NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Seattle Seahawks - San Francisco 49ers
117
24
Los Angeles Chargers - Denver Broncos
103
11
Arizona Cardinals - Detroit Lions
28
7
NCAA csevegő
kedd este (igen süti, még mindig 18 óra után számít estének)
Week 6 eredmények:
docs.google.com/spreadsheets/d/1d3c1mR91aKJpRre4L1aDVenShSuqsdHVF5dXrMF5baI/edit?usp=sharing
Totó éves állása:
docs.google.com/spreadsheets/d/1u9pOLEB58dcuxRDtEQYYrQWZJnLi-NSiF7cmgHGKV58/edit?usp=sharing
Tippjáték eredményei:
docs.google.com/spreadsheets/d/1vzWlz1p63G7nYJ66zc7o0v7sJwJxtQWCXkuw5Alb2qc/edit?usp=sharing
Colts banner eddigi nyertesek (csak akkor jár, ha egyedül nyersz hetet):
week 2: zavi27
week 4: warrb
week 5: Drip
week 6: zacknorb
Szerkesztette: zacknorb
9 veretlen csapat maradt, ebből az egyetlen a UCLA, amire egyáltalán nem fogadtam volnaUCLA just beat Oregon & James Madison is officially the new epicenter of college football. 🇺🇸
— College Sports Only (@CSOonX) October 10, 2026
James Madison: 5-0
JMUCLA: 5-0
JMU Bloomington: 6-0 t.co/aDF2J2y23L
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
UCLA just beat Oregon & James Madison is officially the new epicenter of college football. 🇺🇸
— College Sports Only (@CSOonX) October 10, 2026
James Madison: 5-0
JMUCLA: 5-0
JMU Bloomington: 6-0 t.co/aDF2J2y23L
de belinkelhetnék még vagy 10 másik meccsetJöhetnek!
r.baggio
Izajás győzött:www.al.com/alabamafootball/2026/10/a-nightmare-scenario-in-play-with-possible-hurricane-hitting-alabama-georgia-james-spann-says.htmlHűha.
r.baggio
Izajás vs Trump
Dzsokijuing
www.espn.com/college-football/story/_/id/50142513/trump-not-attend-georgia-alabama-game-due-hurricane-isaias
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
én is most adtam csak le😊Löfli pont nem, ő mindig utolsó nap adja le, csak Beltazornak akartam szólni mert múlt héten is elfelejtette/nem adta le.Beltazor meg Löfli nem rakott még (a 3 ma éjjeli meccs miatt írok inkább)Jogosulatlan előnyhöz juttattad őket, elfelejtették volna 😊
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Löfli pont nem, ő mindig utolsó nap adja le, csak Beltazornak akartam szólni mert múlt héten is elfelejtette/nem adta le.Beltazor meg Löfli nem rakott még (a 3 ma éjjeli meccs miatt írok inkább)Jogosulatlan előnyhöz juttattad őket, elfelejtették volna 😊
zacknorb
Dzsokijuing
Beltazor meg Löfli nem rakott még (a 3 ma éjjeli meccs miatt írok inkább)Jogosulatlan előnyhöz juttattad őket, elfelejtették volna 😊
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
felírtam már korábban a jegyzeteimbe, hogy éjfélig le kell adni, bocsi 😕Beltazor meg Löfli nem rakott még (a 3 ma éjjeli meccs miatt írok inkább)Az ilyen figyelmeztetéseiddel csorbítod a "figyelem", "koncentráltság", "összeszedettség", "pontosság" skilljeim hatékonyságát ebben a játékban.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Beltazor meg Löfli nem rakott még (a 3 ma éjjeli meccs miatt írok inkább)Az ilyen figyelmeztetéseiddel csorbítod a "figyelem", "koncentráltság", "összeszedettség", "pontosság" skilljeim hatékonyságát ebben a játékban.
zacknorb
PICKLE STEWART pic.twitter.com/AsDtKYCRbP
— Sickos Committee (@SickosCommittee) October 8, 2026
www.al.com/alabamafootball/2026/10/a-nightmare-scenario-in-play-with-possible-hurricane-hitting-alabama-georgia-james-spann-says.htmlHűha.
r.baggio
Izajás vs Trump
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1. Texas +1.1 yards per play (3rd toughest schedule)
2. Georgia +4.0 (86)
3. Notre Dame +2.6 (21)
4. Miami +4.1 (80)
5. Ohio State +3.3 (36)
6. Alabama +2.2 (9)
7. Indiana +3.7 (103)
8. BYU +2.3 (70)
9. Ole Miss +0.6 (5)
10. LSU +2.7 (35)
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
Kitöltöttem a 6. heti totót.Énis küttem nehogy egyszerse töltsem ki
Ne nézettek hülyének, csak nehogy 2x töltsem ki megint. 😊
danyly
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Pretty rare to get new D1 stadiums yet we’ve had two grand openings in the past 14 days at Northwestern & North Alabama.
— College Football Campus Tour (@cfbcampustour) October 5, 2026
Next up: USF will open their new stadium on September 4, 2027 vs Louisville. Their🏈program began in 1997 & it’ll be their first time ever playing on campus🤘 t.co/pnODEAdEXG
One way to evaluate run games in college football is to compare scheme and OL (yards before contact) with RB ability (yards after contact):
— parker fleming (@statsowar) October 5, 2026
Further right => Better scheme/OL
Further up => Better RB talent/ability
(garbage time excluded, small sample and opponent caveats abound)
Csak akkor jár a díj, ha nem holtversenyben nyersz.
Eddigi nyertesek:
week 2: zavi
week 4: warrb dementor
week 5: Drip
Szerkesztette: zacknorb
Ne nézettek hülyének, csak nehogy 2x töltsem ki megint. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Így +1nek egy FCS top10es derbyt tettem be, ami párosítás tavaly novemberben szenzációs meccset hozott.
Egy kis easter egg, 1 nap alatt a Kentucky +10-ről +8,5-re csökkent.
Rem má nem rágós a tippsor
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Eredmények kinn, mivel megint volt duplatipp az utolsót számoltam bele, de ha a nép úgy dönt, a legjobb számíthat (szerintem inkább ne)az éves állásban @danyly -nek 5. hétre csak 6 pont van írva, pedig még a díját is megcsináltam
zacknorb

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!