GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
Semmi gond, a FIFA-sok is ezzel védekeztek. 😊 😀BREAKING: Források szerint az FBI nyomoz Rataxes után, a szavazatok korrupció gyanúját keltő jutalmazása miatt.Schleck😀 Bárkinek megvan a lehetősége hogy ilyesformán korrumpáljon 😀 Egyedül BD# szavazatát érzem kicsit sportszerűtlennek, szóvá is tettem neki, de mivel a legfőbb riválist elém helyezte szerintem nem érheti szó a ház elejét 😊Rataxes
több mint 10 éve
BREAKING: Források szerint az FBI nyomoz Rataxes után, a szavazatok korrupció gyanúját keltő jutalmazása miatt.Schleck😀 Bárkinek megvan a lehetősége hogy ilyesformán korrumpáljon 😀 Egyedül BD# szavazatát érzem kicsit sportszerűtlennek, szóvá is tettem neki, de mivel a legfőbb riválist elém helyezte szerintem nem érheti szó a ház elejét 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
BREAKING: Források szerint az FBI nyomoz Rataxes után, a szavazatok korrupció gyanúját keltő jutalmazása miatt.
több mint 10 éve
Nekem végülis tökmindegy, csak eddig nem így volt...Szerk.: Ayirotutu és Thorpe még hiányzik a rosteremből, így csak 61-en vagyunk.
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
De a PS játékosok fizujai kikerülnek? A top 51 fizuk miatt ugye...RataxesÍgy nyilván bele vannak számolva (megjegyzem, IRL a PS-tagok fizetését is figyelembe kell venni a top 51-nél), de a játék lezárult, így nincs jelentősége annak, hogy azokkal vagy azok nélkül látod-e az összesítést, nem?
több mint 10 éve
De a PS játékosok fizujai kikerülnek? A top 51 fizuk miatt ugye...
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Ha külön lesznek szedve a nagy Roster tálbázatban a PS-ekRataxesNem lesznek különszedve, mert nincs értelme, a következő szezon elején úgyis vissza kellene rendezni a mostani formára.
több mint 10 éve
Ha mar somoskovig.. olyan somos-fele (csapatreszenkenti pontozassal mukodo), vagy csak sima PR nem lesz esetleg? 😊IgorHa külön lesznek szedve a nagy Roster tálbázatban a PS-ek, akkor én majd igyekszem csinálni egy csapatonkénti PFF táblázatot, ahol a játékosok tavalyi PFF ratingjei feltüntetésre kerülnek (külön offense és defense oldalról). Ez is egyfajta kiindulási alap lehet egy fasza kis PR összehozásához.
Ezt azért ne vegye senki ígéretnek 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Bocs, Moe és Thomas nálam már az elküldöttek között szerepelt, most javítottam.Igor, van rá esély, hogy nekiállok. 😊
több mint 10 éve
Ha mar somoskovig.. olyan somos-fele (csapatreszenkenti pontozassal mukodo), vagy csak sima PR nem lesz esetleg? 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Viszont a roster táblázatban ott van a keretben Pierre Thomas és T.J. Moe, de egyikük sincs a depth chartodon, és nem látom nyomát sehol az ő kivágásuknak.Nincs semmi olyan move, amit be kellene írnom, 2 hely keleltkezett a PS-emben, ahova letettem 2 embert a rosterről, és a helyükre ment az a 2 ember, akit PS-claimből beszedtem. Se cut, se waiver nem történt.somoskovigA roster move-okat majd írd be a megfelelő topikba.vassadivassadiMegcsináltam a roster variálást, ha esetleg van olyan itt FA QB, aki PS-képes és jelenleg NFL-rosteren van, beírnád a PS-embe? 1 helyet szabadon hagytam neki, de most nem tudok ilyen jellegű nyomozást végezni. Köszi!somoskovig
