GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
"Remek" volt az elmúlt 24 óra a játékosaimnak IRL:
Kivágták Steve Jacskon és Tyvon Branchet (mindkettőért idén tradeltem), és kirakták Fassanot is, aki most kapott (belátom irreális összegű) új szerződést tőlem. Championship.iktriad
Kellett neked cserélni sérülékeny/nyugger/túlfizetett, vagy több az egyben játékosokért.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Remek" volt az elmúlt 24 óra a játékosaimnak IRL:
Kivágták Steve Jacskon és Tyvon Branchet (mindkettőért idén tradeltem), és kirakták Fassanot is, aki most kapott (belátom irreális összegű) új szerződést tőlem. Championship.
több mint 11 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Idén lehetne streamelni a meccseket 😊 Vassadi? 😛Rataxes
Azt adnám eseteleg be is szállnék 1-2 meccs "közvetítésébe"

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Idén lehetne streamelni a meccseket 😊 Vassadi? 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
én azt hittem még bőven időben vagyok és ma este terveztem küldeni
mondjuk valszeg úgyse lesz nagy különbség a megtartott játékosok számában így seOrk
Időben vagy, szombat este a határidő.

Felhívnám még a figyelmet arra, hogy - amint az a kiemelt postban is olvasható már egy ideje - az RFA offer sheetek ajánlására és matchelésére szűkösebb időintervallum lett megszabva, úgyhogy aki tenderezett és/vagy "lopna" RFA-t, az figyeljen oda a határidőkre.
több mint 11 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Ork
Newman
Tőletek nem kaptam még semmit hosszabbítás ügyben, mehet mindenki a piacra? 😊somoskovig
én azt hittem még bőven időben vagyok és ma este terveztem küldeni
mondjuk valszeg úgyse lesz nagy különbség a megtartott játékosok számában így se
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
elkapóim: Blackmon, Harvin, Mike Williams, +Gronk. nem lesz balhé 😀 vagy ha igen ott a vezér Cutler, meg ugye Lynch 😀
több mint 11 éve
A következő csapatok nem nyilatkoztak még RFA státuszú játékosaikról: Bengals, Browns, Cowboys, Packers, Raiders.
több mint 11 éve
Már hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy jövőre javítani kell a szerződéshosszabbítási szabályokon. Nem értem, ezek után mi szükség van rá, hogy hetente beírja ezt valaki.

webb szerzodesenel is ezekszerint rossz hivatkozassal dobta vissza goodell ur.MMMS
Webbnél már ott megbukott a dolog, hogy két évre volt még szerződése, és újonnan is kétéves szerződést ajánlott Beki.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
:gets popcorn:

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
akkor azok a szerzodesek szabalytalanok. idezem: "elo szerzodes hosszabitasa eseten az uj szerzodes altal ajanlott osszeg nem lehet alacsonyabb az eredeti kontraktus teljes idotartamara vonatkozo eves atlagnal es az adott evben keresett osszegnel sem !"
webb szerzodesenel is ezekszerint rossz hivatkozassal dobta vissza goodell ur.
ha ez utobbi nincs, nyilvan nem baszok hozza 18at ryanhez sem.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
azért szerintem ezzel a hosszabbítós szabállyla vmit kellene kezdeni jövőre, mert így gyakorlatilag ha van 3-4 (vagy csak 1, tökmind1)elit, fiatal játékosod, azokkal úgy 6 éven keresztül meg tudud csinálni, hogy évente ajánlasz egy új szerződést és az első év összegét leviszed a béke picsája alá, mert jövőre úgyis ajánlasz neki egy új szerződést, ezzel egy csomó cap helyet mentve mások számára.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Átlagban az eredetit kell meghaladni és az gondolom 10 körül voltgabokocka
8,565 volt és ott is az átlagot a teljes szerződés összegének kell elérni.
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Átlagban az eredetit kell meghaladni és az gondolom 10 körül volt

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
MMMS,
Demaryius Thomas WR 11000000 13000000 6912500 6912500
ilyen szerződés után miért adtál most neki 5évre 11milkát?braxa88
Gondolom, mert így tud neki backloaded szerződést adni, hogy beférjen a sapkába.Shilkor
mert nem adhatok neki kevesebbet mint amennyit iden kapna. szabalykonyvben ott van ez is. amugy azert mert tavaly elkurtam a szerzodeset es rossz evre utemeztem a nagylovet.MMMS
Adhattál volna kevesebbet, mert a szerződés teljes összege kell, hogy elérje az adott évi cap számot és nem az átlaga. Lásd Brandon Flowers és Joe Thomas új szerződése.
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
MMMS,
Gondolom, mert így tud neki backloaded szerződést adni, hogy beférjen a sapkába.Shilkor
mert nem adhatok neki kevesebbet mint amennyit iden kapna. szabalykonyvben ott van ez is. amugy azert mert tavaly elkurtam a szerzodeset es rossz evre utemeztem a nagylovet.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
MMMS,
Gondolom, mert így tud neki backloaded szerződést adni, hogy beférjen a sapkába.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ork
Newman
Tőletek nem kaptam még semmit hosszabbítás ügyben, mehet mindenki a piacra? 😊somoskovig
szombat 23:59:59 a határidő, ugye? 😊Newman
20:00 egészen pontosan.vassadi
Miként a franchise tag és RFA-tender osztásra is, vagyis ha 19:59-kor küldtök, egyrészt nem fogom azonnal kihirdetni, mert nem leszek pont gép előtt, másrészt akkor a nem nyert kategória játékosaira nem tudtok tendert tenni.somoskovig
ma akkor küldöm az első adagot
szerk: frissült a keki, Greg Hardy olcsón vihető

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Ork
Newman
20:00 egészen pontosan.vassadi
Miként a franchise tag és RFA-tender osztásra is, vagyis ha 19:59-kor küldtök, egyrészt nem fogom azonnal kihirdetni, mert nem leszek pont gép előtt, másrészt akkor a nem nyert kategória játékosaira nem tudtok tendert tenni.

több mint 11 éve
Ork
Newman
20:00 egészen pontosan.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ork
Newman
szombat 23:59:59 a határidő, ugye? 😊

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
ha valakit esetleg érdekel Mike DeVito, egy hátsó kör lenne az ára!!! akár 2016-os is...
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Lane biztos nem kiegeszito, hiszen big nickel/dime alapfelallasban fogom tolni! 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Ork
Newman
Tőletek nem kaptam még semmit hosszabbítás ügyben, mehet mindenki a piacra? 😊

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
MMMS,
ilyen szerződés után miért adtál most neki 5évre 11milkát?