GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Kb. minden második beírt szerződés szabálytalan. Ha valaki változó összegű szerződést ad, az előtte legyen kedves elolvasni az erre vonatkozó szabályokat (szabálykönyv I pontja).vagy használja ezt:
vassadi
klaci.uw.hu/
több mint 9 éve
Kb. minden második beírt szerződés szabálytalan. Ha valaki változó összegű szerződést ad, az előtte legyen kedves elolvasni az erre vonatkozó szabályokat (szabálykönyv I pontja).
több mint 9 éve
Somos az a Ravenses hosszabbítási reakció egyértelműen aranyköpés. Gratula.
több mint 10 éve
Somos eddig is faszán adta elő ezeket a hosszabbításos sztorikat, de az idei első és ez a Ravenses most, az all time elitbe kívánkozik!Sírok 😀

JT Daniels fan
több mint 10 éve
én valszeg hétvégén küldök, fél órája érkeztem meg külföldről egész hetes céges baszakodásról.Én nem baszogatásként írtam, csak az én fejemen is ugráltak... 😊
amúgy meg ha előre kihirdetünk egy menetrendet, akkor ne legyen már baszogatva az ember h még azokon a határidőkön belül van.
briareos
több mint 10 éve
Csak szólok, hogy én a lehető legkésőbb fogom küldeni 😉 Jeleztem Ádámnak előre, hogy alig van időm, szóval minden határidő ki lesz használva 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
én valszeg hétvégén küldök, fél órája érkeztem meg külföldről egész hetes céges baszakodásról.amúgy meg ha előre kihirdetünk egy menetrendet, akkor ne legyen már baszogatva az ember h még azokon a határidőkön belül van.
több mint 10 éve
Hétvégén küldök én is.. át kell számolni picit a dolgot.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Quinn értelmes ajánlat esetén mozdítható.
több mint 10 éve
Én holnap reggelre tudok ajánlatokat küldeni (lehet, hogy csak holnapután).
több mint 10 éve
Nesztek, hajcsárok. 😊Végülis ma is ma van. 😊Most mondom, ma este. 😊 Igor, Te meg még ajánlatokat se küldtél, mit idegeskedsz? 😀Nem mondta melyik este. 😉Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.No? 😀
somoskovig
Igor
Soldados
somoskovig
Soldados
Aki még semmit sem küldött:
Ork, Bria, Baltimoredefense, Shilkor, Shawnka, Newman, gdavid, Igor, Rajna, Rata.
több mint 10 éve
@BlikkNewsA sajtó képviselői jelentik, hogy több esetben már a játékosoknak kell fizetni, ha Clevelandben szeretnének játszani 😊
CLE GM: "Ügyfeleink játékosügynöksége a kölcsönös tiszteletet porba tiporva, teljes felelőtlenséget valamint megbízhatatlanságot tanúsítva az alábbi elhatározásra késztette csapatunkat: a Cleveland Browns éjféltől kezdve minden megkezdett órában 100.000 dollárral csökkenti ajánlatát három hosszabbítani kívánó játékosa felé." Az erősen idegállapotban lévő kristofGM (21) még hozzáfűzte: "Rosenhausék amúgy is sz*pják le anyámat, má' bocsánat"
kristof
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Végülis ma is ma van. 😊Most mondom, ma este. 😊 Igor, Te meg még ajánlatokat se küldtél, mit idegeskedsz? 😀Nem mondta melyik este. 😉Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.No? 😀
somoskovig
Igor
Soldados
somoskovig

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
De én soha nem is tagadtam.. a lehúzós tradeknél se, itt se, máshol.akarja az infót, hogy hátradőlve küldje az ajánlatokat.Most mondom, ma este. 😊 Igor, Te meg még ajánlatokat se küldtél, mit idegeskedsz? 😀Nem mondta melyik este. 😉Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.No? 😀
somoskovig
Igor
Soldados
somoskovig
Nem keményf***ú GM, mondjuk ki! 😛
Habi
Persze, ki akarom használni a plusz infó elönyeit (még ha igyse fogok tudni hosszabbitani, mert nincs capem..)
De ha valakit zavar, ezt elég egyszerüen meg lehet oldani jövôre: addig nincs nyilvános infó, mig minden GM nem küldött értékeket.
PS: keményfa**u = "mindenkit kirúgok, vazze" ? Akkor max 1 olyan GM van a ligában.. 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
akarja az infót, hogy hátradőlve küldje az ajánlatokat.Most mondom, ma este. 😊 Igor, Te meg még ajánlatokat se küldtél, mit idegeskedsz? 😀Nem mondta melyik este. 😉Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.No? 😀
somoskovig
Igor
Soldados
somoskovig
Nem keményf***ú GM, mondjuk ki! 😛

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Most mondom, ma este. 😊 Igor, Te meg még ajánlatokat se küldtél, mit idegeskedsz? 😀Nem mondta melyik este. 😉Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.No? 😀
somoskovig
Igor
Soldados
több mint 10 éve
Nem mondta melyik este. 😉Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.No? 😀
somoskovig
Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.No? 😀
somoskovig
több mint 10 éve
Köszönöm!Az FA listben még nincsenek benne azon játékosok akikekel a csapatok nem tudtak újraszerződni ugye? Illetve azok sincsenek még akikkel alapból nem is akartak?Utóbbiak benne vannak, előbbiek közül pedig azokat írtam bele eddig, akikkel nem sikerült hosszabbítani, és biztosan nem kaphatnak franchise taget sem.
alatriste
vassadi

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.Persze hogy lehet. 😉
Ja, és jöhet az offer Kendricks-re is, beárazta a bizottság.
És annyit elárulnék, hogy lehet special team játékossal is hosszabbítani, a módszerről Döme tud beszámolni! 😀
somoskovig
több mint 10 éve
Az FA listben még nincsenek benne azon játékosok akikekel a csapatok nem tudtak újraszerződni ugye? Illetve azok sincsenek még akikkel alapból nem is akartak?Utóbbiak benne vannak, előbbiek közül pedig azokat írtam bele eddig, akikkel nem sikerült hosszabbítani, és biztosan nem kaphatnak franchise taget sem.
alatriste
több mint 10 éve
Annyiban változott a keki, hogy 1/16-ról mennék lefele az első kör hátsóbb felébe.
több mint 10 éve
Az FA listben még nincsenek benne azon játékosok akikekel a csapatok nem tudtak újraszerződni ugye? Illetve azok sincsenek még akikkel alapból nem is akartak?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Most úgyis a kombájnon vannak a GM-ek, figyelik a prospecteket, belassultak a tárgyalások 😊
több mint 10 éve
Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.Ja, és jöhet az offer Kendricks-re is, beárazta a bizottság.
És annyit elárulnék, hogy lehet special team játékossal is hosszabbítani, a módszerről Döme tud beszámolni! 😀