GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
ha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀Dexxter Tailor
Amatőr, nekem 8.500$. 😊

több mint 10 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
A két hónapja beírt 2015-ös Depth Chartomat véglegesítettem!

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ja igen.
top51 fizut kell nézni télleg, holnap akkor megcsinálom.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
"1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak."
ezt a szabályt most látom... így fogalmam sincs h megyek le a cap alá.. kb sehogy. ezvan.braxa88
Dehogynem, cut/waive. McCoy, Murphy, Landry, három "sztárjátékos", akik közül ha kettőtől megválsz, már cap limit alatt vagy. Csak egy példa, de majd te eldöntöd, hogyan oldod meg.vassadi
Murphy és landry waivvel még van 1 milla, mccoy cutjával nem vagyok előrébb mert majdnem annyi lenne caphit mint a mostani szerződése.
leszarombraxa88
Murphy helyére egy maximum 525 000-es játékos kerülne, itt majdnem 300 000 megmaradna. És Landry waivelésével már a limit alá is kerülnél, itt majdnem 400 000 marad meg.
Ha jól számoltam persze...
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 455 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
szintén zenész.
de ha glover quin érdekel valakit keressen.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
"1,5 millió dollárt elérő fizetések egy héttel a draft után garantálttá válnak."
ezt a szabályt most látom... így fogalmam sincs h megyek le a cap alá.. kb sehogy. ezvan.braxa88
Dehogynem, cut/waive. McCoy, Murphy, Landry, három "sztárjátékos", akik közül ha kettőtől megválsz, már cap limit alatt vagy. Csak egy példa, de majd te eldöntöd, hogyan oldod meg.vassadi
Murphy és landry waivvel még van 1 milla, mccoy cutjával nem vagyok előrébb mert majdnem annyi lenne caphit mint a mostani szerződése.
leszarom
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Ezt pont akartam kérdezni hogy ilyenkor mi van 😊 Negatív cap-rollover? 😊Rataxes
2 olyan játékost igy nemtudok kivágni akit már 2 hónapja kivágtam volna, mert mindig is ki akartam. 3milla ragadt be 😀
ha cap alá akarok menni most akkor kb minden vetmines emberemet ki kéne baszni. azt meg nyílván nem fogom.braxa88
kapsz egy pm-et
több mint 10 éve
Ezt pont akartam kérdezni hogy ilyenkor mi van 😊 Negatív cap-rollover? 😊Rataxes
2 olyan játékost igy nemtudok kivágni akit már 2 hónapja kivágtam volna, mert mindig is ki akartam. 3milla ragadt be 😀
ha cap alá akarok menni most akkor kb minden vetmines emberemet ki kéne baszni. azt meg nyílván nem fogom.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Dehogynem, cut/waive. McCoy, Murphy, Landry, három "sztárjátékos", akik közül ha kettőtől megválsz, már cap limit alatt vagy. Csak egy példa, de majd te eldöntöd, hogyan oldod meg.
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Ezt pont akartam kérdezni hogy ilyenkor mi van 😊 Negatív cap-rollover? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
ezt a szabályt most látom... így fogalmam sincs h megyek le a cap alá.. kb sehogy. ezvan.
több mint 10 éve
24 órát nem kell kivárni?
több mint 10 éve
Döme
Előbb menj le a cap limit alá, és csak utána hirdess keretet.
vassadi
Bocs benéztem, elfelejtettem updatelni a saját táblában a büntiket. Mindjárt eszközölöm a változásokat!Döme
Wilsont tavaly igazoltad, úgyhogy nála másfélszeres a cut büntetés, de cap limit alatt vagy így is.
több mint 10 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Döme
vassadi
Bocs benéztem, elfelejtettem updatelni a saját táblában a büntiket. Mindjárt eszközölöm a változásokat!
több mint 10 éve
Döme

gabtsi
Waiver claim és egyéb igazolások előtt te is rendezd a cap helyzetedet, most majdnem 2 millióval vagy a limit felett.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Flowerst nem teheted PS-re, mert 600 ezer feletti a fizetése. (De egyébként is az év failje lett volna a 3/1-es picket rögtön elajándékozni egy másik csapatnak.)

