GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Ha valakinek van eladó olcsó centere az nyugodtan keressen meg.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Friss a depth chart nálam is.
több mint 9 éve
ott is gyenge lesz.Játssz 4-3-at 😉Az a Carl Nassib 3-4 OLB elég meredek 😀Tudom 😀... még agyalok is rajta, de annyira gyenge az OLB poszt nálam.
empty taxi
Gergőke
empty taxi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Lehet, hogy belekényszerülök...pedig nagyon nem szeretem 😊Játssz 4-3-at 😉Az a Carl Nassib 3-4 OLB elég meredek 😀Tudom 😀... még agyalok is rajta, de annyira gyenge az OLB poszt nálam.
empty taxi
Gergőke
empty taxi
több mint 9 éve
Játssz 4-3-at 😉Az a Carl Nassib 3-4 OLB elég meredek 😀Tudom 😀... még agyalok is rajta, de annyira gyenge az OLB poszt nálam.
empty taxi
Gergőke

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az a Carl Nassib 3-4 OLB elég meredek 😀Tudom 😀... még agyalok is rajta, de annyira gyenge az OLB poszt nálam.
empty taxi
több mint 9 éve
Az a Carl Nassib 3-4 OLB elég meredek 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a dupla DC-ket nem kéne kitörölni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
aki irl el van tiltva biztosan, az nálunk miért kezdhet?

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Frissítettem egyet a kekin, aki kezdő guardot keres annak talán tudok segíteni.Ja és somos kedvéért friss a DC 😊
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Idén mindenképpen megcsinálom. Fasza lenne, ha mondjuk mindenkinek lenne friss depth chartja a megfelelő topicban, hogy ne a roster fájl alapján kelljen kitalálnom, milyen a védelmi felállás, meg kit szán kezdőnek az adott GM. Ha még a DC topicban a szerkesztés során oda lehetne írni, hogy updatelve a draft után, az már maga lenne a Kánaán.Átírtam én is.
somoskovig
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Szerintem kb 10-12, ha nem több, már most megvan.. az enyém is, csak én nem generáltam új hsz-t, de akkor '"óhajod számomra parancs"-alapon beleírtam, hogy draft utáni.Illetve somos, pozicionális értékelők? 😊Idén mindenképpen megcsinálom. Fasza lenne, ha mondjuk mindenkinek lenne friss depth chartja a megfelelő topicban, hogy ne a roster fájl alapján kelljen kitalálnom, milyen a védelmi felállás, meg kit szán kezdőnek az adott GM. Ha még a DC topicban a szerkesztés során oda lehetne írni, hogy updatelve a draft után, az már maga lenne a Kánaán.
Igor
somoskovig
Kell egy cutoff időpont, mondjuk péntek este, és akkor már hétvégére meg is lehet az értékelő 😊
(Bár lehet jobb opció lenne, ha többen csinálják, és akkor nem futunk bele olyan problémákba, hogy te pl. nem tudsz OL-t értékelni 😛)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
KC mélyreható draft elemzés:1/9 DeForest Buckner, DE (Oregon)
Nem gondoltam volna hogy elérhető lesz itt sima BPA Watt+Buckner+Bailey DE sor nem szar
2/32 Austin Johnson, DT (Penn State)
Wilfork mögött tanul egy évet aztán beugrik
4/28 Cardale Jones, QB (Ohio State)
HOF
7/28 D.J. Pettway, DE (Alabama)
BPA
több mint 9 éve
Stratégiai okokból IRL draft utáni napokban áll szándékomban adminisztrálni 😊Meddig kell beírni a draftoltak fizuját?Nem sürgős, de hetekig gondolom úgysem akarsz várni vele.
Rataxes
vassadi
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Meddig kell beírni a draftoltak fizuját?Nem sürgős, de hetekig gondolom úgysem akarsz várni vele.
Rataxes
több mint 9 éve
Meddig kell beírni a draftoltak fizuját?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Draftoltunk végül 1. kört is Washingtonban...😊 És milyen jól sikerült... bár alapból jó helyzetből indultam a roster miatt, egyedül a DE volt need igazán. És láss csodát 😀1/21: Kevin Dodd, DE (Clemson)
El sem akartam hinni, hogy bent volt a legfőbb és No.1 célpontom 😀 Itt is köszi, aki inkább Lawsont vitte el előbb...ez összejött. 😊 Mehet a kezdőbe, újabb erősítés.
2/21: Sterling Shepard, WR (Oklahoma)
Ok, van erős wr sorom, de elkapóból sosem elég, jó elkapóból meg pláne! Ajándék volt ő is itt, hiába nem need. A roster miatt megtehettem, hogy kedvem szerint húzok az elérhető legjobbakból.
3/21: Jeremy Cash, SS (Duke)
Már Shepardot sem needre húztam, és ő is jó érték volt itt, ráadásul szeretem is. (W)hitner idősebb, ő lehet az utód (IRL is akár).
4/21: Sheldon Day, DT (Notre Dame)
Jót csúszott, IRL sokkal korábban is elvihetik, sok remek fiatal van nálam a poszton, de nem hagyhattam bent 😊 Remélem idővel beválik szépen.
4/35: Ronald Blair, DE (Appalachian State)
Innentől nem volt igazán olyan, aki érdekelt volna. Ő még posztra jött, kellett még egy csere.
5/1: Stephen Anderson, FB (California)
Kellett egy FB a rosterre...legalább fiatal és olcsó lett.
7/21: Bryce Williams, TE (East Carolina)
Már aludtam, de az élet kezemre játszott az egész drafton, miért is ne a végén is : D Kellet egy csere TE a rosterre és tessék, itt van!
Összességében remekül sikerült az első itteni draftom, főleg azért, ahogy alakult számomra. Az első 4 választás ér említést amúgy is, a játékosok pedig mind csúsztak LT bácsihoz 😊 Most már kész a roster a csatákra.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Ha valakinek kéne punter és nem akar waiveren szenvedni érte, Bradley Pinion 2018. éves 6. körért vihető.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ok, igaz ne vicceseket kapjan, de automatikus BPAkat se azok, akik nem jelennek meg és nem jelölnek meg helyettest. Hanem mondjuk az aktuális BPA posztján az aktuális 2. vagy 3. embert a CBSes listán. Ha nincs is value board összeállítására ideje valakinek, akkor is megkérhet idejében egy másik GMet, netán egy külsőst, hogy pár instrukcióval megspékelve draftoljon helyette.Viszont jövőre töröljük el, hogy aki nincs itt, és nem adott listát, az BPAt kap. Kapjon csak vicces pickeket büntiből.És ha teszem azt más elfoglaltság miatt egy BPA listát sincs ideje összeállítani? Akkor máris vágjunk haza egy franchise-t, mint amikor a Broncos Tom Savage-eket meg Seantrel Hendersonokat kapott első-második körben? "Jó" ötlet...
iktriad
vassadi
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Én maradtam le valamiről, vagy somos szív valamit hogy Ereck Flowers mint LT bárkivel összemérhető?"Lowest pressure total allowed by a 16-game starter at OT: Andrew Whitworth with 21. Giants rookie LT Ereck Flowers allowed league-high 75."
Mondjuk ezután a szaktudás után annyira már nem lep meg, ha azt várta(d), hogy majd Peat-re ráhúzok egy LT-t..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
@alatriste AJ Tarpley visszavonultoh tényleg, el is kerülte a figyelmem... még jó, hogy nem adtam el Te'o-t mondván Tarpley elég jó volt rookieként az idény végén
empty taxi

