GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
mi az hogy "persze"....ez olyan mindennapos eset lenne? 😊hogy van ilyenkor? ha most gordon karrierjének vége az újabb drogügy miatt és kirakom, akkor jár a dupla bünti vagy nem?Persze hogy jár.
Klaci79
BaltimoreDefense
több mint 9 éve
hogy van ilyenkor? ha most gordon karrierjének vége az újabb drogügy miatt és kirakom, akkor jár a dupla bünti vagy nem?Persze hogy jár.
Klaci79
több mint 9 éve
hogy van ilyenkor? ha most gordon karrierjének vége az újabb drogügy miatt és kirakom, akkor jár a dupla bünti vagy nem?
több mint 9 éve
Aki nem akar Dwayne Allenért harcolni, annak Jared Cook még elérhető hátsó körös pickért 😀
több mint 9 éve
Frissült a KeKi, kezdő guarddal és tackellel, olcsón vihetők!
több mint 9 éve
Azt tudtam, csak arra nem emlékeztem, hogy 24 v 48 óra a waiver, ezek szerint utóbbi 😊Durant végül hozzám került vagy Detroitba?Utóbbi, a Lions egy hellyel előtted volt a waiver sorrendben.
gabokocka
vassadi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Így van, nehéz napom (hetem) volt)... 😀Ez az éjszakai borzalmas lövöldözés nagyon megzavarta a Saints GM-jét:szerintem azt hitte, hogy az az FA licit topik 😀
Saints:
Dee Milliner, CB - 1.370.000 / 3 év
Ez mi a szerződések között?
Klaci79
Löfli
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Ez az éjszakai borzalmas lövöldözés nagyon megzavarta a Saints GM-jét:szerintem azt hitte, hogy az az FA licit topik 😀
Saints:
Klaci79

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Ez az éjszakai borzalmas lövöldözés nagyon megzavarta a Saints GM-jét:Saints:
több mint 9 éve
De akkor még az idei 8 milliós évet kibírhatta volna, mégha 16-ban csere is lesz.. és jövőre akkor kb. 4 milliós capbüntit nyelt volna csak be. (mert már a 1.5-szeres szorzó se játszott volna)Hát nemtom felőlem jövőre beiktathatunk erre egy szabályt, hogy ha akarsz, megtarthatsz egy visszavonult játékost rosteren felül, akinek a fizuja beszámít, hogy ilyen hátrány ne legyen, de ez elég extrém eset, ritka, hogy megéri egy nyolcmillás fizut bevállalni a semmiért.
Igor
több mint 9 éve
De akkor még az idei 8 milliós évet kibírhatta volna, mégha 16-ban csere is lesz.. és jövőre akkor kb. 4 milliós capbüntit nyelt volna csak be. (mert már a 1.5-szeres szorzó se játszott volna)Hát arra, hogy visszavonul, nem tettem volna komoly összeget, de ettől még benne volt. Arra viszont, hogy kikerül a kezdőből és csere lesz valahol egy cut után, jó sansz volt, akkor ugyanígy cutolni kellett volna, szóba sem jött volna, hogy a másfélszeres szorzó ne legyen érvényes. Ez is mutatja, hogy milyen rizikós szerződés volt ez tavaly.Amikor szerződtetsz valakit, tudod, hány éves, milyen a helyzete, benne van, hogy visszavonul.Most komolyan, annál a Fergusonnál, aki 10 évet végigjátszott magas szinten úgy, hogy egy snapet hagyott ki, ki gondolt volna tavaly arra, hogy idén visszavonul?
Rajna
Egon
Rajna
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Hát arra, hogy visszavonul, nem tettem volna komoly összeget, de ettől még benne volt. Arra viszont, hogy kikerül a kezdőből és csere lesz valahol egy cut után, jó sansz volt, akkor ugyanígy cutolni kellett volna, szóba sem jött volna, hogy a másfélszeres szorzó ne legyen érvényes. Ez is mutatja, hogy milyen rizikós szerződés volt ez tavaly.Amikor szerződtetsz valakit, tudod, hány éves, milyen a helyzete, benne van, hogy visszavonul.Most komolyan, annál a Fergusonnál, aki 10 évet végigjátszott magas szinten úgy, hogy egy snapet hagyott ki, ki gondolt volna tavaly arra, hogy idén visszavonul?
