GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Nézegettem picit a rostereket.. a két OG-m keresi a legnagyobb fizut, na ez IRL soha sehol elő nem fordulhatna 😀
A Sitton-trade-del viszont elveszítettem a vezető helyemet a 'legolcsóbb legdrágább játékos' versenyben (korábban Yanda volt a legdrágább 5.8 misivel), bár remélem a Miami/Jets még igazol valaki drágát.

Úgy látom, Rajna, iktriad és BaltDef követ hasonló stratégiát mint én (nincs nagyon drága ember, viszont sok 2-5M közötti van), bár tény ehhez olcsó QB is kell..
Igor
Szvsz kell egy közepes, jobb OL, de csapatbomlasztó, ha 5 nagy szerződésű OL van a keretbe. A LT-t meg kell fizetni itt is, de mellé szerintem elég, ha van 2-3 jobb játékos, lehetőség szerint pár rookie contracttal.
alatriste
Hát, attól függ.

Ugye a Madden teljesen random, de az OL-nél aztán különösen pláne.
Egy stud RB/WR/DL ember általában azért jó lesz, OL-nél szerintem randomabb a dolog.

Szóval ha valaki Madden-alapján akar építeni, akkor jó terv az OL-re keveset költeni - de szerintem itt mindenki a saját ízlése alapján épít és próbál minél jobb/mélyebb csapatot alkotni (lásd Fake vagy én, akik a falakba ölünk mindig pénzt, vagy kedvenc csapatból játékost gyűjteni, stb)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
amugy no offense Habi, de neked most mi a célod? 😀 van pár picked és kb 22db needed és ugy 32M space. én naívan azt hittem minden FA hozzád megy. mikor robbantasz, jövőre? 😀
braxa88
Célok mára: vacsorázni egy finomat, sör, bl, sex (sorrend felcserélhető)
Célok hosszútávon: sikeres nyelvvizsga, sikeres egyetemi jelentkezés, eljegyzés

A draft pickek is sok lóvét visznek el, ezt nem árt szem előtt tartani.

Robbantáshoz pedig nincs engedélyem, se felszereltségem 😊 Jövőre se hinném, hogy kapnék, de ki tudja?!?!?!

JT Daniels fan
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nézegettem picit a rostereket.. a két OG-m keresi a legnagyobb fizut, na ez IRL soha sehol elő nem fordulhatna 😀
A Sitton-trade-del viszont elveszítettem a vezető helyemet a 'legolcsóbb legdrágább játékos' versenyben (korábban Yanda volt a legdrágább 5.8 misivel), bár remélem a Miami/Jets még igazol valaki drágát.

Úgy látom, Rajna, iktriad és BaltDef követ hasonló stratégiát mint én (nincs nagyon drága ember, viszont sok 2-5M közötti van), bár tény ehhez olcsó QB is kell..
Igor
Szvsz kell egy közepes, jobb OL, de csapatbomlasztó, ha 5 nagy szerződésű OL van a keretbe. A LT-t meg kell fizetni itt is, de mellé szerintem elég, ha van 2-3 jobb játékos, lehetőség szerint pár rookie contracttal.

Liverpool Fc
több mint 9 éve

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
amugy no offense Habi, de neked most mi a célod? 😀 van pár picked és kb 22db needed és ugy 32M space. én naívan azt hittem minden FA hozzád megy. mikor robbantasz, jövőre? 😀
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
@kristof Az megvan, hogy jelenleg laza ~7 millióval vagy a cap limit felett?
vassadi
Most úgy teszel, mintha még nem olvastad volna? 😊
vassadi
Amúgy simán megoldható a dolog, ha shawnka (már ha visszatér valaha) vagy Habi átveszi Romot egy 2018/6-ért.. elég sok QB needes csapat van még.
Vagy gabtsi Genot.. és így tovább.
Igor
előbb hagyom abba a játékot, mint, hogy Romo legyen az irányítóm 😀
Más kérdés, hogy távozásommal a csapat jól járna...

