NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 10 éve
wow: Tracing the History of N.C.A.A. Conferenceswww.nytimes.com/newsgraphics/2013/11/30/football-conferences/
ilyen egyszerűen le lehet rajzolni az elmúlt évek csapatvándorlását 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
elkészítettem a hét nagy derbitérképét 😊 a térképen szereplő csapatok és a rivalizálások nevei, illetve a párharcok állása és az idei meccsek kezdési időpontja az alábbi linken:mapsengine.google.com/map/edit?mid=zSIU0PCb3R5U.kOMKHZhnXfa8
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a számítógépeknek köszönhetően a NIU beelőzte a BCS-rangsorban a Fresno State-t, ennyit számított az Iowa győzelme, illetve a Rutgers és a Boise State veresége... ha csak a Huskies nem kap ki a MAC-döntőben, akkor a Bulldogs valószínűleg megszívta, nekik mondjuk nem okozhat problémát az 5-6-os SJSU és a sérülésektől tizedelt Utah State a MWC-fináléban
---
több mint 11 éve
ezt még az FSU-hoz:deadspin.com/jameis-winston-isnt-the-only-problem-here-an-fsu-teac-1467707410
más: a Harris Pollnál a Michigan (!!) is kapott egy szavazatot, nem lehet elég korán vége a BCS-érának...
---
több mint 11 éve
Jamies Winston erőszak ügye kezd egyre nagyobb port kavarni.In two statements issued in the past week, the family maintained Patricia Carroll was told by a detective that Tallahassee is a "big football town and the victim needs to think long and hard before proceeding against him because she will be raked over the coals and her life will be made miserable."hosted.stats.com/multisport/story.asp?i=20131124122016627728908
hosted.stats.com/cfb/story.asp?i=20131123110117347767908&ref=rec&tm=3&src=CFB
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
ez az LSU-Texas A&M meccs elég jónak ígérkezik, holnapra ez lesz a kötelező menüm.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
C. Florida - Temple meccsen az az egykezes elkapás az brutál! A Troy - Ole Miss meccsen hihetetlen, hogy az Ole Miss játékos mekkorát futott.
több mint 11 éve
a legutóbbi hétvégéről lemaradtam, ezért a legújabb most kissé rövidebb, tömörebb lett---
több mint 11 éve
viszont én sose nyerekSziasztok!Itt mindig találsz, Höri szokott írni futballról, Maka meg kosárról
Szeretnék fogadni az esti NCAA meccsekre, de nem igazán követem figyelemmel az egyetemi bajnokságot, ezért a Ti segítségeteket szeretném kérni. Mondanátok pár biztosnak tűnő tippet?houshmandzadeh
bowl.hu/forum/egyeb_temak/sportfogadasjjncaa
több mint 11 éve
deyell
11 702
collegefootballtalk.nbcsports.com/2013/11/18/bill-snyder-pens-classy-letter-to-injured-texas-tech-te/
choose life
több mint 11 éve
Sziasztok!Itt mindig találsz, Höri szokott írni futballról, Maka meg kosárról
Szeretnék fogadni az esti NCAA meccsekre, de nem igazán követem figyelemmel az egyetemi bajnokságot, ezért a Ti segítségeteket szeretném kérni. Mondanátok pár biztosnak tűnő tippet?houshmandzadeh
---
több mint 11 éve
Sziasztok!Szeretnék fogadni az esti NCAA meccsekre, de nem igazán követem figyelemmel az egyetemi bajnokságot, ezért a Ti segítségeteket szeretném kérni. Mondanátok pár biztosnak tűnő tippet?
