USC Trojans

6 feliratkozó

4 hónapja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 505 — Browns GM
Grinch végre kibaszva, ideje volt már...

Brian Odom és Shaun Nua veszik át a feladatait.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
most szombaton Oregon State, szintén 3-0-val állnak, de nem kellene, hogy ez gondot jelentsen.
kristof
neccesen, de végül ezt is sikerült behúzni, a támadósor most először fogott ki gyengébb napot, szerencsére a védelem meccsben tartotta a csapatot (4 INT!), így újabb W a vége.

következő ellenfél az Arizona State, 24 pontos favoritok vagyunk és ez kb. reálisnak is tűnik.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
egy élmény nézni a támadósort, bár nyilván a Fresno St. sem az a kaliber, akikkel idén versenyben szeretnénk lenni. most szombaton Oregon State, szintén 3-0-val állnak, de nem kellene, hogy ez gondot jelentsen.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
a Stanford ellen is kurvajók voltunk, hihetetlen. október 15-én 6-0-ás mérleggel kellene Utah-ba utazni, már most rettentően várom.
több mint 1 éve
dancogo Minnesota Vikings NC State Wolfpack 1 837


Szerkesztette: dancogo

több mint 2 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 761 — No es importante
Jól alakul a szabadügynökpiac - Players Transferring to USC:

Austin Jones (Stan RB)
Travis Dye (Ore RB)
Terrell Bynum (UW WR)
Mekhi Blackmon (Colo CB)
Brenden Rice (Colo WR)
Latrell McCutchin (Okla CB)
Mario Williams (Okla WR)
Tyrone Taleni (K State DL)
Bobby Haskins (Virginia OT)
Earl Barquet (TCU DL)

🔥🔥🔥


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 458 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan




Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 859
Kemény

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 307 — Így remélem megfelelek nektek.....
háát bakker az NFl nem kellett neki, érzi más világ
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 781 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner


empty taxi
Target locked.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember



Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders 31 859


empty taxi
Túl jó edző ő egy ilyen temetőbe.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember



Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember



Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 658 — tracker ember
😮 RIP


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 202 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
baszki, elhunyt Max Tuerk 😕 RIP


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
RA7RA7 San Francisco 49ers 74
Daniels Georgiaba ment.
több mint 5 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
JT Daniels lett a program történetében a második true freshman QB, aki az első héten a kezdő irányító szerepét betölti. Az előző ilyen QB szintén a Mater Dei suliból érkezett és Matt Barkley-nak hívják.
Daniels, akinek idén egyébként végzős középsulisnak kellene lennie, a Jake Sears-Matt Fink duót előzte be, bár leginkább Sears vs Daniels párharc volt ez. Sears valószínűleg transzferelni fog, Fink azt mondta, hogy mindenképp marad.


JT Daniels fan
több mint 5 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
UNLV@USC szeptember 1. 13:00 PT
jegyek beszerezve 😊
hazatérés #1


JT Daniels fan
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
USC-Stanford 42-24 (14-7; 14-10; 0-0; 14-7)

A meccsről: az első félidő gyakorlatilag teljes egészében a támadósorokról szólt, azon belül is a USC támadósora volt a kvázi megállíthatatlan. Bryce Love fickándozott az ellenfélnél leginkább, volt is egy csúnya 75 yardos futott TD is a részéről. A támadófal elképesztően jól funkcionált, folyamatosan tudták nyitni a réseket, leginkább a fal bal oldala, Toa Lobendahn LT és Chris Browl LG blokkjai mögött fickándozott a RoJo-Carr duó. Darnold első 10 passza pontos volt, Steven Mitchell, Tyler Petite, Deontay és Velus Jones voltak a célzott elkapók. Darnold talán mindkettő pickje remek védelmi teljesítmény volt, mellette szóljon, hogy nem zavarták meg ezek a labdavesztések, folytatta egész meccsen a munkáját. A második negyedtől már a védelem is feljavult, ami a második félidőben csúcsosodott ki. Remekül ölték meg a Stanford híresen fizikális támadójátékát, nagymértékben köszönhetően Uchenna Nwosu OLB pardás játékának, aki az egész meccsen tarthatatlan volt. 5 passzt is sikerült leütnie. A passz pedig nem ment az ellenfélnek, többnyire a bírók elképesztően rossz döntéseinek hála tudott a Cardinals támadósora a pályán maradni. A végére teljesen felőrölte a támadósorunk a védelmüket, csak 1szer kellett puntolni egész meccs alatt. Összességében a Helton éra egyik legjobban le vezényelt meccse volt ez (egy lapon említendő a tavalyi Washington veréssel), egyedül a spec team lógott ki egy kicsit, de minden rendben volt, elképesztően domináns teljesítménnyel sikerült egy időre elhallgattatni a kritikusokat.

