GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Előbbi volt igen 😊 én tag-et adtam volna egyébként neki, de mint azt többen megerősíthetik semmiképpen nem én vagyok a követendő GM-példa. 😀Ha jól szimatolom, ez irónia, és hát igen, ha van egy top5 elit QB, illik hosszabbítani : DTyrod Taylorra meghallgatok ajánlatokat 2017-es pickértSzívesen 😀 Amúgy eskü nem értettem, miért hosszabbítottál Breesszel 😛
emlékeztetőül, a fantörpikus Tyrod 20TD/6Int + 4 futott TD, 99,4-es QB ratinggel zárt 😊 abszolút kezdő, és fiatal...jah, a pénze 685k 😀 😀 röhej
Chargers LT
adam8
Ám, ha komolyan kérdezed, akkor két okból 😊 Egyrészt sokkal nagyobb esély egy győzelemre, másrészt a capet tekintve sem vészes mindamellett, hogy így is sokat erősödött az egyébként nem gyenge roster. De ezért köszönet az elődnek, mert jó volt az alapanyag! 😊
Chargers LT
Amúgy mikor volt szó arról, hogy FA-tól hard cap van? Ha tudom hamarabb megteszem ezeket a drasztikus lépéseket 😀
több mint 9 éve
Ha jól szimatolom, ez irónia, és hát igen, ha van egy top5 elit QB, illik hosszabbítani : DTyrod Taylorra meghallgatok ajánlatokat 2017-es pickértSzívesen 😀 Amúgy eskü nem értettem, miért hosszabbítottál Breesszel 😛
emlékeztetőül, a fantörpikus Tyrod 20TD/6Int + 4 futott TD, 99,4-es QB ratinggel zárt 😊 abszolút kezdő, és fiatal...jah, a pénze 685k 😀 😀 röhej
Chargers LT
adam8
Ám, ha komolyan kérdezed, akkor két okból 😊 Egyrészt sokkal nagyobb esély egy győzelemre, másrészt a capet tekintve sem vészes mindamellett, hogy így is sokat erősödött az egyébként nem gyenge roster. De ezért köszönet az elődnek, mert jó volt az alapanyag! 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
a büntetés tényleg jogos, mert figyelmetlen voltam, de Soldi azt azért megjegyezném, hogy döntően nem befolyásolta az FA tevékenységemet, hogy jelenleg is cap felett vagyok, mert a saját DC-mben én is 112 milliós végleges cappel számolok. annyi történt, hogy ha a Romo trade után (amivel 112 fölé kerültem) kapok egy figyelmeztetést (lásd most pl a Rams 😉) akkor egyből tradelek és nem írom be a szerződéseket. a büntetés szerintem is jár (mintahogy a tavalyi csapatok is kaptak), a mértékét majd eldönti Ádi, de a szabadügynökpiacon szinte ugyanígy licitáltam volna.Nem ellened szól, amit írok, de remélem, ezt tudod. Mindenesetre egyről beszélünk, jár capbünti. 😊
kristof
Az már erős játszadozás a szabályokkal, hogy később írom be a szerződéseket, stb, főleg, hogy tudtad, hogy a cap felett vagy. És nem mellesleg ha kapsz (nyilvános) figyelmeztetést (ahogy végülis most kaptál), akkor romlik a trédpozíciód, hiszen 5M felett ráadásul már garantáltak a pénzek, szóval vagy szarért-hugyért eltrédelsz vmi gazdag playát, vagy vághatod ki a középkategóriás playák sorát, hogy cap alá kerülj. Innentől biztosan a partnered van nyeregben.
