NCAA csevegő
35 feliratkozó
6 napja
Week 1 totó:forms.gle/onu2GQ6jzcaNhgJ49
Tippjáték eredményei:
docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing
Szerkesztette: zacknorb
3 órája
Oké, akkor hagyjuk, vezetem én is magamnak. A Colorado wint éreztem de nem emlékszem be is húztam-e, ezért jutott csak eszembe.Ezt közben megnéztem.Kövi hétre be lehet úgy állítani a google formot, hogy kapjuk vissza e-mailben a tippeket, amit leadtunk?Ha van rá igény, megnézem jövő hét elején.
dancogo
Csak döntse el a többség.
zacknorb
Ez csak úgy mehet, hogy mindenki megadja az email címét is a form leadásakor, de mindenkinek megy válaszlevélben a válaszai, ezért mondom hogy egységesnek kell lennie.
Ha ez van, akkor be tudom azt is kapcsolni, hogy változtathass a tippeden. Ami megint csak bonyolíthat, ( példa: hogyha én pl 1-kor alszom nem tudom a rendszer időbélyegzőzi-e, hogy te 1:20-kor vagy 5:45-kor írtad át a kettes meccs tippjét.)
zacknorb
12 órája
Ezt közben megnéztem.Kövi hétre be lehet úgy állítani a google formot, hogy kapjuk vissza e-mailben a tippeket, amit leadtunk?Ha van rá igény, megnézem jövő hét elején.
dancogo
zacknorb
Ez csak úgy mehet, hogy mindenki megadja az email címét is a form leadásakor, de mindenkinek megy válaszlevélben a válaszai, ezért mondom hogy egységesnek kell lennie.
Ha ez van, akkor be tudom azt is kapcsolni, hogy változtathass a tippeden. Ami megint csak bonyolíthat, ( példa: hogyha én pl 1-kor alszom nem tudom a rendszer időbélyegzőzi-e, hogy te 1:20-kor vagy 5:45-kor írtad át a kettes meccs tippjét.)
14 órája
Kiffin egy fertőzés a college foci testében. Remélem, az NFL-esek játszatása lesz az utolsó húzása.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
16 órája
és a csattanó: a tűzijáték már be volt előre időzítve, úgyhogy a szégyenteljes vereség ellenére megünnepelték az eredményt a Rutgersnél 😀youtube.com/shorts/QPkhFmauTHw?is=5R4SXFpU1PmhXF_v
persze most az LSU van premier plánban, kiffinre remélem ráborul mindaz, amit a fejére hozott, bár az NCAA meg az SEC elleni csatában minden pofon jó helyre megy
www.espn.com/college-football/story/_/id/49807088/judge-grants-injunction-pro-players-seeking-lsu-return
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 órája
akkor ez meg jöjjön ide:UMass has been easily the worst FBS team since moving up in 2012. They are 26-134 since 2012 and 7-53 since COVID.
It’s been 677 days since Umass won a football game.
It’s been 1,041 days since UMass beat an FBS opponent.
It’s been 2,903 days since UMass beat an FBS opponent by 16+ Points
It’s been 3,946 days since UMass won by multiple scores on the road against an FBS opponent.
It’s been 17,749 days since UMass beat a power FBS team.
It’s been 45,206 days since UMass beat a traditional power FBS team as a “Major” Division 1 school.
The last time it happened was October 4th, 1902 against Boston College.
And for the first time in the 53,611 days as a program, UMass won a game as 30 point underdogs
For all the problems it has, College Football truly is the most special sport in the world.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Leadtam én is köszi. A hajnali Coloradora leadtam direkt úgy, hogy ne érjen pontot.Köszi hogy jelezted itt is Balázs!
alatriste
A Forms időbélyegzőt is rendel a tippekhez, így látom majd, ha esetleg később adtad le és úgy tudom kiértékelni (most is előbb láttam alatriste frissen leadott tippjeit)
A táblázattal van egy kis nehézségem, az evés tippes táblázat este lesz megint látható, a heti tippeset meg mindig az új heti toto kitételével együtt fogom frissíteni (most létrehozni és berakni kiemeltbe).
Btw, ha van olyan meccs ami esetleg radar alatt van, de mindenféleképpen érdekes lehet totoban, nyugodtan dobjátok be ide!
1 napja
Leadtam én is köszi. A hajnali Coloradora leadtam direkt úgy, hogy ne érjen pontot.Hajnal kettes meccs miatt simán.éjfélig ráér?Tavaly is így toltuk márKinn van kiemeltben a week 1 totó.Tetszik ez a totó, hogy beleraktad a spreadet, mert így mindegyik tipp 50-50, és aki teljesen vakon van (ez vagyok én), az ugyanannyi eséllyel tippelhet, mint aki fullra képben van.
Ezentúl reményeim szerint minden héten remélhetőleg kedden este fogom feltenni a frisset, a poszt frissítésében.
Az ESPN-es draftkings lineokat nézem.
Ha változtatnál közben, írj privátba nekem.
Igyekszem minél kevesebb nemszombati meccset rakni, ez az első héten nem sikerült 😀😀
zacknorb
Pl nekem egy Washington -Washington St. meccs teljes homály, számomra 50-50, miközben a valóságban az egyik 3TD+ -os favorit.
Fasza így.
Őszentsége Sobri Jóska
Btw, mindenki, főleg @warr_b, ma este adjátok le a tippeket (én is most fogom Div3 fantasy draft előtt)
zacknorb
Löfli
Aki lesiklás nyilván leadhatja utólag is, csak azt már látni fogom és a lejátszott meccsek tippjei nem számítanak.
zacknorb

