NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezt hogy adták meg TD-nek? 😊És 4. és 1-re akkor így megcsinálják, ez mi ez a meccs? 😀óó hol van itt még a vége 😀
warr_b
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
INT ND !!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
És 4. és 1-re akkor így megcsinálják, ez mi ez a meccs? 😀óó hol van itt még a vége 😀
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Fumbli fél yardon, vagy TD? 😀
több mint 2 éve
És 4. és 1-re akkor így megcsinálják, ez mi ez a meccs? 😀
több mint 2 éve
Bünti, 34-ről, megint zászló 😀
több mint 2 éve
Mellérúgja 29-ről, de flag! Miértnem mentek neki 4. és 1-rE?mert mindkét hc a saját csapata ellen fogadott, más magyarázat nincs a redzone-os playhívásaikra
warr_b
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mellérúgja 29-ről, de flag! Miértnem mentek neki 4. és 1-rE?
több mint 2 éve
3&1-re fade az end zone-ba a 20 yardosról, jézusom...
---
több mint 2 éve
Syracuse visszajött egy TD különbségre, jó kis végjáték lesz!az Iowa State is, de ez a PSU-OSU mindent visz
Dzsokijuing
---
több mint 2 éve
futballfieszta van Virginiában, 3-0-ra vezet a CanesMár 3-3!
r.baggio
több mint 2 éve
örülök hogy nem fogadtam az OSU-PSU-ra (igen, tudom, collegera nem fogadunk, DE MÉGIS)www.youtube.com/watch?v=QNveWeLxwhg
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Syracuse visszajött egy TD különbségre, jó kis végjáték lesz!
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
örülök hogy nem fogadtam az OSU-PSU-ra (igen, tudom, collegera nem fogadunk, DE MÉGIS)én fogadtam természetesen nagy kötésben az összes nagy favoritra, csak hogy elősegítsem a káoszt 😊
zacknorb
Ryan Day pedig óriási versenyben Franklinnel, hogy ki akarja jobban elveszíteni ezt a mérkőzést... csak erőlteti a teljesen értelmetlen és nem működő screen passzokat, a PSU meg köszöni szépen és rá is játszik
---
több mint 2 éve
örülök hogy nem fogadtam az OSU-PSU-ra (igen, tudom, collegera nem fogadunk, DE MÉGIS)
több mint 2 éve
Texas QB-kat nem bántani, már Ehlinger is kezdő!értékeld hogy nem merte Ewers-t írniha transferelsz az nem ér 😀Stroud is tipikus ohio state qbMicsoda buckeyes bust sorminta? Burrow király 😊
szerintetek mennyire fogja a buckeyes bust QB sorminta rontani a draftpoziciojat?
Adirotor
Dzsokijuing
zacknorb
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
hat pedig egy bust valahogy ugy nez ki mint ahogy o jatszik:/Stroud is tipikus ohio state qbkezdem elveszteni a bizodalmamat az irányába, pedig sokra tartottam
szerintetek mennyire fogja a buckeyes bust QB sorminta rontani a draftpoziciojat?
Adirotor
(mondjuk Fields se bust még)
r.baggio
igen de Burrow semennyit nem jatszott kb a rendszerben
több mint 2 éve
értékeld hogy nem merte Ewers-t írniha transferelsz az nem ér 😀Stroud is tipikus ohio state qbMicsoda buckeyes bust sorminta? Burrow király 😊
Adirotor
Dzsokijuing
zacknorb
---
több mint 2 éve
ha transferelsz az nem ér 😀Stroud is tipikus ohio state qbMicsoda buckeyes bust sorminta? Burrow király 😊
Adirotor
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Stroud is tipikus ohio state qbMicsoda buckeyes bust sorminta? Burrow király 😊
Adirotor
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Stroud is tipikus ohio state qbkezdem elveszteni a bizodalmamat az irányába, pedig sokra tartottam
Adirotor
(mondjuk Fields se bust még)
---
több mint 2 éve
Stroud is tipikus ohio state qbszerintetek mennyire fogja a buckeyes bust QB sorminta rontani a draftpoziciojat?
több mint 2 éve
Azért ezzel a futás + Mayer kombóval lehet őrölni, GO IRISH!Von Marburg 30 yardos punt, köszönjük.
A Syracuse-puntert Von Marburgnak hívják, ilyen névvel nem lehet rosszul játszani 😊
Dzsokijuing
Közben az Orange-nál már a csere QB tolja.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
és még jön egy Iowa-Northwestern maminden idők legalacsonyabb over/underjével!
zacknorb
Marvin Harrison Jr. pedig megsérült
---
több mint 2 éve
futballfieszta van Virginiában, 3-0-ra vezet a Canesés még jön egy Iowa-Northwestern ma
r.baggio