GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
elmész a picsába!gabtsiCsatlakozom hozzád a Beckham trade kapcsán. 😊
több mint 10 éve
Akkor már csakirtam pmet legyszi valaszolj ra
MMMS-re várunk, hogy ma estig rendezze a szerződéseit és a cap helyzetét.vassadi
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Akkor már csakMMMS-re várunk, hogy ma estig rendezze a szerződéseit és a cap helyzetét.
több mint 10 éve
Gabó, a kompenzációs pickeknél a Jags és a Bears keretváltoztatásai a másik csapatnál vannak feltüntetve.
több mint 10 éve
ugye akkor ha jól értem a szabályokat a most 33 éves OL Andrew Whitworth esetén az első évben már minimum az átlagot kell adnom és ilyen idős játékosnál csak az első év utáni csökkenés elosztásával lehet játszani?OrkIgen.
több mint 10 éve
ugye akkor ha jól értem a szabályokat a most 33 éves OL Andrew Whitworth esetén az első évben már minimum az átlagot kell adnom és ilyen idős játékosnál csak az első év utáni csökkenés elosztásával lehet játszani?
több mint 10 éve
friss keki:
több mint 10 éve
hatidőre meglesz sorry, csak orrba szájba szopok melóval
több mint 10 éve
A következő csapatoktól várom még, hogyan akarják elosztani a szerződéshosszabbítással megtartott játékosaik fizetését:Bengals
Bills
Buccaneers
Még bő két napjuk van az érintett GM-eknek arra, hogy ezt pótolják, ellenkező esetben az átlagfizetés lesz beírva minden évre.
Hard cap felett pedig egyedül a Bills van.
több mint 10 éve
Ezt én vétóznám 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Mondom adminisztrálom a Shady-Kiko trade-et, aztán akkor látom, hogy ez IRL történt. @)
több mint 10 éve
Cool.Akkor értem 😊
több mint 10 éve
Ezt értem.1 453 333. Egy 5. éves játékosnál a vetmin 3 évre így nézne ki, 685k, 685k, 810k. Ez átlagban 726,7k és ennek a dupláját kell nézni. Vassadi azért csinálta ezt a táblázatot, hogy ne kelljen mindenkinél külön számolgatni.
De, egy három éves szerződésnek minimum mekkorának kell lennie egy jelenleg 5. évét taposó játékosnál?
1.453.333, vagy 1.620.000?
Mert ugye a szerződés utolsó évében 7. éves veterán lesz.gabokocka
több mint 10 éve
Nekem 8, csak ezt tisztázzuk le FA előtt.
több mint 10 éve
Ezt értem.De, egy három éves szerződésnek minimum mekkorának kell lennie egy jelenleg 5. évét taposó játékosnál?
1.453.333, vagy 1.620.000?
Mert ugye a szerződés utolsó évében 7. éves veterán lesz.
több mint 10 éve
Kérdés:Benne van a szabálykönyvben a minimum:
Ugye 3 éves szerződés csak a veterán minimum kétszeresével lehet adni.
De itt a szerződés első évében szereplő veterán minimumot kell nézni, a második évit, vagy a harmadik évit?
Mert lehet, hogy az első évi kétszeresét meghaladja az ajánlat, de az utolsó évét már nem.
Remélem érthető a problémám.gabokocka
Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 1027500 – 1370000
5. – 1027500 – 1453333
6. – 1121250 – 1536667
7. – 1215000 – 1620000
8. – 1215000 – 1686667
9. – 1290000 – 1753333
10.- – 1365000 – 1820000
több mint 10 éve
Kérdés:Ugye 3 éves szerződés csak a veterán minimum kétszeresével lehet adni.
De itt a szerződés első évében szereplő veterán minimumot kell nézni, a második évit, vagy a harmadik évit?
Mert lehet, hogy az első évi kétszeresét meghaladja az ajánlat, de az utolsó évét már nem.
Remélem érthető a problémám.
több mint 10 éve
Még nagyjából egy napig lehet ajánlatot tenni az RFA tenderezett játékosokra. Eddig egyébként egyetlen árva offer sheet érkezett.
több mint 10 éve
amúgy ez egyetlen szívfájdalmam evvel a trade-el kapcsolatban h kicsit korábban gabtsi hasonló értéket ajánlott quinnért de neki nem adtam, kicsit szararcnak érzem most magam emiatt.Persze, de azért leírhatom a véleményem, ugye?
Az meg h hány nr1 wr-em és milyen fizuval van nálam, nem hiszem group approval tárgya kéne h legyen. Ez tudtommal még mindig egy játék amit mindenki úgy játszik (a szabályok adta kereteken belül) ahogy jólesik neki.briareos
több mint 10 éve
amúgy ez egyetlen szívfájdalmam evvel a trade-el kapcsolatban h kicsit korábban gabtsi hasonló értéket ajánlott quinnért de neki nem adtam, kicsit szararcnak érzem most magam emiatt.Az meg h hány nr1 wr-em és milyen fizuval van nálam, nem hiszem group approval tárgya kéne h legyen. Ez tudtommal még mindig egy játék amit mindenki úgy játszik (a szabályok adta kereteken belül) ahogy jólesik neki.
több mint 10 éve
Bria, három kifejezetten vagy relatíve olcsó nr. 1 WR mellé megtartottál még egy negyediket is közel 10 milliós átlagfizetéssel, de az elit edge rushert elcseréled egy második körös pickre meg némi apróra. Logikusnak tűnik. 😊Kristof pedig win-now módba kapcsolt, mondom én, hogy ebből Palmer->Cleveland lesz, 1/2-re vagy további letrade után pedig az egyik top WR. :p
több mint 10 éve
micsoda trade ez is 😀