NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 9 éve
csmaster
9
Nálam Big XII veretlen > Notre Dame, de nem előzné meg a Stanford-öt (indoklás: ND ugyanúgy nem játszik konferencia döntőt és ezzel együtt gyengébb schedule mint egy potenciális Big XII végigverés)szerintem a veretlen big12 bajnok sima top4, pl ha baylor verertlenül vívja meg a kőkemény utolsó 4 meccsét (ugye oklahoma, tcu, okie st, texas, ebből 3 is top15ös) akkor szerintem biztos bekerül.North Carolinának esetleg lehet esélye playoffba kerülni az ACC döntőben a Clemson megverésével?A 2007-es őrület után kategorikusan már nem lehet ezt sem kizárni, de nagy sansz nincs rá, túl sok eredménynek kellene ahhoz összejönnie. Ha az ACC-döntőnek 11-1-es mérleggel top10-esként futnak neki, akkor van értelme erről beszélni.
csmaster
A top5 így állítható amúgy össze egyszerűen (mindegyiknél feltételezve, hogy az egymás elleni találkozókon kívül nem szenvednek vereséget):
1., Clemson
2., Alabama/Florida
3., Ohio State/Iowa
4., Notre Dame/Stanford(/Utah)
5., Baylor/Oklahoma State
Tehát jelen pillanatban még a veretlen Big XII bajnok is aggódhat(na).
baggio
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
szerintem a veretlen big12 bajnok sima top4, pl ha baylor verertlenül vívja meg a kőkemény utolsó 4 meccsét (ugye oklahoma, tcu, okie st, texas, ebből 3 is top15ös) akkor szerintem biztos bekerül.North Carolinának esetleg lehet esélye playoffba kerülni az ACC döntőben a Clemson megverésével?A 2007-es őrület után kategorikusan már nem lehet ezt sem kizárni, de nagy sansz nincs rá, túl sok eredménynek kellene ahhoz összejönnie. Ha az ACC-döntőnek 11-1-es mérleggel top10-esként futnak neki, akkor van értelme erről beszélni.
csmaster
A top5 így állítható amúgy össze egyszerűen (mindegyiknél feltételezve, hogy az egymás elleni találkozókon kívül nem szenvednek vereséget):
1., Clemson
2., Alabama/Florida
3., Ohio State/Iowa
baggio
több mint 9 éve
csmaster
9
Köszi a választ! Szerintem egyébként az Iowa még 13-0-val sem fog bekerülni, pláne, ha lesz veretlen Big XII bajnok
több mint 9 éve
North Carolinának esetleg lehet esélye playoffba kerülni az ACC döntőben a Clemson megverésével?A 2007-es őrület után kategorikusan már nem lehet ezt sem kizárni, de nagy sansz nincs rá, túl sok eredménynek kellene ahhoz összejönnie. Ha az ACC-döntőnek 11-1-es mérleggel top10-esként futnak neki, akkor van értelme erről beszélni.
csmaster
1., Clemson
2., Alabama/Florida
3., Ohio State/Iowa
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
csmaster
9
North Carolinának esetleg lehet esélye playoffba kerülni az ACC döntőben a Clemson megverésével?
több mint 9 éve
A TCU orvosi stábja már PO-kaliber, mivel Doctson játszhat a hétvégén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Doctson kihagyja a szezon hátralévő részét, kár, hogy így lett vége az egyetemi karrierjének 😕Nagyon durva körbeverés azért nem kell, de a botrányosan gyenge Kansas után nagy összegben nem fogadnék arra, hogy az Oklahomát és a Baylort is verik, illetve a többi eredmény is számukra kedvezően alakul. A Bears ellen ettől függetlenül, pláne hazai pályán nem írnám le őket, Patterson nagyjából egy éve készülhet arra a meccsre, a két csapat között az utálat jelző talán túlságosan enyhe kifejezés is.
ez szerintetek mennyire vetheti vissza a TCU-t? vissza tudják még küzdeni magukat valami nagyon durva körbeverés után?
markny
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Bele is húzunk rendesen a következő 3 meccsen nem lesz reklamálási lehetőség. Mondjuk szerintem 2 vereség szerintem becsúszik és akkor meg nincs is miről beszélni.Ami nekem feltűnik, hogy a másik három rangsorban van némi konszenzus, itt azért igen jelentős eltérések vannak.Pedig pont ezért jobb ez a lista, mert láthatóan nem minden esetben a berögződött elvek mentén rangsorol (egy veretlen csapatnak kötelezően meg kell előzni olyat, aki egyszer már kikapott, stb.), hanem néha a józan észre, rosszabb értelemben az "eye test"-re hagyatkozik.
Nyilván, mivel kevéssé vagyok képben a csapatok erejéről, nem tisztem értekezni, azonban vannak olyan csapatok, akiket kissé érthetetlenül kezelnek (pl.: Baylor).
gabokocka
A Baylor pl. még mindig nem játszott pozitív mérlegű csapat ellen, na így legyen okos valaki velük kapcsolatban 10 (!) forduló után...
baggio
több mint 9 éve
Ami nekem feltűnik, hogy a másik három rangsorban van némi konszenzus, itt azért igen jelentős eltérések vannak.Pedig pont ezért jobb ez a lista, mert láthatóan nem minden esetben a berögződött elvek mentén rangsorol (egy veretlen csapatnak kötelezően meg kell előzni olyat, aki egyszer már kikapott, stb.), hanem néha a józan észre, rosszabb értelemben az "eye test"-re hagyatkozik.
