GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
aztán meg ne und jövő hét keddre!shawnkanyugi, van idő meg van amatőr lelkesedés. hadd röhögjetek ti is valakin a sok trashtalk közepette.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
aztán meg ne und jövő hét keddre!
több mint 11 éve
Újabb visszatérő: a Redskins irányítását berger90 veszi át.vassadiAz első két szó láttán a szívinfarktus kerülgetett.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Igen
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
az RFA drafthelynél a GM drafthely számít ugye ? nem az irl ?!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
vassadi, a 2017/5. köröm milyen okból lett forfeit? 😊somoskovigSchleck második hosszabbítós körénél csak simán beírtad a játékosok nevét és szerződéseit, nem fűztél hozzá semmilyen megjegyzést, ezt valamivel szankcionálni kellett. Legközelebb majd jobban figyelsz.
több mint 11 éve
vassadi, a 2017/5. köröm milyen okból lett forfeit? 😊somoskovigmegszolalt a rozsahazi 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
vassadi, a 2017/5. köröm milyen okból lett forfeit? 😊
több mint 11 éve
en se kamazom, leginkabb azert mert fogalmuk sincs mihez viszonyitva osztalyoznak (mit kellett vna megoldania a playaknak az adott playekben), de jelen esetben pl az eletben nem talalok jobbat. kossem sackre a kondit ? megnagyobb lol.Speciel pont azon keves ember koze tartozom aki kedveli oket... kerdezd somost, ha mar o irta azt hogy nem szereti.Igormondj jobbat, azonnal csereljuk.MMMSHa nem szeretitek, ne hasznaljatok mint viszonyitasi/hivatkozasi alap :pIgorEz a PFF overall grade kitétel remélem csak vicc....azt hittem IRL-hez akarjuk közelíteni a játékot.... 😛NewmanMi sem szerettük, de egy NT esetén nehéz objektíven mérhető statot találni.somoskovig
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Speciel pont azon keves ember koze tartozom aki kedveli oket... kerdezd somost, ha mar o irta azt hogy nem szereti.mondj jobbat, azonnal csereljuk.MMMSHa nem szeretitek, ne hasznaljatok mint viszonyitasi/hivatkozasi alap :pIgorEz a PFF overall grade kitétel remélem csak vicc....azt hittem IRL-hez akarjuk közelíteni a játékot.... 😛NewmanMi sem szerettük, de egy NT esetén nehéz objektíven mérhető statot találni.somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Igor rankings.mondj jobbat, azonnal csereljuk.MMMSHa nem szeretitek, ne hasznaljatok mint viszonyitasi/hivatkozasi alap :pIgorEz a PFF overall grade kitétel remélem csak vicc....azt hittem IRL-hez akarjuk közelíteni a játékot.... 😛NewmanMi sem szerettük, de egy NT esetén nehéz objektíven mérhető statot találni.somoskovig
több mint 11 éve
mondj jobbat, azonnal csereljuk.Ha nem szeretitek, ne hasznaljatok mint viszonyitasi/hivatkozasi alap :pIgorEz a PFF overall grade kitétel remélem csak vicc....azt hittem IRL-hez akarjuk közelíteni a játékot.... 😛NewmanMi sem szerettük, de egy NT esetén nehéz objektíven mérhető statot találni.somoskovig
több mint 11 éve
Ha nem szeretitek, ne hasznaljatok mint viszonyitasi/hivatkozasi alap :pEz a PFF overall grade kitétel remélem csak vicc....azt hittem IRL-hez akarjuk közelíteni a játékot.... 😛NewmanMi sem szerettük, de egy NT esetén nehéz objektíven mérhető statot találni.somoskovig
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Ez a PFF overall grade kitétel remélem csak vicc....azt hittem IRL-hez akarjuk közelíteni a játékot.... 😛NewmanMi sem szerettük, de egy NT esetén nehéz objektíven mérhető statot találni.
több mint 11 éve
Ez a PFF overall grade kitétel remélem csak vicc....azt hittem IRL-hez akarjuk közelíteni a játékot.... 😛
több mint 11 éve
Juj, na ezen van mit pontosítani:"A.J. Green - még egy évem van ebben a fertőben, meg fogom dönteni Terry Porter Jacksonville-ben felállított rekordját az egy elkapásra jutó fizetésben (Porter 8 elkapást hozott IRL a 8 milliós szerződésével )"1: JERRY Porternek hívták az illetőt.
2. 10 millió garantáltat keresett abban az egy évben(2008), amúgy nálunk volt, nem 8at, és 11 elkapása volt, nem 8. Így is a legnagyobb FA bustunk volt mondjuk az elmúlt 20 szezonban. Mondjuk alapból nem értette senki, miért fizettünk neki 40 millát 6 évre...
több mint 11 éve
Igen, köszi beírtam most már.DömeCruz szerződésénél hiányzik egy év.vassadi
több mint 11 éve
Szerkesztettem a hsz-t, így Hill szerződésén is variáltam ha kell törlöm és beírom az egészet új hsz-be.empty taxiWalker és Gibson szerződése így nem jó, mert nem felelnek meg ennek a kritériumnak: "3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 80 %-a lehet."vassadi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Srácok!no way 😕
Én sajnos mégsem tudom továbbvinni a Redskinst idő hiányában, elnézést, hogy csak most szólok. Köszönöm a sok jó pillanatot, amit okozott a játék. 😀
További jó játékot kívánok nektek! 😊adam8
több mint 11 éve
Frissült a kekim, Ryan Clady is elérhető megfelelő ajánlat esetén.
több mint 11 éve
Srácok!Én sajnos mégsem tudom továbbvinni a Redskinst idő hiányában, elnézést, hogy csak most szólok. Köszönöm a sok jó pillanatot, amit okozott a játék. 😀
További jó játékot kívánok nektek! 😊
több mint 11 éve
de a 9,5M az pont a 10M 95%-a. 😀Höri, Gronk 9,5 milliót kapott, csak szólok 😀braxa88Ja, megùsztad mert én tizet kértem volna a helyében :p
Dwayne viszont màsfélért marad ha nagyon visszaugatHöri
több mint 11 éve
Höri, Gronk 9,5 milliót kapott, csak szólok 😀braxa88Ja, megùsztad mert én tizet kértem volna a helyében :p
Dwayne viszont màsfélért marad ha nagyon visszaugat