több mint 10 éve
Nincs semmi olyan move, amit be kellene írnom, 2 hely keleltkezett a PS-emben, ahova letettem 2 embert a rosterről, és a helyükre ment az a 2 ember, akit PS-claimből beszedtem. Se cut, se waiver nem történt.A roster move-okat majd írd be a megfelelő topikba.vassadivassadiMegcsináltam a roster variálást, ha esetleg van olyan itt FA QB, aki PS-képes és jelenleg NFL-rosteren van, beírnád a PS-embe? 1 helyet szabadon hagytam neki, de most nem tudok ilyen jellegű nyomozást végezni. Köszi!somoskovig
több mint 10 éve
A roster move-okat majd írd be a megfelelő topikba.vassadiMegcsináltam a roster variálást, ha esetleg van olyan itt FA QB, aki PS-képes és jelenleg NFL-rosteren van, beírnád a PS-embe? 1 helyet szabadon hagytam neki, de most nem tudok ilyen jellegű nyomozást végezni. Köszi!somoskovig
több mint 10 éve
Többek közt elvitték Dri Archert. Mindjárt kiugrom emiatt az ablakon. 😀 Máris gondoskodtam a pótlásukról.Vazze, annyira jó a keretem, hogy két embert is elvisznek a PS-ből, 😀gabokockaAz semmi, iktriad négy játékost "ajándékozott el". 😊vassadi
több mint 10 éve
bazd meg, Hörikristoförüljél, hogy elvittem tőled valakit, ez azt jelenti, hogy jól dolgoztál :p
Igor meg izomból próbál valahogy visszavágni a Garcon-lopásomért.
több mint 10 éve
vassadiMegcsináltam a roster variálást, ha esetleg van olyan itt FA QB, aki PS-képes és jelenleg NFL-rosteren van, beírnád a PS-embe? 1 helyet szabadon hagytam neki, de most nem tudok ilyen jellegű nyomozást végezni. Köszi!
több mint 10 éve
szarjatok sünt a kurva életbe is. drafton persze nem kellett mi?Dehogynem, őt húztam volna, ha nem viszed el közvetlenül előttem, írtam is a draft értékelőmben. De így már egyáltalán nem bánom, hogy elsőre nem jött össze. :p
bravóbriareos
Vazze, annyira jó a keretem, hogy két embert is elvisznek a PS-ből, 😀gabokockaAz semmi, iktriad négy játékost "ajándékozott el". 😊
több mint 10 éve
Akkor ezt benéztem, nekem valamiért a játékban játszott meccsek derengtek.
több mint 10 éve
Az 53 fős keret mellé egy 10 fős practice squadet kell még kialakítani. Csak olyan játékost lehet PS-be rakni, akinek a fizuja maximum 600 000$, 3 évnél nem régebben NFL-játékos, és maximum 10 mérkőzésen lépett pályára (itt az IRL lejátszott meccseket, szezonokat vesszük figyelembe).Dehogynem, mert itt a játékban eltöltött meccsek számítanak szerintem.Kabbe Döme 😊somoskovigInkább köszönd meg, hogy megkíméltelek egy súlyos büntetéstől, ugyanis Sudfeld nem is Ps-eligible. 😉Döme
Egyébként meg a ps-eligible jó kis 3rd QB-m ellopása jobban zavar...somoskovig
szabálykönyvből
több mint 10 éve
Vazze, annyira jó a keretem, hogy két embert is elvisznek a PS-ből, 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Dehogynem, mert itt a játékban eltöltött meccsek számítanak szerintem.Kabbe Döme 😊somoskovigInkább köszönd meg, hogy megkíméltelek egy súlyos büntetéstől, ugyanis Sudfeld nem is Ps-eligible. 😉Döme
Egyébként meg a ps-eligible jó kis 3rd QB-m ellopása jobban zavar...
több mint 10 éve
szarjatok sünt a kurva életbe is. drafton persze nem kellett mi?bravó
több mint 10 éve
Kabbe Döme 😊somoskovigInkább köszönd meg, hogy megkíméltelek egy súlyos büntetéstől, ugyanis Sudfeld nem is Ps-eligible. 😉
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
bazd meg, Höri