A lényeg, majd a commish dönt, hogy mi a megfelelő bünti.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Tyrod Taylorra meghallgatok ajánlatokat 2017-es pickértSzívesen 😀 Amúgy eskü nem értettem, miért hosszabbítottál Breesszel 😛
Chargers LT
több mint 9 éve
a rosszakat el kell ítélni, akik bűnösök szenvedjenek! 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a büntetés tényleg jogos, mert figyelmetlen voltam, de Soldi azt azért megjegyezném, hogy döntően nem befolyásolta az FA tevékenységemet, hogy jelenleg is cap felett vagyok, mert a saját DC-mben én is 112 milliós végleges cappel számolok. annyi történt, hogy ha a Romo trade után (amivel 112 fölé kerültem) kapok egy figyelmeztetést (lásd most pl a Rams 😉) akkor egyből tradelek és nem írom be a szerződéseket. a büntetés szerintem is jár (mintahogy a tavalyi csapatok is kaptak), a mértékét majd eldönti Ádi, de a szabadügynökpiacon szinte ugyanígy licitáltam volna.
több mint 9 éve
Jogos, de valamennyire örökség, hogy keveredve vannak a védelmemben a játékosok...ez áll a legközelebb a posztjához. Majd beletanul : D 😉 Hibrid védelmem van jelenleg : PChargers LT43as OLB párosod Woodley és Mercilus?
szerk: sőt Mercilus MLB 😊
braxa88
több mint 9 éve
Pár százezret könnyű megoldani, egy-egy jobban fizetett csere kivágásával, helyére pedig beraksz egy UDFA-t (mondjuk QB-poszton pl), vagy kirakod a puntered és hozol helyette egy parlagon fekvőt, aki azért még tavaly körforgásban volt. Itt viszont milliós játékosok keltek el, vagy kerültek a Browns-hoz olyan csapattal szemben, amely betartotta a capszabályokat.Mondjuk ennyi erővel akkor tavaly pedig olyan játékost kellett volna kivágni, hogy beférjenek a cap alá aki esetleg másnak kellett volna. Lehet, hogy ez csak néhány százezres túllépés volt, de a játék végén, itt pedig szezon közbeni állapotról beszélünk.Mivel tavaly többen is a cap felett fejezték be az évet, drasztikus büntetést nem éreznék korrektnek, max jövőre valamilyen capbünti lenne ideális.Amennyire tudom, 1-2 ember alig párszázezer dolcsival volt cap felett, de az gondolom semmiben nem befolyásolta az FA-piacot. Ez viszont azért jócskán, hisz joggal háboroghatnak azok, akiket a kristof megelőzött egy-egy játékosnál.
Persze nem én vagyok a commisg, ez csak egy megjegyzés.
gabokocka
Én azt tartanám jogos büntinek, ha jövő évre akkora capbüntit kapna, amennyivel jelenleg a cap felett van. (Mert ez nem 1-2 százezres túllépés és játékot befolyásoló hiba volt, amelynek vannak kárvallottjai)
Soldados
gabokocka
A tavalyi esetet (amit amúgy Ádi szintén idénre átvezetett capbüntivel sújtott) nem tartom annyira súlyosnak, ezt viszont sokkal inkább, mert más a mérték (százezrek vs milliók) és a játék fontosabb szakaszában történt, amikor a legjobb FA-k elkelnek.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Mondjuk ennyi erővel akkor tavaly pedig olyan játékost kellett volna kivágni, hogy beférjenek a cap alá aki esetleg másnak kellett volna. Lehet, hogy ez csak néhány százezres túllépés volt, de a játék végén, itt pedig szezon közbeni állapotról beszélünk.Mivel tavaly többen is a cap felett fejezték be az évet, drasztikus büntetést nem éreznék korrektnek, max jövőre valamilyen capbünti lenne ideális.Amennyire tudom, 1-2 ember alig párszázezer dolcsival volt cap felett, de az gondolom semmiben nem befolyásolta az FA-piacot. Ez viszont azért jócskán, hisz joggal háboroghatnak azok, akiket a kristof megelőzött egy-egy játékosnál.
