NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Szintén zenészcsináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081
ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊
spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
zavi27

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
csináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!Nekem nem sikerul telorol akarmelyik accountomrol, masoknak mukodik? Sign in-nel lefagy allandoan
twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081
ezúttal a fox sports-on (a regisztráció fél perc se), mert itt lehet custom picksetet összeállítani, tehát én magam választom ki a heti megtippelendő meccseket 😊
spreaddel együtt (Vegas oddsai alapján), benne már a jövő heti Cal vs Hawaii-jal
baggio
több mint 8 éve
csináltam ncaa-s tippeldét, csatlakozzatok!twitter.com/roberthorvath24/status/767177670262190081

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
basszus mennyi jó meccsről fogok lemaradni a boston college - georgia tech miatt 😕 #wpp
több mint 8 éve
ESPN & @Marvel celebrate the biggest kickoff ever w/ special edition comic covers. The Road to the CFP starts now.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Már csak egy hét futball nélkül! Addig olvasnivaló:www.usatoday.com/story/sports/ncaaf/2016/08/13/college-football-conference-previews-aac-acc-big-12-big-ten-cusa-mac-mountain-west-pac-12-sec-sun-belt/88670018/

---
több mint 8 éve
empty taxiRámennek a srácok a hibátlan teljesítményre!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
ahanem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-bólugyanaz lesz a helyszín?
baggio
braxa88
deadline.com/2016/08/last-chance-u-renewed-second-season-netflix-1201803566/

---
több mint 8 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-bólugyanaz lesz a helyszín?
baggio
több mint 8 éve
nem tudom meg lehet-e vagy egyáltalán érdemes megközelíteni az elsőt, de lesz második évad is a Last Chance U-ból

---
több mint 8 éve
top100 játékosez is
www.espn.com/college-football/story/_/id/17220515/college-football-top-100-players-2016-season
braxa88
www.si.com/college-football/2016/07/12/college-football-best-players-ranking-2016
több mint 8 éve
mobile.twitter.com/roberthorvath24/status/760676778910318593

---
több mint 8 éve
+ Dakota PrukopDucksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg StidhamJarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
Heisman Trophy

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Ducksnál most erre útra léptünk, volt Big Play VA, most valószínüleg StidhamJarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio
According to the Austin-American Statesman, Stidham cannot transfer to another Big 12 Conference school.
"Former Baylor QB Jarrett Stidham informed me he received his release from the school today. He'll have 3 seasons of eligibility elsewhere and be able to play again in 2017. After his impressive freshman year, he'll be one seriously coveted free agent."
"I don't care if you're a freshman or a senior, if you've earned the snaps you're going to get the snaps. But in Jarrett's case I think he felt like going forward if he ended up like he was last year behind Seth (Russell) and only got 20-30 percent of the snaps, that he'd be wasting a year of eligibility. So that was his consideration."
Annó a Texas Tech-re commitolt és utána ment inkább a Baylorra, de oda ugye most nem mehet. Így talán legesélyesebb az Oregon lehet, akik a top3-ban voltak nála a toborzása idején.
Habi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

több mint 8 éve
Jarrett Stidham QB is lelép a Baylortól, legalább lesz egy Durant-féle verseny az NCAA "szabadügynökpiacán" is 😊Monday, Stidham told ESPN's Max Olson that he received his release from Baylor.
baggio

JT Daniels fan
több mint 8 éve
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?de, én fogok írni róla, amint befejeztem.
Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
tenorx

több mint 8 éve
Erről egyébként nem akartok egy hírt írni?Nem tudom mennyien olvassák az NCAA csevegőt, de szerintem sok embernek érdekes lehet - olyan helyekre kaptak betekintést a filmesek, amit még nem nagyon láttam.
Borzasztóan bejött, le is daráltam.
több mint 8 éve
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így isÉn is nézem, zseniális!
static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2016/07/last_chance_u-500x710.jpg
baggio
"Everybody, touch somebody!"
több mint 8 éve
még nem néztem meg mind a hat részt, de csak ajánlani tudom így is
---
több mint 8 éve
ezentúl csak akkor lesznek az elődöntők december 31-én (még az idei évet leszámítva), ha az óév utolsó napja szombatra esika 2017-es szezon két elődöntőjét 2018. január 1-jén, az azt követőét 2018. december 29-én, a rákövetkezőét 2019. december 28-án rendezik meg és így tovább: www.collegefootballplayoff.com/future-sites-and-schedules
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 8 éve
Autóbalesetben elhunyt a Nebraska puntere (posztján tavaly a Big Ten legjobbja), Sam Foltz és a Michigan State 2014-ben végzett puntere, Mike Sadler. 22, illetve 24 évet éltek...
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 8 éve
Kötelező!www.beingbretbielema.com/category/videos/episodes/
Az FSU topicba meg már írtam pár napja, de azért akkor megemlítem itt is, hogy a tavaly a Notre Dame szezonját végigkövető Showtime sorozatban idén a Seminoles lesz a főszereplő

---