Up:
- OL: igen nagyot lépett előre teljesítményben ez az alakulat, mindenki harcolt, küzdött a másikért és nyíltak is az utak a futók számára. Kiemelni talán Chris Brownt és Chuma Edoga-t lehetne leginkább, de nem lenne fair a többiekkel szemben, az egész unit pazar napot zárt mind futás, mind passzblokkolásban.
- Edzői stáb: a múlt heti down után, mindenképp dicséret illeti az edzői stábot, külön kiemelve Neil Callaway OL és Deland McColough RB edzőket. Tee Martin is megérdemli a pozitív jelzőket, nagyon jól meccselt a Stanford ellen, jól kevergette a futókat és egészen jó játékokat hívott. A spec.team azért még nem hibátlan és a védelemtől is várható majd jobb teljesítmény, de nagyon bíztató volt a teljesítmény.
- Ronald Jones & Stephen Carr: újabb remek teljesítmény a duótól, akik már igencsak felkívánkoznak a nemzet legerősebb RB tandeme sorába. RoJo nagyon impresszív minden tekintetben és még mellette is kitűnik Carr, aki vmi félelmetesen jól mozog. Hogy ne csak őket emlegessük, Vavae Malepeai is komoly dolgokra lehet képes, igazi erőfutó, de sebességben is ott van a szeren. Ez a trió nagyon régen nem látott mélységeket ad a futók mélységének.
- Steven Mitchell és Deontay Burnett: Deontay ott folytatta, ahol abbahagyta, volt egy highlightreel TD elkapása is. Mitchell meg tudta nyújtani a pályát, egyszer túldobta Darnold, de a második alkalommal már egy elképesztően pontos labdát tudott lehúzni az elmúlt két idényt súlyos sérüléssel abbahagyó Mitchell. 2 TD elkapása hab volt a tortán.
- Uchenna Nwosu-Rasheem Green. Blokkolhatatlan volt a páros, folyamatosan a backfielden voltak és zavarták a futó - vagy passzjátékot. Ketten együtt 7 Chryst labdát ütöttek le.
- Sam Darnold: az elején nagyon-nagyon jól és pontosan passzolt, a 2 pickből az egyiket nagyon erőltette, elengedhette volna azt a kísérletet, de amúgy remekül irányította a támadósort és igazi vezér tudott lenni újfent. Megvan az a képessége, hogy mások hibáit palástolja és az egyik legfontosabb.

Down:
- első félidei rush defense. Eléggé kereste magát az együttes és csak picit tudták megnehezíteni a Cardinals támadósorának dolgát. Ahogy ment előre a meccs, úgy lett egyre inkább hatékonyabb a védelem ezen szegmense is, a 4. negyedben kvázi már nem is futott a Stanford.
- kickoff coverage, volt hosszú játéka ebből a Cardinalsnak van még mit javulni ebben a témakörben.

A meccs momentuma: Darnold to Burnett 2. TD passz, amikor is Deontay a levegőben úszva kapta el a passzt.

Meccslabda: éljenek a pufifánkok elől, akik lehetővé tették ezt a csodás győzelmet és védték az irányítójukat és nyitottak óriási lyukakat a futóknak. Azonban ha csak 1 egyéni teljesítményt kell kiemelni, akkor Uchenna Nwosu, végzős OLB kapná meg a meccslabdát tőlem.

