GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Nálam DJ Foster RB, Arizona State lemaradt a 2. kör eredményhirdetésében, de beírom őt is, mivel senki más nem licitált rá, így vittem...csak biztos kimaradt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Rams
Chad Greenway, LB, 1 010 000 / 1 év
adam8

Azt hiszem a Free Agency ezen szakaszában ezt a tevékenységet nevezik "Pöcsögségnek", kéretik belefoglalni az Alapok/szótár menüpontba!
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
1. UDFA körben vitte a JAX.Marqui, csak úgy mint Banks, kiment márhol?
Habi
én nem találtam sehol 😮
Egon

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Marqui, csak úgy mint Banks, kiment márhol?
Habi
én nem találtam sehol 😮
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Nekem is majdnem az, még egy embert kell majd cutolnom a PS-ből.Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Mivel határszar csapatom van így teljesen irreleváns, de van végleges DC-m:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
van egy fura szituáció nálam, mivel én nem figyeltem és más sem szólt, de Pollak már tavaly júniusban visszavonult, ami a szerződésének második éve volt, de már az akkori kerethirdetés utánWow, ez aztán a becsületesség, respect 😊
szóval ezért csak idén tudtam kivágni, de így már a harmadik éve amikor nem jár a 1,5-szeres büntetés
ebben az esetben marad a normál büntetés vagy írjam át 1,5-szeresre?
Ork
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
van egy fura szituáció nálam, mivel én nem figyeltem és más sem szólt, de Pollak már tavaly júniusban visszavonult, ami a szerződésének második éve volt, de már az akkori kerethirdetés utánMivel az itteni kerethirdetés után volt, ezért sztem sima bünti.
szóval ezért csak idén tudtam kivágni, de így már a harmadik éve amikor nem jár a 1,5-szeres büntetés
Ork

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
van egy fura szituáció nálam, mivel én nem figyeltem és más sem szólt, de Pollak már tavaly júniusban visszavonult, ami a szerződésének második éve volt, de már az akkori kerethirdetés utánszóval ezért csak idén tudtam kivágni, de így már a harmadik éve amikor nem jár a 1,5-szeres büntetés
több mint 9 éve
a legalsó számot nézd a csapatod sorában....annyi a te megmaradt kredited
több mint 9 éve
Az el nem költött kredit pontosan mi? A konkrétan el nem költött, vagy a licitálásra felhasznált, de nem nyerő kreditek összegén kívül megmaradt kredit?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Na aki kellett behúzva, elvileg kész a keret 😊Egyelőre én se tudom melyik 3 embert b.sszam ki a PS-ből.
gabokocka
Mikor kezdődik a sim? 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Na aki kellett behúzva, elvileg kész a keret 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
2,5M a LS-re 😊 Gabtsi azért ez vazzzzzzzzze!

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
7.1M Damon Harrisonnál, az igen.
több mint 9 éve
Elég jól sikerült eltalálnom a számokat a hosszabbításoknál 😊Russel Wilson - átlag: 15 166 667 - 1.offer: 15 000 000
Muhammad Wilkerson - átlag: 8 908 333 - 1. offer: 8 800 000
Stephon Gilmore - átlag: 7 166 667 - 2. offer: 7 100 000
Zeitlernél sejtetettem, hogy nem lesz elég az ajánlatom, de több már nem nagyon fért volna be a sapiba.
több mint 9 éve
Hálás köszönet
több mint 9 éve
UDFA eredményhirdetés mikorra várható?Most kezdem összesíteni, délutánra meglesz.
gabokocka
Addig is:
Szerződéshosszabbítások
drive.google.com/file/d/0B5ik4PUg75-RSkxWenlFYngwbElGYzJDN3Q5eWtLSTF6Mkh3/view?usp=sharing
Free agency
1. kör docs.google.com/spreadsheets/d/1X94Su0hRjMGLOXmyL3j47kJOQxf61CeWEb0BFguL_nk/edit?usp=sharing
2. kör docs.google.com/spreadsheets/d/1YBYeKihz4ENvwzs4hWhaUMirwO34o1DiSg5iMRxmGJk/edit?usp=sharing
több mint 9 éve
UDFA eredményhirdetés mikorra várható?
több mint 9 éve
Roster file frissítés és hosszabbításos táblázat mikor várható körülbelül?A hosszabbításos táblázatot már átküldte somos, azt és az FA licitek alakulását holnap (ma) megosztom, ha nem felejtem el. Adminisztrálni nem tudom mikor lesz időm.
Lacinak pedig köszi a listát 😊
kristof
több mint 9 éve
Baszki eljutottam oda, hogy szájbavert nehéz lesz nemhogy 53-as keretet hirdetni, hanem a PS embereket kijelölni...
több mint 9 éve
mögöttem vagy DeSean
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Roster file frissítés és hosszabbításos táblázat mikor várható körülbelül?Lacinak pedig köszi a listát 😊