Másnak is mondom, hogy figyeljetek oda, ki jogosult PS-tagságra és ki nem, a szabálykönyvben le vannak írva a követelmények.vassadi
Korrigálva lett a hiba.
több mint 10 éve
iktriad
Flowerst nem teheted PS-re, mert 600 ezer feletti a fizetése. (De egyébként is az év failje lett volna a 3/1-es picket rögtön elajándékozni egy másik csapatnak.)

Másnak is mondom, hogy figyeljetek oda, ki jogosult PS-tagságra és ki nem, a szabálykönyvben le vannak írva a követelmények.
több mint 10 éve
muszáj 10 hurkát találnom a PS-be vagy mehet kevesebbel is ?gabtsi
Nem muszáj, mert ha nem lesz meg a 10 ember a kerethirdetési határidőkor, akkor nekem kell feltölteni. 😊 De amúgy igen, 10 játékos kell a PS-be.
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
muszáj 10 hurkát találnom a PS-be vagy mehet kevesebbel is ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Ha meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...Rataxes
megint elkenem a szadat 😀MMMS
Majd átmegyek valamikor Ratához aztán kipicsázlak én 😀BaltimoreDefense
elottem van 1 kep
ketten kezenfogva fejest ugrotok a turultol miutan 200000000000-0 osszkulonbseggel kiszoptatok a brutalbillz ellen. es ossz 10 playt fogok hivni, kaptok ennyi hendikepet 😀MMMS
Pfffffffff.... brutábills, kösz rég röhögtem ilyen jót! 😀😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
kicsit barnás, kicsit ütött-kopott, de azt hiszem lezártnak tekinthető a Browns DC is
több mint 10 éve
Szerda 20 óráig mindenki igyekezzen lezárni a keretét.

Mivel tavaly ebből probléma volt, külön felhívom a figyelmet arra, hogy PS-ben csak az idei 5-7. körös pickek és UDFA-k élveznek védettséget, a korábban draftolt játékosok "lophatóak".
több mint 10 éve
Ha meglesz a roster nem tolunk egy online madden 08 ligát? Ha csak 4-6 GM jelentkezik már az is fasza lehet 😀 Nem nagy dolgokra gondoltam, csak ilyen pármeccses történetre...Rataxes
Ha már felhoztad ezt, ami azt illeti, nem tudom, mikorra lesz kész a roster és mikor tudjuk elkezdeni a simet. Egyszer már elkezdtem frissíteni a roster fájlt, de nem jutottam vele sokáig, az utóbbi hetekben valahogy sose jutott rá idő, most pedig nyakamon a vizsgaidőszak. Tavaly június végén indult a sim, most kb. akkor tudok majd elkezdeni komolyabban foglalkozni a roster fájl elkészítésével. Szóval nem marad el a szezon leszimulálása, előbb-utóbb sor kerül rá, csak bizonytalan, hogy mikor.vassadi
tudunk segíteni?briareos
Igen. A hiányzó játékosok létrehozásához elég a Madden, ezt én is ott csináltam, illetve a ratingelés egy részét (talán csak a Player Weaponöket nem lehet ott kiosztani) és az átigazolásokat is meg lehet ott oldani, csak körülményesebb, mint editorral. De az editor kezelése sem bonyolult. Szóval ha esetleg akadnak önkéntesek, akik úgy gondolják, hogy besegítenének ezekkel, azt megköszönöm. Hátrány, hogy egyszerre csak egy ember tud dolgozni a roster fájlon.
több mint 10 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
megint elkenem a szadat 😀MMMS
Majd átmegyek valamikor Ratához aztán kipicsázlak én 😀BaltimoreDefense
elottem van 1 kep
ketten kezenfogva fejest ugrotok a turultol miutan 200000000000-0 osszkulonbseggel kiszoptatok a brutalbillz ellen. es ossz 10 playt fogok hivni, kaptok ennyi hendikepet 😀

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.