GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Ahogy nézem, jövőre érdemes lenne bevezetni, hogy az élő szerződésű emberek hosszabbításai mellé be kelljen másolni az aktuális szerződésének számait, mert ezzel függött össze a legtöbb fura árazás.
több mint 10 éve
Átküldtem most Ádinak, mert én hülye vagyok hozzá, hogy hogyan lehet nyilvánossá tenni.Igen, emiatt úgyis rá van kényszerítve a limitet átlépő GM, hogy rövid időn belül rendezze a cap helyzetét, szóval igazán nagy jelentősége nincs, de azért jó lenne, ha nem napokkal később történne ez meg. IRL például ilyenkor már abszolút nem megengedett, hogy egy csapat átlépje a cap limitet.hardcap alá be kellett menni tudtommalgabokockaNem kell, csak amíg felette vagy, nem csinálhatsz semmit (FA vagy trade vagy claim), erre Igor is utalt.Rajna
Somosnál kell reklamálni, mert ez csak azon múlik, hogy ő mikor teszi közzé.vassadiAzt láttam, de ezért írtam, hogy kiterjedtebb eszmecsere nem volt, egy kérdés, nulla reakció.RajnaAmúgy a rózitáblák publikálva lettek vagy volt erről valami? Nem találok még kiterjedtebb eszmecserét sem a kérdésről.Rajnaén felvetettem, de úgy tűnik titkosítva lett nemzetbiztonsági érdekek miattOrk
több mint 10 éve
na irl rams ki is baszta Longot... szerencsétlen, pedig milyen szépen indult neki annó az NFL
több mint 10 éve
www.dropbox.com/s/5s622b3kut9o7wr/contract.xls?dl=0Ezzel dolgozom én, asszem ez volt közösbe feltolva (a beírt számokkal ne foglalkozzon senki).
több mint 10 éve
vki dobja már fel a szerződéskalkulátoros excelt mert minden 2. szerződés szar. most pl a puncis se jó
több mint 10 éve
Igen, emiatt úgyis rá van kényszerítve a limitet átlépő GM, hogy rövid időn belül rendezze a cap helyzetét, szóval igazán nagy jelentősége nincs, de azért jó lenne, ha nem napokkal később történne ez meg. IRL például ilyenkor már abszolút nem megengedett, hogy egy csapat átlépje a cap limitet.hardcap alá be kellett menni tudtommalgabokockaNem kell, csak amíg felette vagy, nem csinálhatsz semmit (FA vagy trade vagy claim), erre Igor is utalt.Rajna
Somosnál kell reklamálni, mert ez csak azon múlik, hogy ő mikor teszi közzé.Azt láttam, de ezért írtam, hogy kiterjedtebb eszmecsere nem volt, egy kérdés, nulla reakció.RajnaAmúgy a rózitáblák publikálva lettek vagy volt erről valami? Nem találok még kiterjedtebb eszmecserét sem a kérdésről.Rajnaén felvetettem, de úgy tűnik titkosítva lett nemzetbiztonsági érdekek miattOrk
több mint 10 éve
Azt láttam, de ezért írtam, hogy kiterjedtebb eszmecsere nem volt, egy kérdés, nulla reakció.Amúgy a rózitáblák publikálva lettek vagy volt erről valami? Nem találok még kiterjedtebb eszmecserét sem a kérdésről.Rajnaén felvetettem, de úgy tűnik titkosítva lett nemzetbiztonsági érdekek miattOrk
több mint 10 éve
Amúgy a rózitáblák publikálva lettek vagy volt erről valami? Nem találok még kiterjedtebb eszmecserét sem a kérdésről.Rajnaén felvetettem, de úgy tűnik titkosítva lett nemzetbiztonsági érdekek miatt
több mint 10 éve
hardcap alá be kellett menni tudtommalgabokockaNem kell, csak amíg felette vagy, nem csinálhatsz semmit (FA vagy trade vagy claim), erre Igor is utalt.
több mint 10 éve
hardcap alá be kellett menni tudtommal
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
5 milla felettiekre csak.Elméletileg az FA előtt volt a határidő 😊gabokockaValoban, en 6.72-t szamolok es egy Rakoczit, igy sajna Graham mar nem igazan fert bele. 😊IgorUgye a szerződések beírásával párhuzamosan nemsokára jönnek a cutok is? Mert most majdnem 7 millióval vagy a cap limit felett.vassadi
A lista mar keszul, meg ki kell turkalni kivel kotottem tavaly/ket eve.. es lehet alszom ra egyet vagy kettot.
