GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Mondjuk sztem annyira lehetünk rugalmasak, hogy ilyen kis különbségnél mehessen második kör, bár ez csak az én véleményem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Az OL-ekről nem tudok nyilatkozni, ami az általam adminisztrált játékosokat illeti:lehet jobb ez a FA rendszer, de unalmasabb is😊na igen, azért valami teaser infók lehetnének legalább
braxa88
kristof
A legkeresettebb játékosért eddig kilenc csapat jelentkezett be. Szerintem nem sokan találnák el elsőre, hogy kiről van szó. Viszonyításképpen, a második legtöbb ajánlatot kapó játékos asztalára öt offer került ezidáig.
Van olyan játékos, nem is egy, akire eddig még senki sem licitált.
Az egyik játékosnál úgy áll a helyzet, hogy a második legjobb ajánlatot tevő GM-nek a legjobb offer 79,98%-át sikerült ajánlania, azaz jelen állás szerint - hacsak nem veszi át valaki a vezetést a licitben - két század százalékkal marad le a második ajánlat lehetőségéről.
Az eddigi legnagyobb mellélövés egy olyan ajánlat, ami a vezető licit mindössze 41,03%-át éri el. A legnagyobb nem vezető ajánlat (avagy ha kicsit jobban megráztad volna a pénzesmalacot, most vezetnél) 99,43%.
22 játékos közül jelen állás szerint csak három ír majd alá rögtön az első kör után.
És a kedvencem:
Miután kiírtam a figyelmeztetést a szerződésminimumokról, még utána is több olyan PM érkezett, amiben volt hibás ajánlat, mint olyan, amiben mindegyik offer rendben volt.
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
"Több csapat is licitált több játékosra." - Ian Rapaportlehet jobb ez a FA rendszer, de unalmasabb is😊na igen, azért valami teaser infók lehetnének legalább
braxa88
kristof

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
2/19-es draft picket eladnam idei hatratrade vagy jovo evi pickekert.Esetleg DE, OT vagy S johet szoba, ha alacsony a fizuja. 😀
több mint 9 éve
Külön felhívnám ismét a figyelmet arra (miután az eddig jelentkező csapatok majdnem felénél előfordult ilyen hiba), hogy FA-igazolásoknál is érvényesek a négy- és ötéves szerződésekre vonatkozó fizetési minimumok. Mielőtt elküldtök egy ajánlatot, ellenőrizzétek, hogy megfelel-e ezeknek a követelményeknek.Most még jelzem, ha hibás egy ajánlat, de a következő körtől (mármint az első FA-kör második körétől) nem, az egyes körök végéig adott lesz a lehetőség, hogy javítsa a GM a hibás ajánlatot, de nem fogok mindenkinek külön írni, így ha érvénytelen offer marad benn, akkor bukta.
(Ezzel legalább izgalmasabb is lesz az FA, ha már valaki ezt hiányolja... 😛 )
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
lehet jobb ez a FA rendszer, de unalmasabb is😊na igen, azért valami teaser infók lehetnének legalább
braxa88
több mint 9 éve
lehet jobb ez a FA rendszer, de unalmasabb is😊
több mint 9 éve
na lehet csapatni 😊

Don't blink!
több mint 9 éve
Ajánlatot csak 1-szer lehet küldeni az adott periódus alatt, vagy ha rájövök, hogy még másra is licitálnék, akkor arra a játékosra/játékosokra küldhetek egy újat?Nincs ilyen korlátozás, akár a kör összes játékosára is licitálhatsz külön PM-ben.
Habi
több mint 9 éve
Ajánlatot csak 1-szer lehet küldeni az adott periódus alatt, vagy ha rájövök, hogy még másra is licitálnék, akkor arra a játékosra/játékosokra küldhetek egy újat?

