GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Én már írom, de kicsivel 23:59 után lesz, tehát holnap.. illetve nem mindenkire lesz meg feltétlen, mert valakire viszonylag késői emelés jött.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hirdetés mikor lesz? Ugye még ma? 😊 Igor? Farky?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ma este határidő 😊 Mindenki küldözgesse az ajánlatokat minél hamarabb, hátha van még utolsó pillanatos emelés, ahol az 1. körben vezetőnek írni kell.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Ha idén átstruktúrálok 1 szerződést, majd jövőre cutolom az illetőt, az vonz magával extra cap hitet?
empty taxi
Ha hátrafele strukturálsz, akkor olyan értelemben nyilván igen, hogy nagyobb lesz az akkori fizetése, mint ami jelen állás szerint lenne, de egyébként nem.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Ha idén átstruktúrálok 1 szerződést, majd jövőre cutolom az illetőt, az vonz magával extra cap hitet?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
vassadi claybornt jatszathatom 3techkent default ? nem biztos h atpakolasznam, csak elmeleti lehetosegkent kerdezem.
MMMS
Tavaly elég sokat játszatták DT-ként is, úgyhogy nem látom akadályát.
több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
@MMMS

Bills

Adrian Clayborn DE 1 250 000 2 850 000 3 125 000
Brandon McManus K 975 000 1 000 000 1 000 000 2 690 250 1 789 750
MMMS
275000 mani Claybornnál lóg a levegőbe...
alatriste
... amiből 250000-et az első évhez, a maradék 25000-et pedig az első vagy a második évhez kell adni különben ez is szabálytalan lesz 😊

Egyébként már tavaly is javasoltam, hogy át kéne írni a szabálykönyvben, hogy 3 éves szerződés esetén az éves minimum az átlag 60%-a, mert ha ennél kevesebbet ad valaki, akkor a másik két év összege mindenképpen magasabb lesz a teljes összeg 80%-nál. Most is ebből jön a legtöbb hibás szerződés.
Shilkor
koszi szepen, javitva
am vicc h mcmanust nem baszom el nem ezres vegu szamoknal, de claybornnal elrontok egy 3 eves szerzodest.
vassadi claybornt jatszathatom 3techkent default ? nem biztos h atpakolasznam, csak elmeleti lehetosegkent kerdezem.

Szerkesztette: MMMS

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
@MMMS

Bills

MMMS
alatriste
... amiből 250000-et az első évhez, a maradék 25000-et pedig az első vagy a második évhez kell adni különben ez is szabálytalan lesz 😊

Egyébként már tavaly is javasoltam, hogy át kéne írni a szabálykönyvben, hogy 3 éves szerződés esetén az éves minimum az átlag 60%-a, mert ha ennél kevesebbet ad valaki, akkor a másik két év összege mindenképpen magasabb lesz a teljes összeg 80%-nál. Most is ebből jön a legtöbb hibás szerződés.

Szerkesztette: Shilkor
több mint 9 éve
plusz jogász vagyok 😀... Gergőke
Még egy ember aki leszavazza az NPV-t majd jövő offseasonban.. nem tudnák több közgazdászt hívni? 😊
Viccet félretéve, akkor viszont az alaptörvényt, mármint a GM szabálykönyvet neked kell rendberakni 😛

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
@MMMS

Bills

MMMS

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
van egy szerződéskalkulátor excel, amit asszem még Döme csinálhatott 4-5 éve. ez mindig kiírja h vmi nem jó a szerződésel, sok az évi max, kevés az egyik év, stb.
azt is fel lehetne tenni h elérhető legyen online
(elküldhetem vassadinak v illetékesnek ha nincs meg)
braxa88
Ezeket a kritériumokat 3p alatt össze lehet gurigázni egy excelbe. De aki annyira nem spíler benne annak valóban segítség lehetne.
alatriste
persze, de látod h mennyi a rossz szerződés
braxa88
Én azt tudom mondani, hogy nekem segítség lenne. Újonc is vagyok , jelentős időhiányban is szenvedek most, plusz jogász vagyok 😀... szóval halmozottan hátrányos helyzetemben ez nekem segítség lenne 😊.
Gergőke
 www.megafileupload.com/eMVb/contract.xls
itt elérhető
braxa88
Köszönöm!

