GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a játékosok fizu igénye kikerül valamikor hogy ki lehessen nevetni akik legkevesebbel maradtak le vagy a legtöbbel túlfizettek?utóbbit szerintem iktriad nyerte
esetleg csak én maradtam le róla?Ork
több mint 10 éve
a játékosok fizu igénye kikerül valamikor hogy ki lehessen nevetni akik legkevesebbel maradtak le vagy a legtöbbel túlfizettek?esetleg csak én maradtam le róla?
több mint 10 éve
Tényleg nem gyenge roster hagytam itt azért 😊Amit gabo mondott. Illetve mivel a space ott van, meg hiányosságok is vannak, közepes/gyenge kezdők lesznek iszonyatosan túlfizetve, ez viszont hosszabb távon is ellehetetleníti a most épp szarabb kerettel de sok space-el rendelkezőket, mert 1-2 év múlva azok a szerződések, amikre el lett lőve az idei keret, keményen visszaütnek. A másik lehetőség felvállalni, hogy az ember csapata béna marad, vagy jó pickeket beáldozni nagy fizujú sztárokért.Az elmúlt évben (mert csak erről nyilatkozhatok) a rózik ceruzája elég vastagon fogott, úgyhogy ennek emelése még igazságtalanabb lenne. Ahhoz képest idén korrektnek tűnik az árazás. Szerintem simán jó így ahogy van. Azt kellene amit említettél is, hogy a gyengébb csapatok jó picket áldoznak a sztárokért. Én is megtettem, két éve nincs első köröm. Bánom ugyan, de még így is beértem a PO-ba.Klaci79
Az alacsonyabb cap helyett megoldás lehetett volna a róziigények drasztikus emelése is, de ezt csak most kezdem belátni, illetve az kcisit igazságtalan lett volna azokkal, akik idén akartak hosszabbítani a sztárjaikkal, és előnybe kerültek volna azok, akik az elmúlt években más árszinten tették ugyanezt.Rajna
Láttad volna én hogy kaptam delonsótól 😀
Se WR-ek, se DL (konkrétan senki), cserébe volt draftpick meg Jake Delhomme kezdő QB-ként 😊
több mint 10 éve
Meg az is lehet, hogy kristof Palmert nézte ki magának...vassadi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Meg az is lehet, hogy kristof Palmert nézte ki magának...De a jelek szerint gabo esetén elég egyértelmű preferencia van valamelyikük felé, ha plusz játékost és picket is adott, hogy ő választhasson közülük... 😀somoskovigAhhoz ennél több kell, elvégre a kérdés maradt ugyanaz, vagyis hogy Winston és Mariota közül melyik kerül hozzád, és melyik kristofhoz. 😊vassadivassadiCsak, hogy írhass újat 😊gabokocka
több mint 10 éve
De a jelek szerint gabo esetén elég egyértelmű preferencia van valamelyikük felé, ha plusz játékost és picket is adott, hogy ő választhasson közülük... 😀Ahhoz ennél több kell, elvégre a kérdés maradt ugyanaz, vagyis hogy Winston és Mariota közül melyik kerül hozzád, és melyik kristofhoz. 😊vassadivassadiCsak, hogy írhass újat 😊gabokocka
több mint 10 éve
Ahhoz ennél több kell, elvégre a kérdés maradt ugyanaz, vagyis hogy Winston és Mariota közül melyik kerül hozzád, és melyik kristofhoz. 😊vassadiCsak, hogy írhass újat 😊gabokocka
több mint 10 éve
vassadiCsak, hogy írhass újat 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Miaz hogy tipikus Igor pick... khm. Marmint hogy boom/bust?IgorValahogy úgy. Illik a Newton, Ansah, Hageman sorba.
több mint 10 éve
Ha gabtsi anno egyike volt Ansah híveinek, akkor miért ne vinné el az ugyanolyan physical freaknek számító, de ráadásként még kiforrottabb játékkal is bíró Dupree-t.mert a házi szabály szerint 6'5 alatt nincs top 5 DE 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Miaz hogy tipikus Igor pick... khm. Marmint hogy boom/bust? Mondjuk picit sovanka egy jo 20 font kene meg ra, ha mar az en izlesemrol van szo.. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Soliai-t miert lehet felezni? 1 ev volt mar csak hatra neki, nem?IgorÚjonc GM-ek megtehetik. Tudom, hogy már tavaly is itt volt, de csak a draft után érkezett, így megadtam neki ezt a lehetőséget idén.
Megerősítve.Nàlam Wayne 6 millàt keres. Nem akarom kivàgni mert bútor.ha visszavonul normál áron cutolhatodkristof
De ha visszavonul majd tavasszal akkor muszàj lesz és a pénze is bennragad.
