NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
a zene választás tökéletes 😊

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
tessék, hanggal együtt:
NCAA 2013 - Week 9 highlights (Kilencedik hét)

ha tetszett, lehetőségeitek szerint kérlek osszátok meg, ahol tudjátok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
elkészült a legújabb heti ÖF, csak a youtube volt annyira kegyes, hogy szépen le is némította a hangsávot... mindegy, egyelőre itt van a képi anyag, zenének az Arcade Fire Afterlife című számát használtam, nyomjátok be alá azt innen 😊 (aztán majd feltöltöm a videót máshova is)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Különösebb jelentősége nincs, de hogy az AP pollban milyen alapon előzi meg az Auburn a Clemsont... 😀😀 És az Auburn > Missouri sorrend is érdekes. De itt legalább a UCF beelőzte a Louisville-t.vassadi
Auburn meccset még csak kétszer láttam idén, bár az utóbbi 2-3 hétben nem. Nem tudom ők, hogy játszanak, de mi (Clemson) az utóbbi 3 hétben k*rva rosszak voltunk finoman fogalmazva. 😊Newman
Oké, hogy a Clemson sokáig szenvedett a Boston College és a Maryland ellen, de az Auburnnek is voltak ilyen meccsei hasonló kaliberű ellenfelekkel szemben (Washington State, Mississippi State). Ezen kívül szoros meccsen legyőzték a nem rossz Ole Misst és a defense-t csak nyomokban tartalmazó Texas A&M-et (csak zárójelben, egy sérült Manziellel); a Clemsonnak cserébe ott a nyitó fordulós, Georgia elleni siker - utólag már kijelenthetjük, hogy valamelyest túlértékelt volt a Dawgs az 5. hellyel, de ettől függetlenül nagyon is jó csapat volt az (a bizonytalan defense ellenére is), amíg nem jött a példátlan sérüléshullám (legyőzték ugyebár a South Carolinát és az LSU-t). Az Auburn is beleszaladt egy nagy pofonba; lehet, hogy magából az eredményből nem ez szűrődik le, de egy pillanatig nem volt kérdés az LSU elleni meccsük végkimenetele, és a Tigers (a louisianai) azért nem is ugyanaz a szint, mint a Florida State. Szóval az ellenfeleket összehasonlítva én nem látom értelmes okát annak, hogy miért kellett feltétlenül berakni az Auburnt a Clemson elé, a csapatok összképe alapján meg pláne. És ami külön vicces, hogy azután történt a helycsere, hogy Malzahnék egy C-USA-s pofozógépet (FAU) ütöttek ki. Na mindegy, igazából ahogy az elején is írtam, nincs különösebb jelentősége, csak érdekesnek találtam. Egyébként a BCS rangsornál mindkét human pollban előzi a Clemson az Auburnt, pontszámokat tekintve elég jelentős különbséggel.

Majd a Chick-fil-A Bowlon lerendezik egymással ezt a kérdést a tigrisek. 😊
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nálam csak az Oregon, Bama, Ohio State veretlen. Az FSU-nál szerintem befigyel majd egy vereségDrip
Nézted a menetrendjüket? Óriási FSU haterként mondom, hogy ezt a szezon veretlenül lehozzák. (óriási meglepetés lenne nekem, ha nem)

Különösebb jelentősége nincs, de hogy az AP pollban milyen alapon előzi meg az Auburn a Clemsont... 😀😀 És az Auburn > Missouri sorrend is érdekes. De itt legalább a UCF beelőzte a Louisville-t.vassadi
Auburn meccset még csak kétszer láttam idén, bár az utóbbi 2-3 hétben nem. Nem tudom ők, hogy játszanak, de mi (Clemson) az utóbbi 3 hétben k*rva rosszak voltunk finoman fogalmazva. 😊

több mint 11 éve
engem mondjuk még inkább foglalkoztat az a kérdés, hogy miért gondolták a kedves tévések, hogy a szezon két slágermeccsét (Oklahoma-Baylor és Oregon-Stanford) egyazon időpontra kell tenni, ráadásul csütörtök estére? ... 😊jjncaa
Most úgy csinálsz, mintha máskor nem is legalább három meccset néznél egyszerre.
Most csak kettő a feladat. Old meg!😉Fighting
Az korábban volt, most már szigorúan mindig csak egyet nézek egyszerre 😊 (kivéve mikor az egy időben futók közül többnél is szoros a végjáték)

