GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
empty taxi
Walker és Gibson szerződése így nem jó, mert nem felelnek meg ennek a kritériumnak: "3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 80 %-a lehet."vassadi
Át is lehetne írni a szabálykönyvben, hogy 3 éves szerződés esetén az évi minimum összeg az éves átlag 60%-a, mert legalább ennyit kell adni, hogy a fenti kitétel teljesüljön.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
empty taxi
Walker és Gibson szerződése így nem jó, mert nem felelnek meg ennek a kritériumnak: "3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 80 %-a lehet."
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Höri, Gronk 9,5 milliót kapott, csak szólok 😀
több mint 11 éve
akkor 2. köröst kap
több mint 11 éve
ha valakit első körben draftoltak, akkor annak nem lehet "eredeti" draftkörös rfa taget adni csak első köröst, nem?Newman
Így van.vassadi
Ha valakit első körben draftoltak, az hogy lehet egyáltalán RFA?somoskovig
Az lehet, hogy konkrétan erre nincs precedens, de ez az elv érvényes, tehát például braxa nem tehet eredeti körös tendert a második körben draftolt Phil Taylorra.
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
ha valakit első körben draftoltak, akkor annak nem lehet "eredeti" draftkörös rfa taget adni csak első köröst, nem?Newman
Így van.vassadi
Ha valakit első körben draftoltak, az hogy lehet egyáltalán RFA?

több mint 11 éve
Így van.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ha valakit első körben draftoltak, akkor annak nem lehet "eredeti" draftkörös rfa taget adni csak első köröst, nem?

több mint 11 éve
egy visszavonulas szélén álló mára már gyenge slot wr, egy kezdő RBért aki + kb vetmint keres. szép 😀

amugy a szerződéskalkulátoros excelt légyszi küldje el vki anélkül nehéz szerződéseket osztani.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Újra frissült a KeKim. A kiárusítás diszkont áron továbbra is tart!
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Irja le a gm minden jatekoshoz h hany eves szerzodest akar es ugy kapjon listat a rozibiz, feltuntetve h ki ufa meg ki nem.szaba
Ezt támogatom, az árazás idejének harmada-fele azzal megy el, hogy azt bogarászom, hogy az illetőnek van-e szerződése.

több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Friss a KEKI, ha valakit érdekel Spiller tag+trade formában, viszonylag olcsón megszámítom!

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Keres-Kínál - Manager játék | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

több mint 11 éve
RFA topikban azt is írjátok oda eredeti körös tendernél, hogy hányadik körben lett draftolva az adott játékos vagy hogy UDFA volt, offer sheeteknél egyszerűbb, ha nem kell ezt külön kikeresni.
több mint 11 éve
a szerződés kalkulátor excelt belinkeli nekem vki légyszi
a szerződéses topicban még nfl.hus linken van, szal az nem jó
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Irja le a gm minden jatekoshoz h hany eves szerzodest akar es ugy kapjon listat a rozibiz, feltuntetve h ki ufa meg ki nem.
több mint 11 éve
Többiek nem nézték az aktuális szerződéseket? Webb ugye evidens, de Flowersnál is vicces ez, Thomas is kapott kis paycutot.Rajna
Utóbbi kettőnél adódott hozzá extra év a szerződéshez, vagyis a paycuthoz ezeknek semmi köze.vassadi
Tudom, hogy szabályos, de attól még jelentős paycut, pl. FA-n Flowers a jelenlegi ajánlatát fogadta volna el, nem az újat. Arról nem is beszélve, hogy egyik sem érte el a kritikus kort, szóval még lehet trükközni kicsit a backloaded dologgal.

Kéne az az NPV (kilátáselmélet alapján korrigálva - a jövőt nagyon alul kéne értékeltetni, vannak tuti cutos szerződések). De persze idén már nem, meg nem vészes, de azért ez tényleg fura, Flowers idén több mint 2 millióval kevesebbet fog keresni, köszönhetően az ügynöki munkának.

több mint 11 éve
Többiek nem nézték az aktuális szerződéseket? Webb ugye evidens, de Flowersnál is vicces ez, Thomas is kapott kis paycutot.Rajna
Utóbbi kettőnél adódott hozzá extra év a szerződéshez, vagyis a paycuthoz ezeknek semmi köze.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Meglepődve tapasztaltam, hogy a szerződéseidnél mindent rendben találtam, de az RFA tender értékét már nem sikerült eltalálnod, pedig két hozzászólással előtted írtam be. :pvassadi
Még az előtt átjavítottam jó értékre, mint hogy ezt megjegyezd. 😛
több mint 11 éve
Többiek nem nézték az aktuális szerződéseket? Webb ugye evidens, de Flowersnál is vicces ez, Thomas is kapott kis paycutot.

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Hosszabbítás; azt a játékos elfogadná, de Goodell megvétózza.. erre cut. 😀

Még az NFLPA-t belerakhatnánk valahogy, erre tuti hisztiznének 😊Igor
Ez nem hosszabbítás volt, hanem paycut (eddig is 2 év volt hátra a szerződéséből), gondolom ezért lett vétózva. Különben megfelelt volna a szabályoknak, mert 2 x 5,25 > 7.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
"Hosszabbítás"; azt a játékos elfogadná, de Goodell megvétózza.. erre cut. 😀

Ha megnézed, nem hosszabbítás lett volna az, hanem konkrétan paycut.vassadi
Láttam, ugyanannyi év 😊 de valóban rosszul írtam.. ettől függetlenül szórakoztató kis eseménysor volt. (Lehet Bekinek nem ennyire..)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
iktriad
Meglepődve tapasztaltam, hogy a szerződéseidnél mindent rendben találtam, de az RFA tender értékét már nem sikerült eltalálnod, pedig két hozzászólással előtted írtam be. :p
több mint 11 éve

Ha megnézed, nem hosszabbítás lett volna az, hanem konkrétan paycut.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan

Még az NFLPA-t belerakhatnánk valahogy, erre tuti hisztiznének 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
lynch+gronk, minek ide qb? :-P bár cutler az