GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Chargers:1/23: Eli Apple CB
3/10: CJ Prosise RB
3/13: Braxton Miller WR
6/35: Temarrick Hemingway TE
6/43: Anthony Brown CB
7/23: Denver Kirkland OG
7/33: Mitch Mathews WR
7/36: Connor Wujciak DE
Igazából egy dolgot tudtam: az első 3 pickből egy-egy RB, WR és CB fog érkezni. A sorrendet attól tettem függővé, hogy lehetőleg értékén jöjjenek a játékosok, azaz ne legyen nagy reach. Igazából szerettem volna letrédelni és az 1. kör végén Henry-t behúzni, de Igor az utolsó pillanatban visszamondta az üzletet (mert kivitték Jacksont), gabó ajánlata pedig nem felelt meg (csak jövő évi picket adott volna). Így viszont Apple kínálta magát. Teljesen value pick, csak nem sikerült jövőre szerezni egy plusz 3. kört, amit szerettem volna. Prosise-t és Millert szerintem szintén valós értékükön hoztam el.
A többi pick csak a PS feltöltésére szolgált, egyedül Denver Kirklandet emelném ki. Ő rajta volt a boardomon, de valamiért azt hittem, már kiment és erősen szentségeltem, amikor észrevettem, hogy még bent van és nem őt húztam be a 6. körben, de aztán szerencsémre még a 7. körben is elértem. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mert a belső falemberekkel nagy szerencsém volt mindig a GM draftokon (Nicks, Iupati, Hudson, Vasquez).

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Értékelés egy jóval kevésbé eseménydús draftról is.1/14: Vernon Hargreaves, CB (Florida)
2/11: Chris Jones, DL (Mississippi State)
5/33: Nick Kwiatkoski, LB (West Virginia)
6/15: Brandon Shell, OT (South Carolina)
7/14: Alex Lewis, OG (Nebraska)
Első körben mindenképp CB-t akartam, ezt a mockok is jól jelezték, méghozzá azért, mert jövőre lejár Amerson és Benwikere is, kell az utánpótlás, mert ha velük nem tudok hosszabbítani, plusz esetleg Perrish Cox kikopik a kezdő szerepkörből, akkor ott állok CB nélkül, mikor idén mélységbe megvagyok a poszton. Hargreaves volt a cél, és kisebb meglepetésemre meg is lett, pedig bekészítettem egy feltételes letrade-et, mert William Jackson is tetszett, de gondoltam, ő bennmarad később is. Hargreaves-szel elégedett vagyok, kicsi, de szerintem kintre is jó. Kiderül, idén nem szánok neki nagy szerepet, jövőre viszont kellhet.
A 2. körben a védőfal mélyítése volt a cél, de lehetőleg minőségi embert akartam, ami 2. kör végén nem volt fix. A védőfalban kiszemeltem volt Jones, aki a legnagyobb potenciállal bíró 3-4 DE nálam, más kérdés, hogy mit lehet belőle kihozni. A feltrade keleltt a megszerzéséhez, és nem bánom a 4. körömet, mert mélység annyira nem kell máshova.
Ezután pihi jött, a végén meg jön, aminek jönnie kell. Kwiatkoski meglepett, hogy bennvolt, nem túl jó adottságokkal bíró, de hatékony LB, az ilyenek komoly arányban kezdővé válnak előbb-utóbb, cserének meg már most jó. Shell és Lewis potenciállal bíró falemberek, akiből vagy lesz valami vagy nem, lutri, de ezen a ponton már mindenki ilyen.
Igazából a Hargreaves-Jones duó kb. a legjobb, amire számíthattam, a többi meg másodlagos. Csak kerüljenek jó helyre IRL, mert mindkettőben benne van, hogy nagy bust lesz (cornerekben mindig, Jones meg tipikus boom or bust).
több mint 9 éve
Ha már úgyis fennmaradtam, értékeljünk.Először a pickek.
1/24 Reggie Ragland, LB (Alabama)
1/32 Ryan Kelly, C (Alabama)
2/31 Javon Hargrave, DT (South Carolina State)
3/23 Rashard Higgins, WR (Colorado State)
4/31 Keyarris Garrett, WR (Tulsa)
4/33 Jatavis Brown, LB/SS (Akron)
5/31 Kalan Reed, CB (Southern Miss)
7/31 Victor Ochi DE/OLB (Stony Brook)
A draft mottója "Alabama+small schools"
A mock draft OT-t jeleztek előre (LB, WR és TE mellett), de kicsit korainak éreztem volna Peat-re ráhúzni valakit, a jobb oldalon pedig ott van Wagner, mögöttük meg Giacomini.. így nem éreztem annyira égető szükségnek a OT-t, mint azt a két mockíró jelezte.