---
több mint 11 éve
Fighting 275 — Notre Dame fan
engem mondjuk még inkább foglalkoztat az a kérdés, hogy miért gondolták a kedves tévések, hogy a szezon két slágermeccsét (Oklahoma-Baylor és Oregon-Stanford) egyazon időpontra kell tenni, ráadásul csütörtök estére? ... 😊jjncaa
Most úgy csinálsz, mintha máskor nem is legalább három meccset néznél egyszerre.
Most csak kettő a feladat. Old meg!😉

Play like a champion today
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
szegény Mizzou 😕, kíváncsi vagyok mi lesz, ha emberesen helybenhagyják a konf döntőben a Bamát 😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Különösebb jelentősége nincs, de hogy az AP pollban milyen alapon előzi meg az Auburn a Clemsont... 😀😀 És az Auburn > Missouri sorrend is érdekes. De itt legalább a UCF beelőzte a Louisville-t.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én még mindig ott tartok, hogy a Louisville előre ment 1 helyet, a UCF meg maradt 😀😀😀 persze a South Florida és a UConn közt akkora eltérés van erőben, hogy ez érthető. Nem.

A Wisconsin meg bye weekkel tért vissza a 24. helyre, fenomenális!

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
A bőség zavara. de hát nem sokan gondolták, hogy a Baylor ilyen jól áll majd a szezonnak ebben a részében.
több mint 11 éve
engem mondjuk még inkább foglalkoztat az a kérdés, hogy miért gondolták a kedves tévések, hogy a szezon két slágermeccsét (Oklahoma-Baylor és Oregon-Stanford) egyazon időpontra kell tenni, ráadásul csütörtök estére? ... 😊

---
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Átvettük a második helyet, a számítógépek szerették ezt a UCLA elleni győzelmet. Mondjuk az kicsit vicces, hogy van olyan formula, ami szerint a NIU előz minket. 😀Schleck
ezt hozzá:

As expected, Florida State's thin advantage in the BCS standings over Oregon is gone after one week. The Ducks, who were surprisingly ranked No. 3 last week, have now slipped into position to play in the BCS National Championship -- assuming both that they remain undefeated and that nothing else crazy happens the rest of the way. As always, expect crazy things to happen and know that going undefeated is very hard for anybody.

bowl.hu/ncaa_rangsorjjncaa
Természetesen ebben igazad van. Bár én szerintem ha sikerül a Stanfordot ütni, akkor már meglesz a veretlen szezon. A többi meccsbe nem látom bele, hogy melyik okozhatna gondot, Utah, Arizona papíron nem lehet gond, a Civil War és a konf döntő pedig Eugene-ban lesz, ha addig minden jól megy.

Mondjuk az elég kellemetlen előjel, hogy legutóbb tavaly novemberben kerültünk fel a 2. helyre a BCS rangsorban és akkor is a Stanford meccs előtt.

több mint 11 éve
Átvettük a második helyet, a számítógépek szerették ezt a UCLA elleni győzelmet. Mondjuk az kicsit vicces, hogy van olyan formula, ami szerint a NIU előz minket. 😀Schleck
ezt hozzá:

As expected, Florida State's thin advantage in the BCS standings over Oregon is gone after one week. The Ducks, who were surprisingly ranked No. 3 last week, have now slipped into position to play in the BCS National Championship -- assuming both that they remain undefeated and that nothing else crazy happens the rest of the way. As always, expect crazy things to happen and know that going undefeated is very hard for anybody.