gabokocka
Én azt tartanám jogos büntinek, ha jövő évre akkora capbüntit kapna, amennyivel jelenleg a cap felett van. (Mert ez nem 1-2 százezres túllépés és játékot befolyásoló hiba volt, amelynek vannak kárvallottjai)
Soldados
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Mivel tavaly többen is a cap felett fejezték be az évet, drasztikus büntetést nem éreznék korrektnek, max jövőre valamilyen capbünti lenne ideális.Amennyire tudom, 1-2 ember alig párszázezer dolcsival volt cap felett, de az gondolom semmiben nem befolyásolta az FA-piacot. Ez viszont azért jócskán, hisz joggal háboroghatnak azok, akiket a kristof megelőzött egy-egy játékosnál.
gabokocka

több mint 9 éve
Tudomásom szerint én alatta vagyok, de megnézem.A Milliner-cut nincs benne, úgyhogy simán jó vagy, sorry. Épp néztem közbe, hogy nálam se teljesen friss mindehol, de gondolkodtam hátha valami riválisnak még ki tudok osztani egy kis capbüntit 😀
gabokocka
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tudomásom szerint én alatta vagyok, de megnézem.
több mint 9 éve
Nem tudom mennyire friss/teljes a rosterfrissítés, de a CAR, NYG meg LA is cap fölött van 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ilyen PFF-féle rostert hogy lehet kreálni?Paint 😀 Ami kb a házibarkács megoldás, de azért nem teljesen...
Van valami roster maker cucc ehhez, vagy házibarkács megoldással?
Igor
keress rá a 2014-es PFF depth chartra, gyorsan meglesz... és onnan válaszd ki a csapatodat, majd szerkeszd meg sajátodat... én azért painttel csinálom, mert amúgy egyszerű... bár lassú, de idő kell, hogy normálisan megcsinálja az ember. Bár csak elsőre...aztán csak update mindig 😊
több mint 9 éve
Ilyen PFF-féle rostert hogy lehet kreálni? Van valami roster maker cucc ehhez, vagy házibarkács megoldással?
több mint 9 éve
Tyrod Taylorra meghallgatok ajánlatokat 2017-es pickértemlékeztetőül, a fantörpikus Tyrod 20TD/6Int + 4 futott TD, 99,4-es QB ratinggel zárt 😊 abszolút kezdő, és fiatal...jah, a pénze 685k 😀 😀 röhej
több mint 9 éve
Mivel tavaly többen is a cap felett fejezték be az évet, drasztikus büntetést nem éreznék korrektnek, max jövőre valamilyen capbünti lenne ideális. Persze nem én vagyok a commisg, ez csak egy megjegyzés.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
akkor ez az én saram, vállalom a büntetést, viszont annyi engedményt kérnék, hogy csere útján is limit alá tudjak menni, ne csak cutokkal
több mint 9 éve
Ádi, a soft cap nem 123.2 misi?De, viszont az FA-piac nyitása után hard cap van. Jeleztem is külön korábban, hogy arra mindenkinek limit alá kell mennie, akkor nem is volt ezzel gond.
Igor
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
sorry, eddig telefonról voltam azért nem reagáltam, de nyilván tudtam, hogy a 112 millió felett vagyok bőven, de én soft cappel számoltam. megmondom őszintén nem rágtam utána magam a szabálykönyvben, de a korábbi évekről úgy rémlett, hogy +10% a határ még ekkor is. nyilván ha jár a büntetés elfogadom a cap büntit és az elvett picket is, de igazából pár PM váltáson múlik már csak, hogy melyik drága játékosomat cserélném el a 4 közül.
több mint 9 éve
Ádi, a soft cap nem 123.2 misi?
