GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elképzelhető, hogy nem fogok tudni megérkezni a draft elejére. Megpróbálok majd igyekezni de 9 - fél10 is benne van a levegőben.
Kinek tudnék leadni boardot és esetleg 1-2 istrukciót, valamint megkérni, hogy fb-on vagy hasonló oldalon nagyjából tartani a contactot?
Szerencsés esetben lehet, hogy visszaérek akár 8-ra is, de nagyon ingatag a dolog.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
A mock draftok helyesen mondják, eladó az 1/4! Akit érdekel, jelezzen.
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Jó a mock, remélem még készül ilyen!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
nekem tetszik a mock...szép munka Somos
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Amúgy mikor lösz a draft?
adam8
Jövő vasárnap este 8-tól.
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Amúgy mikor lösz a draft?

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Somos, nálam kb C+-t lőttél.. 1 tetszetős pick, 1 határeset (bár a kimaradt neveket tekintve, valszeg nem történne meg), és 1 no comment 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
A draftra való felkészülés jegyében akkor én is mondom, hogy mivel egyéb elfoglaltságaim miatt jövő hét második felében külföldön leszek, sajnos nem tudok részt venni a drafton. Talán 5. kör magasságában érek haza, de még az sem biztos, csak a tervezett idő.
Úgyhogy Soldi fog helyettesíteni, ezúttal is köszönöm neki!!!
több mint 9 éve
Ha leszek (99%), tudom vinni a draft trackert.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
Amint jut rá időm, frissítem a roster táblázatot, de nem valószínű, hogy erre mostanában sor kerül, így addig mindenkinek saját magának kell a még fel nem vitt tranzakciókkal kalkulálnia, hogy azokkal együtt hogyan áll a cappel.

A másik, hogy sanszosan nem érek ide a draft elejére, de még az is lehet, hogy az egészet ki kell hagynom, így kellene majd valaki, aki vezeti a trackert, ha/amíg nem vagyok.

@empty taxi Viszem tovább az FA trackert.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kifejezetten örülök, hogy végül Hatchert nem sikerült visszaigazolnom. 😊 Vonuljon csak vissza máshonnan. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Természetesen abszolút poén kategória akart lenni.. az hogy ha ez nem esett le, akkor nekem 😕 , dolgozni kell hogy a következő viccesebb legyen.

Viszont ha már Ridgewayt kritizáltad, elárulom: Fejedelem berakásán kívül (ami szvszmegint csak poén szintjén értelmezhető), a sorrend egy az egyben az nfl.com-os prospect rankingből jött, grade alapján rendezve.. ahol Ridgeway TOP 30 játékos 😊 (oké, holtversenyben, whatever)

Ránézésre nagyon sok csapatnál amúgy pont olyan helyre érkezett prospect ahol erős/tele van az adott csapat kerete.. reméltem ez ad még egy dimenziót a poénhoz.
Igor
Nekem teljesen átjött a poén rész. Fejedelem esetében mondjuk nem, mert ott csak azt hittem kiismerted Habi idei játékstílusát 😀
több mint 9 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Harvinnak nem jött be a Titans, inkább a visszavonulás mellett döntött 😏😜
Klaci79
Ja, pedig mielőtt emgtettem az ajánlatot, elvileg "biztos" volt, hogy valahol játszik 😀

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Természetesen abszolút poén kategória akart lenni.. az hogy ha ez nem esett le, akkor nekem 😕 , dolgozni kell hogy a következő viccesebb legyen.

Viszont ha már Ridgewayt kritizáltad, elárulom: Fejedelem berakásán kívül (ami szvszmegint csak poén szintjén értelmezhető), a sorrend egy az egyben az nfl.com-os prospect rankingből jött, grade alapján rendezve.. ahol Ridgeway TOP 30 játékos 😊 (oké, holtversenyben, whatever)

Ránézésre nagyon sok csapatnál amúgy pont olyan helyre érkezett prospect ahol erős/tele van az adott csapat kerete.. reméltem ez ad még egy dimenziót a poénhoz.
Igor
kevés GM van tisztában más csapatok needjeivel, így ez a poén sokaknak ezért nem esett le 😊
több mint 9 éve

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 831 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
@Igor
Tisztelem és örülök neki, ha valaki veszi a fáradságot és ír egy ilyen Mock-t, jó ezeket böngészni.
De a Cards-os vonatkozásán meglehetősen meglepődtem. 😀
Wentz-t még elhiszem BPA alapon, bár a fq QB megvan Bortlessel, de a BPA vonatkozás miatt és mert a class legjobb? QB-ja mindig érték elfogadom. De Ridgeway 3. napos DT... 😀 Ha ez poén akart lenni sorry fárasztó a hetem nem esett le. 😀 Kell Williams mögé mélység de nem első körben.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Harvinnak nem jött be a Titans, inkább a visszavonulás mellett döntött 😏😜
több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
most majd vissza kell néznem pár régi mockot, hogy mikor volt ennyire nem hozzám való ember nekem írva 😊
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Alábbi pickek eladóak akár csomagban is (Patriots):
3/23
4/32
5/28
6/19
6/24
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ádi! Ez az átstruktúrálás nem jó, vagy csak még nem jutottál odáig az adminisztrálásban? 😊
Köszi előre is.
Los Angeles Rams restructure

Chris Long, DE
eredeti fizetés: 7,25M-6,75M
átstruktúrált összeg: 1,35M
szorzók: egy év (20%), egymillió dollárnál nagyobb összeg (15%)
új fizetés:
2016:5,9M
2017:6,75M+1 350 000*1,35=6,75M+1 822 500=8 572 500
adam8

több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
huh...Gordonba csúnyán beleszaladtál....dejó, hogy ilyen keveset ajánlottam érte
Göbi
ugyan...a pozitívat kell látni benne, mert a drogtesztje az lett 😊 de legalább nem iszik 😊
Klaci79
gondolom azért költözött hozzá Foci János, hogy megtanítsa 😊
Habi
hallod....milyen bulik lehetnek abban a kecóban!!
Klaci79
ott kellene tartani náluk a GM draftot

JT Daniels fan
több mint 9 éve
huh...Gordonba csúnyán beleszaladtál....dejó, hogy ilyen keveset ajánlottam érte
Göbi
ugyan...a pozitívat kell látni benne, mert a drogtesztje az lett 😊 de legalább nem iszik 😊
Klaci79
Habi
hallod....milyen bulik lehetnek abban a kecóban!!
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Göbi
Klaci79

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Göbi
több mint 9 éve
Göbi Indianapolis Colts 775 — Retired WR