GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Magas labda volt, de életem során hányszor sütöttek már el ezzel kapcsolatos poént... 😀
Beki
Téged a felhasználóneveden szólítanak a barátaid? 😀
adam8
Vezetnéknevem okán kaptam a becenevem sajnos. 😀
Beki
Bekő Tóni? 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Magas labda volt, de életem során hányszor sütöttek már el ezzel kapcsolatos poént... 😀
Beki
adam8
Vezetnéknevem okán kaptam a becenevem sajnos. 😀
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Beki

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 884 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
2. és 4. körös pick eladó. Jövő éviekért cserébe.

Ugyanitt felmennék 3. kör közepére 4.körből.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha kezdésre nem érek vissza (ami várható), a Cardinals pickjeit Beki fogja majd bejelenteni.
alatriste
most akkor be- v. kijelenti?
empty taxi
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Ha kezdésre nem érek vissza (ami várható), a Cardinals pickjeit Beki fogja majd bejelenteni.
alatriste
most akkor be- v. kijelenti?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 884 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 514 — ℧
A draft elején csak telóról leszek elérhető, onnan meg nem tudom mennyire fog működni a chat, szóval nem tudom milyen gyorsan fogok reagálni a dolgokra.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Patriots alábbi pickjei jövő évi pickekért cserébe eladóak:
3/23
4/32
6/19
6/24
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 391 — Chiefs GM
MMMS, javasolnám, hogy a Brandon Williams trade kondija kerüljön törlésre, mert idén PFF szerint a legjobb Ravens védő volt.

Ha egyetértesz, vassadi szerkesztenéd kérlek a trackerben? Köszi!

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 391 — Chiefs GM
Draftnapi trade formájában az 1/25 elérhető lehet idei 2+3. körös pickekért, ha valakit potenciálisan érdekel, egyeztethetünk előre.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kristóf mindennap megbánja a Romo-trade-et ennyi kálváriával.. 😀
adam8

csak hű vagyok a Browns frachisehoz
több mint 9 éve
Kristóf mindennap megbánja a Romo-trade-et ennyi kálváriával.. 😀

több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 816 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
kristof, azt jól érzékelem, hogy még mindig nem vagy a cap alatt? Szerintem ideje lenne kivágni vkit. 😉
Soldados
a büntetést megkaptam, azóta nem igazoltam senkit (csak a szerződéseket volt időm beírni) de ne aggódj, a draftig biztosan cap alá kerülök 😉
kristof
szerintem már letelt a 3 nap 😛
"A megkötött szerződés után legkésőbb 3 nappal a megfelelő topicba be kell írni, hogy milyen módon kapja a játékos a fizetését. Ez vonatkozik a szerződéshosszabbítás, megszerzett RFA, megszerzett FA és draftolt újonc esetére is. Ezen utólag már nem lehet változtatni, úgyhogy mindenki fontolja meg alaposan! Amennyiben ez nem történik meg, az átlagos érték kerül kifizetésre a szerződés minden évében."

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
kristof, azt jól érzékelem, hogy még mindig nem vagy a cap alatt? Szerintem ideje lenne kivágni vkit. 😉
Soldados
a büntetést megkaptam, azóta nem igazoltam senkit (csak a szerződéseket volt időm beírni) de ne aggódj, a draftig biztosan cap alá kerülök 😉
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A mock draftok helyesen mondják, eladó az 1/4! Akit érdekel, jelezzen.
Döme
Akárcsak az 1/5 😊

szerk.: Wow Johnny Football mennyit keres 😀

Szerkesztette: hétszilvafás adam8

több mint 9 éve
Elképzelhető, hogy nem fogok tudni megérkezni a draft elejére. Megpróbálok majd igyekezni de 9 - fél10 is benne van a levegőben.
Kinek tudnék leadni boardot és esetleg 1-2 istrukciót, valamint megkérni, hogy fb-on vagy hasonló oldalon nagyjából tartani a contactot?
Szerencsés esetben lehet, hogy visszaérek akár 8-ra is, de nagyon ingatag a dolog.
alatriste
Ha kell besegítek, de cserébe én pedig rádbízom majd a hátsó köreimet, akkor deal? 😀
Beki
Éééértem köszi, más esetleg?

Vicc, este kereslek majd PMben 😀
Köszi szépen!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Elképzelhető, hogy nem fogok tudni megérkezni a draft elejére. Megpróbálok majd igyekezni de 9 - fél10 is benne van a levegőben.
Kinek tudnék leadni boardot és esetleg 1-2 istrukciót, valamint megkérni, hogy fb-on vagy hasonló oldalon nagyjából tartani a contactot?
Szerencsés esetben lehet, hogy visszaérek akár 8-ra is, de nagyon ingatag a dolog.
alatriste
Ha kell besegítek, de cserébe én pedig rádbízom majd a hátsó köreimet, akkor deal? 😀
több mint 9 éve

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 774 — Sworn to the Black
A mock draftok helyesen mondják, eladó az 1/4! Akit érdekel, jelezzen.
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 731 — Jedi Master
Jó a mock, remélem még készül ilyen!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
nekem tetszik a mock...szép munka Somos
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 858
Amúgy mikor lösz a draft?
adam8
Jövő vasárnap este 8-tól.