GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Mindegy, braxa kemény, mint a bili pereme. Le kell igazolnom TJ Wardot a jelek szerint.
több mint 11 éve
Pont ezt akartam írni.Ráadásul a tag+trade után van lehetőség hosszabbításra, szóval még logikus is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Szerintem nem, legalábbis a szabálykönyv ezt írja: "Egymást követő esztendőkben ugyanarra a játékosra a franchise tag nem használható." Vagyis nem veszi figyelembe, hogy a taget két különböző csapattól kapná-e a játékos.gronk tavaly tag+trade után jött hozzám, most én adhatok neki fr taget?braxa88Szerintem igen.
De gyávaság lenne... 😀somoskovig
több mint 11 éve
gronk tavaly tag+trade után jött hozzám, most én adhatok neki fr taget?braxa88Szerintem igen.
De gyávaság lenne... 😀
több mint 11 éve
gronk tavaly tag+trade után jött hozzám, most én adhatok neki fr taget?
több mint 11 éve
Frissült a KeKim. A bőkezűség jegyében jó játékosok, mint Bowe vagy Jon Beason kvázi 2 zacskó mogyoróért vihetőek.
több mint 11 éve
Tavaly nagyon zsugori voltam, idén meg a jelek szerint túlságosan bőkezű a hosszabbításokkal. Jövőre majd (TALÁN) megtalálom a helyes mértéket. 😀😀Egyébként meg Jacksonvilleben IRL is túl kell fizetni az embereket, hogy odajöjjenek/ ott maradjanak. 😀😀
több mint 11 éve
Ahogy mondodgabokockaKöszi.
több mint 11 éve
Ahogy mondod
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ha valaki anno UDFAként jött a ligába, akkor ő milyen RFA taget kell hogy kapjon? Neki is 1,458,000$-os fizut kell adni?
több mint 11 éve
Ennél is van egyszerűbb, szűrő a posztok oszlop tetejére, és akkor le tudod szűkíteni, hogy egyszerre csak egy poszt embereit lásd... 😀Rajna: nem lehetetlen, előtte be kell szúrni mellé egy oszlopot amin 1-től sorszámozod a sorokat, utána annak alapján vissza tudod állítani. Asszem 😊RataxesEz igaz, csak előny, ha ez azelőtt jut eszembe, hogy elkezdem csinálni 😊 mindenesetre ennél is egyszerűbb, ha a posztok/nevek ábécésorrendjei alapján lennének a listák (btw így át lehet rendezni a többi listát, ami egyszerűbb, mint az enyémmel szórakozni).Rajna
több mint 11 éve
Szeretnék gabtsinak egy Rózi of the year különdíjat adományozni, mert ő volt az egyetlen, aki teljesíteni tudta azt a kérést, hogy egy előre megadott excel táblába számokat írjon... 😀Akkor mégis inkább én vagyok a Rózi of the year, bár inkább all decade, mert én dolgoztam a legtöbbet. És a raiderek is PM-ben mennek.
Höri beírta ponttal és betűvel, ezt egyesével kellett átmásolni, Rajna a számokat tudta használni, csak a játékosok sorrendjét variálta át, de ezt legalább egy függvénnnyel össze lehetett keresni, szaba pedig első nekifutásra sikeresen elküldte PM-ben kb. 100 játékos adatait. @)somoskovig
több mint 11 éve
amugy mikor lesznek eredmények?braxa88Ugyanúgy megy majd, mint tavaly. Vagyis ha elküldted az ajánlatokat, utána már csak Somoson múlik, mikor kapod a választ.
több mint 11 éve
Rajna: nem lehetetlen, előtte be kell szúrni mellé egy oszlopot amin 1-től sorszámozod a sorokat, utána annak alapján vissza tudod állítani. Asszem 😊RataxesEz igaz, csak előny, ha ez azelőtt jut eszembe, hogy elkezdem csinálni 😊 mindenesetre ennél is egyszerűbb, ha a posztok/nevek ábécésorrendjei alapján lennének a listák (btw így át lehet rendezni a többi listát, ami egyszerűbb, mint az enyémmel szórakozni).