Következő meccs: vs Texas
Minden idők egyik legnagyobb mértékű CFB meccse óta nem találkozott a 2 rivális, akik már azóta nincsenek a CFB trónján, de meccsükre óriási érdeklődés van. Viszonyításként, a Stanford elleni meccsre 26 dollártól voltak jegyek, a Texas ellen 100 dollár felett kezdődött a jegyértékesítés, de a teltház garantált. A Texas első meccsén nagyon megégett otthon, most azért a nem túl acélos San José State ellen, az újonc Sam Ehlinger vezetésével komoly, 56 pontos győzelmet arattak. Sok mindent nem kell ragozni, egyértelműen a győzelem a cél, az újra 4. helyen rangsorolt trójai alakulattól.

Szerkesztette: Habi


JT Daniels fan
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
USC-WMU 49-31 (7-7; 7-7; 7-7; 28-10)

A meccsről: minden nagyon jól, minden nagyon szépen kezdődött a támadósornál, 2 perc alatt végig mentünk a pályán és RoJo első 6 pontosával már meg is volt a vezetés. A védelem azért egyből beszívta a dolgokat, viszonylag jól állták a sarat, de volt egy elég buta helyezkedésbeli baki és jött is a nagy játék, majd a TD.
Az első támadó drive-ban aratott sikerek után pár elég gyenge birtoklás jött össze egyhuzamban, volt pár 15 yardos támadófal büntetés, 1 teljesen elnézett sack, sok esetben pedig az elkapók nem segítették ki Darnoldot és bőven elkapható labdákat ejtettek el (ilyenből lett egyébként mind2 pick).
A védelem nem igazán volt képes megállítani a futást, könnyű extra yardokat szerzett a WMU, és a pass-rush sem volt hatékony.
A második félidőre visszatért Cam Smith és azért az ő jelenléte nagy lökést adott a védelemnek. Érezhetően feljavult a futás elleni védekezés, 1 félidő alatt 6 tackle és 2 TFL került a neve mellé.
A negyedik negyedre aztán elfáradt a WMU és a támadósor sem szórakozott már, így nehéz meccsen, de megérdemelt győzelemmel kezdtük a szezont. Ez a teljesítmény viszont már nagyon nem lesz elég a továbbiakban.

Up:
- Darnold: nem igazán jók a statjai, de ez leginkább az elkapóknak a hibái. Volt egy viszonylag szokatlan pontatlan passza az üres Burnettnek, amiből egy 50 yardos TD lehetett volna. Amúgy összeszedett volt, nem zavarta meg a 2 pick (nem is kell, elkapói nem segítették). Jól kezelt pár rossz snappet, hatékonyan találta meg Burnettet a meccs nagy részében. Pár futójátékot hívtak rá, ebből lett az egyik TD is. Meg voltam vele elégedve.
- RoJo-Carr duó: RoJora felkerült 15 font izom, cserébe nem lassult. 8 missed tackle-t hozott össze, 159 futott yard, 3 TD és volt egy közel 20 yardos elkapása is egy Wheel route-on. Carr nem sokat cécózott és rögtön a DC második helyére került és újonc létére nagyon összeszedett, szép játékokat hozott. Futásban és elkapásban is hasznos, cserébe piszok gyors is. Nem véletlen volt 5*-os prospect. Első meccsén 69 yardot és 2 TD-t futott, de volt még 3 elkapása, 23 yardért.
- Deontay Burnett. Az alfa elkapó. Folyamatosan üresre tudta magát játszani, nem véletlen a 7 elkapás, 142 yardért. Ott folytatta, ahol abbahagyta. Ha egészséges tud maradni, eléggé nagy év elé néz.
- Cam Smith. A védelem vezére, jelenléte egyértelműen látszott. A második félidőben a védelem játéka feljavult, csak egy nagyon buta trükkös játék TD-t nyeltek be.
- Marvel Tell, szoktam ekézni rendesen, most keményen játszott és egy pick6 is összejött neki. Csak így tovább.