több mint 11 éve
Jah sorry. Rosszul értelmeztem. magamat lőttem tökön XD Bocsi 😀Tehát a 11. játékhétből - meg bármelyik korábbiból - nem szabad megnézni egyetlen meccset sem? My bad... 😀dcsicsak11. játékhétről melyik meccset érdemes megnézni? Nincs semmi dolgom, de néznék valamit 😀dcsicsakEzzel csak az a baj, hogy a 12. játékhét megy már kedd óta 😀norbisillo
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Tehát a 11. játékhétből - meg bármelyik korábbiból - nem szabad megnézni egyetlen meccset sem? My bad... 😀11. játékhétről melyik meccset érdemes megnézni? Nincs semmi dolgom, de néznék valamit 😀dcsicsakEzzel csak az a baj, hogy a 12. játékhét megy már kedd óta 😀norbisillo
több mint 11 éve
11. játékhétről melyik meccset érdemes megnézni? Nincs semmi dolgom, de néznék valamit 😀dcsicsakEzzel csak az a baj, hogy a 12. játékhét megy már kedd óta 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
11. játékhétről melyik meccset érdemes megnézni? Nincs semmi dolgom, de néznék valamit 😀dcsicsakLSU @ Alabama
Houston @ UCF
Texas @ West Virginia
UCLA @ Arizona
---
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
11. játékhétről melyik meccset érdemes megnézni? Nincs semmi dolgom, de néznék valamit 😀
több mint 11 éve
Te jó ég, az a safety mi volt?? Nem verték agyon a bírót?
több mint 11 éve
eltelt megint egy hét, tudjátok a dolgotok---
több mint 11 éve
Az Oregonnak idén is csengettek? FSU nem hiszem, hogy kikap idén, annyival jobbak mindenkinél az ACC-ben. Talán még a Gators elleni meccs lehet meleg nekik, de azt is hozzák szerintem. Elég lesz ez nekik egy 2. helyre a listán?rizanjnInnentől biztos, hogy ha az Alabama és a Florida State hozza a hátralevő meccseit, akkor ez a két csapat játssza a nagydöntőt. Érik az Ohio State vs Stanford Rose Bowl is (Pac12- #1 vs Big Ten #1), igazából a Baylor sorsa a kérdéses jelenleg.
Folytatódik tehát a "rájátszás" 😊
Alabama: @ Miss State, Chattanooga [FCS], @ Auburn, SEC-döntő (?, Atlanta)
Florida State: Syracuse, Idaho, @ Florida, ACC-döntő (?, Charlotte)
Ohio State: @ Illinois, Indiana, @ Michigan, Big Ten-döntő (?, Indianapolis)
Baylor: vs Texas Tech (Arlington), @ Oklahoma State, @ TCU, Texas
Stanford: @ USC, California, Notre Dame, Pac12-döntő (?, otthon)
friss rangsor:
---
több mint 11 éve
Pr volt, az a lényeg, másra nincs keresletjjncaane, ne, ne! azért ennyire ne add fel!! vidó helyett inkább írj beharangozót meg egy összefoglalót.
Big Ten meccsekhez írtam a konf fórumába, de ezeket a meccseket meg még az NCAA fanoknak is ciki nézni. Még egy FCS meccs is izgalmasabb és parádésabb játékot produkál mint ők, olvashatjuk az eredménykövetőben is néha. Sajnos.DoMno oké. most ugye a nebraska csatlakozott tavaly. akkor a cornhuskeres el fog big ten-esedni vagy mi?? nem tudom. elég furcsa elképzelni, hogy csak konferencia "betegség".
több mint 11 éve
nem lesz ncaa beharangozó?? múl héten sem volt. vagy meguntátok? vagy nincs olvasótábor?VenturaBig Ten meccsekhez írtam a konf fórumába, de ezeket a meccseket meg még az NCAA fanoknak is ciki nézni. Még egy FCS meccs is izgalmasabb és parádésabb játékot produkál mint ők, olvashatjuk az eredménykövetőben is néha. Sajnos.
bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/big_ten?oldal=0#929616
több mint 11 éve
Pr volt, az a lényeg, másra nincs kereslet
---
több mint 11 éve
nem lesz ncaa beharangozó?? múl héten sem volt. vagy meguntátok? vagy nincs olvasótábor?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Az Oregonnak idén is csengettek? FSU nem hiszem, hogy kikap idén, annyival jobbak mindenkinél az ACC-ben. Talán még a Gators elleni meccs lehet meleg nekik, de azt is hozzák szerintem. Elég lesz ez nekik egy 2. helyre a listán?rizanjnHa az FSU veretlenül hozza a hátralévő meccseit, akkor a mostani 2. helynél hátrébb nem fognak csúszni (szerintem), ergo nagydöntőznek.