GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Át is lehetne írni a szabálykönyvben, hogy 3 éves szerződés esetén az évi minimum összeg az éves átlag 60%-a, mert legalább ennyit kell adni, hogy a fenti kitétel teljesüljön.empty taxiWalker és Gibson szerződése így nem jó, mert nem felelnek meg ennek a kritériumnak: "3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 80 %-a lehet."vassadi
több mint 11 éve
empty taxiWalker és Gibson szerződése így nem jó, mert nem felelnek meg ennek a kritériumnak: "3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 80 %-a lehet."
több mint 11 éve
Höri, Gronk 9,5 milliót kapott, csak szólok 😀
több mint 11 éve
akkor 2. köröst kap
több mint 11 éve
Az lehet, hogy konkrétan erre nincs precedens, de ez az elv érvényes, tehát például braxa nem tehet eredeti körös tendert a második körben draftolt Phil Taylorra.Ha valakit első körben draftoltak, az hogy lehet egyáltalán RFA?somoskovigha valakit első körben draftoltak, akkor annak nem lehet "eredeti" draftkörös rfa taget adni csak első köröst, nem?NewmanÍgy van.vassadi
több mint 11 éve
Ha valakit első körben draftoltak, az hogy lehet egyáltalán RFA?ha valakit első körben draftoltak, akkor annak nem lehet "eredeti" draftkörös rfa taget adni csak első köröst, nem?NewmanÍgy van.vassadi
több mint 11 éve
ha valakit első körben draftoltak, akkor annak nem lehet "eredeti" draftkörös rfa taget adni csak első köröst, nem?NewmanÍgy van.
több mint 11 éve
ha valakit első körben draftoltak, akkor annak nem lehet "eredeti" draftkörös rfa taget adni csak első köröst, nem?
több mint 11 éve
egy visszavonulas szélén álló mára már gyenge slot wr, egy kezdő RBért aki + kb vetmint keres. szép 😀amugy a szerződéskalkulátoros excelt légyszi küldje el vki anélkül nehéz szerződéseket osztani.
több mint 11 éve
Újra frissült a KeKim. A kiárusítás diszkont áron továbbra is tart!
több mint 11 éve
Irja le a gm minden jatekoshoz h hany eves szerzodest akar es ugy kapjon listat a rozibiz, feltuntetve h ki ufa meg ki nem.szabaEzt támogatom, az árazás idejének harmada-fele azzal megy el, hogy azt bogarászom, hogy az illetőnek van-e szerződése.
több mint 11 éve
Friss a KEKI, ha valakit érdekel Spiller tag+trade formában, viszonylag olcsón megszámítom!
több mint 11 éve
RFA topikban azt is írjátok oda eredeti körös tendernél, hogy hányadik körben lett draftolva az adott játékos vagy hogy UDFA volt, offer sheeteknél egyszerűbb, ha nem kell ezt külön kikeresni.
több mint 11 éve
a szerződés kalkulátor excelt belinkeli nekem vki légyszia szerződéses topicban még nfl.hus linken van, szal az nem jó
több mint 11 éve
Irja le a gm minden jatekoshoz h hany eves szerzodest akar es ugy kapjon listat a rozibiz, feltuntetve h ki ufa meg ki nem.
több mint 11 éve
Tudom, hogy szabályos, de attól még jelentős paycut, pl. FA-n Flowers a jelenlegi ajánlatát fogadta volna el, nem az újat. Arról nem is beszélve, hogy egyik sem érte el a kritikus kort, szóval még lehet trükközni kicsit a backloaded dologgal.Többiek nem nézték az aktuális szerződéseket? Webb ugye evidens, de Flowersnál is vicces ez, Thomas is kapott kis paycutot.RajnaUtóbbi kettőnél adódott hozzá extra év a szerződéshez, vagyis a paycuthoz ezeknek semmi köze.vassadi
Kéne az az NPV (kilátáselmélet alapján korrigálva - a jövőt nagyon alul kéne értékeltetni, vannak tuti cutos szerződések). De persze idén már nem, meg nem vészes, de azért ez tényleg fura, Flowers idén több mint 2 millióval kevesebbet fog keresni, köszönhetően az ügynöki munkának.
több mint 11 éve
Többiek nem nézték az aktuális szerződéseket? Webb ugye evidens, de Flowersnál is vicces ez, Thomas is kapott kis paycutot.RajnaUtóbbi kettőnél adódott hozzá extra év a szerződéshez, vagyis a paycuthoz ezeknek semmi köze.
több mint 11 éve
Még az előtt átjavítottam jó értékre, mint hogy ezt megjegyezd. 😛iktriadMeglepődve tapasztaltam, hogy a szerződéseidnél mindent rendben találtam, de az RFA tender értékét már nem sikerült eltalálnod, pedig két hozzászólással előtted írtam be. :pvassadi
több mint 11 éve
Többiek nem nézték az aktuális szerződéseket? Webb ugye evidens, de Flowersnál is vicces ez, Thomas is kapott kis paycutot.
több mint 11 éve
Hosszabbítás; azt a játékos elfogadná, de Goodell megvétózza.. erre cut. 😀Ez nem hosszabbítás volt, hanem paycut (eddig is 2 év volt hátra a szerződéséből), gondolom ezért lett vétózva. Különben megfelelt volna a szabályoknak, mert 2 x 5,25 > 7.
Még az NFLPA-t belerakhatnánk valahogy, erre tuti hisztiznének 😊Igor
több mint 11 éve
Láttam, ugyanannyi év 😊 de valóban rosszul írtam.. ettől függetlenül szórakoztató kis eseménysor volt. (Lehet Bekinek nem ennyire..)"Hosszabbítás"; azt a játékos elfogadná, de Goodell megvétózza.. erre cut. 😀Ha megnézed, nem hosszabbítás lett volna az, hanem konkrétan paycut.vassadi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
iktriadMeglepődve tapasztaltam, hogy a szerződéseidnél mindent rendben találtam, de az RFA tender értékét már nem sikerült eltalálnod, pedig két hozzászólással előtted írtam be. :p
több mint 11 éve
Hosszabbítás; azt a játékos elfogadná, de Goodell megvétózza.. erre cut. 😀Ha megnézed, nem hosszabbítás lett volna az, hanem konkrétan paycut.
több mint 11 éve
Hosszabbítás; azt a játékos elfogadná, de Goodell megvétózza.. erre cut. 😀Még az NFLPA-t belerakhatnánk valahogy, erre tuti hisztiznének 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
lynch+gronk, minek ide qb? :-P bár cutler az