Rajna
Egon
több mint 9 éve
mets es jets szurkolo amcsi haverom, a mainstream csapatokat ruhelli mint a szart 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
jets hatalmas team, kell neki bennszulott gm ?Nah bennszülött GM az mit takarhat? 😀
32 milla capspace + mayo + tillman
tudom shawnka h ittvagy es figyelsz, csak sajnos ez a tortenet nem errol szol 😀
MMMS
több mint 9 éve
jets hatalmas team, kell neki bennszulott gm ?32 milla capspace + mayo + tillman
tudom shawnka h ittvagy es figyelsz, csak sajnos ez a tortenet nem errol szol 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Licitálni tudsz csak adminisztrálni nem? Csak, hogy akkor mi legyen majd Arthur Jones kapcsán.
több mint 9 éve
Durant végül hozzám került vagy Detroitba?Utóbbi, a Lions egy hellyel előtted volt a waiver sorrendben.
gabokocka
több mint 9 éve
Durant végül hozzám került vagy Detroitba?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
1/1 még mindig eladó 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Köszi. Akkor innentől rád van bízva, majd jelzek, ha visszatértem.Kellene akkor valaki (méghozzá olyan, akinek van szerkesztési jogosultsága), aki mától péntekig vezeti a free agency trackert.csinálom ha nincs ellenvetés
vassadi
empty taxi
több mint 9 éve
Kellene akkor valaki (méghozzá olyan, akinek van szerkesztési jogosultsága), aki mától péntekig vezeti a free agency trackert.csinálom ha nincs ellenvetés
vassadi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Kellene akkor valaki (méghozzá olyan, akinek van szerkesztési jogosultsága), aki mától péntekig vezeti a free agency trackert.
több mint 9 éve
Friss kekí, de a lényege ez: Az 1/21 eladó sorba kerülhet, hohohóóóó 😊 Ajánlatokat meghallgatok rá! Érdekel érte: 2017-es pickek.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Természetesen elfogadom, ha jár a másfélszeres szorzó. Ettől függetlenül szerintem abszolút nem volt várható, hogy idén visszavonul, 32 éves (még a 2 évig nőhetne a fizuja, szóval a GM szabálykönyv szerint sem öreg 😊) és soha nem hagyott ki meccset, ez volt a fő ok, hogy őt hoztam és elcseréltem Cladyt, aki állandóan sérült. A 4 éves szerződést én is kicsit soknak éreztem, (ezért is strukturáltam úgy a szerződését, hogy az utolsó évre csak 20% legyen a bünti cut esetén), de tavaly még így működött a FA-piac, nagy hátrányban volt, aki rövidebb szerződést kínált. Emlékszem, hogy a licitnél Egon rendre 5 éves szerződést kínált neki, szóval még ezt a 4 éves kontraktust is nehéz volt összehozni.Hát ez nem esett jól... Tavaly hoztam FA-n D'Bricket, ilyenkor is jár a másfélszeres szorzó a cutnál?Miért ne járna? Amikor szerződtetsz valakit, tudod, hány éves, milyen a helyzete, benne van, hogy visszavonul. Egyébként is komoly kedvezmény (és ez a bejelentés időzítése miatt jogos is), hogy nem ragad benn a teljes fizuja, ami ugye 5 milla felett most már normális lenne.
Shilkor
Nyilván problémákat okozhat ez a hirtelen visszavonulások esetén fiataloknál (lásd Jason Worilds vagy Anthony Davis tavaly), de megakadályozza azt, hogy visszavonulás előtt álló embereknek úgy adjon valaki hosszútávút, hogy arra számít, hogy majd elengedik a másfélszeres szorzót.
Rajna
több mint 9 éve
Hát ez nem esett jól... Tavaly hoztam FA-n D'Bricket, ilyenkor is jár a másfélszeres szorzó a cutnál?Természetesen. A teljes idei fizetés bennragadása az, ami nem lép érvénybe ebben az esetben.
Shilkor
Nem mondom, hogy ezt vártam, de engem nem lepett meg. Persze játszhatott volna tovább, de van mögötte 10 év az NFL-ben és idén 33 lesz, a helyzet az, hogy ilyen játékosoknál már bármikor benne van, hogy egyszer csak azt mondja, neki ennyi elég volt.Amikor szerződtetsz valakit, tudod, hány éves, milyen a helyzete, benne van, hogy visszavonul.Most komolyan, annál a Fergusonnál, aki 10 évet végigjátszott magas szinten úgy, hogy egy snapet hagyott ki ki gondolt volna tavaly arra, hogy idén visszavonul?
Rajna
Egon