GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Illetve, Munnerlynre is érkezett 1 ajánlat (Colts), ezt is tessék figyelembe venni / beleszerkesztettem a közleménybeA határidő kitolása felejtős, miután több játékosnál már a konkrét győztes ajánlat is ki lett hirdetve. Szóval nézd/nézzétek át még egyszer, aztán jelezzétek, ha megvan a végleges, és aztán menjen a második licitkör.
Sorry, Gergőke.
szerk: na jó... átnézem még egyszer az egészet... a határidőt kitolom márc 30 este 23.59-ig...
Igor
Munnerlynre amúgy én is licitáltam, szóval plusz egy hiba. 😊
több mint 9 éve
Basszus.... reméltem hogy nem lesz hiba, de már kettőnél tartok. Ez az egyik... és Washington el is kelt ezzel.Daryl WashingtonRà én is licitàltam... kifelejtettél,vagy elírás és Rams=Vikings?
Várok még egy kört.
Egyetlen ajánlat - Rams
QUOTE=Igor
Rataxes
Más kérdés, hogy ő kb. már nyugdíjba ment.. 😛
Illetve, Munnerlynre is érkezett 1 ajánlat (Colts), ezt is tessék figyelembe venni / beleszerkesztettem a közleménybe
Sorry, Gergőke.
szerk: na jó... átnézem még egyszer az egészet... a határidőt kitolom márc 30 este 23.59-ig...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Daryl WashingtonRà én is licitàltam... kifelejtettél,vagy elírás és Rams=Vikings?
Várok még egy kört.
Egyetlen ajánlat - Rams
QUOTE=Igor
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Gordon olyan menő volt h 8-an is meg akarták szerezni, de a győztes licithez képest a 2. épphogy az 50%-ot elérte 😀ettől kicsit féltem...
Farky
több mint 9 éve
Gordon olyan menő volt h 8-an is meg akarták szerezni, de a győztes licithez képest a 2. épphogy az 50%-ot elérte 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Gordon kemény, azt lehet nem is focázhat 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Bethelt és Claybornt nem publikálom, amíg Ádi nem ír.. mert ott attól függően, hogy Fake licitjét beleszámítjuk-e, több információ kerül publikálásra/más lenne a licithelyzet.A többinél 4 embernél vagy eldőlt az ügy vagy nincs plusz információ, ha Fake licitjét kivennénk is esetleg.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
namivan? 😊
több mint 9 éve
nálam már be volt készítve a hsz, de az utolsó 3 percben még becsúszott 5 PM, szóval perceken belül jön az eredmény
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Sejtettem hogy ez a szitu 😊
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
agyad mint a beretta. aztan leesett, h igornak szolt, csak kivoltam arra hegyezve, h meik szol be 2 percen belul, h nyigok 😊jovan bazzeg olvasni se tudok mar, vagy a neuronok total felmondtak a szolgalatot 😀Ezek szerint itt szerkesztés előtt valami oltás volt részemre hogy faszér' szólok be 😀 Jól következtetek? 😊
MMMS
Rataxes
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
jovan bazzeg olvasni se tudok mar, vagy a neuronok total felmondtak a szolgalatot 😀Ezek szerint itt szerkesztés előtt valami oltás volt részemre hogy faszér' szólok be 😀 Jól következtetek? 😊
MMMS
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Feloldottam a topicot.Hát.. direkt ezért írtam chat topicba pénteken, most ha azokat kiveszem, feltételezem újraírnak..Eredményhirdetés kb. 20:00-21:30 között, utolsó 5 percben még 3 GM küldött ajánlatot, volt aki utolsó percben.... come on people.varj meg pls, beszopodtam. 2 p es osszebaszok vmit
Igor
MMMS
Havassadiátengedi, elfogadom őket... komplikálja a dolgot, és a döntést több helyen is (több irányban.)
Illetve
- írjam ide a szöveges végeredményt, vagy tudtok ideiglenes accesst adni a hivatalos közlemények topichoz?