Van ra valami deadline? (lehet elkerulte a figyelmemet, csak annyit lattam activity stop van.. igy addig is sry a Moats-ra acsingozo Steelers-szurkerektol.)
De a draftig nem tervezek varni vele 😊Igor
több mint 10 éve
Elméletileg az FA előtt volt a határidő 😊Valoban, en 6.72-t szamolok es egy Rakoczit, igy sajna Graham mar nem igazan fert bele. 😊IgorUgye a szerződések beírásával párhuzamosan nemsokára jönnek a cutok is? Mert most majdnem 7 millióval vagy a cap limit felett.vassadi
A lista mar keszul, meg ki kell turkalni kivel kotottem tavaly/ket eve.. es lehet alszom ra egyet vagy kettot.
Van ra valami deadline? (lehet elkerulte a figyelmemet, csak annyit lattam activity stop van.. igy addig is sry a Moats-ra acsingozo Steelers-szurkerektol.)
De a draftig nem tervezek varni vele 😊Igor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Amúgy a rózitáblák publikálva lettek vagy volt erről valami? Nem találok még kiterjedtebb eszmecserét sem a kérdésről.
több mint 10 éve
Valoban, en 6.72-t szamolok es egy Rakoczit, igy sajna Graham mar nem igazan fert bele. 😊IgorUgye a szerződések beírásával párhuzamosan nemsokára jönnek a cutok is? Mert most majdnem 7 millióval vagy a cap limit felett.vassadi
De a draftig nem tervezek varni vele 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
IgorUgye a szerződések beírásával párhuzamosan nemsokára jönnek a cutok is? Mert most majdnem 7 millióval vagy a cap limit felett.
több mint 10 éve
csak elírtam, bár a sémaváltás se kizárt 😀Igen, viszont Lawson mint 3-4 DE az kizárt dolog. Csak elírtad, sémaváltás jön (de akkor meg Dockettnél nem stimmel a poszt), vagy hogyan?vassadiköszi, akkor jól számoltam 😀Dexxter Tailorremélem most mindent jól osztottam el. amúgy nincs valami kalkulátor erre?Dexxter TailorSchleck csinálta még korábban
klaci.uw.hu/Habi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Vágom, nem is neked szólt, amit írtam.Nekem ez az elso beirasom..Egyebkent sokat segitene ha a pontos pickszamok is be lennenek irva szvsz..De akkor nem jönne minden második trade-re egy "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" reakció, az meg milyen már...vassadi
Hogy a masik 30 GM-nek is atlathatobb legyen elsore is..Igor
De ha vetoert kialtottam volna, azt irom.
Itt most special cinizmus nelkul irtam.. hogy minden trade-nel be lehetne irni, jobban, atlathato elsore.Igor
több mint 10 éve
Igor 4 commish!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nekem ez az elso beirasom..Egyebkent sokat segitene ha a pontos pickszamok is be lennenek irva szvsz..De akkor nem jönne minden második trade-re egy "ez meg mi?" vagy "ez nem vétó!?" reakció, az meg milyen már...vassadi
Hogy a masik 30 GM-nek is atlathatobb legyen elsore is..Igor
De ha vetoert kialtottam volna, azt irom.
Itt most special cinizmus nelkul irtam.. hogy minden trade-nel be lehetne irni, jobban, atlathato elsore.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Igen, viszont Lawson mint 3-4 DE az kizárt dolog. Csak elírtad, sémaváltás jön (de akkor meg Dockettnél nem stimmel a poszt), vagy hogyan?köszi, akkor jól számoltam 😀Dexxter Tailorremélem most mindent jól osztottam el. amúgy nincs valami kalkulátor erre?Dexxter TailorSchleck csinálta még korábban
klaci.uw.hu/Habi
több mint 10 éve
köszi, akkor jól számoltam 😀remélem most mindent jól osztottam el. amúgy nincs valami kalkulátor erre?Dexxter TailorSchleck csinálta még korábban
klaci.uw.hu/Habi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
volt egy excel az jobb voltremélem most mindent jól osztottam el. amúgy nincs valami kalkulátor erre?Dexxter TailorSchleck csinálta még korábban
klaci.uw.hu/Habi