NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 373
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 2 éve
A Virginia megint előnyben, az Oregon pedig ALÁZZA a Utah-t
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sőt, a Miami Ohio is vezet az Ohio ellenA Virginia megtáltosodott, most a Miami ellen vezetnekFordít azért a Miami félidő után
zacknorb
zacknorb
több mint 2 éve
A Virginia megtáltosodott, most a Miami ellen vezetnekFordít azért a Miami félidő után
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
és meg is van a meccs a folytatásra, a többi nagyon sima és félidő vanEzek esetleg nem PAC12 bírók?Ők a Cal meccsen vannak, ahol a Bears vezet a USC ellen 😊
zacknorb
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ezek esetleg nem PAC12 bírók?Ők a Cal meccsen vannak, ahol a Bears vezet a USC ellen 😊
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ezek esetleg nem PAC12 bírók?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Oklahoma bukottFSU -Washingtont nem tartom annyira erősnek, hogy veretlenül lehozzák a szezont, szerintem mindkettő tuti nem lesz ott
Ezzel nálam megvan az út a Georgia-Michigan(Ohio State)-Florida State-Washington CFP felé
zacknorb

több mint 2 éve
kansas történelmi győzelme. 1997 -ta először az oklahoma ellen.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Oklahoma bukottEzzel nálam megvan az út a Georgia-Michigan(Ohio State)-Florida State-Washington CFP felé
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
bolond sooners játékos ellökte az útbol a kansas védőt... természetesen n incs flag.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 2 éve
vezet a kansas, 55 sec - el a vége előtt! remélem az oklahoma nem csinálja azt mint a longhorns ellen.
több mint 2 éve
mi ez senkiházi texas OL?
több mint 2 éve
A Virginia megtáltosodott, most a Miami ellen vezetnek
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
oatyauristen, a kansas jó elkúrta a 4. negyedet. bohocok.
több mint 2 éve
Amúgy ha a soccer kommentátorokat baszogatják a kedvenc csapatok miatt, itt mikor írják be a Duke fanok hogy a kommentár elfogult Louisville fan? 😀Duke pólóban ülök bent 😀
zacknorb
r.baggio
r.baggio
több mint 2 éve
Amúgy ha a soccer kommentátorokat baszogatják a kedvenc csapatok miatt, itt mikor írják be a Duke fanok hogy a kommentár elfogult Louisville fan? 😀Duke pólóban ülök bent 😀
zacknorb
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Azóta újabb szelek fújnak 🤣Első negyed Pitt 2 int ND ellen. Baromi nagy meccs lenne, ha nem lett volna egy punt return TD, meg lenne némi offense Pittsburgh-ben. Bár ez utóbbi mondatrész holnap is megállja a helyét 🤣Ez a Pitt a fullkuka Cincy ellen kikapott idén
Klaci79
zacknorb
Ettől még persze nagyon gyengék
több mint 2 éve
Első negyed Pitt 2 int ND ellen. Baromi nagy meccs lenne, ha nem lett volna egy punt return TD, meg lenne némi offense Pittsburgh-ben. Bár ez utóbbi mondatrész holnap is megállja a helyét 🤣Ez a Pitt a fullkuka Cincy ellen kikapott idén
Klaci79
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Eddig elég töketlen a Devils
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Első negyed Pitt 2 int ND ellen. Baromi nagy meccs lenne, ha nem lett volna egy punt return TD, meg lenne némi offense Pittsburgh-ben. Bár ez utóbbi mondatrész holnap is megállja a helyét 🤣
több mint 2 éve
zacknorb

---
több mint 2 éve
Amúgy ha a soccer kommentátorokat baszogatják a kedvenc csapatok miatt, itt mikor írják be a Duke fanok hogy a kommentár elfogult Louisville fan?
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "