GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Én se szeretem, még ha most jól is jöttem ki belöle, mert igazából Ctrl+F, illetve szabályàtnyálazásba megy át a dolog.Meg lehet egy vaklicites NPV táblával csinálni ezt a kört is, az eredeti FA template-böl kiindulva (majd jövôre irok erre is vmit)
Ha meg nyilvánosan akarjuk, a legnagyobb gond a rengeteg licit + 1 érvénytelennél minden kiesik.. igy nagyon nehéz követni mi érvényes, mi nem.. de nagyobb pontosság az max a kör lassitásával elérhetö.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Nem tetszik ez az FA rencer 😕 (vagy csak kurvára figyelmetlen vagyok 😀)Ja, ezért is töröltük el, bár a nagyoknál nem voltak ilyen gondok. Az lenne az ideális, ha valami robot 24/7-ben adminisztrálna, és folyamatosan lenne friss tracker, így marad az, hogy iszonyat alaposan át kell nézni mindent.
Löfli
Én pl. teljesen lemaradtam a Darkwa licitről, visszaemeltem volna, de ez az én hibám, ahogy a figyelmetlen licitjeim is.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
3/163/23
4/32
5/28
6/19
6/24
Ezen pickek eladóak jövő éviekért cserébe, lehet PM-ben keresni.
több mint 9 éve
Nem tetszik ez az FA rencer 😕 (vagy csak kurvára figyelmetlen vagyok 😀)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Ha valakinek kell nagyon olcsón korrekt kicker, Folk vihető, vetmint keres.
több mint 9 éve
Valóban, kösz.Ismét up-to-date a free agency tracker.Woodheadnél véletlen bennt hagytad a 810k-s ajánlottam h nyert közben pedig az alsó sorban már írod a jelenleg érvényes licitet. | Nekem az is jó ha Fafej enyém vetminért 😀 |
Nem írtam be egyesével, hogy melyik licitek érvénytelenek (akadt bőven); ha valakit érdekel, hogy miért nem lett elfogadva adott licit, az írja meg, melyikről van szó, és válaszolok.
vassadi
empty taxi
több mint 9 éve
Ismét up-to-date a free agency tracker.Woodheadnél véletlen bennt hagytad a 810k-s ajánlottam h nyert közben pedig az alsó sorban már írod a jelenleg érvényes licitet. | Nekem az is jó ha Fafej enyém vetminért 😀 |
Nem írtam be egyesével, hogy melyik licitek érvénytelenek (akadt bőven); ha valakit érdekel, hogy miért nem lett elfogadva adott licit, az írja meg, melyikről van szó, és válaszolok.
vassadi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ismét up-to-date a free agency tracker.Nem írtam be egyesével, hogy melyik licitek érvénytelenek (akadt bőven); ha valakit érdekel, hogy miért nem lett elfogadva adott licit, az írja meg, melyikről van szó, és válaszolok.
több mint 9 éve
Végkiárusítás:bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1453502
Igen, ki fogom vágni valószínűleg mindhármat, szóval max. annyit lehet vele nyerni, hogy nem kell licitálni.
több mint 9 éve
Ahhhh.. oké. Valahonnan rémlett az a 10%, de akkor remek, köszi szépen.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Na, lehet én is elbasztam egy licitet.. 😀Eltérő éveknél nincs minimális emelés (eddig is így volt), a lényeg, hogy jobb ajánlatot adj.
Az a gond, hogy most már én sem tudom pontosan kiszámolni mi lenne a korrekt emelés, mert van ott egy félmondat ami bezavar a szabály alapján. 😀
(• Az ajánlatokat itt is a korlátozott FA-körökben alkalmazott licitálási szorzókkal hasonlítjuk össze.)
Szerintetek az 1.5M / 2 évre, mi a legkisebb elfogadható 3 éves emelés?
Én úgy okoskodtam hogy 1.5+0.3 = 1.8 / 2 év, ebből lejön a -10%, ami 1.62 lesz... persze ez a régi módszer...
Viszont ha bejönnek a szorzók is.. akkor elcsesztem (lehet hogy sokan mások is) mert akkor nagyon durván kellene emelni minden évváltásnál.
Akkor elvileg (1.5+0.3)*1.45 / 1.15 =2.269 millió kellene 3 évre? Vagy ezt még le kell osztani 3/2-des arányszámmal (és akkor 1.513 millió 3 évre?)
szerk: vagy fordítva az egészet.... (1.5+0.3)/1.45 * 1.15 = 1.4276 millió, de ez is furcsának tűnik..
Igor
több mint 9 éve
Na, lehet én is elbasztam egy licitet.. 😀 Az a gond, hogy most már én sem tudom pontosan kiszámolni mi lenne a korrekt emelés, mert van ott egy félmondat ami bezavar a szabály alapján. 😀
(• Az ajánlatokat itt is a korlátozott FA-körökben alkalmazott licitálási szorzókkal hasonlítjuk össze.)
Szerintetek az 1.5M / 2 évre, mi a legkisebb elfogadható 3 éves emelés?
Én úgy okoskodtam hogy 1.5+0.3 = 1.8 / 2 év, ebből lejön a -10%, ami 1.62 lesz... persze ez a régi módszer...