Down:
- Edzői stáb:
Helton: nem sikerült jól a felkészülés erre a meccsre
Tee Martin, OC: kiismerhető játékhívás, a betliző kezdő elkapókat erőltette a rotálás helyett. Lewis és Grimes sem játszott, Maleapai kevés carry-t kapott.
Clancy Pendergast, DC: szokásos mocskos kevés csere, fantázia meglétét teljesen nélkülöző játékhívás. Utolsó 2 meccsén 49 ill 31 pontot kapott a csapat
John Baxter, ST: sikerült benyelni egy kickoff ret td-t, amire rengeteget készültek. Egy másik alkalomnál nagyon könnyen lehetett volna egy újabb.
- Támadófal, sokkal többet vártam tőlük, elég átlagos teljesítményt hoztak.
- Front7, Smithen kívül nem volt átlagos teljesítmény sem a védelemben. Nagyon puha volt a csapatrész, mind a futás megállításában, mind a pass rushban
- Porter Gustin. A meccs végén összeszedett egy sacket, de egy nagyon buta hibája miatt kaptunk egy trükkös TD-t. Kár érte, mert olvasta a játékot, egyszerűen nem tudta megakadályozni, ami tőle óriási hiba és szokatlan dolog.

A meccs momentuma: Nem is lehet más, csak Jake Olson vak LS pályára lépése, aki 12 éves kora óta vak, de régóta a csapat tagja és most végre akcióban is pályára léphetett és tökéletesen tette hátra a labdát az utolsó XP-nél.

Meccslabda: Ronald Jones
Nagy szezont várok tőle és az első meccsén sem okozott csalódást. Pass protectionben és elkapásban is látszólag ügyesebb, képzettebb lett, a sebessége és robbanékonysága változatlan a tavalyihoz képest, csak ahogy írtam is, 15 fonttal több izom van rajta. Mögötte a depth is nagyon rendben van, nem kell elhasználni, de látszólag sztem a 30 labdacipelés sem okozna neki bajt.

Következő meccs: vs Stanford
Egyik legfontosabb és várhatóan legkeményebb meccs a szezonban. Elég nagy mumus a Cardinals a csapatnak, de a Pac12ben és a rájátszásról szőtt álmok miatt, kulcsfontosságú találkozó. Nagyon jól futnak és továbbra is kemény a védelmük, tehát változatlan a felállás

Szerkesztette: Habi


JT Daniels fan
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Megvannak a spec.csapathoz tartozó bejelentések is:
Place kicker: Chase McGrath, walk-on
Kickoff kicker: Michael Brown
Punter: Reid Burdovich, walk-on

McGrath az ösztöndíjjal rendelkező, szintén újonc 5* kickert, Michael Brownt szorította ki, így ő rúgja majd az extra pontokat és mezőnygólokat, míg a kirúgásokat Brown fogja csinálni. Egyikük sem volt vmi marha biztos a camp során, McGrath volt a kevésbé rossz... Ha nem megy neki, akkor jöhet Brown.
Messze nem lett tehát megoldás Bourmeester pótlására, akit a Rose Bowl után egy hallgatói összetűzés miatt dobtak ki a csapatból, ami azóta már bírósági meghallgatáson van.
Burdovich a szintén ösztöndíjas Tilby-t szorította ki, mint kezdő punter.


JT Daniels fan
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ez kicsit elfelejtődött, de Cam Smith nem játszik az első félidőben, a Rose Bowlon összeszedett targeting miatt. Iosefa vagy az újonc Levi Jones kezdhet a helyén, valószínűleg rotálni fogják őket.

Helton azt nyilatkozta, hogy a 2 újonc elkapó Jody Lewis és Randall Grimes is sok játékidőre számíthat a WMU ellen

Michael Pittman még boka sérüléséből lábadozik, meglepő lenne, ha a Stanford ellen egyáltalán tudna már játszani. De hát WR-ből van bőven, nem hinném, hogy siettetnék a visszatérését.

Daniel Imatorbhebhe valószínűleg csak limitált szerepet kap hétvégén, távollétében Petit és Angeline bizonyíthat.


