GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Ahogy nézem, jövőre érdemes lenne bevezetni, hogy az élő szerződésű emberek hosszabbításai mellé be kelljen másolni az aktuális szerződésének számait, mert ezzel függött össze a legtöbb fura árazás.

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
hardcap alá be kellett menni tudtommalgabokocka
Nem kell, csak amíg felette vagy, nem csinálhatsz semmit (FA vagy trade vagy claim), erre Igor is utalt.Rajna
Igen, emiatt úgyis rá van kényszerítve a limitet átlépő GM, hogy rövid időn belül rendezze a cap helyzetét, szóval igazán nagy jelentősége nincs, de azért jó lenne, ha nem napokkal később történne ez meg. IRL például ilyenkor már abszolút nem megengedett, hogy egy csapat átlépje a cap limitet.

Amúgy a rózitáblák publikálva lettek vagy volt erről valami? Nem találok még kiterjedtebb eszmecserét sem a kérdésről.Rajna
én felvetettem, de úgy tűnik titkosítva lett nemzetbiztonsági érdekek miattOrk
Azt láttam, de ezért írtam, hogy kiterjedtebb eszmecsere nem volt, egy kérdés, nulla reakció.Rajna
Somosnál kell reklamálni, mert ez csak azon múlik, hogy ő mikor teszi közzé.vassadi
Átküldtem most Ádinak, mert én hülye vagyok hozzá, hogy hogyan lehet nyilvánossá tenni.

több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
@Klaci79, nem jó a McLendon szerződés, mert az évi max 3,5M nála (2,8 x 1,25).Shilkor
köszi...elnéztem egy százassal...Klaci79
nincs mit
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
@Klaci79, nem jó a McLendon szerződés, mert az évi max 3,5M nála (2,8 x 1,25).Shilkor
köszi...elnéztem egy százassal...
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
na irl rams ki is baszta Longot... szerencsétlen, pedig milyen szépen indult neki annó az NFL

több mint 10 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
@Klaci79, nem jó a McLendon szerződés, mert az évi max 3,5M nála (2,8 x 1,25).
több mint 10 éve
 www.dropbox.com/s/5s622b3kut9o7wr/contract.xls?dl=0

Ezzel dolgozom én, asszem ez volt közösbe feltolva (a beírt számokkal ne foglalkozzon senki).

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
vki dobja már fel a szerződéskalkulátoros excelt mert minden 2. szerződés szar. most pl a puncis se jó
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Nem kell, csak amíg felette vagy, nem csinálhatsz semmit (FA vagy trade vagy claim), erre Igor is utalt.Rajna
Igen, emiatt úgyis rá van kényszerítve a limitet átlépő GM, hogy rövid időn belül rendezze a cap helyzetét, szóval igazán nagy jelentősége nincs, de azért jó lenne, ha nem napokkal később történne ez meg. IRL például ilyenkor már abszolút nem megengedett, hogy egy csapat átlépje a cap limitet.

Amúgy a rózitáblák publikálva lettek vagy volt erről valami? Nem találok még kiterjedtebb eszmecserét sem a kérdésről.Rajna
Azt láttam, de ezért írtam, hogy kiterjedtebb eszmecsere nem volt, egy kérdés, nulla reakció.Rajna
Somosnál kell reklamálni, mert ez csak azon múlik, hogy ő mikor teszi közzé.
több mint 10 éve
Azt láttam, de ezért írtam, hogy kiterjedtebb eszmecsere nem volt, egy kérdés, nulla reakció.

több mint 10 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
én felvetettem, de úgy tűnik titkosítva lett nemzetbiztonsági érdekek miatt
több mint 10 éve
Nem kell, csak amíg felette vagy, nem csinálhatsz semmit (FA vagy trade vagy claim), erre Igor is utalt.

