GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Amikor szerződtetsz valakit, tudod, hány éves, milyen a helyzete, benne van, hogy visszavonul.
Rajna
Most komolyan, annál a Fergusonnál, aki 10 évet végigjátszott magas szinten úgy, hogy egy snapet hagyott ki, ki gondolt volna tavaly arra, hogy idén visszavonul?

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Hát ez nem esett jól... Tavaly hoztam FA-n D'Bricket, ilyenkor is jár a másfélszeres szorzó a cutnál?
Shilkor
Miért ne járna? Amikor szerződtetsz valakit, tudod, hány éves, milyen a helyzete, benne van, hogy visszavonul. Egyébként is komoly kedvezmény (és ez a bejelentés időzítése miatt jogos is), hogy nem ragad benn a teljes fizuja, ami ugye 5 milla felett most már normális lenne.

Nyilván problémákat okozhat ez a hirtelen visszavonulások esetén fiataloknál (lásd Jason Worilds vagy Anthony Davis tavaly), de megakadályozza azt, hogy visszavonulás előtt álló embereknek úgy adjon valaki hosszútávút, hogy arra számít, hogy majd elengedik a másfélszeres szorzót.

Szerkesztette: Rajna

több mint 9 éve
Hát ez nem esett jól... Tavaly hoztam FA-n D'Bricket, ilyenkor is jár a másfélszeres szorzó a cutnál?
Shilkor
Gondolom elvileg igen, mert nincs ilyen kitétel...de én nem támogatom...majd a nagyok eldöntik
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Csak 7 millió nem? 2 évre ráadásul.. az utóbbi tény nagy "mázli" azért.
Igor
"Csak" 6,37, ha nincs a másfélszeres szorzó, még az is lehet, hogy idénre könyvelem az egészet.
több mint 9 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 143 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Csak 7 millió nem? 2 évre ráadásul.. az utóbbi tény nagy "mázli" azért.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
D'Brickashaw Ferguson T
8000000
9900000
5000000
UFA

Az kemény....
Klaci79
Együttérzésem Shilkor... 😕

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
D'Brickashaw Ferguson T
8000000
9900000
5000000
UFA

Az kemény....
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sendlein visszavonult, nem?
empty taxi
még nem, a long snapperünk vonult vissza 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
3/16
3/23
4/32
5/28
6/19
6/24

Fenti pickek eladóak jövő évi pick(ek)ért cserébe csomagban is akár, PM-ben kereshettek.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Sendlein visszavonult, nem?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
egyszer kristof majd leirhatnad h mit miert csinaltal ebben a jatekban, mert biztos van benne logika, csak nekem kurva magas az tuti 😀
MMMS
ti nem részegen szoktátok ezt a játékot játszani? 😮
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
azigen
hidviz mariotaert ... utobbit tonkre vaghatja a csodas titans fo, de alapbol sokkal jobb playa
egyszer kristof majd leirhatnad h mit miert csinaltal ebben a jatekban, mert biztos van benne logika, csak nekem kurva magas az tuti 😀
MMMS
Hát idén jól jár, mert úgyis Romo kezd nála, cserének Bridgewater is több mint elit, 3 millát meg spórol, ami így, hogy cap felett van, nem mindegy. Jövőre persze ráfaraghat, ha Bridgewater marad a kezdő, az downgrade Mariotához képest.
Rajna
Viszont akkor még most is cap felett van. Lehet megnézem kit lehet még szarért-hugyért elhozni Clevelandből. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
azigen
hidviz mariotaert ... utobbit tonkre vaghatja a csodas titans fo, de alapbol sokkal jobb playa
MMMS
Hát idén jól jár, mert úgyis Romo kezd nála, cserének Bridgewater is több mint elit, 3 millát meg spórol, ami így, hogy cap felett van, nem mindegy. Jövőre persze ráfaraghat, ha Bridgewater marad a kezdő, az downgrade Mariotához képest.
Rajna
de miert hozta magat ilyen helyzetbe ? ez olyan, mintha vki azalapjan menedzselne a csapatat, h aznap a gazda epp mire veszi ra arammal ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
azigen
MMMS

több mint 9 éve
azigen

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
ha vki nem akarna licitalni erte, tramaine brock elerheto. nincs veszes szerzodese (3 milla korul meg 3 evig) egy kezdo cbhez kepest.

