GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
eladó az 1/4. csak úgy mondom.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
friss, ropogós a KeKi-m
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

JT Daniels fan
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Más kérdés h én ink a 15 milliós Romót cserélném el...empty taxi
Én bejelentkeztem Romoért is (illetve a jövő évi első körös delikvens is én voltam 😀 )

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Kinn van majd egy hónapja a trade blockon, de a kutyának se kellett.

Sztem azok a gáz bizniszek amikor vki nincs fenn a kekin, majd egyszer csak egy marék szotyiért elpasszolják.

Itt mindenkinek megvolt a lehetősége, hogy tegyen ajánlatot.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Más kérdés h én ink a 15 milliós Romót cserélném el...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
EZ NEM VÉTÓ?!?!?
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
A tisztelt urak nem törték rám az ajtót a kiváló ajánlataikkal....csak azért nem fogok megtartani senkit, hogy itt a kollégák elégedettek legyenek.... 19 napja írtam ki, és egy darab ajánlat sem érkezett rá ma reggelig....ennyit erről....Bear
Jó, hát ennyiért megveszem én is. Ne viccelj, ha el akarsz adni valakit és nincs rá kereslet attól még nem értéktelen.
Carr trade vicc ugye?szaba
Franchise QBshawnka
Nem mondom, hogy már az, de olyan biztató jeleket mutatott újonc évében, hogy ennyiért soha a büdös életben nem adnak el ilyen QB-t. Kirk Cousins 2 jó meccs után 2. köröst ért a Skinsnek. Ha jól rémlik. Mindenesetre fiatal ígéretes QB-t nem szoktak 2. kör végi pickért adni.szaba
Nem arról van szó, hogy értéktelen, hanem arról, hogy azt az értéket megadja-e neked valaki....azért itt nem egy Manningről van szó....volt akit megkerestem vele (nem volt rendes QB-ja) és simán elhajtott, hogy nem kell neki....

Carr még lutri....ha most nem boltolom el, és jövőre lebőg, akkor cseszhetem az egészet....)lásd Freeman

Én úgy gondolom, hogy nekem a saját társaságommal kell törődnöm....nem akarom csak azért megtartani, őrizgetni, hogy olyan ellenértéket várjak érte, amit nem fogok megkapni....egy jövő évi első körért tudtam volna még ellőni, de én ezt a csomagot választottam, főleg mivel biztosan lesz egy NFL-ben is bizonyított kezdőm olcsóért, egy 3. számú WR-em (akit egyébként már college-en is kedveltem - és erről is szól ez a játék, olyanokat szeretnél a csapatba, akik vmiért szimpatikusak), aki ha Marshallt elboltolja a Bears, azonnal előrelép, egy majd olcsó fizut kapó 2. körös választás (ha szutymák, akkor olcsóért kivághatom), egy jövő évi 5. körös és 3 hely előrébb idén az első körben....
A másik lehetőség pedig egy jövő évi első kör, ami óriási lutri, mert ha bustot húzok vele, kidobtam az ablakon Carrt....éppen szívok Claiborne-nal, meg a 4.6M fizujával....(nyilván megválhatok tőle, de ugye vaskos büntiért...)
Ez így lehet, hogy értékében kevesebb, de biztosabb, és nekem megfelel....főleg azért, mert - ismétlem - ma reggelig nem jött rá ajánlat, így is én kerestem fel Habit Carr-al...

Vassadi pedig látta, és az ő védelmében - mielőtt a tisztelt nagyérdemű megkezdené az ő ekézését is - azt javasolta, hogy a másik ajánlattal foglalkozzak inkább...én választottam ezt, a fentiek miatt...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
A tisztelt urak nem törték rám az ajtót a kiváló ajánlataikkal....csak azért nem fogok megtartani senkit, hogy itt a kollégák elégedettek legyenek.... 19 napja írtam ki, és egy darab ajánlat sem érkezett rá ma reggelig....ennyit erről....Bear
Jó, hát ennyiért megveszem én is. Ne viccelj, ha el akarsz adni valakit és nincs rá kereslet attól még nem értéktelen.
Franchise QBshawnka
Nem mondom, hogy már az, de olyan biztató jeleket mutatott újonc évében, hogy ennyiért soha a büdös életben nem adnak el ilyen QB-t. Kirk Cousins 2 jó meccs után 2. köröst ért a Skinsnek. Ha jól rémlik. Mindenesetre fiatal ígéretes QB-t nem szoktak 2. kör végi pickért adni.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Franchise QB
több mint 11 éve
Btw ezt az offert vmelyik Rózi/a commish látta?