Az első körben próbáltam volna 20-ra vagy akár 16 környékére tradelni, mert Doctson volt a fő célpont.. bár Ork ezt a tervet elég hamar keresztülhúzta. William Jacksont vittem volna még szívesen de ő is hamar kiment, viszont volt egy olyan érzésem hogy a sok Pittsburgh-pick elé jó lenne bekerülni, mert ott sanszosan lesz LB húzás (bár azt nem vártam, hogy ennyi), én pedig a Ragland/Lee duóból csak előbbit vittem volna jó szívvel. (Jaylont se vittem volna 1.körben)
Így is lett, picit sokallható a 2018/3. kör.. de volt egy olyan érzésem, hogy Ragland kimegy 1/29-re, úgyhogy ha beválik, akkor nem fog zavarni ez a viszonylag drágább ár.
Kelly egyértemű pick volt, nem vagyok megelégedve Lichtensteiger ár/értékteljesítményével, így teszünk egy próbát a legstabilabb centerrel az idei classból. 1/31-re kaptam egy nagyon jó ajánlatot (erre majd visszatérünk), és úgy éreztem 2/20-ig lemehetünk mert kb 42 prospect volt kiemelve nálam.. reméltem ebből valaki bentmarad.
Nem jött be: Karl Joseph, Chris Jones, Boyd és Hunter Henry is kiment egyhuzamban, mindenki, akiket terveztem 2. körre, így még lejjebb tradeltem, s gyakorlatilag két lépcsőben az 1/31-ből (na jó beledobtam egy 6. kört is), sikerült 1 db második, 2 db harmadik és 1 db negyedik köröst csinálni a következő évekre, igaz ebből idén csak a 3/23-as cetivel választhattam.
Még 2/31-ről is lejjebb akartam menni, de igazából Hargrave-t szívesen vittem el. Lehet hogy apró reach, pl. a mock draft játékban lecsúszott 4. körbe, ami nonszensz.. Josh Norrisnál TOP 32 prospect, a maradékból ő volt a kedvenc DT-m. Más opció nem nagyon volt, akit szívesen húztam volna.. esetleg egy safetyt, de Byard volt a célpont 4. körben.
A 3. körben próbáltam följebb menni még hat helyet 3/17-re, ami végül dugába dölt.. de ugyanazt a prospectet tudtam elvinni 3/23-ra: 'Hollywood' Higginst.. aki egy állati jó route runner, reméljük Locketthez hasonlóan ő is beválik.
4. körben jött a ráduplázás a két posztra (itt eredetileg S-t vagy TE-t akartam húzni, de mindenki kiment, akit vártam hogy esetleg lecsúszik), s kicsit ellenkező stílusú játékosokat húztam LB és WR posztra, Higginshez és Raglandhez képest. Keyarris Garrett jó lesz HWS receivernek, míg Jatavis Brown meg tudja ugyanazt mint Darron Lee sebességben, csak ő produktív is volt 😛 Meg kell várni hova megy.. én se tudom teljesen, hogy WLB-nek tenném igazából, vagy akár berakhatom SS-nek.. de a srác tud játszani, kegyetlen jól mozog és ha mondjuk 8-10 font izmot fel tud szedni sebességvesztés nélkül (225-230), akkor már LB poszton sem aggódnék.
5. körben jött az egyetlen játékos akit mock drafton és itt is be tudtam húzni, Kalan Reed. Meglátjuk hogy PFF mennyire tud cornereket értékelni 😊 (bár láttam már 2-3 másik oldalon is kezd feltűnni mint 3-4. körös prospect.) A 6. kört eltradeltem, és a 7. elején kiment mindenki más aki használható volt, a sok BPA-zás miatt..... meg vassadi kivitte Dadit, akit igazából cserealapnak, BPA-ként behúztam volna.. így maradt Ochi.
Egy-két posztra még lehet hogy kéne UDFA-t húzni.. de már így is nagyjából megvolt a rosterem, szóval Ragland, Kelly és egy használható WR volt amit húzni akartam, ez nagyjából mind összejött.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ki segítene be Igornak abban, hogy a CBS boardról törli a már draftolt játékosokat? Ha van önkéntes, adjon egy e-mail címet és adok szerkesztési jogosultságot.Szerintem az lenne a legegyszerűbb ha eleve onnan cut/pastezné át, és akkor el is tűnik (ctrl+x - ctrl+v)
vassadi
Engem tavaly is kidobált a chat úgyhogy nem merném vállalni.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Meg tudom oldani.. így is unni szoktam magam a draft alatt mert lassú, most multitaskolhatok 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ki segítene be Igornak abban, hogy a CBS boardról törli a már draftolt játékosokat? Ha van önkéntes, adjon egy e-mail címet és adok szerkesztési jogosultságot.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
JanekBOWL.HU GM DRAFT 2016
Start: Április 24., 20:00
A 7 körös draft cseten zajlik, ily módon:
1. Rákattintasz a linkre:
client00.chat.mibbit.com/
Érdemes regisztrálni (jobb felső sarok, 'Create an account'), pillanatok alatt megvan, és így el lehet kerülni, hogy draft közben kidobjon a chat.
