GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Red Bryant nyomdokain.. 😀DaQuan Jones: DT -> DEDaQuan Jones mint 4-3 DE? 😀
Chargers LT
vassadi
több mint 9 éve
Túltárgyaltuk
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Én viszont egyiknél se fogok részt venni..mondjuk a safety felhozatal kifejezetten szimpatikus, de az egyetlen poszt a QB mellett, ahol megvagyok 😀Úgyhogy vihetem mindkettőt és akkor legalább nem kell szétbontani annyira.
több mint 9 éve
Ahogy gondolod, nekem mindegy, a safetyknél lehet pályázok, de a DT-knél tuti nem.
több mint 9 éve
Én tudnám vinni mindkettőt, de ha gabo akarja nem veszem el a lehetőséget
több mint 9 éve
A védőfal közepét viszem.
több mint 9 éve
A második FA-körben a defensive interior és a safety poszt adminisztrálásához kellene egy vagy két önkéntes.
több mint 9 éve
A második FA-kör névsora:Quarterback: Geno Smith, Nick Foles, Robert Griffin III
Running back: Alfred Morris, Arian Foster, Dion Lewis, Thomas Rawls
Wide receiver: Chris Hogan, Cole Beasley, Mike Wallace, Reuben Randle, Rishard Matthews, Ted Ginn Jr., Willie Snead
Tight end: Jordan Cameron, Vernon Davis, Zach Miller (IRL Bears)
Offensive line: Geoff Schwartz, Jeff Allen, Joe Berger, John Greco, Matt Kalil, Mitchell Schwartz, Riley Reiff
Defensive interior: Haloti Ngata, Jason Hatcher, Nick Fairley, Vince Wilfork
Edge rusher: Junior Galette, Robert Ayers, Robert Mathis, William Hayes
Linebacker: Brian Cushing, D’Qwell Jackson, Daryl Smith, Demario Davis, Karlos Dansby, Mark Barron, Paul Posluszny
Cornerback: Antonio Cromartie, Johnathan Joseph, Orlando Scandrick, Prince Amukamara
Safety: Aaron Williams, Darian Stewart, George Iloka, Mike Mitchell, Tashaun Gipson
több mint 9 éve
Ilyenkor, ha 3. kör van, oda még be lehet szállni vakon? Vagy aki kiesett valahol, az már nem szállhat vissza egyáltalán?Ha kiestél, akkor nem lehet beszállni, ha egyáltalán nem licitáltál rá, akkor beszállhatsz.
somoskovig

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Egy 30 éves futónál már nem lehet farnehéz szerződést adni?Ilyenkor, ha 3. kör van, oda még be lehet szállni vakon? Vagy aki kiesett valahol, az már nem szállhat vissza egyáltalán?
somoskovig
3. kör:Ha az adott játékos 1. vagy 2. körében sem vettél részt beszállhatsz a 3.ba.
- nem licitálhat: az 1. és 2. körben kiesettek, mert a játékos már nem veszi komolyan őket
szabálykönyv

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ilyenkor, ha 3. kör van, oda még be lehet szállni vakon? Vagy aki kiesett valahol, az már nem szállhat vissza egyáltalán?
több mint 9 éve
Ehhhh... Most azért szidom magam rendesen. Azt hittem, hogy a bukott Miller-esek majd átmennek Ivoryra, így nem láttam értelmét beszállni a versenybe... Ő kb az FA-piac legnagyobb fogása volt ennyiért.nezek en is 😀 lesznek itt meg szep dolgok, ezzel az ivoryzassal csak elkezdodott a tuzijatek 😊
Én meg rágom a kefét! 😊 Szép volt Fake! 😉 Bár igazán akkor lett volna gyönyörű, ha 2-3 évre viszed el olcsóért.
Soldados
olyan arcok lesznek a 2-3. korben is meg, megy majd a gyilok kemenyen.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Ik!Ahol Gabbert kezdő lehet, ott mindenkiből lehet kezdő. 😀
Lusta vagyok visszakeresni a beszélgetésünket, de látod, mondtam neked, hogy Beadles simán talál magának kezdő helyet.
Soldados
több mint 9 éve
Hm, nem gondoltam, hogy mind a négy ajánlatom bejön, mondjuk kettő elég jó túlfizetés is volt. Megoldjuk.
több mint 9 éve
azért nyugdíjat még nem akarok fizetniMeglep, hogy Will Shields-re nem tettél ajánlatot.. 😛A francba, csak Lavonte kellett volna még a zsákba és 3/3 FA-n akit akartam...na de sebaj, sokat erősödött a csapat, és nincs vége 😊semmit nem érsz vele ha maddennel simelünk 😀
Chargers LT
Farky
Igor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Meglep, hogy Will Shields-re nem tettél ajánlatot.. 😛A francba, csak Lavonte kellett volna még a zsákba és 3/3 FA-n akit akartam...na de sebaj, sokat erősödött a csapat, és nincs vége 😊semmit nem érsz vele ha maddennel simelünk 😀
Chargers LT
Farky
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
😀 Mintha nem tudnám 😀 na de mégis jobb így, mintha szarokkal nyomulnék...na meg annak semmi értelme nem lenneA francba, csak Lavonte kellett volna még a zsákba és 3/3 FA-n akit akartam...na de sebaj, sokat erősödött a csapat, és nincs vége 😊semmit nem érsz vele ha maddennel simelünk 😀
Chargers LT
Farky
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
A francba, csak Lavonte kellett volna még a zsákba és 3/3 FA-n akit akartam...na de sebaj, sokat erősödött a csapat, és nincs vége 😊semmit nem érsz vele ha maddennel simelünk 😀
Chargers LT
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Úgy látom, kellett az OL komoly erősítése, ha már Empty beszerezte Suh-t 😊 NFC East Battle
több mint 9 éve
A francba, csak Lavonte kellett volna még a zsákba és 3/3 FA-n akit akartam...na de sebaj, sokat erősödött a csapat, és nincs vége 😊
több mint 9 éve
Ehhhh... Most azért szidom magam rendesen. Azt hittem, hogy a bukott Miller-esek majd átmennek Ivoryra, így nem láttam értelmét beszállni a versenybe... Ő kb az FA-piac legnagyobb fogása volt ennyiért.Én meg rágom a kefét! 😊 Szép volt Fake! 😉 Bár igazán akkor lett volna gyönyörű, ha 2-3 évre viszed el olcsóért.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Friss a kekim.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Rajna se aprózta el... pedig pont akartam írni egy statisztikai összeállítást, amiből kihoztam volna kinek van legtöbb pénze, illetve ki nem fizet túl embereket. Írhatom újra..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ik!Ebből is látszik, hogy iktriad csak JAX divatdrukker. 😀
Lusta vagyok visszakeresni a beszélgetésünket, de látod, mondtam neked, hogy Beadles simán talál magának kezdő helyet.
Soldados
több mint 9 éve
Ik!Lusta vagyok visszakeresni a beszélgetésünket, de látod, mondtam neked, hogy Beadles simán talál magának kezdő helyet.