GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
szerkesztettem a DC-t Ádi, bekerült Tevin McDonald S a PS keretbe, így teljes minden

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Köcsög Miami megvárhatta volna, amíg én is hosszabbítok a mesterrel...
több mint 10 éve
ha legalább 3 TE-et viszek rosterre akkor nem kell LS?
több mint 10 éve
Blake Sims nem RB lesz? 😊 Klaci79

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
mekkora húzás volt a drafton Darryl Roberts, már most annyira jó, hogy minden más CB-t elküld előle a Pats
több mint 10 éve
A jól lakott óvodás képű németet draftoltam Laci 😉gdavidoh, sorry._.
több mint 10 éve
A jól lakott óvodás képű németet draftoltam Laci 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
ki mást claimeltem volna? amúgy meg udfaként kezdő meccseket is produkált, nekem ez bőven elég, elnézve a cb soromat, fiatal, elit recruit volt, a játék ezen szakaszában bőven használhatókristofpersze én értelek...ettől még nem hiszem, hogy ő lesz a megoldás a sec-ben nálad, rövidtávon biztosan nem...bár az is tény, hogy van benne lehetőség...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ki mást claimeltem volna? amúgy meg udfaként kezdő meccseket is produkált, nekem ez bőven elég, elnézve a cb soromat, fiatal, elit recruit volt, a játék ezen szakaszában bőven használható
több mint 10 éve
Baszki Laci, ezért kellett tavaly lenyúlni Robersont a PS-emből? 😀RataxesHa ezt tudom elpasszolom egy első körért 😀
De most komolyan...percek óta azon gondolkodom, hogy mit mutatott ez a srác, hogy egy claim első helyet is adnak érte...Jumal Rolle és Demontre Hurst is szerintem előrébb tart. Ezért gondoltam, hogy menjen Isten hírével...
több mint 10 éve
Baszki Laci, ezért kellett tavaly lenyúlni Robersont a PS-emből? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
kész a Seahawks
több mint 10 éve
idei 4.körös rookiet már nem lehet elvinni PSből ugye? szabálykönyvben nem találom ezt a részt.braxa88
több mint 10 éve
idei 4.körös rookiet már nem lehet elvinni PSből ugye? szabálykönyvben nem találom ezt a részt.braxa885.-7. körösöket nem lehet elvinni

Don't blink!
több mint 10 éve
Hát ez egy hülye fasz ezért megérte juniorként kijönnie. De ok akkor ő is szevasz.Mindjárt eszközölöm a változásokat!DömeMajd a depth chartot is módosítsd.
Illetve Antonio Richardson visszavonult, úgyhogy ő is cut.vassadi
több mint 10 éve
idei 4.körös rookiet már nem lehet elvinni PSből ugye? szabálykönyvben nem találom ezt a részt.
több mint 10 éve
Egyébként teljesen jó ez a szabály szerintem, elejét veszi a cut/resignes ügyeskedésnek, ami a játék ezen szakaszában már nem túl korrekt...én már az offseason elején azon izgultam, hogy fogok beférni a sapi alá 😀
Nektek sincs jobb dolgotok, mint hogy aprópénzzel matekozzatok 😀RataxesNekem most is 0 huf vagy miBaltimoreDefenseTavaly nekem 0 $ cap space-re volt tervezve a végleges keretem, csak mint kiderült Chris Owens is nálam volt akkor, akit nem számoltam bele a keretbe, ezért kellett variálni.empty taxiha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀Dexxter TailorAmatőr, nekem 8.500$. 😊somoskovig

Don't blink!
több mint 10 éve
Egyébként teljesen jó ez a szabály szerintem, elejét veszi a cut/resignes ügyeskedésnek, ami a játék ezen szakaszában már nem túl korrekt...nem kell matekozni, esőember vagyok
Nektek sincs jobb dolgotok, mint hogy aprópénzzel matekozzatok 😀RataxesNekem most is 0 huf vagy miBaltimoreDefenseTavaly nekem 0 $ cap space-re volt tervezve a végleges keretem, csak mint kiderült Chris Owens is nálam volt akkor, akit nem számoltam bele a keretbe, ezért kellett variálni.empty taxiha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀Dexxter TailorAmatőr, nekem 8.500$. 😊somoskovig
több mint 10 éve
Egyébként teljesen jó ez a szabály szerintem, elejét veszi a cut/resignes ügyeskedésnek, ami a játék ezen szakaszában már nem túl korrekt...Nektek sincs jobb dolgotok, mint hogy aprópénzzel matekozzatok 😀Nekem most is 0 huf vagy miBaltimoreDefenseTavaly nekem 0 $ cap space-re volt tervezve a végleges keretem, csak mint kiderült Chris Owens is nálam volt akkor, akit nem számoltam bele a keretbe, ezért kellett variálni.empty taxiha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀Dexxter TailorAmatőr, nekem 8.500$. 😊somoskovig
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Nekem most is 0 huf vagy miTavaly nekem 0 $ cap space-re volt tervezve a végleges keretem, csak mint kiderült Chris Owens is nálam volt akkor, akit nem számoltam bele a keretbe, ezért kellett variálni.empty taxiha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀Dexxter TailorAmatőr, nekem 8.500$. 😊somoskovig
több mint 10 éve
Jó látom, hogy beférek a cap alá?? Na erre nem számítottam...és még maradt egy milla space-em. #amatőr
több mint 10 éve
szintén zenész.Ilyenkor tradelni se lehet.
de ha glover quin érdekel valakit keressen.gabtsi
De az újoncszerződések átrendezésével megoldható. Elég csak Collinsnak az első évben a minimumot, vagyis az átlagfizetése felét adni, és akkor már cap limit alatt vagy.
több mint 10 éve
Mindjárt eszközölöm a változásokat!DömeMajd a depth chartot is módosítsd.
Illetve Antonio Richardson visszavonult, úgyhogy ő is cut.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nalam is frissitve a depth chart.
több mint 10 éve
Tavaly nekem 0 $ cap space-re volt tervezve a végleges keretem, csak mint kiderült Chris Owens is nálam volt akkor, akit nem számoltam bele a keretbe, ezért kellett variálni.ha jól számoltam, 204 000 $ cap space-em maradt 😀Dexxter TailorAmatőr, nekem 8.500$. 😊somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...