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Braxa, két korsó Dreher Bakba, hogy a 4 meccsből (vs. Seahawks, vs. 49ers) legalább 2-őt behúz a Rams. 😀
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 9 éve
Somos nem véletlen San Franciscóban tevékenykedik, az a filozófia, hogy ha valaki breakout yeart csinál, akkor el kell cserélni, mert utána drága lesz vagy elszaródik, Billy Beane-re emlékeztet, aki ezek szerint az A's GM-kedése mellett még tanácsokat is osztogat a szomszédvár NFL-csapatának menedzselésében.Ez nálam egyedül Short-ra igaz, Staley és Ware esetén inkább az "utolsó pillanat, amikor még ellenértéket lehet kapni értük, miközben van utánpótlás" - filozófia működött. 😊
Spoiler: az Oakland, bár gyakran kihozza a maximumot a rosteréből, sosem jutott (és amíg ez a filozófia marad, nem is jut) el a World Seriesbe 😛
Rajna
több mint 9 éve
Somos nem véletlen San Franciscóban tevékenykedik, az a filozófia, hogy ha valaki breakout yeart csinál, akkor el kell cserélni, mert utána drága lesz vagy elszaródik, Billy Beane-re emlékeztet, aki ezek szerint az A's GM-kedése mellett még tanácsokat is osztogat a szomszédvár NFL-csapatának menedzselésében.Spoiler: az Oakland, bár gyakran kihozza a maximumot a rosteréből, sosem jutott (és amíg ez a filozófia marad, nem is jut) el a World Seriesbe 😛