GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Fakk. Fél órát néztem. Na mindegy, kellett volna a srác. A másik kettő bekaphatja a szódás-szifon csőrét.A Josh Hill licitem másodjára miért lett szar?szabaszerintem azért, mert a rossz licit után 1 óra bünti jár...az nem telt még le akkor, tehát újabb 1 óra...Klaci79
több mint 10 éve
A Josh Hill licitem másodjára miért lett szar?szabaszerintem azért, mert a rossz licit után 1 óra bünti jár...az nem telt még le akkor, tehát újabb 1 óra...
több mint 10 éve
A Josh Hill licitem másodjára miért lett szar?
több mint 10 éve
Dehogy, ne viccelj 😊Megtisztelő, szerintem az első eset hogy egy GM szerepel egy másik GM kekijében. Ráadásul kétszer is.RataxesRemelem nincs harag 😕
Irtam PM-et kozben..Igor
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Én is neked, még valamikor tegnap. :pMegtisztelő, szerintem az első eset hogy egy GM szerepel egy másik GM kekijében. Ráadásul kétszer is.RataxesRemelem nincs harag 😕
Irtam PM-et kozben..Igor
több mint 10 éve
Megtisztelő, szerintem az első eset hogy egy GM szerepel egy másik GM kekijében. Ráadásul kétszer is.RataxesRemelem nincs harag 😕
Irtam PM-et kozben..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Megtisztelő, szerintem az első eset hogy egy GM szerepel egy másik GM kekijében. Ráadásul kétszer is.
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Ke-ki a trade fuggvenyeben frissitodott.Alulrol a masodik, mar csak Horit kell valahogy tulelni/rabirni egy frissitesre..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
mert 4.éve jön
több mint 10 éve
a walker licit nem jó
több mint 10 éve
Szegény Rata próbálkozik.... #kényszeredettvigyorNewmanLe lesztek mosva a pályáról! 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Á vazze...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ha évi 600és apró k elég akkor évi 1 milla miért nem?briareosezt továbbra sem értem, teszem hozzá ugyanaz a player mind a két esetben
több mint 10 éve
Mondjuk ez a vetmin-es szabaly igy is hulyeseg, meg mindig.. hogy valakinek meg siman 500-600k-t odaadhatsz 3 evre, masnak mar kotelezo 1.5 milliot..El kene torolni az egesz multi year vet min cuccot szvsz, azzal max 1 evre igazolhatnal (majd jovore.. bar az NPV ugyis megoldja :p)
több mint 10 éve
Az komoly, hogy ha én most egy 9. évében lévő punternek 3 éves szerződést akarok adni mondjuk, akkor annak minimum 1.75 milliónak kell lenni?szabaAdj egy éveset, aztán jövőre megint és így tovább.
Legalább ha visszavonul nem szopod be 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
én most két hétig céges úton leszek más időzónában ezért érdeklődök, hogy a free agency napos lejáró licitjein kívül lesz mostanában valami határidő?OrkNem.
több mint 10 éve
Az komoly, hogy ha én most egy 9. évében lévő punternek 3 éves szerződést akarok adni mondjuk, akkor annak minimum 1.75 milliónak kell lenni?
több mint 10 éve
én most két hétig céges úton leszek más időzónában ezért érdeklődök, hogy a free agency napos lejáró licitjein kívül lesz mostanában valami határidő?
több mint 10 éve
Bazz, Te beteg vagy 😀www.youtube.com/watch?v=_LBmUwi6mEoQue? 😊BaltimoreDefenseOmameh nálam vanBaltimoreDefenseAwim Omameh?
elnézést előre is 😀briareos
mentségemre szoljon nem vagyok jozanbriareos
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=_LBmUwi6mEoQue? 😊BaltimoreDefenseOmameh nálam vanBaltimoreDefenseAwim Omameh?
mentségemre szoljon nem vagyok jozan
több mint 10 éve
Que? 😊Omameh nálam vanBaltimoreDefenseAwim Omameh?