Regisztráció után térj vissza a linkelt oldalra.
2. Középen van egy ilyen felirat:
"Connect:"
Mellette az IRC csatornát változtasd meg erre a legördülő menüben: Europa-IRC [webirc]
A 'Nick' mezőbe írd be a saját neved - a fórumos nickedből és a csapatod nevéből álljon (pl. vassadiTexans)
A channel mezőbe pedig a chatszoba nevét: #bowlhudraft
3. Kattints a Connect-re.
több mint 9 éve
mikor kezdtek stbOFFszerintem most is el fogsz férni, ha épp nincs jobb dolgod 😊
Tavaly is beugrottam azt hiszem a boltsnak draftolni 😊
pedig csak kiváncsi voltam ki mit húz
Janek
kristof
több mint 9 éve
Csak szólok előre elképzelhető, hogy nem vagyok bejelentkezve kezdéskor, mert mennem kell a lányomért, aki Erdélyből jön haza kézitornáról és csúszásban vannak...Mondjuk, úgyis csak a 2. kör elejétől vagyok érdekelt 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
OFFszerintem most is el fogsz férni, ha épp nincs jobb dolgod 😊
Tavaly is beugrottam azt hiszem a boltsnak draftolni 😊
Janek
több mint 9 éve
OFFTavaly is beugrottam azt hiszem a boltsnak draftolni 😊
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
három és fél óra rengeteg idő 😛 bár a Raiders is felette van 😊
több mint 9 éve
A PS szabályai változtak vmit? Volt róla szó, csak nem emlékszem mi lett a vége a dolognak.Igen. Kikerült belőle a max 10 IRL meccs. Azaz legfeljebb harmadéves és vetmines playa bárki mehet PS-be.
gabokocka
Amúgy nem akarok g.c.skedni, de azért kristóf illene draft előtt lemenni a hard cap alá, ahogy azt ígérted pár napja. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Persze értem, abszolút logikus, csak a magas számon lepődtem meg...de egy lista nélkül amatörizmus draftolni, az tény 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
180 fő? atya ég, wow... nekem olyan 40 is elég, és abból minden pickre fog is jutni, az is tuti. Azt, aki nem kell, miért írod fel? Hiszen azokat úgyse húzod...pláne másik 180 mellett. Csak kíváncsiságból...😉Segít a gyorsabb áttekintésben.. az egész draftot gyorsabbá teszi... és én így nem fogok belehibázni/olyan játékost vinni aki már kiment 😛
Chargers LT
Vagy pl. tavaly Gurley nálam TOP 3-as pick volt saját rangsorban, és feltradeltem érte, mikor csúszott..
Azért szeretek listát írni, (igazából tábla, de ott is van sorrend, egy adott sorban + színkódok 😀) mert ha megint csúszik valaki aki nálam TOP 5/10 mondjuk, könnyebben/gyorsabban tudok fejben számolni és tradeajánlatokat összedobni.. pláne hogy idén szinte mindenki lefelé alar tradelni.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
bowl.one/forum/manager-jatek/gm-javaslatok/1453661 ezt írta Soldi, majd Ádi annyit reagált, hogy támogatja, bár a szabálykönyv szerintem még nem frissült ilyen szempontból. a draftot ugye ez nem érinti, továbbra is csak az 5-7. körös újoncok védettek.
több mint 9 éve
A PS szabályai változtak vmit? Volt róla szó, csak nem emlékszem mi lett a vége a dolognak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
180 fő? atya ég, wow... nekem olyan 40 is elég, és abból minden pickre fog is jutni, az is tuti. Azt, aki nem kell, miért írod fel? Hiszen azokat úgyse húzod...pláne másik 180 mellett. Csak kíváncsiságból...😉Nehogy bepánikoljon/elcsábuljon. 😛
Chargers LT
szerk.: amúgy az inaktívabb GM-ek itt lesznek este, arról mit lehet tudni?
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 9 éve
180 fő? atya ég, wow... nekem olyan 40 is elég, és abból minden pickre fog is jutni, az is tuti. Azt, aki nem kell, miért írod fel? Hiszen azokat úgyse húzod...pláne másik 180 mellett. Csak kíváncsiságból...😉
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Oké.. bőven van 1. körös is benne 😉Na megvan a 180 fős bigboard + az a kb. 20 prospect akiket tuti nem választok 😊Azt a 20-at majd draft után átküldhetnéd, kíváncsi vagyok. 😊
Igor
somoskovig
Szerkesztette: Igor
több mint 9 éve
Na megvan a 180 fős bigboard + az a kb. 20 prospect akiket tuti nem választok 😊Azt a 20-at majd draft után átküldhetnéd, kíváncsi vagyok. 😊
Igor
több mint 9 éve
Na megvan a 180 fős bigboard + az a kb. 20 prospect akiket tuti nem választok 😊