Madden hates me.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
A tisztelt urak nem törték rám az ajtót a kiváló ajánlataikkal....csak azért nem fogok megtartani senkit, hogy itt a kollégák elégedettek legyenek.... 19 napja írtam ki, és egy darab ajánlat sem érkezett rá ma reggelig....ennyit erről....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Carr trade vicc ugye?
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egy guard meg egy 2. kör nem túl sok egy lehetséges franchise QB-ért.

több mint 11 éve
Az elmúlt évben (mert csak erről nyilatkozhatok) a rózik ceruzája elég vastagon fogott, úgyhogy ennek emelése még igazságtalanabb lenne. Ahhoz képest idén korrektnek tűnik az árazás. Szerintem simán jó így ahogy van. Azt kellene amit említettél is, hogy a gyengébb csapatok jó picket áldoznak a sztárokért. Én is megtettem, két éve nincs első köröm. Bánom ugyan, de még így is beértem a PO-ba.Klaci79
Azért a Lions roster ami rádmaradt az minden volt csak nem gyenge...empty taxi
Ezt nem is mondtam, ugyanakkor egy idei első körrel elhoztam egy kezdő OT-t, de korábbi elődöm (nem vassadi) a 2014/1-et is odaadta Ray McDonald-ért, akit most ki kellett vágnom, mert egy idióta.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy itt jó a keret, de elődeim se sajnáltak egy első kört mondjuk egy jó játékosért odaadni, pedig így még a cap helyzet is elég rossz.
több mint 11 éve
Az elmúlt évben (mert csak erről nyilatkozhatok) a rózik ceruzája elég vastagon fogott, úgyhogy ennek emelése még igazságtalanabb lenne. Ahhoz képest idén korrektnek tűnik az árazás. Szerintem simán jó így ahogy van. Azt kellene amit említettél is, hogy a gyengébb csapatok jó picket áldoznak a sztárokért. Én is megtettem, két éve nincs első köröm. Bánom ugyan, de még így is beértem a PO-ba.Klaci79
Azért a Lions roster ami rádmaradt az minden volt csak nem gyenge...

Madden hates me.
több mint 11 éve
Amit gabo mondott. Illetve mivel a space ott van, meg hiányosságok is vannak, közepes/gyenge kezdők lesznek iszonyatosan túlfizetve, ez viszont hosszabb távon is ellehetetleníti a most épp szarabb kerettel de sok space-el rendelkezőket, mert 1-2 év múlva azok a szerződések, amikre el lett lőve az idei keret, keményen visszaütnek. A másik lehetőség felvállalni, hogy az ember csapata béna marad, vagy jó pickeket beáldozni nagy fizujú sztárokért.

Az alacsonyabb cap helyett megoldás lehetett volna a róziigények drasztikus emelése is, de ezt csak most kezdem belátni, illetve az kcisit igazságtalan lett volna azokkal, akik idén akartak hosszabbítani a sztárjaikkal, és előnybe kerültek volna azok, akik az elmúlt években más árszinten tették ugyanezt.Rajna
Az elmúlt évben (mert csak erről nyilatkozhatok) a rózik ceruzája elég vastagon fogott, úgyhogy ennek emelése még igazságtalanabb lenne. Ahhoz képest idén korrektnek tűnik az árazás. Szerintem simán jó így ahogy van. Azt kellene amit említettél is, hogy a gyengébb csapatok jó picket áldoznak a sztárokért. Én is megtettem, két éve nincs első köröm. Bánom ugyan, de még így is beértem a PO-ba.
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Még nem kaptam hosszabbítási ajánlatot:
Bengals
Bills
Packers
Ravens