több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Ilyen PFF-féle rostert hogy lehet kreálni?
Van valami roster maker cucc ehhez, vagy házibarkács megoldással?
Igor
Paint 😀 Ami kb a házibarkács megoldás, de azért nem teljesen...
keress rá a 2014-es PFF depth chartra, gyorsan meglesz... és onnan válaszd ki a csapatodat, majd szerkeszd meg sajátodat... én azért painttel csinálom, mert amúgy egyszerű... bár lassú, de idő kell, hogy normálisan megcsinálja az ember. Bár csak elsőre...aztán csak update mindig 😊
Chargers LT
Büszkén mondhatom, hogy emlékeim szerint az én ötletemnek köszönhető ez a hagyomány (Bár nem biztos). Én mondjuk meg szoktam várni az aktuális évi kiadást az elkészítéssel, hogy ne 2 évvel ezelőtti értékelések szerepeljenek benne. Jelenleg ez a legfrissebb (2015. második felvonás):  www.profootballfocus.com/blog/2015/06/01/2015-depth-chart-updates/
Rataxes
Akkor hasonló cipőben járunk, én is saját ötlet alapján kezdtem ilyen rostert készíteni néhány éve magamnak 😊 Ide csak most kerültem, de itt is tartom magam ehhez, mert jól mutat : D Az meg egyértelmű, hogy a legfrissebb PFF-ből kell átvenni mindent, vagy, ha van frissebb PFF infó valakiről.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
ugye az tiltott, h az átstrukturált játékost ugyanabban az évben cutolja a GM?
pl 6M-6M fizubol átvisz 1Mt a 2.évre, hogy már csak 0,2-es szorzojú legyen a caphit.
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
@kristof 7,2485 millióval vagy a limit felett (úgy, hogy a nyílt licitkörös szerződéseid még nincsenek beírva), a 2017-es dead money-d eddig 960 ezer volt, ezt átírtam kerek 8 millióra. Az eddigi FA-igazolásaid megmaradnak, viszont addig nem licitálhatsz, amíg le nem mentél cap limit alá. Tradelhetsz is.
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 798
...
vassadi
Ádi, adminisztrációs megakadás, vagy valami egyéb dolog az oka annak, hogy az utolsó FA körben szerzett játokosok egy része már be van írva a rosterbe, egy másik része meg nincs?
A Free agent licit topic szerint Craig Stevens, Andrew Tiller, Corbin Bryant, Jamie Meder, Eugene Sims, és David Bruton is hozzám került, és nincs benne a rosteremben, míg a szintén ugyanekkor megszerzett Tarvaris Jackson/Tyler Polumbus/Tom Compton trió igen.
Rataxes
Tegnap délután elkezdtem felvinni a tracker alapján azokat, akiknél egyértelmű a szerződés, az addig elkelt támadókig jutottam. Ahogy időm engedi, csinálom folyamatosan.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
...
vassadi
Ádi, adminisztrációs megakadás, vagy valami egyéb dolog az oka annak, hogy az utolsó FA körben szerzett játokosok egy része már be van írva a rosterbe, egy másik része meg nincs?
A Free agent licit topic szerint Craig Stevens, Andrew Tiller, Corbin Bryant, Jamie Meder, Eugene Sims, és David Bruton is hozzám került, és nincs benne a rosteremben, míg a szintén ugyanekkor megszerzett Tarvaris Jackson/Tyler Polumbus/Tom Compton trió igen.
Rataxes
Ráadásul Polumbust ki is teheted, mert bejelentette a visszavonulását.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
...
vassadi

Szerkesztette: pgabtb

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 219 — Eagles fan
Ilyen PFF-féle rostert hogy lehet kreálni?
Van valami roster maker cucc ehhez, vagy házibarkács megoldással?
Igor
Paint 😀 Ami kb a házibarkács megoldás, de azért nem teljesen...
keress rá a 2014-es PFF depth chartra, gyorsan meglesz... és onnan válaszd ki a csapatodat, majd szerkeszd meg sajátodat... én azért painttel csinálom, mert amúgy egyszerű... bár lassú, de idő kell, hogy normálisan megcsinálja az ember. Bár csak elsőre...aztán csak update mindig 😊
Chargers LT
Büszkén mondhatom, hogy emlékeim szerint az én ötletemnek köszönhető ez a hagyomány (Bár nem biztos). Én mondjuk meg szoktam várni az aktuális évi kiadást az elkészítéssel, hogy ne 2 évvel ezelőtti értékelések szerepeljenek benne. Jelenleg ez a legfrissebb (2015. második felvonás):  www.profootballfocus.com/blog/2015/06/01/2015-depth-chart-updates/

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
akkor romlik a trédpozíciód, hiszen 5M felett ráadásul már garantáltak a pénzek, szóval vagy szarért-hugyért eltrédelsz vmi gazdag playát, vagy vághatod ki a középkategóriás playák sorát, hogy cap alá kerülj. Innentől biztosan a partnered van nyeregben.Soldados
na erre próbáltam utalni, itt ezzel én vesztettem, nem az FA piac változott, de egyetértünk amúgy, nem ellenem szól, hanem jár a büntetés.

ugyanitt Geno Atkinsre még ma/holnap lehet dobni licitet, nincs magasan az ára egy elit játékosnak 😛