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
van egy szerződéskalkulátor excel, amit asszem még Döme csinálhatott 4-5 éve. ez mindig kiírja h vmi nem jó a szerződésel, sok az évi max, kevés az egyik év, stb.
braxa88
Ezeket a kritériumokat 3p alatt össze lehet gurigázni egy excelbe. De aki annyira nem spíler benne annak valóban segítség lehetne.
alatriste
braxa88
Én azt tudom mondani, hogy nekem segítség lenne. Újonc is vagyok , jelentős időhiányban is szenvedek most, plusz jogász vagyok 😀... szóval halmozottan hátrányos helyzetemben ez nekem segítség lenne 😊.
Gergőke
 www.megafileupload.com/eMVb/contract.xls
itt elérhető
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
folyamatosan elérhető a roster mellett ahol az összes táblázat megtalálható
ezen lehet szerkeszteni a fizetéseket
 klaci.uw.hu/
Klaci79
Remek... na akkor én ezt használatba is veszem 😊

több mint 9 éve
braxa88
alatriste
braxa88

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
folyamatosan elérhető a roster mellett ahol az összes táblázat megtalálható
ezen lehet szerkeszteni a fizetéseket
 klaci.uw.hu/

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
braxa88
alatriste
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
braxa88

Liverpool Fc
több mint 9 éve
több mint 9 éve
@Gergőke

Nem vagyok ugyan revizor, de ez a szerződés biztos, hogy szabálytalan.
Colts:

Captain Munnerlyn CB

2016: 1 000 000
2017: 2 000 000
2018: 3 000 000Gergőke
- 3-évesnél évi max: az éves átlag 125 %-a
- 3-évesnél a két legmagasabb év összege maximum a teljes összeg 80 %-a lehet

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi örülhet hála nekem szinte a legkisebb szabályos két éves szerződéssel nyerhetett
Ork
Köszi. 😊 Eléggé tetszik így a passrusher négyesem: Wake, Ingram, Dupree, Kruger.

Viszont a 3-4-es DE-t úgy tűnik, nemcsak trédben, de FA-piacon is aranyárban mérik. És Hekker is igen szép árban fog elmenni, ha még versenyben sem tudtam maradni. 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Soldi örülhet hála nekem szinte a legkisebb szabályos két éves szerződéssel nyerhetett
Ork
Ez a Kruger szerződtetés az egyik legjobb FA sign, amit itt valah láttam.. 😀

több mint 9 éve
No akkor összegzés

1) az alábbi emberek kiértékelésében történt változás

Justin Bethel (ARI elvitte)
BUF licitje elfogadva, így két licit van, de Arizona a magasabb.

Adrian Clayborn (BUF elvitte)
BUF licitje elfogadva, így két licit van, Buffalo a magasabb.

Captain Munnerlyn (IND elvitte)
Munnerlyn worksheetje felül lett írva - két licit volt, IND nyert.

Dustin Colquitt (NYG elvitte)
kimaradt LA Rams licitje, így két licit van, és NYG nyert.

Minden infó bekerült a hivatalos közleményekben lévő hsz-be is.

2) határidőt kitoltam márc 30, 23:59-ig

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
Illetve, Munnerlynre is érkezett 1 ajánlat (Colts), ezt is tessék figyelembe venni / beleszerkesztettem a közleménybe
Sorry, Gergőke.

szerk: na jó... átnézem még egyszer az egészet... a határidőt kitolom márc 30 este 23.59-ig...
Igor
A határidő kitolása felejtős, miután több játékosnál már a konkrét győztes ajánlat is ki lett hirdetve. Szóval nézd/nézzétek át még egyszer, aztán jelezzétek, ha megvan a végleges, és aztán menjen a második licitkör.

Munnerlynre amúgy én is licitáltam, szóval plusz egy hiba. 😊
vassadi
Rosszul nem lett senki kihirdetve.. és mindent javítok a következő órán belül
(PS: Ne reménykedj Munnerlynnél 😊)

És akkor, kihirdetem a Bethel/Clayborn licitet is, Fake last-last-last minute ajánlatait belevéve - ha nincs kifogásod,
Igor
Nincs.

De amúgy szerintem én értettem félre, gondolom a második licitkör határideje lett kitolva március 30. 22:00-ról 23:59-ig, nem az elsőé addig. 😊 Mára inkább kikapcsolom a zinternetet.
több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
több mint 9 éve
Illetve, Munnerlynre is érkezett 1 ajánlat (Colts), ezt is tessék figyelembe venni / beleszerkesztettem a közleménybe
Sorry, Gergőke.

szerk: na jó... átnézem még egyszer az egészet... a határidőt kitolom márc 30 este 23.59-ig...
Igor
A határidő kitolása felejtős, miután több játékosnál már a konkrét győztes ajánlat is ki lett hirdetve. Szóval nézd/nézzétek át még egyszer, aztán jelezzétek, ha megvan a végleges, és aztán menjen a második licitkör.

Munnerlynre amúgy én is licitáltam, szóval plusz egy hiba. 😊
vassadi
Rosszul nem lett senki kihirdetve.. és mindent javítok a következő órán belül
(PS: Ne reménykedj Munnerlynnél 😊)

És akkor, kihirdetem a Bethel/Clayborn licitet is, Fake last-last-last minute ajánlatait belevéve - ha nincs kifogásod,