Igor
több mint 9 éve
Hát.. direkt ezért írtam chat topicba pénteken, most ha azokat kiveszem, feltételezem újraírnak..Eredményhirdetés kb. 20:00-21:30 között, utolsó 5 percben még 3 GM küldött ajánlatot, volt aki utolsó percben.... come on people.varj meg pls, beszopodtam. 2 p es osszebaszok vmit
Igor
MMMS
Ha
vassadiátengedi, elfogadom őket... komplikálja a dolgot, és a döntést több helyen is (több irányban.)
Illetve
- írjam ide a szöveges végeredményt, vagy tudtok ideiglenes accesst adni a hivatalos közlemények topichoz?
Szerkesztette: Igor
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
sztem ez inkább Igor "hisztijének" szólt, ha a korábban érkező ajánlatok is el lettek fogadva akkor gondolom a te pár perces késésed is belefér
több mint 9 éve
jovan bazzeg olvasni se tudok mar, vagy a neuronok total felmondtak a szolgalatot 😀Eredményhirdetés kb. 20:00-21:30 között, utolsó 5 percben még 3 GM küldött ajánlatot, volt aki utolsó percben.... come on people.Elnézést, de tudjátok... Húsvét meg ilyenek 😀 + nem azért van a határidő hogy addig lehet küldeni? 😀
Igor
Rataxes
Szerkesztette: MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Eredményhirdetés kb. 20:00-21:30 között, utolsó 5 percben még 3 GM küldött ajánlatot, volt aki utolsó percben.... come on people.Elnézést, de tudjátok... Húsvét meg ilyenek 😀 + nem azért van a határidő hogy addig lehet küldeni? 😀
Igor
Szerkesztette: pgabtb
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Eredményhirdetés kb. 20:00-21:30 között, utolsó 5 percben még 3 GM küldött ajánlatot, volt aki utolsó percben.... come on people.varj meg pls, beszopodtam. 2 p es osszebaszok vmit
Igor
több mint 9 éve
Eredményhirdetés kb. 20:00-21:30 között, utolsó 5 percben még 3 GM küldött ajánlatot, volt aki utolsó percben.... come on people.
több mint 9 éve
Ha valakit érdekel esetleg olcsó TE az kereshet ajánlatával....Josh Hill 685.000-685.000-UFA
több mint 9 éve
bocs, ohne gunyolodas, csak nezegettem a rostereket es megakadt rajta a szemem.rajna, rajit illene mar kibaszni nem ? 😀Már megtörtént pár napja, cut topikban kéne nézelődni a gúnyolódás helyett 😛
MMMS
Rajna
btw masok szeretnek ilyennel jatszani h meg tartogatnak vmi oldtimer arcot, hatha lesz meg csapata (es a maddenben szolid kezdo ratingje) ...
több mint 9 éve
rajna, rajit illene mar kibaszni nem ? 😀Már megtörtént pár napja, cut topikban kéne nézelődni a gúnyolódás helyett 😛
MMMS
több mint 9 éve
rajna, rajit illene mar kibaszni nem ? 😀
több mint 9 éve
Talán én is kaptam érvénytelent (még nem néztem át mindet), de volt benne gyanús... úgyhogy, tessék mgefontoltan licitálni.Már kaptam korai ajánlatokat.. de jó fej leszek, elfogadom őket 😛 viszont a határidő marad este március 28, este 8 óra.én is kaptam korai ajánlatot, de ami fontosabb nézzétek át a vetminek összegét, h kinek mennyi jár!!!
Igor
Farky
több mint 9 éve
Már kaptam korai ajánlatokat.. de jó fej leszek, elfogadom őket 😛 viszont a határidő marad este március 28, este 8 óra.én is kaptam korai ajánlatot, de ami fontosabb nézzétek át a vetminek összegét, h kinek mennyi jár!!!
Igor