NCAA csevegő

34 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 730 — Lájkold a zsűrit!
csináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!

twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081

ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊

spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
zavi27
Szintén zenész

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 064 — Amerikai sportok rajongója

ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊

spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 222 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 964 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
basszus mennyi jó meccsről fogok lemaradni a boston college - georgia tech miatt 😕 #wpp

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 222 — no es importante
ESPN & @Marvel celebrate the biggest kickoff ever w/ special edition comic covers. The Road to the CFP starts now.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Már csak egy hét futball nélkül! Addig olvasnivaló:
 www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2016/08/13/college-football-conference-previews-aac-acc-big-12-big-ten-cusa-mac-mountain-west-pac-12-sec-sun-belt/88670018/

---
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 458 — Deion Sanders for president!
empty taxi
Rámennek a srácok a hibátlan teljesítményre!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 543

empty taxi
USC-t dominálja Katinka 😊

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 730 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-ból
baggio
ugyanaz lesz a helyszín?
braxa88
aha
 deadline.com/2016/08/last-chance-u-renewed-second-season-netflix-1201803566/

---
több mint 8 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-ból
baggio
ugyanaz lesz a helyszín?
több mint 8 éve

---
több mint 8 éve
top100 játékos
 www.espn.com/college-football/story/_/id/17220515/college-football-top-100-players-2016-season
braxa88
ez is
 www.si.com/college-football/2016/07/12/college-football-best-players-ranking-2016
több mint 8 éve
top100 játékos
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F0728%2FCFB_rank_jtBarrett_1296x729.jpg
#CFBrank 2016, 20-11: College football's top 100 players
There's no QB controversy this preseason for J.T. Barrett at Ohio State. And he's rated No. 12 in our ranking of the top 100 players in college football.
több mint 8 éve
 mobile.twitter.com/roberthorvath24/status/760676778910318593

---
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊
baggio
Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."

Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
Ducksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg Stidham
Heisman Trophy
+ Dakota Prukop

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 631 — "Montoya por favor!"
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."

Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
Ducksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg Stidham

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
baggio

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?
Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
tenorx
de, én fogok írni róla, amint befejeztem.

több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 449 — Wrath of Khan
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?
Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 449 — Wrath of Khan
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is

static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio

static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
Én is nézem, zseniális!
"Everybody, touch somebody!"
több mint 8 éve

---
több mint 8 éve
ezentúl csak akkor lesznek az elődöntők december 31-én (még az idei évet leszámítva), ha az óév utolsó napja szombatra esik

a 2017-es szezon két elődöntőjét 2018. január 1-jén, az azt követőét 2018. december 29-én, a rákövetkezőét 2019. december 28-án rendezik meg és így tovább:  www.collegefootballplayoff.com/future-sites-and-schedules

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 8 éve
Autóbalesetben elhunyt a Nebraska puntere (posztján tavaly a Big Ten legjobbja), Sam Foltz és a Michigan State 2014-ben végzett puntere, Mike Sadler. 22, illetve 24 évet éltek...

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 8 éve
Kötelező!
 www.beingbretbielema.com/category/videos/episodes/

Az FSU topicba meg már írtam pár napja, de azért akkor megemlítem itt is, hogy a tavaly a Notre Dame szezonját végigkövető Showtime sorozatban idén a Seminoles lesz a főszereplő

---