NCAA csevegő
34 feliratkozó
3 hónapja
Jó hát idén sajnos Hunter felszopás van nem gyengén. A biletnikoff után ez is, teljesen nevetséges...Ha Jeanty megdönti Sanders rekordját és nem is nyert meg, azért elég pissed lennék a helyébenSztem is Jeanty idén az első.
Heisman nádor
Just remember the Vince Young - Reggie Bush battle.
Dzsokijuing

3 hónapja
Ha Jeanty megdönti Sanders rekordját és nem is nyert meg, azért elég pissed lennék a helyébenSztem is Jeanty idén az első.
Heisman nádor
Just remember the Vince Young - Reggie Bush battle.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Ha Jeanty megdönti Sanders rekordját és nem is nyert meg, azért elég pissed lennék a helyében
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

3 hónapja
70 a rekord eddig (a Colorado nyilván 2023-ban, ráadásul tavaly is ők voltak a power 4 szinten a csúcstartók 41-gyel), de ez még csak a korai ablak"Marshall has notified officials that it is opting out of the Independence Bowl vs. Army, sources tell @YahooSports.ez a 25+ hol helyezkedik el eddigi csúcs terén?
Absent of 6-6 teams, officials are working to determine a replacement thru a ranking of NCAA APR scores of 5-7 teams. Marshall has lost 25+ players in the portal."
r.baggio
Kúrfürst briareos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
"Marshall has notified officials that it is opting out of the Independence Bowl vs. Army, sources tell @YahooSports.ez a 25+ hol helyezkedik el eddigi csúcs terén?
Absent of 6-6 teams, officials are working to determine a replacement thru a ranking of NCAA APR scores of 5-7 teams. Marshall has lost 25+ players in the portal."
r.baggio

3 hónapja
Az még hagyján, de hogy már üres pickel kezdjek felháborító 😀Bowl.hu Bowl Pick'EmEste hatkor lockol az első meccs, és még csak kilencen vagyunk 😥
Hogy igazán érdekes legyen, confidence pontos a játék, ha legalább 24-en adnak le tippeket, a győztesnek felajánlok 10e ft értékű amfocis tárgynyereményt
fantasy.espn.com/free-prize-games/sharer?challengeId=251&from=espn&context=GROUP_INVITE&edition=espn-en&groupId=e815d12a-8bf0-4383-9cd9-251ef7d6ff29&joinKey=9069c3fc-5686-3658-ac42-69b3a4b7b775
Jelszó: bowlhu
r.baggio
warr_b

3 hónapja
"Marshall has notified officials that it is opting out of the Independence Bowl vs. Army, sources tell @YahooSports.Absent of 6-6 teams, officials are working to determine a replacement thru a ranking of NCAA APR scores of 5-7 teams. Marshall has lost 25+ players in the portal."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Bowl.hu Bowl Pick'EmEste hatkor lockol az első meccs, és még csak kilencen vagyunk 😥
Hogy igazán érdekes legyen, confidence pontos a játék, ha legalább 24-en adnak le tippeket, a győztesnek felajánlok 10e ft értékű amfocis tárgynyereményt
fantasy.espn.com/free-prize-games/sharer?challengeId=251&from=espn&context=GROUP_INVITE&edition=espn-en&groupId=e815d12a-8bf0-4383-9cd9-251ef7d6ff29&joinKey=9069c3fc-5686-3658-ac42-69b3a4b7b775
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Nem emlékszem, PC-re ki fog jönni valamikor a játék?Kizárt
dancogo

---
3 hónapja
2024. december 14., szombat:18:00 South Carolina State vs Jackson State - NET4+ [CELEBRATION BOWL - Atlanta GA]
18:00 Incarnate Word @ South Dakota State - ESPN
21:00 ARMY vs NAVY - CBS [Northwest Stadium, Landover MD]
21:00 UC-Davis @ South Dakota - ESPN+
21:30 Mercer @ North Dakota Dakota - abc
03:00 South Alabama vs Western Michigan - ESPN [SALUTE TO VETERANS BOWL - Montgomery AL]
+
Bowl.hu Bowl Pick'Em
r.baggio