több mint 9 éve
2017-re akkora capbünti, amennyivel most a cap felett van, illetve lehet még büntetni forfeited pickkel. Ennyi.A gond az, hogy eleve nem is szabadott volna a cap limit fölé mennie, csak nyilván mivel nincs minden azonnal adminisztrálva, így másnak ez nem tűnt fel, neki viszont tudnia kellett, hányadán áll a cappel. És ha limit felett vagy, akkor ugye nincs trade, se FA-igazolás, és pl. a harmadik FA-körben (de talán még előbb is) meg most, a nyílt piacon tuti, hogy úgy licitálgatott és húzott be nem egy játékost, hogy cap limit felett volt.Amúgy simán megoldható a dolog, ha shawnka (már ha visszatér valaha) vagy Habi átveszi Romot egy 2018/6-ért.. elég sok QB needes csapat van még.@kristof Az megvan, hogy jelenleg laza ~7 millióval vagy a cap limit felett?Most úgy teszel, mintha még nem olvastad volna? 😊
vassadi
vassadi
Vagy gabtsi Genot.. és így tovább.
Igor
vassadi
IRL is így zajlik, pár éve szabálytalan capmanőverezés miatt a Dallas és a Washington is elég komoly capbüntit kapott.

több mint 9 éve
A gond az, hogy eleve nem is szabadott volna a cap limit fölé mennie, csak nyilván mivel nincs minden azonnal adminisztrálva, így másnak ez nem tűnt fel, neki viszont tudnia kellett, hányadán áll a cappel. És ha limit felett vagy, akkor ugye nincs trade, se FA-igazolás, és pl. a harmadik FA-körben (de talán még előbb is) meg most, a nyílt piacon tuti, hogy úgy licitálgatott és húzott be nem egy játékost, hogy cap limit felett volt.Amúgy simán megoldható a dolog, ha shawnka (már ha visszatér valaha) vagy Habi átveszi Romot egy 2018/6-ért.. elég sok QB needes csapat van még.@kristof Az megvan, hogy jelenleg laza ~7 millióval vagy a cap limit felett?Most úgy teszel, mintha még nem olvastad volna? 😊
vassadi
vassadi
Vagy gabtsi Genot.. és így tovább.
Igor
több mint 9 éve
Persze ez egy játék, ahol a kedvencek felé jobban húz a szív. 😊Hát, attól függ.Nézegettem picit a rostereket.. a két OG-m keresi a legnagyobb fizut, na ez IRL soha sehol elő nem fordulhatna 😀Szvsz kell egy közepes, jobb OL, de csapatbomlasztó, ha 5 nagy szerződésű OL van a keretbe. A LT-t meg kell fizetni itt is, de mellé szerintem elég, ha van 2-3 jobb játékos, lehetőség szerint pár rookie contracttal.
A Sitton-trade-del viszont elveszítettem a vezető helyemet a 'legolcsóbb legdrágább játékos' versenyben (korábban Yanda volt a legdrágább 5.8 misivel), bár remélem a Miami/Jets még igazol valaki drágát.
Úgy látom, Rajna, iktriad és BaltDef követ hasonló stratégiát mint én (nincs nagyon drága ember, viszont sok 2-5M közötti van), bár tény ehhez olcsó QB is kell..
Igor
alatriste
Ugye a Madden teljesen random, de az OL-nél aztán különösen pláne.
Egy stud RB/WR/DL ember általában azért jó lesz, OL-nél szerintem randomabb a dolog.
Szóval ha valaki Madden-alapján akar építeni, akkor jó terv az OL-re keveset költeni - de szerintem itt mindenki a saját ízlése alapján épít és próbál minél jobb/mélyebb csapatot alkotni (lásd Fake vagy én, akik a falakba ölünk mindig pénzt, vagy kedvenc csapatból játékost gyűjteni, stb)
Igor
Szeretem a jó OL-eket én is, és sajnálom, hogy a sport nézése közben ilyen kevés szó esik róluk. Az első tradem épp T.J. Lang beszerzése volt nekem is, nem véletlenül... 😀
De miután már itt volt 6M-ért Veldheer és Mack is, 3 OL-t nem akartam 16M-ért, így Macknak távozni kellett, hogy össze tudjam hozni a kis híján újjáépített DL-t.
C. Campbell I. Williams J. Howard
(R. Gunter beugró bárhova)
De ezt buktam volna, ha meghagyom Mack-ot.

Liverpool Fc