NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 11 éve
óriási ez a rendszer 😀
több mint 11 éve
A heti rangsor valami bődületes b@romság így, az ESPN úgyse fog belemenni, de ezt mindenképp meg kell szüntetni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
1. Alabama 2. Oregon 3. Florida St. 4. Ohio St.ahogy várható volt
több mint 11 éve
bocsi, az OFFért (remélem annyira mégsem az), de hátha valakit érdekel ebben a topicban.: van köszi és bocs az offért.
Update: Louisville elkelt 😊

több mint 11 éve
Baylor fanként nyilván így látod, de hidd el, mindenki számára jobb lenne hosszabb távon, ha a committee most azt üzenné, az olyan non-konf menetrend, mint a Bayloré, megengedhetetlen. A Minnesota se egy nagyágyú, de ott legalább a szándék megvolt a konferencián kívüli megmérettetésre is, a Bears-nél nyilvánvalóan a három könnyed győzelem lebegett a szemük előtt, semmi más. Szerencsére már egyre kevesebben kalkulálnak így, ennek köszönhetően jöhet létre ez a 2016-os első forduló:Azért a nevetséges tirádáért, amit a HC a KSU elleni meccset követően lenyomott, és a nevetséges non-konf menetrendjükért bárkit szeretnék, csak a Baylort nem. Pontosan ez a hozzáállás volt a baj a BCS-rendszernél is:Annyi hogy a TCU a Minnesotával játszott, a Samfordal meg az SMu-val, a Baylor meg az SMu, Northwestern St, Buffalo bandával. Egy azaz egy Minnesotával volt erősebb az a schedule, ellenben mi vertük a TCU-t. Nekem azt senki sehogy nem fogja megmagyarázni, hogy a TCU megérdemeltebben jut be mint a Baylor. Ha valamikor, akkor most nagyon kéne egy TCU - Baylor konf döntő. Mindenki jól járna.Shawn84
Art Briles on if @CFBPlayoff system is working: "It’s not working, if we’re not in it"
Minden addig jó, míg nekünk kedveznek... Szerintem a Rose Bowl nyomása miatt Oregon vs Ohio State és Alabama vs Florida State lesz, bár én a TCU-t választanám.baggio
Nem mellesleg a Baylor kikapott a West Virginiától, ha feltétlen a pályán dőlnek el a dolgok, akkor a Mountaineers ezek szerint erősebb a Bears-nél? Az Ole Miss a Bamánál? A Virginia Tech az Ohio State-nél? Ráadásul három pontos siker volt 21 pontos hátrányból fordítva, a végén két meglehetősen véleményes non-DPI/DPI fújással...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azért a nevetséges tirádáért, amit a HC a KSU elleni meccset követően lenyomott, és a nevetséges non-konf menetrendjükért bárkit szeretnék, csak a Baylort nem. Pontosan ez a hozzáállás volt a baj a BCS-rendszernél is:Annyi hogy a TCU a Minnesotával játszott, a Samfordal meg az SMu-val, a Baylor meg az SMu, Northwestern St, Buffalo bandával. Egy azaz egy Minnesotával volt erősebb az a schedule, ellenben mi vertük a TCU-t. Nekem azt senki sehogy nem fogja megmagyarázni, hogy a TCU megérdemeltebben jut be mint a Baylor. Ha valamikor, akkor most nagyon kéne egy TCU - Baylor konf döntő. Mindenki jól járna.
Art Briles on if @CFBPlayoff system is working: "It’s not working, if we’re not in it"
Minden addig jó, míg nekünk kedveznek... Szerintem a Rose Bowl nyomása miatt Oregon vs Ohio State és Alabama vs Florida State lesz, bár én a TCU-t választanám.baggio
több mint 11 éve
Ha most szavazni kellene, én úgy döntenék, hogy legyen csak #1 v. #2 nagydöntőDoMAzért csak jobb arról vitatkozni, hogy a megengedhetetlen vereséggel bíró Ohio State vagy az egymás között is megosztott bajnok TCU/Baylor jut be, mint az egyaránt domináns Alabama vagy Oregon... A Heisman-győztest felvonultató Ducks ugye így valószínűleg kimaradna, már önmagában ezért jobb a PO, mint a BCS.