Elméletileg a többiek mind ki lettek már hirdetve, ha valaki kimaradt volna, sikítson!

több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Amit gabo mondott. Illetve mivel a space ott van, meg hiányosságok is vannak, közepes/gyenge kezdők lesznek iszonyatosan túlfizetve, ez viszont hosszabb távon is ellehetetleníti a most épp szarabb kerettel de sok space-el rendelkezőket, mert 1-2 év múlva azok a szerződések, amikre el lett lőve az idei keret, keményen visszaütnek. A másik lehetőség felvállalni, hogy az ember csapata béna marad, vagy jó pickeket beáldozni nagy fizujú sztárokért.

Az alacsonyabb cap helyett megoldás lehetett volna a róziigények drasztikus emelése is, de ezt csak most kezdem belátni, illetve az kcisit igazságtalan lett volna azokkal, akik idén akartak hosszabbítani a sztárjaikkal, és előnybe kerültek volna azok, akik az elmúlt években más árszinten tették ugyanezt.

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Van egy rakat csapat akinek jelenleg 20+ milla space-e van, ami egy vicc. Miközben mások már mkost cap felett vannakRajna
IRL sincs ez másképp.vassadi
Persze, és van is ebben igazság, de IRL ennek elsősorban piaci okai vannak, a small market csapatok nem engedhetik meg maguknak azt, hogy kitöltsék a capet, illetve az igazi klasszisok nem is nagyon akarnak odamenni. Nálunk ilyesmi nincs.Rajna
Azt még mindig nem látom, mi itt a gond.vassadi
A magas cap, de együtt tudok élni vele, korábban kellett volna pattognom.Rajna
Azert a nagy cap-pel biro csapatok nagy reszenel, min 10-15 ember kell meg, es/vagy franchise QB..

Szerintem annyira jol nem neznek ki a 80-85 misi kozotti rosterek azert.. (ezzel most sikerult sok baratot szerezni.. ezert just in case, jon a kitetel: 1-2 kivetel persze akadhat, de nem sok.)Igor
Ez teljesen nyilvánvaló, de mivel mindenki meg tudja tartani a kiemelkedő játékosait, nehéz FA-ről játékost szerezni, marad a draft, ami vagy bejön vagy nem. Alacsonyabb cappel nehezebb volna a jó csapatoknak fenntartani a status quot, a gyengébbeknek pedig nagyobb esély volna előrelépni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Van egy rakat csapat akinek jelenleg 20+ milla space-e van, ami egy vicc. Miközben mások már mkost cap felett vannakRajna
Persze, és van is ebben igazság, de IRL ennek elsősorban piaci okai vannak, a small market csapatok nem engedhetik meg maguknak azt, hogy kitöltsék a capet, illetve az igazi klasszisok nem is nagyon akarnak odamenni. Nálunk ilyesmi nincs.Rajna
A magas cap, de együtt tudok élni vele, korábban kellett volna pattognom.Rajna
Azert a nagy cap-pel biro csapatok nagy reszenel, min 10-15 ember kell meg, es/vagy franchise QB..

Szerintem annyira jol nem neznek ki a 80-85 misi kozotti rosterek azert.. (ezzel most sikerult sok baratot szerezni.. ezert just in case, jon a kitetel: 1-2 kivetel persze akadhat, de nem sok.)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Utaztam, vagyok.. legkesobb szerdaig kuldom az enyemeket..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Szerintem még alacsony is 😀 Vsz. az lenne a normális hogy IRL-t követjük, az árak meg maguktól alkalmazkodnak a caphez... Az mondjuk igaz hogy idén rajtam kívül minden csapat akciósan igazolta vissza az embereit 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
A magas cap, de együtt tudok élni vele, korábban kellett volna pattognom.

több mint 11 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
dehogynem, itt Orkhoz nem akar senki menniHöri
pedig nálam minden semmirekellő is kitölti a szerződését végig
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Azt még mindig nem látom, mi itt a gond.