JT Daniels fan
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hogy lett Nortmann a Redskinsé, mikor tőlem szabályos emelés jött még a 24 órás határidőn belül?
iktriad
Nem írtál posztot a licites hsz-be.
empty taxi
Picsába.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Hogy lett Nortmann a Redskinsé, mikor tőlem szabályos emelés jött még a 24 órás határidőn belül?
iktriad
Nem írtál posztot a licites hsz-be.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
vassadi
vassadi
Amúgy simán megoldható a dolog, ha shawnka (már ha visszatér valaha) vagy Habi átveszi Romot egy 2018/6-ért.. elég sok QB needes csapat van még.
Vagy gabtsi Genot.. és így tovább.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Fake, Sowellt már leigazoltam.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
vassadi
több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
igor, leribeusert ejnye. jott vna a kovi adaggal.

erzem ahogy konyekig turkalok a szarban 😀
MMMS
Én is akartam dobni rá korábban.. rá is meg Comptonra is, gondoltam összerakok egy Redskins OL-t 😀
Csak nem tom ezzel a két lúzerrel, Yandával meg Sittonnal mi legyen..
Igor
ha kell yandat kicserelem grubbsra. odaadom melle meg hurstot is, ha nagyon muszaj

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve

MMMS
Én is akartam dobni rá korábban.. rá is meg Comptonra is, gondoltam összerakok egy Redskins OL-t 😀
Csak nem tom ezzel a két lúzerrel, Yandával meg Sittonnal mi legyen..

több mint 9 éve

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Iktriad jól rám ijesztett 😀 Már majdnem beírtam Nortmanre egy emelést, amikor láttam, hogy nem írt hozzá posztot, és így érvénytelen a licitje... na de legalább ésszerű áron megvan, nem akart hosszabbítani 1,5m-ért, hát megnézheted magad Brad fiacskám az évi 1 misiddel 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 112 — Chiefs GM
Azért ez a Panthers D-line nem lett gyenge... 😊
somoskovig
Tényleg nem akarod megírni a szokásos csapategységértékelődet? Vagy az draft után szokott jönni? Kéne addig valami időkitöltés, mockok vagy ilyesmi lassan..
Igor
De, idén mindenképpen megcsinálom, de draft után, ha mindenki hajlandó beírni normális friss depth chartot. 😊

több mint 9 éve
somoskovig
Elég csúnya, aszittem én elég jó leszek, de megemelem a kalapom.

Két backup DE-re 10/12 millió.. vagy itt valami 6-1-es front seven felállás lesz?
Még esetleg Genot megvehetné a Brownstól, ha kristóf úgy is cap felett van 😛

Tényleg nem akarod megírni a szokásos csapategységértékelődet? Vagy az draft után szokott jönni? Kéne addig valami időkitöltés, mockok vagy ilyesmi lassan..

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Jaja, sajnos Carolinaban meg Friscoban is elég komolyak a brigádok.

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 112 — Chiefs GM

több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ha valaki csere OT-t keres Chris Clark hátsó körös pickért (lehet jövő évi is) elérhető. 1,45 milla a fizuja.
több mint 9 éve
latom idoben szolok, de ha vki nem koltene sokat pánterre, jovoevi 6. korert viheto vingcsung 😀

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
az a "baj" szerintem, hogy rengeteg játékos van, akire lehet ilyenkor licitálni...talán amikor vége az évadnak már kellene kötni futures contract-okat, kb mint IRL...olyankor lenne bőven idő rá, hogy mindenki kiválasszon mondjuk 10 játékost és ilyenkor már csak a maradék kelne el és akit kivágunk
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ezt az "utolsó FAkört" is szét lehetne szedni offense és defense+ST-re. pl 3 napig offense, aztán 3 napig a másik. ezzel felére csökken a licitek száma, átláthatóbb
aztán meg az egész ömlesztve a draftig. de ott ugye már csak alig van normális fa.
több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
maga büntetés miatt érthető az összes érvénytelen dolog, de a követést lehetetlenné teszi mivel, ha te egy emberre keresel akkor "végtelen" követésbe kéne átkapcsolnod, hogy a másik 4 is érvényes-e azoknál mi volt az utolsó az érvényes volt-e ...