GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Előbbi.a maradékos FA kör szombat 20.00tól indul?Szerintem ráér hétfőtől. Menjen mindenki fújjon egyet és pihenje ki magát ebben a szép időben. 😊
braxa88
Amúgy itt mikor kel el egy játékos? Ha 24, vagy ha 48 óráig nem jön rá újabb licit?
Soldados
több mint 9 éve
a maradékos FA kör szombat 20.00tól indul?Szerintem ráér hétfőtől. Menjen mindenki fújjon egyet és pihenje ki magát ebben a szép időben. 😊
braxa88
Amúgy itt mikor kel el egy játékos? Ha 24, vagy ha 48 óráig nem jön rá újabb licit?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
a maradékos FA kör szombat 20.00tól indul?
több mint 9 éve
sorry mindenkinek akinek nem válaszoltam pmekre sos külföldre kelllett ugrani melózni és a 16 órás munkanapok meg esténként ügyféllel bebaszás mellett nem volt sok idő gm gamere. válaszoltam elvileg mindenkinek
több mint 9 éve
Én azért nagyokat néztem ezeken az árakon, azért 1-2 éve még kb. csak Lechlernek meg még ~2 embernek volt 1,5 milla fölötti szerződése rúgók közül. 😀
több mint 9 éve
na akkor a rózi bizottság tulárazta a K/P arcokat vagy nem? 😊Ahhoz látni kéne a táblázatot. 😊 Amúgy a jó K és P nyilván jó (franchise tag közeli) szerződést kap, de sokan kaptak vetminhez közeli egyévest is szabadpiacon és azok nyilván túlárazottak voltak. Meglepne, ha Scifres annyiért kelne el, mint amennyire árazva volt.
braxa88

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
na akkor a rózi bizottság tulárazta a K/P arcokat vagy nem? 😊
több mint 9 éve
És Hekker is igen szép árban fog elmenni, ha még versenyben sem tudtam maradni. 😊Rookie évét kivéve mindig All Pro Punter volt.
Soldados
2013-ban és 15ben első csapatos, 14ben második csapatos.
Fiatal és így 10évig rendezve van a punter a csapatnál, ráadásul a liga egyik legjobbjával. Amúgy is kellett valaki akinek adhatok orrnehéz szerződést úgy, hogy nem fogom talán teljesítményromlás miatt bebukni.
A cap rollover jó dolog, hogy már van itt is, de így is bukik vele az ember komoly összegeket, így inkább elköltöm amennyit csak tudok a maradékból olyan emberekre akinél remélhetőleg nem fogom megbánni.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szegénynek eléggé megcsappant az önbizalma, miután kirúgták az alig vet. min. fölötti szerződéséből, plusz egyetlen másik ajánlatot nem kapott.... úgyhogy boldogan aláírta az elé tolt fecnit 😊Nálam 1,5 millát keresett az évi 5 elkapásáért. Valószínűleg inkább utóbbi adatból ered az önbizalomhiánya. 😉
Rataxes

több mint 9 éve
Nem baj, majd kukázok vkit minimumért 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy kicker annyiba fáj majdnem, mint egy vélhetően kezdő LT....Ha nem emelsz rám, nem fájt volna annyiba. 😊
gabokocka