Szîvàs.Höri
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nàlam Wayne 6 millàt keres. Nem akarom kivàgni mert bútor.ha visszavonul normál áron cutolhatod
De ha visszavonul majd tavasszal akkor muszàj lesz és a pénze is bennragad.
Szîvàs.Höri
több mint 10 éve
Nàlam Wayne 6 millàt keres. Nem akarom kivàgni mert bútor.De ha visszavonul majd tavasszal akkor muszàj lesz és a pénze is bennragad.
Szîvàs.
több mint 10 éve
Soliai-t miert lehet felezni? 1 ev volt mar csak hatra neki, nem?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Az első két kör FA-i már le vannak adminisztrálva, harmadik, negyediket ma holnap megcsinálom.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Akik után jövőre kompenzációs pick jár:gabokockaAz idei kompenzációs pickek kiosztásával hogy állsz?
Jelen állás szerint ők alkotják majd az első FA-kör mezőnyét:
Quarterback: Sam Bradford, Carson Palmer
Running Back: Justin Forsett, Frank Gore, Ryan Mathews, Stevan Ridley, C.J. Spiller, Shane Vereen
Wide Receiver: Kenny Britt, Brian Hartline, Andrew Hawkins, Allen Hurns, James Jones, Cecil Shorts, Rod Streater
Tight End: Larry Donnell, Jermaine Gresham, Zach Miller, Jason Witten
Offensive Line: Joseph Barksdale, James Carpenter, D’Brickashaw Ferguson, Doug Free, Brandon Fusco, Jason Kelce, Maurkice Pouncey
Defensive Line: Jared Allen, Red Bryant, Chris Clemons, Jerry Hughes, Tyson Jackson, Kendall Langford, Steve McLendon, Jared Odrick, Justin Smith, Paul Soliai, Cedric Thornton
Linebacker: Brandon Graham, Brandon Marshall, Jerod Mayo, Brooks Reed, Malcolm Smith, Stephen Tulloch, Lamarr Woodley, Wesley Woodyard
Cornerback: Brandon Carr, Morris Claiborne, Captain Munnerlyn, Jerraud Powers, Greg Toler, Alterraun Verner, Lardarius Webb
Safety: Stevie Brown, Chris Conte, Michael Griffin, Roman Harper, James Ihedigbo, Kendrick Lewis, George Wilson
A cutok függvényében még változhat a lista, kiesők és új arcok egyaránt lehetnek.
több mint 10 éve
Emlékeztető:Péntek 20:00-ig lehet az 5 milliót elérő fizetésű játékosokat anélkül cutolni, hogy a teljes idei bérük bennragadna a capben dead money-ként.
Ugyaneddig az időpontig mindenkinek hard cap alá kell mennie. Aki péntek 20:00-kor a 106 milliós határ felett van, az addig nem tradelhet és nem licitálhat szabadügynökökre, amíg le nem ment a limit alá. Ezt a szabályt senki ne próbálja meg kijátszani úgy, hogy addig nem írja be azoknak a szerződését, akikkel most hosszabbított. A szabálykönyv szerint egyébként is a szerződés megkötését követő három napon belül be kell írni, de ezt nem vettem szigorúan, mert csak az adminisztráció szempontjából van jelentősége, viszont péntek 20:00-ig ezt is rendezzék el azok, akik még adósak vele, máskülönben az átlagfizetést írom be minden évre.
több mint 10 éve
"Remek" volt az elmúlt 24 óra a játékosaimnak IRL:Én Gibsonnal hosszabbítottam most, erre kibaszták, plusz Cofield is lapátra került, aki szintén nálam van.
Kivágták Steve Jacskon és Tyvon Branchet (mindkettőért idén tradeltem), és kirakták Fassanot is, aki most kapott (belátom irreális összegű) új szerződést tőlem. Championship.iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egy Bills és egy Packers 2. körre vagyunk a happy finish-től. 😊
több mint 11 éve
Nálam több is, mint 1/6, 17,88% 😊Teljes bünti 2015: 11.682.000 ^ ^kristofAz semmi, nálam az elkölthető 106 millió majdnem egy hatodát dead money teszi ki. :pvassadi
több mint 11 éve
Mondjuk Fasano és Branch szerintem játszani fog valahol idén az NFLben. Remélem Steven Jackson is."Remek" volt az elmúlt 24 óra a játékosaimnak IRL:Kellett neked cserélni sérülékeny/nyugger/túlfizetett, vagy több az egyben játékosokért.szaba
Kivágták Steve Jacskon és Tyvon Branchet (mindkettőért idén tradeltem), és kirakták Fassanot is, aki most kapott (belátom irreális összegű) új szerződést tőlem. Championship.iktriad
több mint 11 éve
Teljes bünti 2015: 11.682.000 ^ ^kristofAz semmi, nálam az elkölthető 106 millió majdnem egy hatodát dead money teszi ki. :p