---
több mint 11 éve
Amúgy jó legyen 8 csapatos a FBS playoff. Az is jobb lett volna, mint ez a 4 csapatos megoldás. .iktriadAmeddig nem tudnak objektív rangsort állítani a csapatok között, semmi értelme a bővítésnek. Eddig a #3 csapat pampogot, hogy a rendszer rossz, most a #5 fog, 8 csapatos PO-nál meg a #9. Ha ez még sikerülne is, még mindig ott van a menetrend kérdése, hogy három plusz meccsre mikor jut idő. Minél nagyobb létszámú a PO, annál kevésbé van jelentősége az alapszakasznak, ami az egyetemi foci egyik nagy varázsát adja.
Ha most szavazni kellene, én úgy döntenék, hogy legyen csak #1 v. #2 nagydöntő és legfeljebb a kiemelt "bcs" bowlok válogatási szisztémáját szabályoznám vissza/bővíteném ki, hogy ne büntessenek konf döntőt veszítő csapatot olyan kedvéért, amelyik még a saját divízióját, vagy éppen főcsoportját sem tudta megnyerni (2011-es Michigan vs. Michigan State példa).
több mint 11 éve
Amúgy annyi adalék, hogy az FCS-ben a 24 csapatos rájátszásnál - 2010 óta - még nem fordult elő, hogy top5-ös gárdánál alacsonyabban rangsorolt nyerjen, és nem kiemelt (tehát nem top8-as) is egyszer jutott be a döntőbe. Tehát ott is épp a 8 lenne az optimális, csak mivel a másodosztályban nem üzleti szempontok döntenek, pusztán minden konferenciának megadják a lehetőséget.baggioNa itt a lényeg és minden bajnak az oka...
Amúgy jó legyen 8 csapatos a FBS playoff. Az is jobb lett volna, mint ez a 4 csapatos megoldás. .
több mint 11 éve
Amúgy annyi adalék, hogy az FCS-ben a 24 csapatos rájátszásnál - 2010 óta - még nem fordult elő, hogy top5-ös gárdánál alacsonyabban rangsorolt nyerjen, és nem kiemelt (tehát nem top8-as) is egyszer jutott be a döntőbe. Tehát ott is épp a 8 lenne az optimális, csak mivel a másodosztályban nem üzleti szempontok döntenek, pusztán minden konferenciának megadják a lehetőséget.

---
több mint 11 éve
Úgy megoldottad a problémát, hogy ezzel minden kofnak buktál több tíz millió dollárt xD Miért mondanának le a rendkívül sikeres konfdöntőkről és az egy plusz cupcake elleni hazai meccsről, ami mindkettő hoz annyi plusz pénzt, mint a teljesen felesleges 24 csapatos PO? Az FCS-ben a rájátszás nyolc kiemeltjéből hány nem jutott be a negyeddöntőbe? Egy csapat, ezért tényleg muszáj átalakítani a rendszert teljesen, hogy az alapszakasz tényleg sokkal kevesebbet érjen.Az első kettőt át lehet alakítani, ha nagyon akarják a FCS szabványra. A Rosebowlra meg mehetne a 2. elődöntő vesztese. Problem solved.iktriadaz FCS-ben hány mérkőzéses az alapszakasz? vannak konfdöntők? rendeznek ott Rose Bowlt, amit nem lehet kihagyni a programból?baggio5 power konfra 4 hely, ki hitte volna, hogy a végén szardobálás lesz? 😀😀HöriBezzeg az FCSben nincsenek ilyen gondok, főleg most, hogy már 24 csapatos a playoff. Még mindig nem tudom felfogni, hogy ami a másodosztályban működik (régóta), azt az első osztályban miért nem lehet átvenni...iktriad

---
több mint 11 éve
Az első kettőt át lehet alakítani, ha nagyon akarják a FCS rendszerre(igaz ez azt jelentené, hogy nem lenne több "bulimeccs" az alsóbb osztályú csapatokkal).az FCS-ben hány mérkőzéses az alapszakasz? vannak konfdöntők? rendeznek ott Rose Bowlt, amit nem lehet kihagyni a programból?baggio5 power konfra 4 hely, ki hitte volna, hogy a végén szardobálás lesz? 😀😀HöriBezzeg az FCSben nincsenek ilyen gondok, főleg most, hogy már 24 csapatos a playoff. Még mindig nem tudom felfogni, hogy ami a másodosztályban működik (régóta), azt az első osztályban miért nem lehet átvenni...iktriad
A Rosebowlra meg mehetne a 2 elődöntő vesztese, mintegy vigaszdíjként. Problem solved. 😀😀
több mint 11 éve
az FCS-ben hány mérkőzéses az alapszakasz? vannak konfdöntők? rendeznek ott Rose Bowlt, amit nem lehet kihagyni a programból?5 power konfra 4 hely, ki hitte volna, hogy a végén szardobálás lesz? 😀😀HöriBezzeg az FCSben nincsenek ilyen gondok, főleg most, hogy már 24 csapatos a playoff. Még mindig nem tudom felfogni, hogy ami a másodosztályban működik (régóta), azt az első osztályban miért nem lehet átvenni...iktriad