Nyilván, mivel kevéssé vagyok képben a csapatok erejéről, nem tisztem értekezni, azonban vannak olyan csapatok, akiket kissé érthetetlenül kezelnek (pl.: Baylor).
gabokocka
A Baylor pl. még mindig nem játszott pozitív mérlegű csapat ellen, na így legyen okos valaki velük kapcsolatban 10 (!) forduló után...
---
több mint 9 éve
Ami nekem feltűnik, hogy a másik három rangsorban van némi konszenzus, itt azért igen jelentős eltérések vannak. Nyilván, mivel kevéssé vagyok képben a csapatok erejéről, nem tisztem értekezni, azonban vannak olyan csapatok, akiket kissé érthetetlenül kezelnek (pl.: Baylor).
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ez a rangsor csak sztem nevetséges?Pár helyen bele lehet kötni, de miért lenne nevetséges? Még az NFL-ben is lehetetlen normális erősorrendet felállítani, pedig a profiknál egyszerűbb összehasonlítani a csapatokat, míg itt igazából egyetlen célja van a rangsoroknak, melyet (kint az USA-ban) el is látnak: a vitagenerálás.
gabokocka
---
több mint 9 éve
Ez a rangsor csak sztem nevetséges?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
A Florida hiába nyert egy ponttal a 25. Houston által 34-0-ra lealázott Vanderbilt ellen, nemhogy visszacsúszni fognak, hanem feljebb menniez legalább nem jött be 😊
baggio
több mint 9 éve
ahogy kihal az NFL-ből is a "narratíva", mely mindig degradálja a "futkározós" irányítókat és gimmicknek állítja be a college spread offense-eket, én is abbahagyom a másik oldalról való megközelítéstVitatható ítéletek az NFL-ben is vannak, viszont most egymás utáni negyedik héten láthattunk itt olyan végjátékot, amit a profiknál soha, ráadásul a Duke-Miami kivételével mindegyik kiemelten fontos meccsen történt 8)egymás utáni negyedik héten láthattunk olyan végjátékot, amit máshol soha, ráadásul a Duke-Miami kivételével mindegyik kiemelten fontos meccsen történt 8)
baggio
NFL szidás nélkül is lehet áradozni a NCAAről.
braxa88
---
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Vitatható ítéletek az NFL-ben is vannak, viszont most egymás utáni negyedik héten láthattunk itt olyan végjátékot, amit a profiknál soha, ráadásul a Duke-Miami kivételével mindegyik kiemelten fontos meccsen történt 8)egymás utáni negyedik héten láthattunk olyan végjátékot, amit máshol soha, ráadásul a Duke-Miami kivételével mindegyik kiemelten fontos meccsen történt 8)
baggio
NFL szidás nélkül is lehet áradozni a NCAAről.
több mint 9 éve
Vitatható ítéletek az NFL-ben is vannak, viszont most egymás utáni negyedik héten láthattunk itt olyan végjátékot, amit a profiknál soha, ráadásul a Duke-Miami kivételével mindegyik kiemelten fontos meccsen történt 8)
---
több mint 9 éve
nebraska - msu-t már meg se említed? 😊 az is volt ennyire vitatható, mint a miami - duke vége 😊
több mint 9 éve
jó szériában vagyunkés a sorozat folytatódik!
www.youtube.com/watch?v=17SoN_dvnBU
www.youtube.com/watch?v=c9qlm5NZKCg
www.youtube.com/watch?v=RBlgN85wB6U
baggio
twitter.com/ArkRazorbacks/status/663220704909791232
www.youtube.com/watch?v=Y6X6bM71HEc
---
több mint 9 éve
Azon a ponton én sem raktam volna még top 4-be az Alabamát, de azért a tegnapi események fényében vicces, hogy az első rangsor közlése után mindenki a Tide túl- és a TCU alulértékeléséért szidta a playoff committee-t... 😊Itt az elvvel van a baj, mert ez egy öngerjesztő folyamat. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy az LSU most a negyedik kiemelttől kap ki, vagy hogy a top10-en kívüli veretlen Okie State "csak" a nyolcadik kiemeltet veri meg. A Florida hiába nyert egy ponttal a 25. Houston által 34-0-ra lealázott Vanderbilt ellen, nemhogy visszacsúszni fognak, hanem feljebb menni, míg aki nézi a meccseket, nem gondolhatta komolyan, hogy a Texas A&M top20-as csapat, de legalább jól mutatott a Bama rezüméjén így a megverésük (a következő rangsorban a Wisconsin jelenik majd meg, az biztos).
vassadi
---
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Azon a ponton én sem raktam volna még top 4-be az Alabamát, de azért a tegnapi események fényében vicces, hogy az első rangsor közlése után mindenki a Tide túl- és a TCU alulértékeléséért szidta a playoff committee-t... 😊
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
Ha a Clemson veretlen marad, a gyenge sorsolás ellenére maradhat rájátszást érő helyen?Első helyen állnak, veretlenül nagy eséllyel elsők is maradnak, a rájátszás egy pillanatig nem lesz kérdéses. A menetrendjük meg nem annyira rossz, játszottak a Notre Dame-mel, meccselnek még a Florida State-tel, az esetleges ACC-döntőben valószínűleg a 10+ győzelemmel álló North Carolinával, a rivális South Carolina-val egy SEC-s skalpjuk is lehet, ez semmivel nem rosszabb a többiekénél.
markny
---
több mint 9 éve
Szerintem a Clemson veretlensége a hétvégén eltűnik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.