JT Daniels fan
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Szombaton végre kezdődik a szezon, a Western Michigant látja vendégül a csapat.
Pre-Season #4 helyen rangsorolt a csapat, szóval nagyok a várakozások, jó lenne idén megfelelni nekik és PO-ba menni.
Darnold a #1 a Heisman listán, nem az a csóka, aki ettől úgy megszeppenne.
Ma hajnalban kijött a DC:

QB: Darnold (Jack Sears redshirtre számíthat)
HB: RoJo (mögötte Ware és Malepeai duó számíthat még nagyobb carry számra, illetve az első éves fenomán, Stephen Carr is valahogy, de a pályán fogja találni magát)
WR: rotálás itt elég nagy lesz, Burnett az egyedüli biztos és #1 opció, többiek mögé a freshman, rs fresman elkapók nagyon simán felnőhetnek)
TE: Petit vagy Imatorbhebhe (DI sérült, ezért nem ő a tuti kezdő)
OL: Elég nagy renováláson esett át a keret, 3 kezdő is az NFL-be került tavalyról, ettől függetlenül azt mondják a szakik, hogy potenciálisan jobb lehet az OL, mint amilyen tavaly volt. Egyedül a meccsrutin az, ami hiányozni fog eleinte, de gyors be kell állni a sorba, mert a WMU után már jöhet a Stanford elleni PAC12 rangadó és a Texas elleni szintén elég keménynek kinéző csata.
EDGE: Nwosu-Gustin duó valószínűleg az egyik, ha nem a legerősebb duó lehet az NCAA-ben. Gustin vmi brutális izomkolosszussá nőtte ki magát, nagy szezont várnak tőle. Mögöttük Betiku-Murphy duó kaphat szerepet, rájuk is nagyon érdekes lesz figyelni, mert szakasztott másai a két kezdőnek. Falaniko és Echols valószínűleg RS évet hoznak le, ám előbbi pályára lépése sem lenne meglepetés, mert nagyon jó edzőtábort hozott össze.
DL: Green-Fatu-Dorton duó egész biztosnak és jónak látszik, mögöttük a kellő rotáció is meglesz a Tuipulotu-Rector-Tufele-Bigelow-Pili-Jimmons 6ossal, ami rég nem látott mélységet adhat a csoportnak. Kérdés, hogy Clancy mennyire fogja rotálni a csapatrészeket.
ILB: Smith-Houston duó több, mint veretes. Cam az egyik legokosabb, legjobb LB, mellette pedig a fizikailag szinte hibátlan, elképesztően gyors Houston is nagyon szerepet kap majd. Depth az nem nagyon van mögöttük, de azért Levi vagy Jordan pályára kerülése esetén sem kell megijedni.
CB: Biggie Marshall örökli meg Adoree' helyét mint #1 CB, nagy szezon várható tőle. Mögötte Jackie Jones sokat fejlődött, reméljük nem pörgi túl a meccseket és jól fog tudni fókuszálni a szezonban. Nickell CB Harris és Ross duó is remek edzőtábort produkált, tehát van mire bizakodónak lenni. Jamal Cook mindenbizonnyal szintén sokat a pályán találja magát.
S: Tell és Hawkins, igazából Tell számomra mindig is kilógott. Mögöttük a depth Cook- Pollard-Bolden trió, ami mindenképpen vállalható.
P-PK: hát majd látjuk. Baxter edző mindenkiből kihozza a maxot, edzőtábor alatt eléggé instabil volt a rugó duó, a puntereknél meg a tavalyi kezdő Tilbey inkább a 2nd unittal gyakorolt.
Idén nem lehet megélni a tavalyi szezonból, sokat le kell tenni az asztalra, mert egyöntetűen egy nagyon erős csapat jött össze erre és a következő évekre.
Fight On!


JT Daniels fan
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Az utóbbi évek legnagyobb irányító ígérete, JT Daniels (2019-es class) commitolt ma hajnalban a USC-re. A kaliforniai Mater Dei HS irányítója, még csak junior évét kezdi középsuliban, de már 1 éve róla beszélnek a szakértők. Barkley óta ő az első MD irányító, aki már újonc évében kezdő.
100 TD-10 INT a mérlege a kaliforniai top középsuliban 2 év alatt, idén közel 5000 yardot passzolt, 67 TD-6 INT, 75%!!! pontossággal.
A 2019-es class #1 prospectje is nagyon könnyen lehet, hogy ő lesz.
Michigan-Stanford-Washington hármas volt még érte versenyben. Mindenképp pro style támadó sorban szeretne játszani.
Ő az a prospect, aki miatt már 2018-as játékosok is a USC-re fognak majd aláírni, köztük nagyon fontos lenne 2 csapattársa, Armon-Ra St. Brown (5* WR) és Solomon Tuliaupupu (5* LB).


JT Daniels fan