GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
a maradékos FA kör szombat 20.00tól indul?
braxa88
Szerintem ráér hétfőtől. Menjen mindenki fújjon egyet és pihenje ki magát ebben a szép időben. 😊

Amúgy itt mikor kel el egy játékos? Ha 24, vagy ha 48 óráig nem jön rá újabb licit?
Soldados
Előbbi.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
braxa88
Szerintem ráér hétfőtől. Menjen mindenki fújjon egyet és pihenje ki magát ebben a szép időben. 😊

Amúgy itt mikor kel el egy játékos? Ha 24, vagy ha 48 óráig nem jön rá újabb licit?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
több mint 9 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
sorry mindenkinek akinek nem válaszoltam pmekre sos külföldre kelllett ugrani melózni és a 16 órás munkanapok meg esténként ügyféllel bebaszás mellett nem volt sok idő gm gamere. válaszoltam elvileg mindenkinek

több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Én azért nagyokat néztem ezeken az árakon, azért 1-2 éve még kb. csak Lechlernek meg még ~2 embernek volt 1,5 milla fölötti szerződése rúgók közül. 😀

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
na akkor a rózi bizottság tulárazta a K/P arcokat vagy nem? 😊
braxa88
Ahhoz látni kéne a táblázatot. 😊 Amúgy a jó K és P nyilván jó (franchise tag közeli) szerződést kap, de sokan kaptak vetminhez közeli egyévest is szabadpiacon és azok nyilván túlárazottak voltak. Meglepne, ha Scifres annyiért kelne el, mint amennyire árazva volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
na akkor a rózi bizottság tulárazta a K/P arcokat vagy nem? 😊
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
És Hekker is igen szép árban fog elmenni, ha még versenyben sem tudtam maradni. 😊
Soldados
Rookie évét kivéve mindig All Pro Punter volt.
2013-ban és 15ben első csapatos, 14ben második csapatos.
Fiatal és így 10évig rendezve van a punter a csapatnál, ráadásul a liga egyik legjobbjával. Amúgy is kellett valaki akinek adhatok orrnehéz szerződést úgy, hogy nem fogom talán teljesítményromlás miatt bebukni.
A cap rollover jó dolog, hogy már van itt is, de így is bukik vele az ember komoly összegeket, így inkább elköltöm amennyit csak tudok a maradékból olyan emberekre akinél remélhetőleg nem fogom megbánni.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szegénynek eléggé megcsappant az önbizalma, miután kirúgták az alig vet. min. fölötti szerződéséből, plusz egyetlen másik ajánlatot nem kapott.... úgyhogy boldogan aláírta az elé tolt fecnit 😊
Rataxes
Nálam 1,5 millát keresett az évi 5 elkapásáért. Valószínűleg inkább utóbbi adatból ered az önbizalomhiánya. 😉

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Nem baj, majd kukázok vkit minimumért 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy kicker annyiba fáj majdnem, mint egy vélhetően kezdő LT....
gabokocka
Ha nem emelsz rám, nem fájt volna annyiba. 😊

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Nem gondoltam volna, hogy egy kicker annyiba fáj majdnem, mint egy vélhetően kezdő LT....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Szegénynek eléggé megcsappant az önbizalma, miután kirúgták az alig vet. min. fölötti szerződéséből, plusz egyetlen másik ajánlatot nem kapott.... úgyhogy boldogan aláírta az elé tolt fecnit 😊

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀
Farky
Ez a szeződés egészen biztosan nem jó:
Cody Latimer, WR
Vikings - 900.000$ / 3 év

Latimernek 3. éve jön, amikor 600k a vetmin, ahhoz hogy 3 éves szerződést kapjon, minimum 1,2 millát kellett volna ajánlani.

Szóval ezt az ajánlatot sztem töröljük!
Soldados
szabálykönyvet néztem, az alapján és tudomásom szerint csak a harmadévesnél idősebb játékosokra vonatkozik a 2 és 3 éves szabály.
Farky
Valóban, figyelmetlen voltam.

Viszont ezt a kitételt nem is értem. Teljesen előnytelen szerződés ez a játékosnak harmadéves esetében is. Felírtam a jövő évi javaslataimhoz az eltörlését. 😊
Soldados
es akkor eltorlod a rookie szerzodeseket is vagy hogyan gondoltad ezt ?
MMMS
Nem, dehogy. A rookie-szerződés kötelezően előírt az NFL-ben. De szabadügynökként már semmi nem köti a játékost, ezért értelemszerűen rájuk ugyanolyan szabályok vonatkoznának, mint idősebb társaikra (2 éveshez vetmin másfélszerese, 3 éveshez vetmin kétszerese). Szabadügynökként hülye lenne 3 évre elkötelezni magát alig több mint vetminért.

több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀
Farky
Cody Latimer, WR

Latimernek 3. éve jön, amikor 600k a vetmin, ahhoz hogy 3 éves szerződést kapjon, minimum 1,2 millát kellett volna ajánlani.

Soldados
szabálykönyvet néztem, az alapján és tudomásom szerint csak a harmadévesnél idősebb játékosokra vonatkozik a 2 és 3 éves szabály.
Farky

Viszont ezt a kitételt nem is értem. Teljesen előnytelen szerződés ez a játékosnak harmadéves esetében is. Felírtam a jövő évi javaslataimhoz az eltörlését. 😊
Soldados
es akkor eltorlod a rookie szerzodeseket is vagy hogyan gondoltad ezt ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Uhhh, ez egy nagyon király kör volt! Minden megvan, amit akartam. 😊

több mint 9 éve
Farky
Cody Latimer, WR

Soldados
Farky

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Farky
Cody Latimer, WR

Soldados

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Farky
Cody Latimer, WR

Soldados
Jó az, csak a 4.szezontól van megkötés 2 és 3 éves szerződésekre.
több mint 9 éve
Farky
Cody Latimer, WR

több mint 9 éve

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Még kb 10-15 perc..

Annyit elárulok, hogy a legtöbb helyen letisztult a dolog.. de van egy D / ST játékos, ahol 5(!) csapat is versenyben maradt a harmadik körre!

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ti nagyon rendes emberek vagytok, nem hagyjátok, hogy egy teljes éjszakán át idegeskedjünk! 😊

több mint 9 éve
Hirdetés mikor lesz? Ugye még ma? 😊 Igor? Farky?
Soldados
már írom én is

több mint 9 éve
Én már írom, de kicsivel 23:59 után lesz, tehát holnap.. illetve nem mindenkire lesz meg feltétlen, mert valakire viszonylag késői emelés jött.
Igor
Nagyszerű, nekem amúgy is Te vagy a fontosabb. 😊 És igen, a mát úgy értettem, hogy ezek szerint nem kell reggelig várni. 😉