NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
288
28
21:35 Florida @ Missouri [NET4+]
NCAA csevegő
35 feliratkozó
1 hónapja
Week 5 totó:forms.gle/GUNCyixHZKLYjo5t7
Week 4 eredmények:
docs.google.com/spreadsheets/d/1lLcHQnaOASCYM5q5cKE3pu1n7afay0U52d6hTCV_vZk/edit?usp=sharing
Totó éves állása:
docs.google.com/spreadsheets/d/1u9pOLEB58dcuxRDtEQYYrQWZJnLi-NSiF7cmgHGKV58/edit?usp=sharing
Tippjáték eredményei:
docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing
Szerkesztette: zacknorb
3 órája
ennyire gyönyörű sisakokat én még soha nem láttam, elképesztő
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 órája
Penn State kedvesen állt hozzá a Northwestern pályaavatójához. Rocco már college QB-nak is gyengeA South Carolinában LaNorris Sellers is nagy eséllyel cserepadra kerül (ami akár már ma a Kentucky ellen megtörténhet)
alatriste

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 órája
Penn State kedvesen állt hozzá a Northwestern pályaavatójához. Rocco már college QB-nak is gyenge

Liverpool Fc
15 órája
Miért van zárolva a CFB követő? Óriáis meccs volt a North Texas/Tulsa, mindenkinek ajánlott legalább az összefoglalót visszanéznipéntek estére is jutott egy barnburner
dancogo

---
19 órája

---
1 napja
Löfli"UMass is sold out this weekend against Eastern Michigan, the school’s first sellout since 2014. UMass is 4-0 under second-year coach Joe Harasymiak and barreling toward the program’s first-ever bowl game. They are expecting more than 17,000 fans at McGuirk Alumni Stadium."

---
1 napja
Miért van zárolva a CFB követő? Óriáis meccs volt a North Texas/Tulsa, mindenkinek ajánlott legalább az összefoglalót visszanézni
dancogo
1 napja
Miért van zárolva a CFB követő? Óriáis meccs volt a North Texas/Tulsa, mindenkinek ajánlott legalább az összefoglalót visszanézni
1 napja
És mielőtt jön iktriad, és felteszi a Jax vonatkozású kérdést, hogy vajon ki a leghíresebb UMass alumni az NFL-ben, én meg is előzöm:www.espn.com/nfl/story/_/id/45258483/how-liam-coen-went-umass-record-holder-jaguars-coach
Őszentsége Sobri Jóska

---
1 napja
És mielőtt jön iktriad, és felteszi a Jax vonatkozású kérdést, hogy vajon ki a leghíresebb UMass alumni az NFL-ben, én meg is előzöm:
Löfli
2 napja

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
elkezdődött a hype, sokan fogják őt még 1/1-esnek jövendölni a 2028-as nfl draftonwww.espn.com/college-football/story/_/id/50055190/college-football-kamario-taylor-mississippi-state

---
4 napja
Eküttem
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
4 napja
"Virginia Tech-Pitt will be the first matchup in the history of modern college football to feature two unranked, 4-0 major conference teams."Totoba azért beerőszakoltam őket
r.baggio
4 napja
Mekkjön a kedveHa vár a Keddre
Mer minden kedden másésmás
Keddvezménnye kedveskedik
Zekknorbi! Árul mást?
Aweek4EmEmatakaromAZONNA
4 napja
"Virginia Tech-Pitt will be the first matchup in the history of modern college football to feature two unranked, 4-0 major conference teams."Az AP maradék szavazatoknál is középmezőny, alaposan beárazták az ACC-t.
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
"Virginia Tech-Pitt will be the first matchup in the history of modern college football to feature two unranked, 4-0 major conference teams."

---
5 napja
Vagy tippelj utólag. Gondolom annyira te se követed, hogy ezzel előnyt szereznél.Pedikk kitőtöttem, akkor az 5. Kör duplán számítHát főnök, megnéztem mindent de neked nincsenek válaszaid erre a körre leadva a rendszerbenHát azt nem tudom tesó, de nekem nem jelezte a system, csodálkoztam is.Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
sutianap
Délután utánamegyek.
zacknorb
zacknorb
sutianap
(A leggyengébb kör úgyse számit, neked ez lesz a leggyengébb.)
5 napja
Pedikk kitőtöttem, akkor az 5. Kör duplán számítHát főnök, megnéztem mindent de neked nincsenek válaszaid erre a körre leadva a rendszerbenHát azt nem tudom tesó, de nekem nem jelezte a system, csodálkoztam is.Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
sutianap
Délután utánamegyek.
zacknorb
zacknorb
5 napja
Hát főnök, megnéztem mindent de neked nincsenek válaszaid erre a körre leadva a rendszerbenHát azt nem tudom tesó, de nekem nem jelezte a system, csodálkoztam is.Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
sutianap
Délután utánamegyek.
zacknorb
5 napja
A UMass 4 meccs alatt több pontot szerzett, mint tavaly egész szezonban xdd. A 4 győzelmes legjobb szezonjukat is elérték már.
5 napja
Hát azt nem tudom tesó, de nekem nem jelezte a system, csodálkoztam is.Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
sutianap
Délután utánamegyek.
5 napja
Eredmények kinnvárgyá az én válaszaim hova lettek?
zacknorb
5 napja
Az összetett első nem kaphat ilyet?😛Eredmények kinnWooo, behúztam a hetet
zacknorb
warr_b
Löfli
5 napja
Eredmények kinnWooo, behúztam a hetet
zacknorb
warr_b

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."