több mint 9 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy kicker annyiba fáj majdnem, mint egy vélhetően kezdő LT....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Szegénynek eléggé megcsappant az önbizalma, miután kirúgták az alig vet. min. fölötti szerződéséből, plusz egyetlen másik ajánlatot nem kapott.... úgyhogy boldogan aláírta az elé tolt fecnit 😊
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Nem, dehogy. A rookie-szerződés kötelezően előírt az NFL-ben. De szabadügynökként már semmi nem köti a játékost, ezért értelemszerűen rájuk ugyanolyan szabályok vonatkoznának, mint idősebb társaikra (2 éveshez vetmin másfélszerese, 3 éveshez vetmin kétszerese). Szabadügynökként hülye lenne 3 évre elkötelezni magát alig több mint vetminért.es akkor eltorlod a rookie szerzodeseket is vagy hogyan gondoltad ezt ?Valóban, figyelmetlen voltam.szabálykönyvet néztem, az alapján és tudomásom szerint csak a harmadévesnél idősebb játékosokra vonatkozik a 2 és 3 éves szabály.O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀Ez a szeződés egészen biztosan nem jó:
Farky
Cody Latimer, WR
Vikings - 900.000$ / 3 év
Latimernek 3. éve jön, amikor 600k a vetmin, ahhoz hogy 3 éves szerződést kapjon, minimum 1,2 millát kellett volna ajánlani.
Szóval ezt az ajánlatot sztem töröljük!
Soldados
Farky
Viszont ezt a kitételt nem is értem. Teljesen előnytelen szerződés ez a játékosnak harmadéves esetében is. Felírtam a jövő évi javaslataimhoz az eltörlését. 😊
Soldados
MMMS

több mint 9 éve
es akkor eltorlod a rookie szerzodeseket is vagy hogyan gondoltad ezt ?Valóban, figyelmetlen voltam.szabálykönyvet néztem, az alapján és tudomásom szerint csak a harmadévesnél idősebb játékosokra vonatkozik a 2 és 3 éves szabály.O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀Ez a szeződés egészen biztosan nem jó:
Farky
Cody Latimer, WR
Latimernek 3. éve jön, amikor 600k a vetmin, ahhoz hogy 3 éves szerződést kapjon, minimum 1,2 millát kellett volna ajánlani.
Soldados
Farky
Viszont ezt a kitételt nem is értem. Teljesen előnytelen szerződés ez a játékosnak harmadéves esetében is. Felírtam a jövő évi javaslataimhoz az eltörlését. 😊
Soldados
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Uhhh, ez egy nagyon király kör volt! Minden megvan, amit akartam. 😊

több mint 9 éve
Valóban, figyelmetlen voltam.szabálykönyvet néztem, az alapján és tudomásom szerint csak a harmadévesnél idősebb játékosokra vonatkozik a 2 és 3 éves szabály.O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀Ez a szeződés egészen biztosan nem jó:
Farky
Cody Latimer, WR
Soldados
Farky

több mint 9 éve
szabálykönyvet néztem, az alapján és tudomásom szerint csak a harmadévesnél idősebb játékosokra vonatkozik a 2 és 3 éves szabály.O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀Ez a szeződés egészen biztosan nem jó:
Farky
Cody Latimer, WR
Soldados
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Jó az, csak a 4.szezontól van megkötés 2 és 3 éves szerződésekre.O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀Ez a szeződés egészen biztosan nem jó:
Farky
Cody Latimer, WR
Soldados
több mint 9 éve
O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀Ez a szeződés egészen biztosan nem jó:
Farky
Cody Latimer, WR

több mint 9 éve
O# kész, Ryan Harris-nél én basztam el, így ott még várok egy válaszra, a többit remélhetőleg nem rontottam el 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Még kb 10-15 perc..Annyit elárulok, hogy a legtöbb helyen letisztult a dolog.. de van egy D / ST játékos, ahol 5(!) csapat is versenyben maradt a harmadik körre!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ti nagyon rendes emberek vagytok, nem hagyjátok, hogy egy teljes éjszakán át idegeskedjünk! 😊

több mint 9 éve
Hirdetés mikor lesz? Ugye még ma? 😊 Igor? Farky?már írom én is
Soldados
több mint 9 éve
Én már írom, de kicsivel 23:59 után lesz, tehát holnap.. illetve nem mindenkire lesz meg feltétlen, mert valakire viszonylag késői emelés jött.Nagyszerű, nekem amúgy is Te vagy a fontosabb. 😊 És igen, a mát úgy értettem, hogy ezek szerint nem kell reggelig várni. 😉
Igor