GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 111 — Chiefs GM
Ádi, egy hibát találtam a rosteremben, Rashad Greene WR a draft alatt Jacksonville-be került, így darabra megvagyok asszem. Továbbá a top 51 fizu számolásánál gondolom csak az active roster számít. Nálam Efe Obada PS játékos, idén 525.000$ fizetéssel, viszont az aktív rosteren a 465.000$-t kereső Leontee Carroo az 51. fizetés, így itt is akad 60.000 dollár eltérés.

Illetve még egy dolgot nem értek, mi az a -141.000$ cap carryover?
somoskovig
A mínuszos cap carryover pedig azért van, mert pár csapat tavaly valahogy cap limit felett zárta a szezont, és az év elején abban egyeztünk meg, hogy náluk az a plusz idén le lesz vonva.
vassadi
Megvan az a korábbi roster fájl, ami alapján túlszaladtam tavaly? Mert nekem ez nincs meg, hogy ilyen büntit hoztam volna át...

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Ádi, egy hibát találtam a rosteremben, Rashad Greene WR a draft alatt Jacksonville-be került, így darabra megvagyok asszem. Továbbá a top 51 fizu számolásánál gondolom csak az active roster számít. Nálam Efe Obada PS játékos, idén 525.000$ fizetéssel, viszont az aktív rosteren a 465.000$-t kereső Leontee Carroo az 51. fizetés, így itt is akad 60.000 dollár eltérés.

somoskovig
Valóban, Greene nem lett leadminisztrálva. Mondjuk @iktriad sem szólt, hogy hiányzik neki. 😊 Akkor viszont őt kérném meg, hogy dobjon ki valakit azok közül, akiket a határidő után igazolt le a keret feltöltéséhez.

A táblázatban minden fizetés bele van számítva a top 51-be, függetlenül attól, hogy valaki aktív keretben vagy PS-ben van-e, de akkor ezt a Carroo-Obada dolgot külön figyelembe tudom venni. Viszont még így is cap limit felett vagy.

A mínuszos cap carryover pedig azért van, mert pár csapat tavaly valahogy cap limit felett zárta a szezont, és az év elején abban egyeztünk meg, hogy náluk az a plusz idén le lesz vonva.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Holnap folytatjuk a defense-zel, az kicsit könnyebb lesz. (Talán.)
Igor
Csak mert annyit szívtad a véremet, ez nyolc napja volt! 😀
somoskovig
Olimpia alatt esélytelen 😊
De még mindig kevesebb ideje várunk mint a tiedre 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
most lehet én maradtam le valamiről, de hogy lehet az, hogy most még vannak waiver claimek?
elméletileg akinek nincs elég játékosa már csak az UDFA játékosok maradtak
Ork
Nem lehet már waiveren claimelni senkit. Mondhattam volna Jack Zoltánnak, hogy írja át Beckhamet az FA licit topikba, de ilyen formaságokon itt már nem akadok fenn, adam8 pedig még a kerethirdetési határidő előtt adta be a claimet Bullough-ra.
több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
most lehet én maradtam le valamiről, de hogy lehet az, hogy most még vannak waiver claimek?
elméletileg akinek nincs elég játékosa már csak az UDFA játékosok maradtak
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Köszi Ádi az utánjárást!
Egy future HOF, Mr. Olimpia klémelhető az adott topikban. Nálam már nem fért be. 😕
Keret kész.

JT Daniels fan
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 220 — Keep pounding
Hupsz én ezt a határidőt benéztem, most balcsin vagyok, vasárnap érek haza akkor keretet hirdetek.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Holnap folytatjuk a defense-zel, az kicsit könnyebb lesz. (Talán.)
Igor
Csak mert annyit szívtad a véremet, ez nyolc napja volt! 😀

több mint 9 éve
Az utolsó waive-ve én megvagyok, de az excelből hiányzik Ra'zahn Howard.
DC topic frissítve.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nagyon sajnálnám, ha elmaradna a madden sim 😕
Lehet, hogy orbitális baromságot mondok (előre is elnézést érte), mert soha nem próbáltam a fantasy ligát, de abban valahogy nem lehetne?
Egon
Lehet, csak IRL alapon átszámolva hétről-hétre. Playoff viszont már ott nincs, 17 hét után a játékosaitok nagy része pihenős.

több mint 9 éve
Nah bakker egy player nekem is kell még aktív rosterre. 😮
Ha PS-ben nincs playerem az nem gond?
Beki
De, szóval 10 embert kukázz össze.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nah bakker egy player nekem is kell még aktív rosterre. 😮
Ha PS-ben nincs playerem az nem gond?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Még bármi szimuláció előtt.. az AFC East-tel mi lesz?
Elég siralmas állatpotban van a div, 2 GM teljesen eltűnt... és rendbe kéne tenni két csapatot picit.