Viszont ha bejönnek a szorzók is.. akkor elcsesztem (lehet hogy sokan mások is) mert akkor nagyon durván kellene emelni minden évváltásnál.
Akkor elvileg (1.5+0.3)*1.45 / 1.15 =2.269 millió kellene 3 évre? Vagy ezt még le kell osztani 3/2-des arányszámmal (és akkor 1.513 millió 3 évre?)
szerk: vagy fordítva az egészet.... (1.5+0.3)/1.45 * 1.15 = 1.4276 millió, de ez is furcsának tűnik..
több mint 9 éve
17 nem...eldőlt
több mint 9 éve
Adminisztrációs hiányosságok pótolva (ha valakinél nincs rendben valami, szóljon), FA-lista megtisztítva (kikerültek a korlátozott FA-körökben elkelt játékosok). Viszont az FA-liciteket legközelebb csak holnap délután lesz időm adminisztrálni. Úgy látom lesz vele dolgom bőven.@kristof Az megvan, hogy jelenleg laza ~7 millióval vagy a cap limit felett?
több mint 9 éve
Mivel érintett voltam,megvan az oka hogy nem szóltam, sry.. 😊Amúgy vassadit nem irigylem, hihetetlen mennyiségű érvénytelen ajánlat van..Igorja, most szépen be is szopódtam Hughlett-el
kristof
Szívesen elvittem volna Morgan Coxot 5 évre, de mivel minden fitying számít..
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Amúgy vassadit nem irigylem, hihetetlen mennyiségű érvénytelen ajánlat van..Igorja, most szépen be is szopódtam Hughlett-el
több mint 9 éve
Rajnánál ez valami elterelés hogy ennyiszer licitál Danny Woodhead-re?
több mint 9 éve
Full backeknél most akkor mi a szabály?• Harmadévesnél idősebb játékossal csak akkor köthető kétéves szerződés, ha az ajánlott átlagfizetés eléri a veterán minimumok átlagának másfélszeresét, hároméves szerződéshez pedig legalább a veterán minimumok átlagának kétszeresét kell ajánlani éves átlagfizetésként. Vagyis az alapján, hogy hányadik NFL-szezonjában jár az adott játékos és hány éves szerződést akar vele kötni a GM, az alábbi értékeket kell elérnie az ajánlott átlagfizetésnek:
Két-Három éves szerződést ők is csak akkor kaphatnak, ha eléri a vetmin másfél-kétszeresét?
alatriste
Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 1027500 – 1370000
5. – 1027500 – 1453333
6. – 1121250 – 1536667
7. – 1215000 – 1620000
8. – 1215000 – 1686667
9. – 1290000 – 1753333
10.- – 1365000 – 1820000
Ez a pont nem vonatkozik a kicker, punter, long snapper poszton szereplő játékosokra, velük ajánlott átlagfizetéstől függetlenül köthető két- és hároméves szerződés, csak a veterán minimumot kell minden évben elérnie a fizetésnek.
több mint 9 éve
Full backeknél most akkor mi a szabály? Két-Három éves szerződést ők is csak akkor kaphatnak, ha eléri a vetmin másfél-kétszeresét?

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Oh, the irony... hint: Patrick.Döme ignorálja az adam8 rulet 😊 max 5 emberre lehet licitálni.Az hagyján, szegény Antonio Cromartie már egyszer kiharcolt magának egy 3.650.000-es szerződést évente, erre most kezdheti újra a tárgyalást...nem tudom Egon mit szól majd ehhez 😊
braxa88
Klaci79
Amúgy vassadit nem irigylem, hihetetlen mennyiségű érvénytelen ajánlat van..
több mint 9 éve
Az hagyján, szegény Antonio Cromartie már egyszer kiharcolt magának egy 3.650.000-es szerződést évente, erre most kezdheti újra a tárgyalást...nem tudom Egon mit szól majd ehhez 😊Az hagyján, hogy én mit szólok hozzá, de mit szól hozzá Cromartie? 😀
Klaci79
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Döme ignorálja az adam8 rulet 😊 max 5 emberre lehet licitálni.Éreztem hogy valami nem lesz ok. 😊 De amúgy nem találom a szabálykönyvben ez hol van leírva.
braxa88
több mint 9 éve
Döme ignorálja az adam8 rulet 😊 max 5 emberre lehet licitálni.Az hagyján, szegény Antonio Cromartie már egyszer kiharcolt magának egy 3.650.000-es szerződést évente, erre most kezdheti újra a tárgyalást...nem tudom Egon mit szól majd ehhez 😊
braxa88
több mint 9 éve
Ezeket a "ha"-val kezdődő beírásokat felejtsétek el. Miután nincs szabály feltételes licitre vagy ilyesmire, az ilyeneket egytől egyig figyelembe veszem, és ha érvénytelen, akkor érvénytelen. Egyértelműen el lehet dönteni egy licitről, hogy szabályos volt-e vagy sem.Csapatnév elmaradásáért nem harapok, ez már tavaly meg lett beszélve.
több mint 9 éve
Döme ignorálja az adam8 rulet 😊 max 5 emberre lehet licitálni.