GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 10 éve
ha jol számolom akkor eddig 41 emberből 2 fogadta el az első ajánlatot 😀
több mint 10 éve
Viszont pozitívum, hogy imádom somos hosszabbításos beírásait. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Pont a tavalyi árak miatt idén lehetett számítani szigorításra...tavaly néhány játékos nagyon keveset kért1. Mert ennyit ér a posztTényleg sikerült elborult árakat szabni... Vasquez többet kér DeCastrónál, Kelce pedig a franchise tagnél az azért elég kemény. 😊 Csak halkan jegyzem meg, hogy a mi capünkhöz viszonyítva Kelce 5,3 millás szerződést írt alá :p, én ennél többet kínáltam, s még ezzel sincs meg, az elég kemény.Ebből az alábbi következtetéseket vonhatjuk le:
Soldados
1. IRL olcsók a TE-ek
2. A játékban alacsony a TE franchise tag
3. DeCastro keveset keres.
😀
somoskovig
2. mert ennyit ér a poszt
3. De Castro fizetését a Rózi bizottság határozta meg tavaly, én ahhoz viszonyítottam.
Soldados
több mint 10 éve
1. Mert ennyit ér a posztTényleg sikerült elborult árakat szabni... Vasquez többet kér DeCastrónál, Kelce pedig a franchise tagnél az azért elég kemény. 😊 Csak halkan jegyzem meg, hogy a mi capünkhöz viszonyítva Kelce 5,3 millás szerződést írt alá :p, én ennél többet kínáltam, s még ezzel sincs meg, az elég kemény.Ebből az alábbi következtetéseket vonhatjuk le:
Soldados
1. IRL olcsók a TE-ek
😀
somoskovig
2. mert ennyit ér a poszt
3. De Castro fizetését a Rózi bizottság határozta meg tavaly, én ahhoz viszonyítottam.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tényleg sikerült elborult árakat szabni... Vasquez többet kér DeCastrónál, Kelce pedig a franchise tagnél az azért elég kemény. 😊 Csak halkan jegyzem meg, hogy a mi capünkhöz viszonyítva Kelce 5,3 millás szerződést írt alá :p, én ennél többet kínáltam, s még ezzel sincs meg, az elég kemény.Ebből az alábbi következtetéseket vonhatjuk le:
Soldados
1. IRL olcsók a TE-ek
😀
több mint 10 éve
lájkolhatja a frisco a hosszabbításomat, de Cutler és Penn aláíratásával spóroltam kb annyit amennyi éves átlagot kapott Irvin 😊Ezt lehet, hogy elkiabáltad. 😊
cap space hosszabbítás ellőtt és után: 22.842.350 - 23.667.350
😛
braxa88
több mint 10 éve
Tényleg sikerült elborult árakat szabni... Vasquez többet kér DeCastrónál, Kelce pedig a franchise tagnél az azért elég kemény. 😊 Csak halkan jegyzem meg, hogy a mi capünkhöz viszonyítva Kelce 5,3 millás szerződést írt alá :p, én ennél többet kínáltam, s még ezzel sincs meg, az elég kemény.

több mint 10 éve
Viszont Cutler durca lesz, ha meglátja mennyit kap a szerződése 3. évében33 éves lesz, a következő offseasonban 34, nem hiszem, hogy olyan sokáig húzza már.engem a csapat GMeként arról biztosított h kitölti a 3éves szerződését. 😀
gabokocka
braxa88
több mint 10 éve
33 éves lesz, a következő offseasonban 34, nem hiszem, hogy olyan sokáig húzza már.engem a csapat GMeként arról biztosított h kitölti a 3éves szerződését. 😀
gabokocka
több mint 10 éve
33 éves lesz, a következő offseasonban 34, nem hiszem, hogy olyan sokáig húzza már.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Viszont Penn lehet visszavonul jövőre, aztán vághatod ki másfélszeres büntivel a maradék két évét 😊amilyen jó éve volt meglepő lenne.
gabokocka
több mint 10 éve
Viszont Penn lehet visszavonul jövőre, aztán vághatod ki másfélszeres büntivel a maradék két évét 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Aki imádja a hibbant WR-eket viheti FAról Gordont. 😀alap 😀 tavaly nagyon illett volna Blackmon és Harvin mellé
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Aki imádja a hibbant WR-eket viheti FAról Gordont. 😀
több mint 10 éve
Vinny Curry 5 misi 😮Eredetileg kevesebbet kapott volna, de a Rózik azt kevesellték.
iktrid nem szarozott. 😊
Beki
Ez esetben Marksra megy egy franchise tag.Franchasie taget még kaphat az egyik delikvens, akivel nem sikerült megegyezni ugye?így van
iktriad
braxa88
remélem Beasley lesz az 😛Annyira hülye még talán nem vagyok, bármekkora need is a WR jelenleg,
Löfli
több mint 10 éve
remélem Beasley lesz az 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Franchasie taget még kaphat az egyik delikvens, akivel nem sikerült megegyezni ugye?így van
iktriad
több mint 10 éve
Franchasie taget még kaphat az egyik delikvens, akivel nem sikerült megegyezni ugye?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a 2. ajanlatot meddig kell elkuldeni az 1. utan ? varhatok napokat mig masok megkuldik a szarjaikat ? ugyanitt castonzo tagelve elado, ha erdekel jovoevi 3. kornel jobb boltert. jatekost is szivesen vennek.Látva h a JAX 2. köre lement küldheted simán.
MMMS
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Curry 5 misi 😮 iktrid nem szarozott. 😊
több mint 10 éve
a 2. ajanlatot meddig kell elkuldeni az 1. utan ? varhatok napokat mig masok megkuldik a szarjaikat ? ugyanitt castonzo tagelve elado, ha erdekel jovoevi 3. kornel jobb boltert. jatekost is szivesen vennek.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Akinek van eladó első/második számú WR-e az szóljon! 😊
több mint 10 éve
Nem lehetne a roster file-ba bevezetni, hogy látni lehessen az 5. éves opció melyik játékosoknál lehetséges?Megcsináltam, akiknél 2018-ra vagy 2019-re lehívható az opció, azoknál sötétkékkel van az UFA felirat.
Tudom, hogy az all time trackerből kikereshető, de nem túl nagy munka a rosterbe a szerződése végére odaírni, hogy 5.éves opció.
De hasznos lehet akár a tradeknél stb-nél és nem kellene figyelni, hogy na vajon itt hol volt draftolva a delikvens?
alatriste
Amúgy itt is megvan az 5. évesekre a drafthelytől függő két féle opció?Igen. (De ez amúgy benne van a szabályzatban.)
alatriste