---
3 hónapja
Mert Jeanty kapja a Heismant, ezzel vigasztalják.bvmsports.com/2024/12/12/texas-longhorns-kelvin-banks-jr-wins-2024-outland-trophy/1946 óta osztják ki, akkor még az OT is interiornak számított.
Miért adunk egy OT-nek best interior lineman díjat?
zacknorb
Sokkal nagyobb baj, hogy Hunter mire fel kapott Biletnikoff awardot, 2024 az RB-k éve, de azért ez kissé túlzás így
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
Arra a Colorado topicban akadtam ki. Teljes nonszensz, top5ben neccesen van helye.bvmsports.com/2024/12/12/texas-longhorns-kelvin-banks-jr-wins-2024-outland-trophy/1946 óta osztják ki, akkor még az OT is interiornak számított.
zacknorb
Sokkal nagyobb baj, hogy Hunter mire fel kapott Biletnikoff awardot, 2024 az RB-k éve, de azért ez kissé túlzás így
r.baggio
Poloska vagyok.
3 hónapja
bvmsports.com/2024/12/12/texas-longhorns-kelvin-banks-jr-wins-2024-outland-trophy/1946 óta osztják ki, akkor még az OT is interiornak számított.
zacknorb

---
3 hónapja
bvmsports.com/2024/12/12/texas-longhorns-kelvin-banks-jr-wins-2024-outland-trophy/Eddig T kapták legtöbbször ezt a díjat
zacknorb

3 hónapja
bvmsports.com/2024/12/12/texas-longhorns-kelvin-banks-jr-wins-2024-outland-trophy/Miért adunk egy OT-nek best interior lineman díjat?
Poloska vagyok.
3 hónapja
Recruittal nem lesz probléma 🤣Pont ez volt az én reakcióm is, csak mondom várjuk meg a hivatalosat.
Send this to people worried about Bill Belichick's ability to recruit pic.twitter.com/tRuLENh6ov
— Brooks Austin (@BrooksAustinBA) December 10, 2024
(lehet is nyitni az UNC topicot)
ZERO_L
OFF: A Duke-os topichoz a csapatlogót nem lehet odatenni? Vagy a fórum motor már nem képes erre?
zacknorb
3 hónapja
ESPN gives Arizona State some more bulletin board material. pic.twitter.com/xGSWfHXvdi
— Brian Brinkley (@BrianBrinkleyOK) December 11, 2024
Poloska vagyok.
3 hónapja
Mert az invitáló linket tettem beBowl.hu Bowl Pick'Emtőlem nem kért jelszót
r.baggio
dancogo

---
3 hónapja
Bowl.hu Bowl Pick'Emtőlem nem kért jelszót
r.baggio

3 hónapja
Bowl.hu Bowl Pick'EmEz mehet ki szerintem kiemelt hozzászólásba.
r.baggio
(Plusz majd ha valakinek lesz ideje, tényleg lehet Tar Heels topic, mert érdekes lesz nézni, BB miatt hogy alakul át a recruit meg a csapat)
Poloska vagyok.
3 hónapja
Bowl.hu Bowl Pick'EmHogy igazán érdekes legyen, confidence pontos a játék, ha legalább 24-en adnak le tippeket, a győztesnek felajánlok 10e ft értékű amfocis tárgynyereményt

---
3 hónapja
OFF: A Duke-os topichoz a csapatlogót nem lehet odatenni? Vagy a fórum motor már nem képes erre?Nincs fejlesztő, aki megcsinálná.
zacknorb
---
Közben Scott Frost visszatért a UCF-hez, Rich Rodriguez a West Virginiához (első hazai meccse ki más, mint a Pittsburgh ellen lesz, mert a legjobb történeteket nyilván az élet írja), Dan Mullen pedig az ESPN stúdiójából a UNLV-hez mehet.
A BB -> UNC hír önmagában jelzi, hogy az FBS már kimondva-kimondatlanul félprofi ligaként működik, ideje újra felfedezni az FCS-t és az alacsonyabb szinteket (tudom ajánlani a szombati rájátszás-meccseket).

---
3 hónapja
Recruittal nem lesz probléma 🤣Pont ez volt az én reakcióm is, csak mondom várjuk meg a hivatalosat.
Send this to people worried about Bill Belichick's ability to recruit pic.twitter.com/tRuLENh6ov
ZERO_L
OFF: A Duke-os topichoz a csapatlogót nem lehet odatenni? Vagy a fórum motor már nem képes erre?
Poloska vagyok.
3 hónapja
Vén Tar Heel is megnyalja a sót.Recruittal nem lesz probléma 🤣gyere hozzánk, elviheted asszonyt egy körre
ZERO_L
Kúrfürst briareos
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.