NY Jets - 11 ember hiányzik a rosterre (WR,DT,DE,S,P,LS a posztminimumokhoz is...) de legalább van cap space.
Buffalo Bills - ide is kéne még 4 ember (DT,S), de a nagyobb gond, hogy ez a csapat cap fölött is van, még ha két rookie is jön, akkor is 2 milliót ki kéne pucolni..
Igor
Persze nehéz 32 embert összekalapozni... 😕
gabokocka
Sajnos ez a legnagyobb probléma, igen... :/
több mint 9 éve
Elég siralmas állatpotban van a div, 2 GM teljesen eltűnt... és rendbe kéne tenni két csapatot picit.

NY Jets - 11 ember hiányzik a rosterre (WR,DT,DE,S,P,LS a posztminimumokhoz is...) de legalább van cap space.
Buffalo Bills - ide is kéne még 4 ember (DT,S), de a nagyobb gond, hogy ez a csapat cap fölött is van, még ha két rookie is jön, akkor is 2 milliót ki kéne pucolni..
Igor
Fake aktív, nem?
Kéne csinálni egy tisztázást, ki akarja vinni tovább a csapatát ki nem, a nem aktív játékosok helyére pedig toborozni.
Persze nehéz 32 embert összekalapozni... 😕

több mint 9 éve

több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Nem 😕

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Nagyon sajnálnám, ha elmaradna a madden sim 😕
Lehet, hogy orbitális baromságot mondok (előre is elnézést érte), mert soha nem próbáltam a fantasy ligát, de abban valahogy nem lehetne?

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Forte, Yeldon azért azt hittem a next team up kategóriába beleillik, ha már két első számú futóról van szó, még ha a 3. 4. helyen rookiek vannak is.
A WR rész besorolását megértem, tény, hogy nem túl sok tapasztalatuk van még, TE meg egyáltalán nincs. De IRL Cooper első számú WR (egy nagyon is biztató újonc szezon után). Fuller ha meg meri majd dobni Brock nem lesz csalódás a JJ, Bell és Ty hármas meg megverekszik a 3. helyért. De itt aláírom, hogy jelenleg a liga végén vagyok. A jövő WR sora ez nem a jelené. 😊

Sajnálom viszont, hogy az OL sort pont nem csináltad meg, ott nagyon vártam volna magam az élmezőnybe.
Veldheer top LT
Norwell elég jó LG
Berger egy remek évet hozott le C-ben IRL (PFF legjobb C lett, bár fenntartásokkal kell kezelni de azért mutat valamit)
Lang top RG
Stanley az idei draft elsőként elkelt T-je akit én "elpocsékolok" RT-be.
A depth főleg rookiekből áll, de ezt a kezdő 17M-ért szerintem minimum élmezőny.

Amúgy jó ötlet az osztályozás, várom a Def-részt. Bár a 34, 43 összehasonlítása nehéz lesz ha szét szeded a fornt7t. Én lehet külön értékelném a 34 és a 43-as csapatokat.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Ezt a WR/TE dolgot nem értem Igor. Persze minden nézőpont kérdése, de most itt az a baj, hogy ketten együtt sokat keresnek? Mert ha ez a gond akkor értem, bár kissé furcsa megközelítés, hiszen pusztán csak annyi történt, hogy nem akartam egy rakás dead money-t VJ után, Gordon képességeiben meg benne lenne a nagy pénz, ha nem lenne idióta. Én pusztán ,megelőlegeztem neki. És ott van mellettük vagy éppen közvetlenül mögöttük Benjamin, akinek végre egy rendes QB dobál majd, de foci jancsikkal is 900 yard fölött volt, meg egy rakás bármi lehet belőle játékos. TE poszton se hiszem, hogy mondjuk a Bears vagy a Saints kezdővárományos játékosai olyan szarok lennének, hogy az utolsó 6-ba sorolsz...
több mint 9 éve
Na, ha az elkapó/TE egységem nincs a szarok között már jó vagyok 😊

több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Zeke Elliott és Chris Johnson is szomi

több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nincs a Denver a legrosszabb futóegységek között, hát milyen félmunka ez?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Frissítettem még egy utolsó Kekit, 52/53 rosterhely már fix, de egy backup-cserében még benne lennék OL-t keresek (OT/OG elsősorban), és LB-t vagy DT-t tudok adni.

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
a webes formát csak azért mondtam, mert azzal lehet csökkenteni az adminisztráció dolgot
elég hozzá hetenkénti bontásban a meccsek, az hogy meddig lehessen leadnia a "tippet" és az eredmények ütemezésének a rendje és onnan már végig automatikusan tud menni
max annyi kellhet még hozzá, hogy mindenkinek külön user/azonosítást megoldani és ha senki nem akarja szándékosan meghackelni akkor mehet is magától az egész

nyilván, ha nincs rá szükség akkor nem erőltetem, de mivel nemrég csináltam foci eb kapcsán ilyesmit kisebb mértékben, ezért gondolom, hogy nem lehetetlen megoldani