GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 797 — Sa da tay!
Kb. minden második beírt szerződés szabálytalan. Ha valaki változó összegű szerződést ad, az előtte legyen kedves elolvasni az erre vonatkozó szabályokat (szabálykönyv I pontja).
vassadi
vagy használja ezt:
 klaci.uw.hu/
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Kb. minden második beírt szerződés szabálytalan. Ha valaki változó összegű szerződést ad, az előtte legyen kedves elolvasni az erre vonatkozó szabályokat (szabálykönyv I pontja).
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 714 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Somos az a Ravenses hosszabbítási reakció egyértelműen aranyköpés. Gratula.
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Somos eddig is faszán adta elő ezeket a hosszabbításos sztorikat, de az idei első és ez a Ravenses most, az all time elitbe kívánkozik!
Sírok 😀

JT Daniels fan
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 115 — Chiefs GM
én valszeg hétvégén küldök, fél órája érkeztem meg külföldről egész hetes céges baszakodásról.

amúgy meg ha előre kihirdetünk egy menetrendet, akkor ne legyen már baszogatva az ember h még azokon a határidőkön belül van.
briareos
Én nem baszogatásként írtam, csak az én fejemen is ugráltak... 😊

több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Csak szólok, hogy én a lehető legkésőbb fogom küldeni 😉 Jeleztem Ádámnak előre, hogy alig van időm, szóval minden határidő ki lesz használva 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
én valszeg hétvégén küldök, fél órája érkeztem meg külföldről egész hetes céges baszakodásról.

amúgy meg ha előre kihirdetünk egy menetrendet, akkor ne legyen már baszogatva az ember h még azokon a határidőkön belül van.

több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Hétvégén küldök én is.. át kell számolni picit a dolgot.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Quinn értelmes ajánlat esetén mozdítható.
több mint 10 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Én holnap reggelre tudok ajánlatokat küldeni (lehet, hogy csak holnapután).

több mint 10 éve
Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.

somoskovig
No? 😀
Igor
Nem mondta melyik este. 😉
Soldados
Most mondom, ma este. 😊 Igor, Te meg még ajánlatokat se küldtél, mit idegeskedsz? 😀
somoskovig
Végülis ma is ma van. 😊
Soldados
Nesztek, hajcsárok. 😊

Aki még semmit sem küldött:
Ork, Bria, Baltimoredefense, Shilkor, Shawnka, Newman, gdavid, Igor, Rajna, Rata.

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
@BlikkNews
CLE GM: "Ügyfeleink játékosügynöksége a kölcsönös tiszteletet porba tiporva, teljes felelőtlenséget valamint megbízhatatlanságot tanúsítva az alábbi elhatározásra késztette csapatunkat: a Cleveland Browns éjféltől kezdve minden megkezdett órában 100.000 dollárral csökkenti ajánlatát három hosszabbítani kívánó játékosa felé." Az erősen idegállapotban lévő kristofGM (21) még hozzáfűzte: "Rosenhausék amúgy is sz*pják le anyámat, má' bocsánat"

kristof
A sajtó képviselői jelentik, hogy több esetben már a játékosoknak kell fizetni, ha Clevelandben szeretnének játszani 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Senki ne aggódjon, van nálam egy csomó ajánlat, regisztráltam őket, este folytatom a hirdetést.

somoskovig
No? 😀
Igor
Soldados
Most mondom, ma este. 😊 Igor, Te meg még ajánlatokat se küldtél, mit idegeskedsz? 😀
somoskovig
Végülis ma is ma van. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

somoskovig
No? 😀
Igor
Soldados
somoskovig
akarja az infót, hogy hátradőlve küldje az ajánlatokat.
Nem keményf***ú GM, mondjuk ki! 😛
Habi
De én soha nem is tagadtam.. a lehúzós tradeknél se, itt se, máshol.

Persze, ki akarom használni a plusz infó elönyeit (még ha igyse fogok tudni hosszabbitani, mert nincs capem..)

De ha valakit zavar, ezt elég egyszerüen meg lehet oldani jövôre: addig nincs nyilvános infó, mig minden GM nem küldött értékeket.

PS: keményfa**u = "mindenkit kirúgok, vazze" ? Akkor max 1 olyan GM van a ligában.. 😛

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

somoskovig
No? 😀
Igor
Soldados
somoskovig
akarja az infót, hogy hátradőlve küldje az ajánlatokat.
Nem keményf***ú GM, mondjuk ki! 😛

JT Daniels fan
több mint 10 éve

somoskovig
No? 😀
Igor
Soldados

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

somoskovig
No? 😀
Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve

somoskovig
No? 😀

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az FA listben még nincsenek benne azon játékosok akikekel a csapatok nem tudtak újraszerződni ugye? Illetve azok sincsenek még akikkel alapból nem is akartak?
alatriste
Utóbbiak benne vannak, előbbiek közül pedig azokat írtam bele eddig, akikkel nem sikerült hosszabbítani, és biztosan nem kaphatnak franchise taget sem.
vassadi
Köszönöm!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black

Ja, és jöhet az offer Kendricks-re is, beárazta a bizottság.

És annyit elárulnék, hogy lehet special team játékossal is hosszabbítani, a módszerről Döme tud beszámolni! 😀
somoskovig
Persze hogy lehet. 😉
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Az FA listben még nincsenek benne azon játékosok akikekel a csapatok nem tudtak újraszerződni ugye? Illetve azok sincsenek még akikkel alapból nem is akartak?
alatriste
Utóbbiak benne vannak, előbbiek közül pedig azokat írtam bele eddig, akikkel nem sikerült hosszabbítani, és biztosan nem kaphatnak franchise taget sem.
több mint 10 éve
Annyiban változott a keki, hogy 1/16-ról mennék lefele az első kör hátsóbb felébe.

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Most úgyis a kombájnon vannak a GM-ek, figyelik a prospecteket, belassultak a tárgyalások 😊

több mint 10 éve

Ja, és jöhet az offer Kendricks-re is, beárazta a bizottság.

És annyit elárulnék, hogy lehet special team játékossal is hosszabbítani, a módszerről Döme tud beszámolni! 😀