több mint 11 éve
Rajna: nem lehetetlen, előtte be kell szúrni mellé egy oszlopot amin 1-től sorszámozod a sorokat, utána annak alapján vissza tudod állítani. Asszem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
valaki betudná lőni ide a tavalyi Rózi árakat?előre is köszönöm
több mint 11 éve
Szeretnék gabtsinak egy Rózi of the year különdíjat adományozni, mert ő volt az egyetlen, aki teljesíteni tudta azt a kérést, hogy egy előre megadott excel táblába számokat írjon... 😀Kénytelen voltam átvariálni a konzisztensebb árazáshoz, hogy az azonos posztúakat egy kupacban árazzam be. Gyorsabb és jobb eredmény jön ki így. Aztán visszarendeztem csapatonként, ahogy eredetileg is volt, az más kérdés, hogy a csapatokon belüli sorrendet lehetetlen visszaállítani excellel.
Höri beírta ponttal és betűvel, ezt egyesével kellett átmásolni, Rajna a számokat tudta használni, csak a játékosok sorrendjét variálta át, de ezt legalább egy függvénnnyel össze lehetett keresni, szaba pedig első nekifutásra sikeresen elküldte PM-ben kb. 100 játékos adatait. @)somoskovig
több mint 11 éve
nem volt könnyű 😀Igen.
a 49erst Ádinak küldöm ugye ?gabtsi
több mint 11 éve
nem volt könnyű 😀a 49erst Ádinak küldöm ugye ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Szeretnék gabtsinak egy Rózi of the year különdíjat adományozni, mert ő volt az egyetlen, aki teljesíteni tudta azt a kérést, hogy egy előre megadott excel táblába számokat írjon... 😀Höri beírta ponttal és betűvel, ezt egyesével kellett átmásolni, Rajna a számokat tudta használni, csak a játékosok sorrendjét variálta át, de ezt legalább egy függvénnnyel össze lehetett keresni, szaba pedig első nekifutásra sikeresen elküldte PM-ben kb. 100 játékos adatait. @)
több mint 11 éve
Ismételten felhívnám a figyelmet a szerződéshosszabbítási ajánlatokat is érintő szabálymódosításokra, különösen az első részre:Négy évre szóló szerződést csak 4 milliós, ötéves kontraktust csak 5 milliós éves átlagot elérő fizetés esetén lehet kötni.
Harmadévesnél idősebb játékossal csak akkor köthető kétéves szerződés, ha az ajánlott átlagfizetés eléri a veterán minimumok átlagának másfélszeresét, hároméves szerződéshez pedig legalább a veterán minimumok átlagának kétszeresét kell ajánlani éves átlagfizetésként. Vagyis az alapján, hogy hányadik NFL-szezonjában jár az adott játékos és hány éves szerződést akar vele kötni a GM, az alábbi értékeket kell elérnie az ajánlott átlagfizetésnek:
több mint 11 éve
Speciel én vagyok hunyó, határidő után küldtem, csupán vassadi végtelen jóindulatának köszönetem hogy beszállhattam. 😕 😊milyen rafinált ez a Somos, így akarja kitúrni a Raiders-t az öbölből, hogy csak ő maradhasson.HörigabtsiHöriRajnaszabaA Raiders-játékosokat is árazzátok be, ők hiányoznak az Excelből:
RB Reggie Bush
FB Henry Hynoski
WR A.J. Green
WR Victor Cruz
DE Cameron Jordan
DE Corey Liugetvassadi
több mint 11 éve
milyen rafinált ez a Somos, így akarja kitúrni a Raiders-t az öbölből, hogy csak ő maradhasson.gabtsiHöriRajnaszabaA Raiders-játékosokat is árazzátok be, ők hiányoznak az Excelből:
RB Reggie Bush
FB Henry Hynoski
WR A.J. Green
WR Victor Cruz
DE Cameron Jordan
DE Corey Liugetvassadi