Liverpool Fc
1 napja
Kövi hétre be lehet úgy állítani a google formot, hogy kapjuk vissza e-mailben a tippeket, amit leadtunk?Ha van rá igény, megnézem jövő hét elején.
dancogo
1 napja
Kövi hétre be lehet úgy állítani a google formot, hogy kapjuk vissza e-mailben a tippeket, amit leadtunk?
1 napja
Hajnal kettes meccs miatt simán.éjfélig ráér?Tavaly is így toltuk márKinn van kiemeltben a week 1 totó.Tetszik ez a totó, hogy beleraktad a spreadet, mert így mindegyik tipp 50-50, és aki teljesen vakon van (ez vagyok én), az ugyanannyi eséllyel tippelhet, mint aki fullra képben van.
Ezentúl reményeim szerint minden héten remélhetőleg kedden este fogom feltenni a frisset, a poszt frissítésében.
Igyekszem minél kevesebb nemszombati meccset rakni, ez az első héten nem sikerült 😀😀
zacknorb
Pl nekem egy Washington -Washington St. meccs teljes homály, számomra 50-50, miközben a valóságban az egyik 3TD+ -os favorit.
Fasza így.
Őszentsége Sobri Jóska
Btw, mindenki, főleg @warr_b, ma este adjátok le a tippeket (én is most fogom Div3 fantasy draft előtt)
zacknorb
Löfli
Akárki leadhatja utólag is, csak azt már látni fogom és a lejátszott meccsek tippjei nem számítanak.
1 napja
éjfélig ráér?Tavaly is így toltuk márKinn van kiemeltben a week 1 totó.Tetszik ez a totó, hogy beleraktad a spreadet, mert így mindegyik tipp 50-50, és aki teljesen vakon van (ez vagyok én), az ugyanannyi eséllyel tippelhet, mint aki fullra képben van.
zacknorb
Fasza így.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Igen, igen, megyekTavaly is így toltuk márKinn van kiemeltben a week 1 totó.Tetszik ez a totó, hogy beleraktad a spreadet, mert így mindegyik tipp 50-50, és aki teljesen vakon van (ez vagyok én), az ugyanannyi eséllyel tippelhet, mint aki fullra képben van.
zacknorb
Fasza így.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Tavaly is így toltuk márKinn van kiemeltben a week 1 totó.Tetszik ez a totó, hogy beleraktad a spreadet, mert így mindegyik tipp 50-50, és aki teljesen vakon van (ez vagyok én), az ugyanannyi eséllyel tippelhet, mint aki fullra képben van.
zacknorb
Fasza így.
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
Kinn van kiemeltben a week 1 totó.Tetszik ez a totó, hogy beleraktad a spreadet, mert így mindegyik tipp 50-50, és aki teljesen vakon van (ez vagyok én), az ugyanannyi eséllyel tippelhet, mint aki fullra képben van.
zacknorb
Fasza így.
1 napja
Saturday marks the beginning of College GameDay's 40th season and the 500th show on the road!Here's to another great year of college football 🎊
2 napja
az első kedvenc college játékosaim egyike, nyugodjék békében 😕www.nbcsports.com/nfl/profootballtalk/rumor-mill/news/former-nfl-cb-alphonso-smith-jr-dies-at-40

---
2 napja
Közben nem próbáltam, de visszanézési lehetőség nincs, naivság volt azt feltételeznem, hogy a Disney jófej lesz.viszont egyes meccseknél többféle közvetítés is elérhető:
bmg

---
3 napja
AkárKinn van kiemeltben a week 1 totó.Nem fórum tag is tippelhet? Van egy ismerősöm aki szívesen játszana.
Igyekszem minél kevesebb nemszombati meccset rakni, ez első héten nem sikerült 😀😀
zacknorb
zavi27
Csak végig ugyanaz legyen a username
3 napja
Kinn van kiemeltben a week 1 totó.Nem fórum tag is tippelhet? Van egy ismerősöm aki szívesen játszana.
Igyekszem minél kevesebb nemszombati meccset rakni, ez első héten nem sikerült 😀😀
zacknorb
3 napja
When App State made history 19 years ago today in the Big House 😳 pic.twitter.com/Pww0M7vmj2
— ESPN College Football (@ESPNCFB) September 1, 2026
3 napja
Kinn van kiemeltben a week 1 totó.Ezentúl reményeim szerint minden héten remélhetőleg kedden este fogom feltenni a frisset, a poszt frissítésében.
4 napja
A UNLV-Memphis meccsről:1. A UNLV a kis PO esélyét szerintem itt egyből el is bukta
2. Stonka Burnside WR a Memphisből all-name team gyanús.
3. Ez a real time a FOX-on. 10/10, fizuemelés feeling
6 napja
jól sikerült a debütálása Virginia pedig bejelentkezett az ACC trónjára

---
6 napja
Közben nem próbáltam, de visszanézési lehetőség nincs, naivság volt azt feltételeznem, hogy a Disney jófej lesz.COLLEGE GAMEDAY!Ha jól látom akkor ez vissza viszont nem nézhető csak élőben, illetve előlről kezdve amíg tart?
Arra gondoltam, talán tetszhet a Disney+-on elérhető „North Carolina vs. TCU”.
www.disneyplus.com/browse/entity-e3615fba-e59e-4243-851f-c626ff2f0737?sharesource=Android
+
www.espn.com/college-football/story/_/id/49713517/north-carolina-bill-belichick-lombardi-preview-2026
r.baggio
zavi27
Szerkesztette: bmg