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Nem. Küldök egy külön táblázathoz linket, amiről csinálsz magadnak másolatot, amit csak egyedül te fogsz látni.@Löfli neked majd küldöm külön az OL-ekhez.küldesz egy külön táblázathoz linket, amit csak mi ketten látunk, de te is licitálni fogsz az OL-re? 😊
vassadi
Löfli
több mint 9 éve
@Löfli neked majd küldöm külön az OL-ekhez.küldesz egy külön táblázathoz linket, amit csak mi ketten látunk, de te is licitálni fogsz az OL-re? 😊
vassadi

Don't blink!
több mint 9 éve
Készítettem táblázatot, amiben lehet vezetni az FA liciteket, ha valaki esetleg nagyon unatkozik, próbálgathatja, hogy van-e benne valami hiba:docs.google.com/spreadsheets/d/1STYwgVM_CgzG_2ELnbfS8sqtgW6F1oLnf-j7327qeco/edit?usp=sharing
A holtversennyel nem tud mit kezdeni, ha egy kör végén egyenlő az állás az élen, onnantól "manuálisan" kell továbbvinni az adott játékos adminisztrációját, de ezt leszámítva elvileg minden más szabályozás le van benne kezelve. Csak a kék mezőkbe kell írni, tehát a csapatnevet, az átlagfizetést és az évek számát kell megadni; ha új körre kerül sor, akkor elsőként az előző kör vezető licitjét kell ugyanígy beírni, és ha a későbbiekben ezen emel a GM az adott körön belül, akkor azt kell átírni. Egy munkalapon egy játékos licitjét lehet végigvinni, ha ez esetleg nem lenne egyértelmű.
@Löfli neked majd küldöm külön az OL-ekhez.
több mint 9 éve
Cowboys fanoknak extra kedvezmény mellett eladó Cedric Thornton! Többieknek pedig még olcsóbban.

JT Daniels fan
több mint 9 éve
vassadinak úgy tűnik, a recruit az erőssége, egy év alatt 2 SB győztest visszacsábítani a ligába igazi férfimunka volt! 😊Nem igazán, adam8 pár órával gdavid lemondása után jelentkezett Packers GM-nek.
Soldados
Ha kell, be tudok segíteni a licit visszajelzésbe, pár posztnál!Észben tartom. Az első körben nem lesz rá szükség, az OL-ek adminisztrálását Löflire bíztam, miután többször is jelezte már, hogy segítene, a többit ebben a körben viszem én.
Habi
több mint 9 éve
Ha kell, be tudok segíteni a licit visszajelzésbe, pár posztnál!

JT Daniels fan
több mint 9 éve
vassadinak úgy tűnik, a recruit az erőssége, egy év alatt 2 SB győztest visszacsábítani a ligába igazi férfimunka volt! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
@vassadi @BaltimoreDefensea 2017-es Damon Harrison opciókat kivehetjük
twitter.com/PFF/status/707664248013508609

JT Daniels fan
több mint 9 éve
az RFA cucc véglegesül majd még az FA kezdés/cut zárás előtt?
több mint 9 éve
Csípjetek meg, vagy álmodom? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
SWEEEEEZY!!! 😀STEAL!
én pont a felét tettem rá róziként, és kb pont az 5ét éri 😊
szépmunka 😀
braxa88
több mint 9 éve
Az egy másik Bud Spencer-Terrance Hill film.Hollywood nem Dávidnak való időjárás 😕A fagylaltos nagyon szerette. Sok pisztáciát adott el neki. 😊
Kár érte, kiváló ügynök volt
Habi
iktriad
A pisztácia kifogyott.
Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé.
Igor
több mint 9 éve
Hollywood nem Dávidnak való időjárás 😕A fagylaltos nagyon szerette. Sok pisztáciát adott el neki. 😊
Habi
iktriad
A pisztácia kifogyott.
Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Hollywood nem Dávidnak való időjárás 😕A fagylaltos nagyon szerette. Sok pisztáciát adott el neki. 😊
Habi
több mint 9 éve
Nem húztam fel magam, csak nem értettem. 😉