---
több mint 11 éve
5 power konfra 4 hely, ki hitte volna, hogy a végén szardobálás lesz? 😀😀HöriBezzeg az FCSben nincsenek ilyen gondok, főleg most, hogy már 24 csapatos a playoff. Még mindig nem tudom felfogni, hogy ami a másodosztályban működik (régóta), azt az első osztályban miért nem lehet átvenni... (Tudom akkor nem lehetne pl. a nagyon fontos híres Idahói Krumpli Bowlt megtartani...).
több mint 11 éve
5 power konfra 4 hely, ki hitte volna, hogy a végén szardobálás lesz? 😀😀HöriMondjuk a Big xii mennyivel lenne beljebb a konfdöntővel? Az öt tényleg jól játszó egyértelmű konfbajnokot se tudnád semmiképp négy helyre elosztani, de majd kell még pár év, mire rájönnek erre 😊

---
több mint 11 éve
5 power konfra 4 hely, ki hitte volna, hogy a végén szardobálás lesz? 😀😀
több mint 11 éve
Azért a nevetséges tirádáért, amit a HC a KSU elleni meccset követően lenyomott, és a nevetséges non-konf menetrendjükért bárkit szeretnék, csak a Baylort nem. Pontosan ez a hozzáállás volt a baj a BCS-rendszernél is:Art Briles on if @CFBPlayoff system is working: "It’s not working, if we’re not in it"
Minden addig jó, míg nekünk kedveznek... Szerintem a Rose Bowl nyomása miatt Oregon vs Ohio State és Alabama vs Florida State lesz, bár én a TCU-t választanám.

---
több mint 11 éve
még 12 óra és kezdetét veszi az anyázás 😀 (reménykedem az ohio state-ben)
college football előrejelzés (ESPN)
espn.go.com/college-football/story/_/id/11991216/college-football-playoff-experts-predictions
pár embernek volt mersze az FSU-t no1-re rakni.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
160 másodperces videóban az új rendszerről

---
több mint 11 éve
ja mondtam neki h ha már nagyon hiányzik neki a foci, van itthon pár amatőr csapat, mire: áhh nem vagyok formában, én csak kuncogtam magamban 😀új kollégánk, Brock Sanders Ex Tulane DE 😊briareosleküldted már valahova edzeni?Höri
több mint 11 éve
amúgy elég jó, csak úgy tűnt, hogy leszállóágban van a karrierje, 61 évesen meg mások (pl. Tom Osborne) már visszavonulni szoktak, nem életük lehetőségét megkapnijogos!na ez Nebraskában nem lesz faktorHöriMike Riley előrelépés Pelinihez képest?deyell"They’ve lost to their in-state rival for seven straight seasons and their conference record in that time is:
sapka
máris qrva jó edző Riley 😀sapka

---
több mint 11 éve
jogos!na ez Nebraskában nem lesz faktorHöriMike Riley előrelépés Pelinihez képest?deyell"They’ve lost to their in-state rival for seven straight seasons and their conference record in that time is:
sapka
máris qrva jó edző Riley 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
új kollégánk, Brock Sanders Ex Tulane DE 😊briareosleküldted már valahova edzeni?
több mint 11 éve
na ez Nebraskában nem lesz faktorMike Riley előrelépés Pelinihez képest?deyell"They’ve lost to their in-state rival for seven straight seasons and their conference record in that time is:
sapka
több mint 11 éve
Mike Riley előrelépés Pelinihez képest?deyell"They’ve lost to their in-state rival for seven straight seasons and their conference record in that time is:
2008 7–2
2009 6–3
2010 4–5
2011 3–6
2012 6–3
2013 4–5
2014 2–7"
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!