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA rangsor | Bowl.hu
Történelmi áttekintés: http://bowl.hu/a_futballrangsorok

---
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Átvettük a második helyet, a számítógépek szerették ezt a UCLA elleni győzelmet. Mondjuk az kicsit vicces, hogy van olyan formula, ami szerint a NIU előz minket. 😀

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nálam csak az Oregon, Bama, Ohio State veretlen. Az FSU-nál szerintem befigyel majd egy vereség

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
undorító ez a bsc rendszer..braxa88
ezt az érettségi és felvételi topikba 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
bama, oregon, ohiostate, fsu nálam veretlen marad, és akkor akkor döntőzhet a szerencsés. undorító ez a bsc rendszer..
több mint 11 éve
Fighting 275 — Notre Dame fan
5+2 csapat "maradt" (az alábbiak, illetve a Miami és a Stanford), lehet méregetni a hátralevő menetrendjüket 😊
jjncaa
Ezek alapján nálam ez most Bama-FSU döntőnek néz ki. Felkészül (hányok) Ohio State. Amennyiben Oregon vagy Baylor veretlenül tudja hozni a hátralévő menetrendjét, akkor nálam az FSU kiesik a gyenge menetrend miatt. De az Oregon és Baylor hátralévő meccsei brutálisak.
Amennyiben többen is veretlenek maradnának, akkor már idén playoffot vezetnék be. 😉

Play like a champion today
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Most láttam, hogy az Oregon milyen szép fake puntot csinált 😀! Mondjuk előtte Barr megmozdulása is nagyon jó volt.
több mint 11 éve
A Canes-nek mennyi esélye van "nagy-döntőzni"?danyly
A Miaminál dőreség lenne a nagydöntővel kalkulálni, kimondva-kimondatlanul az lehet a cél, hogy az FSU meccset nagy zakó nélkül megússzák, a VT elleni hazai jóval fontosabb. Ha az megvan, akkor szinte garantált az ACC-finálé, ott meg már bármi lehet.jjncaa
Brutál meccs lesz az FSU elleni az tuti. De akár kétszer is összefuthatnak nem? Vagy rosszul látom? A köv. héten és az ACC döntőben?
Mondjuk igaz voltak szenvedős meccsek, elég csak a legutóbbi WF elleni meccset említeni.danyly
így van, de reális esélye csak veretlenként lenne a nagydöntőre a Miaminak (és még akkor is szurkolni kellene a vetélytársak közül legalább kettő bukásáért), az ACC-győzelemmel a BCS bowlt, azaz a Canes esetében az Orange Bowl részvételt biztosítanák be

---
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
A Miaminál dőreség lenne a nagydöntővel kalkulálni, kimondva-kimondatlanul az lehet a cél, hogy az FSU meccset nagy zakó nélkül megússzák, a VT elleni hazai jóval fontosabb. Ha az megvan, akkor szinte garantált az ACC-finálé, ott meg már bármi lehet.jjncaa
Brutál meccs lesz az FSU elleni az tuti. De akár kétszer is összefuthatnak nem? Vagy rosszul látom? A köv. héten és az ACC döntőben?
Mondjuk igaz voltak szenvedős meccsek, elég csak a legutóbbi WF elleni meccset említeni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A Miaminál dőreség lenne a nagydöntővel kalkulálni, kimondva-kimondatlanul az lehet a cél, hogy az FSU meccset nagy zakó nélkül megússzák, a VT elleni hazai jóval fontosabb. Ha az megvan, akkor szinte garantált az ACC-finálé, ott meg már bármi lehet.

---
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
utóbbi két hét alapján nem sok :/ félek nagyon az FSUtól
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
A Canes-nek mennyi esélye van "nagy-döntőzni"?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.