GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
ezt a Collinst storyt méretesen beszoptam.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Streater elé jött CooperPhil Taylor elé jött Shelton
Sheldon Richradson mellé jött Leonard W
Claiborne elé jött Byron Jones
és ez még csak az 1.kör 😀
több mint 10 éve
Nem kell mindenkinek beírnia, hogy mikor ír szerződéseket. De egyébként amíg ezt beírjátok, addig beírhatnátok magukat a szerződéseket is. :p
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
White -> Bears, not bad.
több mint 10 éve
Gurley mint reach 1/14-re, heh.Bar jobb csapatba is mehetett volna..
Peat, Peters viszont jo helyre ment.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
én csak vasárnap írok szerződéseket.Cooper -> Raiders IRL, hát nem vagyok elragadtatva, de értéken húztam és needre 😀
több mint 10 éve
Akkor úgy kérdem hogy mi az aktuális szabály erre? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Van most arra valami szabály, hogy waivelt/cutolt játékost/játékosra azonnal lehet-e claimelni/licitálni, vagy kell várni teszem azt 1 napot?RataxesNem tudok róla, hogy változtak volna a szabályok.
több mint 10 éve
Van most arra valami szabály, hogy waivelt/cutolt játékost/játékosra azonnal lehet-e claimelni/licitálni, vagy kell várni teszem azt 1 napot?Rataxesclaimelni lehet azonnal, licitálással várni kell egy napot
több mint 10 éve
Van most arra valami szabály, hogy waivelt/cutolt játékost/játékosra azonnal lehet-e claimelni/licitálni, vagy kell várni teszem azt 1 napot?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
énis
több mint 10 éve
Én is hasonlóképp vagyok vele
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
legkésőbb szombatig beírom én is, nyeld ezt most le Ádi.
több mint 10 éve
Rendben commish, meggyőztél, hogy maradjon.iktriadBiztosan kivágod Bowe-t? Ebben az esetben a teljes idei fizetése dead money-vá válna, akkor pedig már jobb, ha a 8 milliós cap hit mellé van egy kezdő szintű WR-ed, mintha csak simán a 8 milliós cap hit lenne.vassadi
több mint 10 éve
iktriadBiztosan kivágod Bowe-t? Ebben az esetben a teljes idei fizetése dead money-vá válna, akkor pedig már jobb, ha a 8 milliós cap hit mellé van egy kezdő szintű WR-ed, mintha csak simán a 8 milliós cap hit lenne.
több mint 10 éve
IRL draft előtti UDFA kört majd jövőre nem akarunk? sztem sokan vagyunk ugy h még msot elvinnénk 1-2UDFA játékostbraxa88Van benne fantázia, jövőre megvitathatjuk.
több mint 10 éve
IRL draft előtti UDFA kört majd jövőre nem akarunk? sztem sokan vagyunk ugy h még msot elvinnénk 1-2UDFA játékost
több mint 10 éve
Remek. Amúgy az is need. 😊1/4: Amari Cooper, WR (Alabama)Bobby Rich lehet, hogy a profik között OG lesz 😊Höri
2/6: Benardrick McKinney, ILB (Miss State)
3/7: T.J. Yeldon, RB (Alabama)
4/4: Ty Montgomery, WR (Stanford)
6/5: Bobby Richardson, DE (Indiana)
7/4: Jean Sifrin, TE (Umass)
7/36: Amarlo Herrera, ILB (Georgia)
7/39: Justin Coleman, CB (Tennessee)
Szerintetek mennyire szar?Fucu
több mint 10 éve
nem lett rosszabb játékos, azt meg h emiatt irl csúszik kicsit szard le.
több mint 10 éve
Idióta Rayt is pont a draft utáni napon kapcsolják le. (Y)empty taxiHolnap bejelenti hogy visszavonul!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Idióta Rayt is pont a draft utáni napon kapcsolják le. (Y)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szabályértelmezési kérdésem van.Ha max. két év van hátra a szerződéséből, akkor mindenképpen 2015-re kell könyvelni a cut büntetést.
Ha egy adott játékost tavaly igazoltam és most kivágom az ugye 1,5-szeres caphit.
Viszont 2015-ben vetmint keres és a 2016-os fizuja a büntiköteles.
Ebben az esetben is 2015-re kell a caphitet lekönyvelni 1,5-es szorzóval?empty taxi