GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
remélem most mindent jól osztottam el. amúgy nincs valami kalkulátor erre?Dexxter TailorSchleck csinálta még korábban
klaci.uw.hu/

JT Daniels fan
több mint 10 éve
remélem most mindent jól osztottam el. amúgy nincs valami kalkulátor erre?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
sztem Sanders több mint egy slot wr (+ hosszútávon nagyon jó fizuja van)
több mint 10 éve
Tőlem is jöhetett volna egy felháborodott komment, de minek...?Meglepődnék, ha itt nem fordítva gondolta volna Igor....mert, ha látná a többi GM is, hogy gyakorlatilag 17 hely lemozgásért cserébe kaptál egy idei 3.kört meg egy elit slot wr-t, akkor nem hiszem, hogy csak ennyi "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" komment jött volna....NewmanEgyebkent sokat segitene ha a pontos pickszamok is be lennenek irva szvsz..De akkor nem jönne minden második trade-re egy "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" reakció, az meg milyen már...vassadi
Hogy a masik 30 GM-nek is atlathatobb legyen elsore is..Igor
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Meglepődnék, ha itt nem fordítva gondolta volna Igor....mert, ha látná a többi GM is, hogy gyakorlatilag 17 hely lemozgásért cserébe kaptál egy idei 3.kört meg egy elit slot wr-t, akkor nem hiszem, hogy csak ennyi "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" komment jött volna....Egyebkent sokat segitene ha a pontos pickszamok is be lennenek irva szvsz..De akkor nem jönne minden második trade-re egy "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" reakció, az meg milyen már...vassadi
több mint 10 éve
Egyebkent sokat segitene ha a pontos pickszamok is be lennenek irva szvsz..De akkor nem jönne minden második trade-re egy "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" reakció, az meg milyen már...
több mint 10 éve
Egyebkent sokat segitene ha a pontos pickszamok is be lennenek irva szvsz..Hogy a masik 30 GM-nek is atlathatobb legyen elsore is..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
neki lehet..Ez a trade már megint mi?empty taxiÁdi erődemonstrációja 😀shawnka
több mint 10 éve
Ez a trade már megint mi?empty taxiÁdi erődemonstrációja 😀
több mint 10 éve
Ez a trade már megint mi?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Dexxter TailorLawson szerződése hibás, a két legmagasabb év összege több, mint a teljes 80%-a.
több mint 10 éve
egy délután alatt eléggé elszállt a piacHát ez egyenes következménye volt annak, hogy mindenki tudott hosszabbítani a sztárjaival, de így is van jónéhány csapat komoly space-el.
mondjuk ahogy nézem, ezeknek a tagoknak legalább a fele 2 év múlva is FA lesz, a fizetéseket látva... 😀Newman
Én ennél durvább elszállásra számítottam, alig pár ember van istenesen túlfizetve eddig, de ugye még korántsincs vége a táncnak.
több mint 10 éve
van neked istened K. László? 😀shawnkaMár majdnem magamra vettem. 😀
több mint 10 éve
Leírtam, miért nem.akkor miért nem lett az enyém az eredeti áron, és semmisítjük a két licitet?braxa88de gyökér vagyok megint elkurtam a shorts licitet 😀braxa88Most pedig teljesen feleslegesen emeltél Streaterre 19:40-kor, mert Döme érvénytelen ajánlatot tett rá, 20:00-kor pedig le is járt volna a licit.vassadi
én pl. azért emeltem keveset Marshallra mert a fő post még nem volt frissítve.DömeMondjuk logikus, hogy ha valaki licitál, akkor nem csak a kiemelt postot nézi meg (mivel én sem a liciteket figyelem 0-24, vagyis simán lehet, hogy csak órákkal a licit után frissítem a postot az adott ajánlattal), hanem megnézi, hogy az utolsó update óta érkezett-e (érvényes!) ajánlat arra a játékosra, akire emelni akar. Nem a semmiért van ott a post végén, hogy mikori licitekkel frissítettem utoljára.
Ehhez az esethez még annyit, hogy a piacnyitás előtt külön szóltam is, hogy mindenki figyeljen arra, nehogy más hibás ajánlata miatt feleslegesen nagyot emeljen.
több mint 10 éve
akkor miért nem lett az enyém az eredeti áron, és semmisítjük a két licitet?de gyökér vagyok megint elkurtam a shorts licitet 😀braxa88Most pedig teljesen feleslegesen emeltél Streaterre 19:40-kor, mert Döme érvénytelen ajánlatot tett rá, 20:00-kor pedig le is járt volna a licit.vassadi
több mint 10 éve
😮 Kelce azon ritka delikvensek egyike lesz, aki többet kap FA-n mint amit a Rózsi bizottság kalkulált neki.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
van neked istened K. László? 😀
több mint 10 éve
Iden volt a legjobb amugy karrierje soran.. de azert ennyire talan nem. Nem baj, remelem 3. koros comp pick lesz belole. 😊Azért Mark Pouncey távolról sem ekkora császár. 😀 Átlagosnál nem sokkal jobb C.szabaazthiszik h nba gm es kell a jo cenya a csapatba 😀MMMS
Igy most mar utolag orulok hogy Myerst nem vagtam ki..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Azért Mark Pouncey távolról sem ekkora császár. 😀 Átlagosnál nem sokkal jobb C.szabaazthiszik h nba gm es kell a jo cenya a csapatba 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
egy délután alatt eléggé elszállt a piacmondjuk ahogy nézem, ezeknek a tagoknak legalább a fele 2 év múlva is FA lesz, a fizetéseket látva... 😀
több mint 10 éve
Azért Mark Pouncey távolról sem ekkora császár. 😀 Átlagosnál nem sokkal jobb C.
több mint 10 éve
Pont beszéltük Farkyval edzésen pénteken, hogy jó lenne ennek valami webes felületet összehozni ami figyel minden ilyen dolgot, mert én pl. azért emeltem keveset Marshallra mert a fő post még nem volt frissítve. Nem kéne figyelni sem, meg én se basznám el mindig. 😀 Jó ok, tudom, nincs ideje, energiája rá senkinek, csak jó lenne... 😊de gyökér vagyok megint elkurtam a shorts licitet 😀braxa88Most pedig teljesen feleslegesen emeltél Streaterre 19:40-kor, mert Döme érvénytelen ajánlatot tett rá, 20:00-kor pedig le is járt volna a licit.vassadi
Most amúgy fél óra pihenőm volt nekem is?
több mint 10 éve
de gyökér vagyok megint elkurtam a shorts licitet 😀braxa88Most pedig teljesen feleslegesen emeltél Streaterre 19:40-kor, mert Döme érvénytelen ajánlatot tett rá, 20:00-kor pedig le is járt volna a licit.
több mint 10 éve
kicsit neztem delelott h elszamoltam magam es hiperolcso lesz a fa, de megnyugodva latom h mar elkezdett szakadozni a penzeszsak 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
de gyökér vagyok megint elkurtam a shorts licitet 😀