénytelen?
több mint 10 éve
Nem kell valakinek Geno egy hátsó körért? Csak hogy legyen cap space Palmerre licitálni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
A piacnyitás után kb. fél órán át tudok folyamatosan itt lenni, utána csak pár óra múlva lesz időm ellenőrizni és adminisztrálni a liciteket, úgyhogy ajánlatos a fokozott éberség, nehogy pl. egy rossz licit dominó effektust indítson el (rossz licit után nem várja ki az illető az egy órát, abban a hitben, hogy szabályos ajánlatot tett, és utólag érvényteleníteni kell a liciteket), vagy más hibás licitje miatt feleslegesen nagyot emeljen valaki, és hasonlók.
több mint 10 éve
akik tegnap kerültek kivágásra, a második FA körben kerülnek licitálásra, vagy már az első körbe bevesszük őket?HabiAz FA licites topikba beraktam az első kör végleges névsorát. Akik a tegnap kivágottak közül arra érdemesek voltak, azok bekerültek már ebbe a körbe.
több mint 10 éve
akik tegnap kerültek kivágásra, a második FA körben kerülnek licitálásra, vagy már az első körbe bevesszük őket?

JT Daniels fan
több mint 10 éve
hülye kérdés, de draft időpontról vannak már elképzelések?briareosElvileg ugye az a hagyomány h az IRL draft előtti vasárnap tartjuk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
hülye kérdés, de draft időpontról vannak már elképzelések?
több mint 10 éve
Holnap 20:00-ig tehát cut/waive stop van érvényben.
több mint 10 éve
huh bakker majdnem elfelejtettem kibaszni Washingtont
több mint 10 éve
😀elmész a picsába!gabtsiCsatlakozom hozzád a Beckham trade kapcsán. 😊vassadi
több mint 10 éve
Nekunk van eleg CB-nk -> dime triple cover ftw!elmész a picsába!gabtsiCsatlakozom hozzád a Beckham trade kapcsán. 😊vassadi
De orulni valahogy en se tudok neki..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Habi nagyon elszánt voltelmész a picsába!gabtsiCsatlakozom hozzád a Beckham trade kapcsán. 😊vassadi