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
hardcap alá be kellett menni tudtommal

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Igor
Ugye a szerződések beírásával párhuzamosan nemsokára jönnek a cutok is? Mert most majdnem 7 millióval vagy a cap limit felett.vassadi
Valoban, en 6.72-t szamolok es egy Rakoczit, igy sajna Graham mar nem igazan fert bele. 😊

A lista mar keszul, meg ki kell turkalni kivel kotottem tavaly/ket eve.. es lehet alszom ra egyet vagy kettot.

Van ra valami deadline? (lehet elkerulte a figyelmemet, csak annyit lattam activity stop van.. igy addig is sry a Moats-ra acsingozo Steelers-szurkerektol.)

De a draftig nem tervezek varni vele 😊Igor
Elméletileg az FA előtt volt a határidő 😊gabokocka
5 milla felettiekre csak.

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Igor
Ugye a szerződések beírásával párhuzamosan nemsokára jönnek a cutok is? Mert most majdnem 7 millióval vagy a cap limit felett.vassadi
Valoban, en 6.72-t szamolok es egy Rakoczit, igy sajna Graham mar nem igazan fert bele. 😊

A lista mar keszul, meg ki kell turkalni kivel kotottem tavaly/ket eve.. es lehet alszom ra egyet vagy kettot.

Van ra valami deadline? (lehet elkerulte a figyelmemet, csak annyit lattam activity stop van.. igy addig is sry a Moats-ra acsingozo Steelers-szurkerektol.)

De a draftig nem tervezek varni vele 😊Igor
Elméletileg az FA előtt volt a határidő 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Amúgy a rózitáblák publikálva lettek vagy volt erről valami? Nem találok még kiterjedtebb eszmecserét sem a kérdésről.

több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Igor

De a draftig nem tervezek varni vele 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Igor
Ugye a szerződések beírásával párhuzamosan nemsokára jönnek a cutok is? Mert most majdnem 7 millióval vagy a cap limit felett.
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 458 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
remélem most mindent jól osztottam el. amúgy nincs valami kalkulátor erre?Dexxter Tailor
Schleck csinálta még korábban
 klaci.uw.hu/Habi
köszi, akkor jól számoltam 😀Dexxter Tailor
Igen, viszont Lawson mint 3-4 DE az kizárt dolog. Csak elírtad, sémaváltás jön (de akkor meg Dockettnél nem stimmel a poszt), vagy hogyan?vassadi
csak elírtam, bár a sémaváltás se kizárt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Egyebkent sokat segitene ha a pontos pickszamok is be lennenek irva szvsz..

Hogy a masik 30 GM-nek is atlathatobb legyen elsore is..Igor
De akkor nem jönne minden második trade-re egy "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" reakció, az meg milyen már...vassadi
Nekem ez az elso beirasom..

De ha vetoert kialtottam volna, azt irom.
Itt most special cinizmus nelkul irtam.. hogy minden trade-nel be lehetne irni, jobban, atlathato elsore.Igor
Vágom, nem is neked szólt, amit írtam.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Igor 4 commish!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Egyebkent sokat segitene ha a pontos pickszamok is be lennenek irva szvsz..

Hogy a masik 30 GM-nek is atlathatobb legyen elsore is..Igor
De akkor nem jönne minden második trade-re egy "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" reakció, az meg milyen már...vassadi
Nekem ez az elso beirasom..

De ha vetoert kialtottam volna, azt irom.
Itt most special cinizmus nelkul irtam.. hogy minden trade-nel be lehetne irni, jobban, atlathato elsore.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
remélem most mindent jól osztottam el. amúgy nincs valami kalkulátor erre?Dexxter Tailor
 klaci.uw.hu/Habi
köszi, akkor jól számoltam 😀Dexxter Tailor
Igen, viszont Lawson mint 3-4 DE az kizárt dolog. Csak elírtad, sémaváltás jön (de akkor meg Dockettnél nem stimmel a poszt), vagy hogyan?
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 458 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 klaci.uw.hu/Habi
köszi, akkor jól számoltam 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
 klaci.uw.hu/Habi
volt egy excel az jobb volt